Nyårsafton, sista dagen i 2008

Idag är det Nyårsafton. Som om ni inte redan visste det ;) Jag klev iallafall upp vid halv 10 idag, jag var tvungen at ställa klockan för jag har haft så mycket att stå i idag. Först hjälpte mamma mig att dra slingor i håret och sen färgade jag mitt hår men det blev inte så stor skillnad. Sen försökte jag mig på att locka håret men mitt hår var såklart dampigt idag så det gick inte så istället har jag satt upp det. Sen har jag stått i 100 år och sminkat mig, har mixat lite med ögonskuggorna jag fick av mamma i julklapp. Jag har även bytt kläder ett x antal gånger och bakat en kladdkaka med Johanna. Nu har jag precis agerat frisör åt både mamma och Johanna och gjort i ordning deras hår och nu ska vi fika för sen ska jag iväg till Viksjö. Gangstah-Fille kanske komemr upp till oss en sväng ikväll. Annars ser vi väl antagligen henne på 12-slaget.
Hoppas nu att alla har haft ett bra 2008 och får ett ännu bättre 2009. Det var allt för mig, vi hörs nästa år!
Nyårspuss!

2008

Januari - Jag var fortfarande i Thailand och när jag kom hem började skolan igen som var ännu tråkigare än vanligt med ännu fler läxor och prov.

Februari - Jag kommer typ inte ihåg någonting från februari, det hände säkert inget roligt.

Mars - Jag var i Globen på genrepet till Melodifestivalen och så var det påsk. Då var jag sjuk, kors i taket.

April - Vi fick världens sommarkänslor och åkte Djurgårdsbåten jätteofta och suktade efter Gröna Lund. Jag skulle medverka i Nyhetsmorgon på tv4 men det blev inställt och vi jobbade backstage på en modevisning. Jag hade även årets vidrigaste skavsår.

Maj - Vi var b.la på Gröna Lund och åkte berg-och-dahlbana hela dagen och på kvällen var det Sommarkrysset och när det slutade så gled vi fram till stängslet och fick en blomma av Linda Bengtzing och en filmkamera upptryckta i nyllena. Sen hade vi filmkväll med bubbelbad i min källare, och jag skrev även mitt sista prov i Didaktus. Ett pissigt historia-omprov som jag blev godkänd på och fick därmed godkänt i historia.

Juni - Det blev sommarlov och vi var inne i stan och kollade på alla studenter. Sen var det nationaldag och den spenderades på skeppsbron bland alla ballongerna, samt lite inandning av helium. Detta var även fotbollsmånaden. Jag spenderade ungefär hela juni framför fotbolls-EM. Den 18e så kollade på vi matchen på storbildstv'n i Kungsan och då gick det ju som det gick. Sverige åkte ur EM. Då hejjade jag på Spanien istället och det gick ju bättre. Finalen kollade vi på hemma hos Stina. Jag var även på bröllop i Bromma för min halvbrorsa gifte sig.

Juli - Jag fyllde år, vi var på Allsång på Skansen, jag flyttade, Stina fyllde år, vi var på Sommarkrysset, jag var på Grönan och fegade ur när jag skulle åka fritt fall, Filippa fyllde år också, jag var på Ljusterö och körde vattenskoter och gjorde en fetvurpa med Mattias JetSki så jag skadade ryggen och pappa bröt 2 revben. Sist men inte minst så åkte jag till Rättvik där jag och Maya åkte rodel och vips, så hade jag gjort min fetvurpa nr 2 inom loppet av en vecka. Därmed var min arm rejält skadad också. Jag blev numera känd som kraschkungen.

Augusti - Jag åkte till Göteborg och gick på Liseberg med familjen, sen åkte vi vidare till Borås. Vi åkte till Stinas landställe i Bjursås, och jag drack mer Café Cooler än vanligt. Sakta men säkert närmade sig skolstarten och jag blev mer och mer deprimerad. Mitt i allt åkte vi till Gröna Lund igen. Sen bestämde sig jag och Stina för att lämna rövskolan Didaktus och börja någon annanstans. Först ringde vi Didaktus Norrmalm men det var fullt och det tackar jag för. Inget mer Didaktus liksom. Sen ringde vi Östra Real men där var det ingen som svarade så vi ringde till Löfströms och så blev det snabba puckar. Vi ringde på onsdagen, kom dit och skrev kollade massa papper med betyg och så på torsdagen och bestämde oss för att börja på måndagen. Sista dagen i Didaktus kraschade jag och Stina en av deras datorer, rev loss tapeter från väggarna, och smetade in soffan med läppglans och därmed var våran tid där över.
Sen började vi i Löfströms.

September - Vi gick i skolan och det var väl typ det som hände. Idol började sändas igen också. Juste, jag fick jobb också!

Oktober - Vi hade en väldigt rolig kväll hos Filippa i början av månaden, träffade vi Johan Elmander, åkte på en kryssning och lite annat.

November - Jag gjorde nog inget speciellt, för jag minns typ ingenting. Jag har för mig att november månad gick rätt så fort. Jo juste, vi spelade in våran julvideo

December - Johanna fyllde år, vi var på Idol-finalen i Globen, jag blev matförgiftad, det var julafton och så har jag gjort lite smågrejer. Vi fick även stora idéer för framtida projekt. Blev tipsad om massa bra grejer...Dock inget jag tänker skriva på bloggen så att alla kan se det. Ni få rse i framtiden...:)


Ett kärt återséende på Ica Kvantum Viksjö

Idag skulle jag ju ta tåget som gick 13.51 men pappa ringde och sa att han kunde skjutsa mig till Barkarby station för han skulle ändå å det hållet och man tackar ju inte nej till skjuts i bil istället för att stå och vänta i kylan på ett tåg. Saken var bara att när jag kom till Barbarby och min pappa hade släppt av mig och åkt vidare så ser jag att det är 25 minuter kvar tills bussen kommer! Dom går alltså en gång i halvtimmen och jag hade precis missat den förra bussen. Så där fick jag stå i 25 minuter i det iskalla vädret och vänta på den förbannade bussen. När den väl kom så hade jag typ frusit fast i marken, mina fötter var helt bortdomnade och jag kan lova er att ifall någon skulle komma med en kniv och skära av alla mina tår så hade jag inte känt någonting.
Stina och Elin klev iallafall på vid sin Dragspelsväg och så fortsatte vi ner mot Ica. Shieses, det blev värsta flashbacken från när vi gick i högstadiet när vi kom dit. Pricken över i:et var ju att vi såg 2 gamla lärare också. Värsta fossilerna.
Inne på Ica så var det kaos. Alla handlade idag just den tiden vi var där. Vi fick iallafall ihop det vi skulle ha och sen gick vi bort till bussen igen och jag åkte hem till mamma.
Om jag orkar så ska jag nog slinga håret ikväll, fast jag är så lat så det kommer säkert inte bli av.

Trettionde december tvåtusenåtta

Jahopp, imorgon är det nyårsafton. Herregud, det här året har gått asfort! Det känns som att 2009 kommer att bli ett bra år. Jag fyller 18 och blir därmed fri. Sen så har vi ju så mycket planerat inför i sommar så det kommer bli grrrrrreat.
Jag har egentligen inget vettigt att skriva idag, måste göra mig klar nu för halv 2 ska jag sticka till Viksjö med Stina och Elin och handla mat och sånt inför imorgon.
Hare fräscht!

Lördag

Idag gick jag ner till pendeln för att åka till jobbet klockan 11. När jag står och väntar på tåget så kommer jag på att jag har glömt mitt lås och min aptus hemma så det är bara att gå hem igen och missa tåget. Det var så rövigt kallt också så jag var arg som ett bi. Jag hann iallafall med tåget som gick 13 över och när jag skulle gå upp för rulltrappan i Kungsan t-banestation så går jag förbi 2 rastaniggahs och shit vad jag stör mig på dom asså! Dom ba stirrade as-slemmigt och den ena  ba "Yo sistah" man ba hallå! "Bye niggah" liksom. Jaja, dagen på jobbet var rätt så seg och jag gick mest och räknade ner tills jag skulle sluta.
När jag slutade så åkte jag hem till pappa och sen dess har jag typ bara kollat på tv. Började kolla lite på Harry Potter och den flammande bajskorven men Harry Potter är så störig så jag kollade på Körslaget klockan 8 istället. Då fick jag störa mig på Robert Wells fula röda rock han alltid har på sig istället. Tycker han den är fin eller?
Nu kollar jag iallafall på Beck och sen ska jag nog sova, jag är skiiiiiiiiiiiiiiiittrött!

Annandag Jul

Idag är det annandag jul. Det fick mig att tänka på den där dagen 2004 när tsunamin tog massa människors liv i b.la Thailand. Förra året var jag i Thailand på annandagen och det var så himla häftigt att se alla som hedrade dom som hade dött genom att skicka upp såna där stora lysgrejer i himlen. Vi gjorde också det. Det måste ja varit bland det häftigaste men också det sorgligaste jag har sett. Hela himlen fulla av eldgrejsimojser.

Den skickade vi upp

Last Christmas

Jag köpte inget inne i stan idag. Orkade inte trängas med alla människor så vi gick till Donken och käkade istället. Där satt vi skitlänge, ända tills det blev mörkt faktiskt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi planerade b.la lite inför nyårsafton. Jag längtar faktiskt!

Mellandagsrea

Idag ska jag, Stina, Elin och Fille ut i butikerna och slåss med alla andra galna människor som ger sig ut på mellandagsrean. I år ska jag faktiskt vara ute i god tid med att shoppa för det blir alltid så att jag kommer när rean nästan är slut och bara alla fula kläder i storlek XL finns kvar. I år ska det bli ändring på det!
Nu måste jag göra mig iordning,
Mosbrrrrrrricka på er!

Shrek

Har suttit och kollat på Shrek 2 med mamma och Andreas. Vad pinsam jag är, igår satt jag liksom och kollade på Hitta Nemo och så kunde jag iallafall skylle påatt jag kollade med Johanna men idag var inte hon ens hemma och endå sitter jag och kollar på animerad film. Men man tackar ju inte direkt nej till Shrek. Jag älskar dom filmerna asså, så jäkla roliga. Fast jag gillar typ alla animerade filmer :) Herregud, jag måste växa upp någongång.
Idag åt vi äckliga julmatsrester till middag som man gör typ varje år. Usch. Sen har min familj en förmåga att alltid kasta mat på varandra när vi äter middag. Idag t.ex så fick jag en ostskiva i huvudet. Grows.

Aladdin VS Paradis

Varje jul så får man så många Aladdin och Paradisaskar att man bara vill kasta ut dom genom balkongen. Igår så gav vi en Aladdinask till Rolf och en Paradisask till Marcus. Av Rolf fick vi en Aladdinask och även av både mormor och Andreas pappa. Det hamnade även en stooor ask Merci hemma på vårat vardagsrum utan att jag vet hur den kom dit.
Alltså hade vi sammanlagt 5 stycken chokladaskar hemma igår. Man mår ju bara illa. Det blev iallafall så att jag får ta en av askarna och slå in och ge bort till pappa i julklapp för jag har fortfarande inte hunnit köpt någonting till honom och det är ändå ingen hemma hos mamma som vill ha choklad.

Grattis Andreas

Vaknade vid halv 12 och sen dess har jag suttit vid datan och inte gjort ett skvatt. Bara käkat godis och slappat. Det tycker jag att man ska göra på juldagen. Imorgon ska jag träffa Stina, Fille och förhoppningsvis Elinpelin. Jag har en rätt så fet grej att berätta för dom, men tänker jag inte skriva här....:)
Tillsist, grattis Andreas på 41-årsdagen! Stackars människa som måste fylla år på juldagen.

Julafton - I bilder

 

 

 

 

 

 

 



1: Min julstrumpa (som egentligen är en liten julsäck)
2: Innehållet
3: Mina 2 ringar som jag fick
4: Julkänsla i fönstret...eller inte
5: Syster
6: Jessan
7: Hej hopp
8: Jag vet inte vad som hände faktiskt
9: Det kom några små snöflingor. Inte mycket att hänga i julgranen
10: Pepparkakshus
11: Chokladkatrongen som jag stpr och rotar i, halva Andreas, Rolf och Marcus med godis i munnen
12: Mamma ser ut som ett riksmongo och Marcus petar ut ögat
13: Andreas, jag och Johanna
14: Marcus tokar till det lite
15: Mina fina julklappar, tack alla <3

Julafton 2008

Vid 2-tiden kom morfars bror Rolf och straxt innan 3 kom även Andreas som hade varit och hämtat Marcus på sitt jobb i Farsta. Somliga har otur och måste jobba på julafton. Direkt när dom kom så började Kalle Anka och då satte vi oss och kollade på det och drack glögg (som förövrigt är skitäckligt) och käkade pepparkakor. Egentligen brukar vi äta julmat innan Kalle Anka börjar men i år blev det inte så eftersom att Marcus inte slutade jobbet förren 2.
När mossiga Kalle Anka var slut så åt vi julmat, fast julmat är inte gott så det blev inte speciellt mycket mat för min del. Sen blev det julklappsöppning och årets skämt måste vara min julklapp från mormor. En cd-freestyle! Som ni kanske förstår ligger hon några år efter i tiden för hon hade frågat mamma innan ba "Tror du att Jessica skulle bli glad för en iPod?", hon trodde liksom att cd-freestyle och iPod var samma sak. Haha, men det är tanken som räknas ;)
Efter det så fikade vi och jag hade visning på våran julvideo haha. Den var uppskattad. Nu har vi nyss kollat på "Tomten är far till alla barnen" och både Marcus och Rolf har åkt hem. I år blev vi inte speciellt många på julafton men det var mysigt det också ;)
Ha en fortsatt god jul allesammans!

GOD JUL!

Jahapp, så var det julafton. För exakt ett år sedan så hade jag precis landat i Thailand. Gud vad fort tiden har gått, jag tycker att det var alldeles nyss jag klev av flygplanen och kände för att åka hem på en gång för det var så varmt att man inte kunde andas.
Jag vaknade iallafall vid halv 10 och klev upp på en gång, man vill ju inte direkt sova bort hela dagen så jag käkade frulle och kollade i min julstrumpa (ja jag lever kvar i barndomen) och sen satte jag med med mamma, Andreas och Johanna och kollade på Hitta Nemo, haha :) Den är så skön asså.
Nu kanske det börjar bli tid för att göra sig iordning för om 2 timmar kommer morfars bror och Andreas son och ska fira jul med oss. Det blir en rätt så lugn jul i år med lite folk. Men det kan vara mysigt det med, och sen är varken jag och Johanna helt friska än.
Men god jul på er allihopa och hoppas ni får en jättemysig dag med massvis med julklappar ;) <3

A Cinderella Story

By the way, Stina slängde ju ihop en video häromdagen som vi spelade in på en kryssning och jag har ju inte lagt ut den på bloggen, så här kommer den ;)



Våran fula julgran

Nu har mamma och Johanna klätt granen. Shit vad ful den blev, jag hatar att man alltid ska hålla på att klä den med gamla ruttna smällkarameller som man gjorde när man gick på dagis. När jag flyttar hemifrån så ska jag ha en fin gran med bara kulor i.
Klant-Jessica kom fram också för jag höll på att välta hela granen för en liten stund sen för Andreas jagade mig med dammvippan (som är gjord av strutsfjädrar och som ni kanske vet är jag den som är räddast för fåglar och fjädrar i hela Sverige) så jag sprang in bakom granen och så höll den på att tippa men jag fick tag i den och stack mig i fingret så dom satans barren på köpet. Det är smällar man får ta.

   

Julklappshög

Min lilla julklappshög som jag fick av pappa. Jag som var helt 100% säker på att han inte skulle öpa nåt till mig i år.


Imorgon är det julafton

Shit, imorgon är det julafton. Jag kan inte fatta det, tiden går så jäkla fort. Idag känner jag mig iallafall piggare, igårkväll när jag gick och la mig så hade jag 38 grader men nu på dagen så hade jag helt plötsligt 35.2 grader. Jag fattar ingenting, men jaja jag mår bättre nu iallafall.
Jag tog pendeln hem till mamma idag tillsammans med alla julstressande människor, själv gick jag där som en zoombie med min påse med julklappar i som jag har fått av pappa men som jag inte får öppna förren imorgon så just nu ligger dom och suktar mig. Fast jag är en sån person som inte kan låta bli att känna och skaka på paketen och lista ut vad det är och kan jag inte lista ut så måste jag öppna lite i kanten för att se vad det är.
Nu ska jag slå in lite julklappar, fast tro inte att jag ar gått och köpt nåt. Nej det är dom där grejerna som jag gjorde på bildlektionen innan jullovet som jag ska slå in och ge till mamma. Hon blir säkert glad ändå. Johanna får ingen julklapp av mig i år, hon fyllde år alldeles nyss och jag gav henne en dyr cd-skiva så hon får nöja sig med den.

Tidsfördriv

Vilket land kommer du ifrån? : Jann of Sviden
Din mobiltelefon? : Den är asrutten och gammal, ge mig en ny liksom!
Låt just nu? : Jag kommer inte på en enda låt faktiskt. kalla mig fantasilös
Är du sexig? : Jag har skabb och kläder från UFF, kalla mig sexig om du vill
Antal timmar sömn inatt? : 11 typ
Vem är snyggast? : Din gammelmorfar
Vem vet mest om dig? : Barack Obama
Vad vill du ha just nu? : Julklappar
Höger eller vänsterhänt? : Höger
Språk: Svenska, engelska, spanska, arabiska, kolgrillska och fartish
Vilka sjukdomar har du? : Pesten
Ditt mål i livet? : Uppnå mina drömmar
Sängdags: När jag känner för det
Känner du en snygg kille? : Nej alla är fula som stryk 
Har du körkort? : Nopp
Vilka cigg gillar du mest? : Usch, jag röker inte!
Brukar du svara på kontaktannonser? : Jaa alltid, speciellt 70-åriga gubbars
Åsikt om jultomten: En ful liten tjock gubbe med för mycket skägg
Äger du några vapen? : Ett antal k-pistar, några ak5'or och ett par pistoler
Vad skulle du vilja beta om du själv fick välja? : Jag vill intebeta!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? : Jenny och om ja var en kille så var det antingen Sebastian, Rasmus eller varför inte Knut? :) 
Pepsi eller Coca-cola? : Jag älskar Coca Cola 
McDonalds eller Burger king?: Man är ju Donkare off course
Mjölk i kaffet? : Gillar inte kaffe så jättemycket, isåfall en latte
Svär du? : Det händer
Sjunger du? : Nästan alltid, fast bara när jag är själv
Duschar du dagligen? : Varannan dag
Har du varit kär? : Ja
Har du varit otrogen någon gång?: Nej verkligen inte
Har någon varit otrogen mot dig?: Nepp
Vill du gå på högskola? : Jag har andra planer om man säger så
Vill du gifta dig? : Ja, helst med någon rik
Tycker du att du är attraktiv? Nja
Är du hälsogeek? : Hahah, verkligen inte!
Kommer du överens med dina föräldrar? : Det är i perioder, ibland så gör jag det och ibland inte
Vad vill du arbeta med när du blir stor? : Gärna städare i tunnelbanan
Din hårfärg och frisyr? : FULT!
Skorna du hade på dig idag? : Svarta stövlar (inte gummistövlar dårå)
Kläderna du har på dig idag? : Svarta mjukisbyxor, brun tröja från Ginatricot
Favoritfärg på kläder? : Beror på vad
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? : Nya jeans
Hur mycket köper du kläder för varje månad? : Det varierar
Skolväska just nu? Haha, skolväska :P Just nu har jag ingen skolväska för det är jullov
Har du rosa-kamouflage kläder? : Haha verkligen inte!
Tatueringar du har? : Jag har inga
Piercingar du har? : Öronen
Handväskor : Jag har tappat räkningen
Har du glasögon? : Ja, fast jag använder linser
Din perfekta pizza? : Typ banan & curry
Randigt, rutigt eller blommigt? : På vad?
Favoritårstid?: Sommar sommar sommar
Favoritmat och dryck? : Tacos och Coca cola
Favorutdjur? : Hund och katt
Favoritparfym? : Vet ej
Favoritprogram? : Alla Filip & Fredrik-program, Hey baberiba och Desperate Housewives
Favoritämne i skolan? : Bild
Favoritsysselsättning? : Massa grejjer 
Favoritbyxor? : Mjukisbyxor, fast bara när jag är hemma.
Dagens låt? : Har faktiskt inte hört en endaste låt idag
Chocklad eller vaniljglass? : Inget
Gillar du när det åskar? : Nja, jag bryr mig inte så mycket men man vill ju inte gärna stå mitt ute i skogen när det börjar åska 
Hur mycket, hur ofta och vad dricker du? : Inte mycket och inte ofta. Att festa varje dag är för fjortisar
När ska du festa nästa gång? : Ingen aning 
Vad köpte du senast? : Nåt ätbart antagligen
Hur svarar du i telefonen hemma? : "Jessica" men om jag ser att det är typ mamma eler nån så brukar jag slänga in nåt roligt namn som t.ex Carl Bildt
Hur svarar du i mobilen? : Om jag vet vem det är som ringer så svarar jag nästan alltid nåt annat än Jessica. Oftast Hatte. 


 Egentligen fortsätter listan men jag pallar inte mer, ska gå och slagga nu för jag har feber igen. Godnatt folket!

Julmiddag på Texas Long Horn?

Vi käkade ju som sagt på restaurang idag och det blev Texas Long Horn. Man äter ju ihjäl sig varje gång man käkar där men denna gången kände jag inte vad någonting smakade eftersom att jag är genomförskyld. Pappa föreslog att jag skulle testa att stoppa in massvis med jalapeño i munnen och det gjorde jag ju såklart dum som jag är. I början kände jag ingenting men det blev typ värsta efterskalvet för jag kände för att doppa tungan i en isvak. Det fullkomligt brann i min mun, jag har aldrig varit me dom nåt liknande. Förutom när pappa lurade mig att ta en tugga av en habanero. Det va en klass för sig. Varför ska han alltid lura i mig massa starka saker? Och varför ska jag alltid gå på det?
Nä vi hade käkat färdigt så gick vi bort till Coop och köpte glass så det svullade jag i mig när jag kom hem.

Förresten, egentligen så skulle jag få mina julklappar av pappa imorgon men han tyckte synd om mig som är sjuk så jag fick en julklapp idag. Han kom med 2 exakt likadana paket och så fick jag välja ett och där i låg...håll i er nu....Idol-filmen, alltså final DVD'n från 2008. Vilken överrasking det kommer att bli när jag öppnar det andra. Kan det möjligtvis vara audition-filmen? Jag blev iallafall jätteglad, dels för att jag är en Idol-nörd och har alla filmer och sen för att jag hade ju inte trott att jag skulle få några julklappar av pappa. Jag trodde verkligen att han skulle ge mig pengar så jag skulle handla själv. Sen "råkade" jag se ett till paket och då "råkade" jag gå fram och känna på det och då "råkade" jag lista ut vad det var i det också. Nu säger jag bara såhär; JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON NÄR JAG FÅR ÖPPNA DET!

P.S Jag har suttit och kollat på Idol-filmen nu och jag säger bara en sak. Den lever sitt eget liv och gör lite som den vill...Fast det kanske är min dvd som är lite konstig.

Konstig dröm

Förresten, jag måste bara berätta om min konstiga dröm i natt. Jag drömde att jag, Stina och Filippa hade startat ett dansband (HAHA) som skulle heta Söderqvistz men jag och Sina var jättesura för att jag tyckte att bandet skulle heta Blomgrenz och Stina tyckte att vi skulle heta Axelssonz. Vi skulle vara med i Melodifestivalen men det var helmskumt för Melodifestivalen var i Didaktus och vi sjöng asfalskt men vi kom ändå 2:a och då helt plötsligt kom BWO och var jättesura på oss för att dom kom 3:a så Alexander Bard tog fram ett stort svärd och började jaga oss. Sen vaknade jag.

Jag tror att drömmen har att göra med att jag såg en reklam för Dansbandskampens cd-skiva igår och störde mig på att typ alla dansaband heter någonting med z på slutet. Varför liksom!? Och varför finns dansband överhuvudtaget? Äkta pensionärsmusik!

Fladderflaggish

Idag mår jag inte speciellt bra. Sov till halv 12, men väcktes flera gånger imorse. Bland annat så ringde min chef kl 08.00 och frågade om jag kunde jobba idag men nej tack liksom. Sen vid 9-tiden ringde nån jobbig snubbe som sökte min pappa och ville ha hans nummer och börjde fråga massa om hur pappas efternamn stavas. Efter att han hade lekt 1000 frågor så var han nöjd och jag la mig och somnade om igen. Jag har legat i min soffa och kollat på film precis heeela dagen. Jag har inte ens orkat gått upp och ätit något och det är olikt mig.
Men nu har jag käkat en alvedon och börjar känna hur det kurrar lite i kistan så jag och pappa ska gå ut och äta middag på nån restaurang ikväll istället för att ha "lilla julafton" eftersom att jag ändå inte gillar julmat. Det är så märkligt för när jag är med mina vänner så blir jag en Ernst Kirschteiger-wannabe och tycker allt med julen är så mysigt men så fort jag kommer hem så förvandlas jag till Grinchen. Skumt.

Förresten så kollade jag på Dum & Dummare idag. Den är så jäkla rolig asså, jag låg och asflabbade för mig själv typ hela filmen.

Dagens skämt

Jag har fortfarande jätteont i halsen men jag känner mig lite piggare nu. Ett tag så hände nåt konstigt med mig, det var när jag var påväg från tåget hem till pappa. Då blev ja typ helt cp i huvudet och gick och undrade varför marken var helt rutig men sen kom jag på att det var för att det är gatstenar. Sen fick jag för mig att jag såg Snape (ni vet det där slemmot fårn Harry Potter) inne i en affär och så trodde jag att han skulle komma ut med kniv och döda mig. Helskumt så jag böjade gå jättefort hemåt. När jag kom hem så la jag mig på min soffa och började frysa som en hund och sen kändes det som att jag sov fast jag var vaken. Jag får hoppas att jag får bättre imorgon för man vill ju helst inte ligga sjuk på julafton. Av någon konstig anledning så är jag alltid sjuk på antingen julafton, nyårsafton eller påskafton. Både schalakansfeber, halsfluss och vanliga förskylningar.
Nu ska jag nog gå och lägga mig. Om jag vågar...Jag har sån där halsont som är fett irriterande och det blir liksom sura uppstötningar så man ligger liksom och väntar på att man ska spy fast det är bara inbillning. Grows.

Måste bara berätta att idag hittade ja en så jädra skrattretande grej på Internet. Jag satt och asgarvade för mig själv och jag fattar verkligen inte hur personen som skrev det tänkte. Jävla äckliga iq-befriade badbollskalle!

Kossa

Jag börjar känna mig mer och mer sjuk. Min hals gör ondare och jag börjar känna att febern är påväg. Johanna har 40 grader just nu så jag känner att snart kommer min sista stund i livet komma. Haha nejdå, men jag orkar inte ha feber asså! Förresten så ska jag åka hem till pappa snart och inte kan han hämta mig heller så jag får väl åla mig ner till stationen och ta tåget och smitta ner alla människor inför julafton. Från er alla till oss alla, ett riktigt glad nytt år!

Hallojshan i stúgan

I natt har jag inte sovit bra alls. Vaknade vid 2-tiden och hade jättejätteont i halsen så att det kändes som att ja skulle spy så jag vanrade omkring i lägenheten ett tag och la mig sen och kollade lite på tv. Efter ett tag försökte jag somna om och tillslut somnade jag. Jag vaknade vid halv 10 och hade lika ont i halsen så det var lika bra att gå upp. Johanna ör också sjuk, hon hade typ 39 graders feber i natt så det är sjukstuga här hemma. Fast det är inte det att jag känner mig hängig på nåt sätt, jag har bara ont i halsen. Typiskt såhär i juletider men jaja, skitsamma.
Idag ska jag iallafall hem till pappa och jag har ingen aning om när jag ska fira jul med honom eftersom att jag är hos mamma på självaste julafton. Vi brukar alltid fira en liten julafton och ge julklappar dagen innan eller nåt men i år ska jag till mamma redan dagen innan så antingen blir det väl imorgon eller kanske efter jul. Fast mig spelar det ingen roll egentligen, jag tycker att det känns onödigt att fira jul med pappa för han är en sån som inte orkar köpa julklappar, han ger pengar så får man köpa själv så jag tycker att han ska ge mig mina cash och sen har vi firat våran julafton liksom.

Det är klart nu

Nu är mitt rum helt klart. Färdigstädat och nytapetserat. Det känns som att det aldrig har varit såhär rent, tänkte att jag ska försöka hålla det så. Lycka till liksom.
Idag jobbade jag iallafall 12-16. Jag trodde att det skulle vara värsta julruschen men det var knappt några folk alls så jag gjorde allt för att fördriva tiden. Idag kom Linda från Idol 2008 och åt. Ni vet hon som åkte ut i kvalet med stort rött hår.
Jaja, tillslut var klockan 4 och då bytte jag om i blixtfart och gjorde sällskap med Sara till Barkarby. När jag kom hem serverades det äcklig slemlasagne. Fy fasen!
Ont i halsen har jag fortfarande också, bajs.

Ont i halsen

Jag har ont i halsen. Grrrrrreat. Inom loppet av en vecka har jag både varit magsjuk, helt yr i bollen och haft ont i halsen. Hatten av. Nu ska jag iallafall snart bege mig in till stan för att jobba. Men idag känner jag inte någon ångest som jag brukar känna varje lördag innan jag ska åka och jobba. Jag känner mig taggad helt enkelt, det ska faktiskt bli kul att jobba idag. Se alla stressade människor som rusar runt och försöker hitta julklappar i sista minuterna och käka lunch i blixtfart för att sedan fortsätta med julklappsletandet.
Själv har jag inte köpt en enda julklapp, vet inte när jag ska hinna det faktiskt. Jag kommer väl antagligen handla alla julklappar på julafton. Får springa ner till 7eleven på julaftonsmorgon och köpa en varsin chokladkaka till alla.

Bättre sent än aldrig

Här kommer några bilder från Idol-finalen förra fredagen. Bättre sent än aldrig..

 

 

 

 

 

 

1: Publiken börjar ta plats
2: Peter Jihde
3: Sibel
4: Ola
5: Agnes
6: EMD
7: Alla gamla idoler på scen
8: Kevin sjunger
9: Kevin sjunger
10: Alice sjunger
11: Alice sjunger
12: Alice snurrar

Det blev ju inte världens bästa bilder och inte så många heller eftersom att jag satt och koncentrerade mig på att inte spy den största delen av tiden.

Släpp uit maej uer dette hiuset!

Mamma väckte mig halv 1 idag. Jag skulle mycket väl ha kunnat sova flera timmar till, jag skulle egentligen ha lagt mig tidigt igår men jag höll på att fixa i mitt rum och ställa iordning alla möbler istället efter dom har tapetserat. Alla mina kläder låg i en stor fet hög på sängen så jag fick stå i flera timmar och vika alla kläder och lägga in dom i gardebroben igen. Det kändes som att jag stog hela dagen och höll på för det gick liksom i slowmotion också eftersom att det kändes som att hela rummet snurrade pch gungade av nån konstig anledning.
Nu måste jag fortsätta i mitt rum eftersom att jag inte ens hann halvvägs igår. Jag hoppas att min skalle är i lite bättre balans idag så att det kan bli klart i det här satans rummet!

Ish Mahata

Tänkte att jag skulle ta en sovmorgon idag men eftersom att jag för tillfället är bosatt i vardagsrummet pga av omtapetsering i mitt rum så gick inte mina planer som dom skulle. Johanna skulle såklart kolla på julklandern straxt efter 7 och hon vägrade respektera mig och sänka volymen lite så det var bara att gå upp.
Idag blir dom klara i mitt rum iallafall, ska bli skönt att få lite privatliv igen.

Jullov

Idag började vi 08.35 med engelska. Fett onödigt, vi gjorde bara ett korsord och sen fick vi sluta. Sen var det iaf civilrättsprov som gick skitdåligt. Fick chansa mig genom det mesta.
Efter det var det iaf lunch och vi käkade på Food Court, sen var det raka vägen tillbaka till skolan för spanskaprov som jag hoppas gick bra men man ska inte hoppas på för mycket.
Sen var det samhällskunskap och vi gjorde några uppgifter om fattigdomen i såna där Afrikaländer och sen hade vi bild som sista lektion. Man fick göra julpyssel så jag och Stina passade på att göra massa krukor och sånt så man slipper köpa julklappar till familjen, haha.
Klockan 15.20 så slutade vi och då var det jullov. Eller egentligen slutar vi på torsdag men imorgon är det fotbollsturnering i Löthallen hela dagen och jag ska inte vara med och spela så det känns fett onödigt att sitta där och kolla på hela dagen. Och på torsdag måste jag vara ledig så därför blev det jullov idag. Skööönt!
Nu ska jag käka en lussebulle och klockan 21.00 ska jag kolla på en av världens bästa och sorgligaste filmer, nämligen Titanic. Jag och Stina kollade på den varje dag efter skolan när vi gick i 2:an och så satt vi och skrattade jättemycket för vi fattade typ inte att det hade hänt på riktigt. Fast vissa saker är faktiskt lite roliga, det måste ni hålla med om..

   

   

1: Jag och Phyllis
2: Jag och Phyllis
3: Jag och Pitte
4: Jag och Pitte
5. Julklapparna som jag gjorde på bildlektionen, haha
6. Julklappar

Red Bull

Red Bull, ger dig viiiiiiiingaaar


50 saker om mig

Tänkte att jag härmar dom flesta andra med att göra en så kallad "50 lista" med 50 saker som ni kanske inte visste om mig.

• Jag har 5 namn sammanlagt
• Jag kallas Hatte
• Jag har en bästa vän som kallas Pitte
• Jag jobbar på McDonalds
• Jag är 160 cm lång (eller kort?)
• Jag tycker att Johan Palm är så dålig att han borde avrättas
• Jag har en lillasyster och en storebror
• Jag har inte träffat min storebror på 10 år
• Min äldsta barndomsvän är Camilla
• Jag har sjungit solo i Luciatåget i 6:an med min kusin (fråga mig inte varför jag sjöng)
• Jag fyller år på sommaren
• Jag har ett landställe på Värmdö
• Mina föräldrar är skilda
• Jag totaldiggar Filip och Fredrik
• Jag och Stina var jobbiga snorungar när vi var små
• Jag har gått i samma skola som Darin
• Jag följde fotbolls-EM slaviskt i somras
• Jag bor i en rutten förort
• Jag var på Idol-finalen i Globen
• Jag kan inte äta av något som min lillasyster har bakat för jag får för mig att hon har nyst och hostat i degen
• Jag kollade på Andra Avenyn förut men nu är det bara en grå bögserie
• Desperate Housewives är det enda "tjejprogrammet" jag följer
• Jag avskyr O.C, One Three Hill, Gilmore Girls m.m
• Jag firade jul och nyår i Thailand förra året
• Jag älskar tacos
• Just nu ser jag en polisbil åka förbi nedanför huset
• I somras låg det en bit av ett finger + en stor mängd blod i hissen i vårat hus
• Jag ångrar att jag gick ett helt jävla år i ghettoskolan Didaktus
• Min lärare i sexårs var en riktig haschpipa
• Jag och Stina spottade i en tjejs skor när vi var typ 10
• I högstadiet var vi stammisar på Olles kiosk
• När jag var liten hade jag bara killkompisar
• En gång kom Fredrik Reinfeldt in på McDonalds och köpte mat när jag jobbade
• När jag var jätteliten så krockade jag och mamma med en lastbil
• Jag red fram tills för ett år sedan
• Jag har gått på gymnastik, tennis, fotboll och dans
• Jag har alla Hey Baberiba utantill
• Jag hade en katt och en hund förut
• Jag, min bror och min mamma hade en varsin fisk för ett x antal år sedan men min sprack för den åt så mycket
• Jag och Stina var med i skolans Melodifestival i 6:an och då kom vi 2:a
• Jag älskar alla slags energidrycker som t.ex  Red Bull och Powerking
• Min ena kusin är död
• När jag var liten så hoppade jag från en jättehög klättertällning barfota och landade på fötterna. Det slutade illa.
• En gång åkte jag & Stina pulka vid Sandvik och då flög jag ur och landade i hundpiss
• Jag och Stina var stammisar på Handlar'n när vi var 8 år
• Jag har firat nyårsafton hemma hos Alexander Schöld
• Mitt ansikte är en bollmagnet
• Jag älskar Gröna Lund och Liseberg
• Jag tycker att Stockholm är den bästa staden
• Jag skrattar väldigt ofta

Jullovet närmar sig

Imorse ringde min klocka 06.00 och då var det inte tal om att snooza eftersom att innan klockan 7 så skulle jag ha ställt upp min säng på högkant mitt i rummet, skruvat ner taklampan, tagit ner gardinerna i mitt rum, samt skruvat ner rullgardinen och helst av allt klätt på mig också eftersom att klockan 7 så kulle det komma massa gubbar och börja tapetsera i mitt rum. Såklart så kom dom inte förren halv 8 så jag hade kunnat sova längre menmen, that's life.
Skolan började 09.45 med civilrätt och vi hade bara en genomgång inför provet som är imorgon. Sen skulle vi ha haft matte men läraren var sjuk så vi stack och käkade lunch istället. Eftersom att vi inte har någon historia heller så hade vi alltså typ 3 timmars håltimme och vi tänkte egentligen sticka hem istället eftersom att vi ändå skulle ha vikare på engelskan. Vi snackade med Danny och frågade ifall vi kunde få hemuppgifter istället men han hittade inte vikarien så han sa att vi kunde sätta oss och plugga inför civilrättsprovet istället. Det gjorde vi inte, men istället så planerade vi en massa andra roliga grejer.
Jaja, nu ska jag snart äta nåt oätbart och sen får jag väl sätta mig i vardagsrummet och tvingas kolla på barnprogram med min lillasyster eftersom att det inte går att vara i mitt rum. Allt är liksom inplastat, inklusive min tv. Därfär måste jag sova på soffan i vardagsrummet tills på onsdag (!) Tar det så lång tid att tapetsera liksom? Jag föreslog att Johanna skulle sova på soffan och jag sover i hennes rum istället men det var ingen som tyckte att det var nån bra idé.
Mosbricka!

Spagetti och köttfärsås

Vem har uppfunnit spagetti och köttfärsås egentligen? Det måste vara en av dom äckligaste maträtterna! Jag blev tvingad att äta det till middag idag trots att jag alltid får kvälvjningar så fort jag stoppar det i munnen. Jag kan ärligt talat inte äta det, inte ens känna lukten. Nu sitter jag här och tuggar Extra Drops för att få bort den vedevärdiga smaken av köttfärsås. Fy fan asså!

Bilderna

Jag tog inte så mycket bilder eftersom att jag fick sitta och koncentrera mig på att inte spy men några fick jag iallafall, fast dom lägger jag in imorgon när jag kommer hem till mamma ;)

Idol Final 08

Igår tog jag, Stina och Elin tåget som gick 16.00 och sen tog vi t-banan bort till Globen så vi va väl där vid 5 tiden ungefär. Då gick vi direkt till Donken och köpte mat och sen till Ica för att Elin skulle köpa sin mat där. Sen fick vi stå ute och köa i regnet i typ 40 minuter men tillslut släppte dom in oss. Men vi fick inte komma in i själva Globenarenan förren klockan 19.00 så vi fick gå runt där inne och vi skulle leta efter ett ställe att hänga av oss våra jackor på så vi virrade typ runt överallt ända tills vi hittade en garderob men då ångrade vi oss och valde att ha med oss jackorna istället. Sen ställde vi oss i kön in till själv arenan och våran kö var superduperlång för alla fjortisar som skulle stå framför scenen skulle in genom våran ingång också. När vi står där så går med massa gamla Idoler förbi oss i kön haha så där fick man se lite kändisar också ;)
Sen släppte dom äntligen in oss så hittade vi våra platser som var riktigt bra, men när vi sitter där känner jag att jag börjar bli mer och mer illamående. Min mage hade låtit askontigt hela eftermiddagen men efter första delen av programmet när dom hade sjungit alla låtarna så kände jag att hag inte kunde sitta kvar för jag höll verkligen på att spy. Det blev inte bättre av att en tjej på raden brevid spydde heller så det luktade monkeyhead.
Jag gick upp och ställde mig utanför vid toaletterna och jag blev helt skakig i hela kroppen och helt yr och jag kunde verkligen inte sitta kvar och kolla på utröstningen så vi gick ner till några vakter och jag fick gå ut och ta luft men det blev inte bättre så det kom några sjukvårdare och föreslog att vi skulle ringa en taxi så att jag fick komma hem. Jag kände mig skitful för jag ba stog där med en spypåse och så ba stog Markus Fagerwall en bit ifrån och där stod jag som gubben som bor på Filippas gård som har värsta skaksjukdomen, haha. Elin ringde iallafall och beställde en taxi åt mig så den kom efter några minuter och så åkte jag hem. Jag höll vekligen på att spy i taxin och värre blev det när taxichauffören frågade om jag ville ha ett tuggummi och jag tänkte varför inte liksom, det kanske skulle kännas bättre då men shit vad fel jag hade. Jag satt med tuggummit i munnen och kunde inte tugga och där var det verkligen nära att jag spydde.
Jag var hemma på typ 10 minuter för han körde som värsta biltjuven men hellre det än sitta på en t-bana i 100 år och må illa. När jag kom hem så kollade jag iallafall på sista delen av Idol och sen somnade jag.
När jag vaknade i morse var jag frisk och gick tillochmed till jobbet. I det här samhället har man inte tid för att vara sjuk.
Jag tror iallafall att det var en slags matförgiftning jag fick, men det var ju helte typiskt att jag fick det just igår.
Att jobba idag gick iallafall bra, men det var ovanligt mycket kineser där idag! Vad gör dom här liksom? Nepp, nu ska jag slappa lite och kolla på tv, hejdå!

Bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder från gårdagen ;)

Sofie, jag, Kristin, Sara & Jenny


Oseriös


Våran helt otrooooliga utsikt från rummet...eller inte


Svull?

Oansträngande dag

Började 08.35 med bild. Efter det skulle vi haft civilrätt men läraren var sjuk så jag och Stina satt en stund i biblioteket och snackade tills halv 11. Då käkade vi lunch på Subway och sen tillbaka till skolan igen för att ha spanskaprov men den läraren var inte heller där så vi kunde inte ha provet så istället fick vi börja kolla på filmen Barnhemmet. Sen slutade vi för att matten var också inställd.
Ska snart iväg igen och möta dom andra, hej svejs!

Mobiltelefon

Bilder från dagen kommer på söndag när jag kommer hem till mamma ;)

Grogster

Igår började vi 08.30 med nationellt prov i matte B. Väldigt lätt....Eller inte. Del 2 blev jag och Stina klara med efter typ en halvtimme och då fick vi sluta så då drog vi till Max och käkade lunch. Sen tog vi t-banan in till stan för jag skulle till jobbet och hämta en tröja. När vi ändå var inne i stan så papapapassade vi på att gå runt lite inne på Åhléns och där fick vi syn på Idol-boken. Ge mig den bara!
Aja sen åkte vi iallafall hem.

Idag var både Stina och Fille sjuka och jag tänkte att jag skulle vara duktig att gå på våran extramatte klockan 9, men jag sitte roch väntar tills kvart över och läraren kom inte så jag åkte hem istället. Kändes lite pissigt att ha gått upp i onödan men jag var ändå tvungen att hämta ett spanskapapper i skåpet eftersom att jag inte kommer imorgon och vi har prov på fredag. Nu sitter jag här hemma hos mamma och fick nyss ett sms av Pamela och hon sa att vi har samhäll om typ 20 minuter men jag skiter i den. Kommer ändå inte hinna.
Så det blir en ledig dag istället :) Ska läsa i Lasermannen faktiskt. Den ska vara klar nästa vecka, paniiiiiik

Ett slags 2-dagarsinlägg

Söndagen spenderade jag ju som sagt med Stina på Grönan för vi skull kolla om Jennie jobbade men det gjorde hon inte och det var knappt nåra folk i popexpressen heller så vi plankade in på vårat lilla sätt. Jag hade glömt att ta på mig osckor så mina tår var helt stelfrusna efter ett tag så vi skulle ta bussen tillbaka till civilistationen men bussjäveln åkte förbi och då kom det en spårvagn istället som vi hoppade på. Snacka om att leva kvar på 50-talet asså! Jösses.
Vi svängde iaf in på H&M för jag skulle köpa strumpbyxor och sen köpte Stina en munk och så gick vi vidare till centralen där vi käkade på Donken.

Igår var det skola som vanligt. Hände inget speciellt faktiskt. Efter skolan mötte jag Camilla så gick vi hem ill henne och kollade på hennes nya lägenhet. Den var verkligen skitfin och jag blev jäteavis, haha <3 Efter det gick vi ner på Donken och satte oss där och käkade paj och snackade i typ 3 timmar eller nåt, haha. Sen gick vi bort till Åhléns där Camilla köpte en julklapp till sin mamma och så kollade vi runt lite ända tills dom sa i högtalarna att vi var tvugna att gå ut för dom skulle stänga. Det var mysigt att träffa dig Camilla, det var så länge sen, <3 Nu måste vi ses snart igen!

Friday i'm in love

Idag kändes det som att jag gick upp tidigare än djuren i skogen. Okej, klockan var staraxt innan 7 men det är tidigt för att vara mig. Det känns verkligen som att jag sover längre och längre för varje morgon och det gör även att det blir svårare och svårare att gå upp. Konstigt.
Iallafall så började vi 08.35 med bild och vi satt och målade våra fina tomtar. Ganska orseiösa tomtar om man säger så. Jag målade en transvestit-tomte som var påväg till Pride-festivalen och i tisdags målade jag en bodybuilder-tomte med 100 kg anabola i säcken. Väldigt fina..
Filippa kom lite senare och sa att hon mådde illa och hade varit nära och spytt på morgonen men ändå pallrade hon sig hela vägen till skolan för att gå på bildlektionen och civilrätten. Hur orkar man? Haha, men krya på dig hörru och om du har smittat mig så måste jag döda dig.
Ikväll är det Idol, vet inte riktigt vem jag hejar på, det enda jag vet är att jag vill att Robin B ska åka ut. Så jädra ful och dålig, låter ju som att han är täpp i näsan hela jävla tiden! Men antagligen är det väl Alice som åker ut eftersom att alla småtjejer sitter hemma och röstar på killarna.
Aja, ärligt talat så bryr jag mig inte för jag stör mig bara på dom i Idol i år.


Julvideon

Här är den kompletta verisionen av julvideon. Så nu slutar inte musiken mitt i ;) Enjoy


Torsdag igen

Idag hade vi bara 2 lektioner på eftermiddagen. Alltså sov jag väääldigt länge idag, snoozade till klockan var 10 och då kände jag att det var dags att gå upp. Klockan 11 gick jag ner till tåget för att möta Stina och Fille och åka till skolan. Vi började ju egentligen 13.10 men vi åkte tidigare så att vi skulle hinna käka lunch i lugn och ro. Det blev Subway idag.
Sen var det samhällskunskap där vi kollade lite på film och så och sen begav vi oss bort till Duvbo för idrott. Innebandy, det var 2 st från elitidrottsklassen som höll i lektionen och innebandy är inte min starkaste sport om man säger så men aja. Det är rätt kul ändå.
Sen slutade vi och Fille skulle möta Ylva så hon åkte före mig och Stina för vi skulle in på Ica och köpa Trocadero. Vi satt på en bänk nere på Duvbo t-banestation och drack dom och shit säger jag bara. Trocadero är mitt svar på Coca Cola green tea, eller om det nu var vitamin. Jag hade massa läsk i munnen och så gjorde Stina en rolig min så allt bara flyger ut och splashar i marken som en spya. Några minuter senare när jag ska hälla i mig det sista av drickan så åker det i fel strupe så det sprutar upp i från min hals mot Stina som satt och försökte ta skydd. Man ska alltså inte sitta brevid mig när jag dricker Trocadero.
Imorgon är det äntligen fredag! Går inte veckorna väldigt fort? Det är mindre än 3 veckor kvar till julafton. Herregud.

"Den e klar nu"

Där kom beskedet som jag har suttit och väntat på sen igår. YEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Tråkigt

Det finns absolut ingenting att se på tv idag. Bara massa tråkiga program! Tänkte att jag skulle kolla på bögprogrammet Bonde söker fru men jag ångrade mig. Det är så tråkigt att klockorna stannar. Istället sitter jag och väntar på ett meddelande som kommer att se ut såhär "den e klar nu".

Mattepatte

Idag har vi haft matte. Ungefär hela dagen. Eller 3 timmar iallafall. Jag & Stina kom till skolan 9 för då skulle vi ha extramatte eftersom att vi är så dåliga och kommer att få IG i matte B. Som att det skulle hjälpa med lite extramatte då liksom..? Jaja, efter en timmes matemetik på lågstadienivå så begav vi oss vidare till nästa klassrum där det var repetition inför nationella provet. Jag hängde inte med ett dugg dels för att elitidrottarna satt och snackade och sen att Vida pratar så himla fort när hon går igenom. Här snackar vi liksom Masoud-nivå på snack. Inte bra för en trögtänkt som jag. Efter nästan 2 timmar så orkade jag och Stina inte lyssna mer så vi gick och hämtade ut rikskuponger och stack till Donken för lunch istället. Efter lunch hade vi en extralektion i samhällskunskap där vi diskuterade om vart våra kläder är gjorda och massa sånt. Sen fick vi äntligen sluta!
Imorgon är det fetsovmorgon till 13.10, sköönt :) Endast samhällskunskap och idrott.

Senaste

SENASTE
1. När skrattade du senast?
Minns inte exakt, skrattar väldigt ofta
2. Vem pratade du senast med i telefon? Pappa tror jag
3. Vad åt du senast? Tårta
4. Vad drack du senast? Apelsin/ananas-juice
5. Senaste låten du lyssnade på? This is the life - Amy Macdonald (dom spelade den på radion alldeles nyss)
6. Senaste sms du fick? Stellan
7. Land du besökte senast? Thailand
8. Vem kramade du senast? Johanna
9. Vad köpte du senast? En födelsedagspresent till Johanna
10. Senaste frukt du åt? Äpple

Minnen

Hittade en gammal bild på mig & Camilla i Sälen för måååånga år sen! Jag saknar sportloven tillsammans med dig, <3


Grattis Johanna

Idag började vi 09.45 med straffsrätt för engelskan var inställd. Kunde inte koncentrera mig speciellt bra för jag var så satans hungrig! Hann inte käka frulle imorse för jag råkade sova några minuter längre än planerat. Sen var det iallafall äntligen lunch och vi gick ut i regnen och käkade på Subway. Sen var det español och där disskuterades det mest om vilket datum vi skulle ha provet och vi kom överns om att vi ska skjuta fram det till nästa fredag. Efter det var det samhällskunskap och sista lektionen var bild. Vi hade egentligen bara tänklt att knalla in på bildlektionen och skriva upp oss på närvarolistan och sen sticka hem, men istället fastnade vi och började måla tomtar. Bild är ju skönaste lektionen egentligen, fattar inte varför vi aldrig går på den. Nu får det ta och bli ändring!
När jag kom hem så käkade vi tårta för Johanna fyller år idag. Hon fick en Absolute Kidz-skiva av mig som hon blev glad för. Den spela flitigt i rummet brevid nu.


Exakt 7 år sedan


Hej hopp!

1 december


"Kan du stänga dörren Martin?"

Idag började vi 09.45 med straffrätt och sen matte till klockan 12. Då slutade vi, fett skönt. Vi tog en lång lunch borta på Max i Solna och på vägen tillbaka till pendeltågen så svängde vi in på Lidl för Stina skulle köpa nåt och sen gick vi in en snabbis på Ica Maxi också för att kolla på nåt billigt nagellack men det var ingen som köpte något. Sen gick vi bort mot Åhléns för jag skulle köpa en present till Johanna. Jag vet jag skulle egentligen inte köpt nåt till henne men hon får en present ändå, för att jag är så himla snäll.
Nepp, nu ska jag lägga in några videosar i Stinas USB-minne till våran video. Resultatet får ni se sen :)

RSS 2.0