Bajs

Idag har jag köpt skor till studenten. Peace out!

kmnligdvngstgsdöstnjgrdsl

jag mår craaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap! var på sjukhuset idag där dom inte kontaterade någonting, jag fick en arab-läkare som knappt kunde svenska som skrev ut feta kapslar till mig som jag ska äta i 10 dagar. nu ber vi till gud och allah att dom hjälper för annars hoppar jag från mount everest!


Jag tog all oooost

Okej, jag har inte dött ännu, med kvällen är inte slut, mycket kan hända i livet. Jag har iallafall knarkat i mig lite alvedon så jag känner mig lite piggare.
Idag när vi hade ansiktsmålning så kom det som vanligt massa retards som ville bli målade. B.la en vuxen kille som var utklädd till Zorro, han ville ha en mustach man ba okej? Sen var det hur många som helst som ville att jag skulle rita Bosnien och Herzegovinas flagga i deras nyllen liksom hur fasen ser en sån flagga ut kan man undra då? Nu är jag iallafall expert på Bosniens flagga, lyckost mig höhö.
Slutligen så var det en riktigt fet Brooklyn-niggah som slog sig ner framför mig och ville att jag skulle måla honom och jag ba försökte slingra mig ur men han var fett pratsam och stack aldrig och helt plötsligt så ba "I have seen you before!" och jag ba eeh? och så ba "Yes, we have met before!" och jag blev typ skitskraj och ba "No I don't think so" men han gav sig liksom aldrig, han ba "Yes, I have seen you in Canada" och jag ba "No, cause I haven't been in Canada" men han gav sig liksom aldrig så han satt och tjaffsade om att han hade sett mig förut hur länge som helst tills jag sa att jag skulle gå iväg och fixa en grej, så gjorde jag inte det :Pp::pp:P
Tänk att jag alltid ska råka ut för retards! Förra gången det var ansiktsmålning så kom det liksom en vuxen mupp oc ville bli målad och när jag hade målat henne så gik hon aldrig därifrån så jag satt där med en mupp hur länge som helst innan hennes skötare kom och hämtade henne 100 år senare.

Belöning till den som skjuter skallen av mig!

Okej, nu är det såhär att jag har grov fucking damp! Som ni vet så var jag sjuk för 2 veckor sedan och jag gick därför till läkaren och fick antibiotika som jag fick äta i 10 dagar I förrgår åt jag mina sista tabletter och igår var första dagen utan medicin så att säga. Tror ni inte att jag fick lite smått ont i halsen igen igår!? Det var ändå inte så farligt men när jag vaknade imorse så hade jag 39 graders feber igen och min hals är körd. Febern gick iallafall ner efter en liten stund så jag beslutade mig för att åka till jobbet ändå eftersom att det var ansiktsmålning och den andra värdinnan kunde inte vara själv eftersom att hon hade stukat foten och därför bara kunde sitta stilla. Snäll som jag är så pinar jag mig igenom denna ofantligt långa dag och känner mig mer och mer sjuk. När klockan äntligen slog 4 så åkte jag hem (måste tilläga att jag har frusit enormt mycket hela dagen, trots att jag har varit varm?). På vägen hem så tänkte jag svänga in på Apoteket, eller Kronans droghandel som det så fint heter nu för tiden. MEN såklart har dom stängt så jag får trava hem utan halstabletter. När jag väl kommer in i min port och ska gå uppför trappan (eftersom att jag bor på första våningen och våran hiss alltid fastnar så valde jag att gå) men i mitten av trappan så pallar jag verkligen inte gå mer så jag sätter mig för att vila och där blir jag sittandes ett tag tills jag beslutar mig för att krypa uppför trappan. Mongovarning? Ja!
Iallafall så sitter jag här nu och fryser som en skållad kalkon och har dessutom fått en riktigt grov hosta, lite som Skorpan i Bröderna Lejonhjärta. Det kanske låter som en baggis men såhär sjuk har jag faktiskt aldrig varit, inte såhär länge iallafall. Jag känner att jag är inne i mitt sista skede i livet nu så tack alla mina vänner som har funnits där, nu går jag mot ljuset, farväl!

En vecka kvar, sen är det över..




Å jag drar mig ur..

God afternoon! Idag sattes betygen så nu är skolan typ slut. Bara massa chilldagar kvar tills studenten om en vecka. EN FUCKING VECKA! Herrejösses, gick inte jag i 7:an nyss!?!? Wellwell, jag var iallafall i skolan och hade min allra sista etiklektion ever (YEEEEEEEEEEEEEEEAH), en kort svenskalektion och en mentorstid som jag gick på för första och sista gången den här terminen faktiskt.

Idag har jag även tränat för första gången på säkert 2 år. Jag har börjar träna med Erica på Curves i Sumpan så nu jäklar ska jag bli hälsosam! Igår åt jag mina sista popcorn och chips (jag gillar egentligen inte ens popcorn, var bara tvungen att svulla för att det var sista dagen) och i förrgår åt jag min allra sista kebab för ett tag framöver.
Jag ska även sluta med cheesburgare och läsk, herregud det måte jag väl ändå klara mig utan för guds skull!
Juste, jag ska ju jobba hela helgen så mitt cheeseburgareförbud kommer att bli extemt svårt, men jag har gått in för att klara mig ur detta beroende så nu jävlar kan alla burgare i alla dess former gå och gräva ner sig i fettet!

Nej, den här sidan av mig kommer ni inte få se mer...

Kebabpizza

Vilken svordom använder du mest? Fuck, fitta, jävlar
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.30 men jag snoozar alltid till 06.57
Var köper du dina matvaror ifrån? McDonalds
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Beror på hur jag känner mig
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ny mobil och sen spara pengarna till framtiden.. 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Aa, Stina berättade att det var hon som sköt Olof Palme
När var senast någon stötte på dig? 1998
Vad åt du till middag senast? Makaroner
Kan du vissla? Johanna
Tittade du på tecknat när du var liten? Självfallet
Äger du några popband t-shirts? Jag ägde en Spice Girls-tshirt på 90-talet, räknas det?
Pratar du några andra språk? Nej tyvärr pratar jag bara svenska och mandarin
Har du gråtit offentligt? Ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Har båda, så nej
Vad har du med dig in på bion? Surströmming, vad annars? 
Vad har du för väder?
Snöstorm
När sov du senast på golvet? Jag föredrar sängen så jag mins inte när jagh sov på golvet sist
Vilken är din favorit drink? Jag gillar bara saft... 
Gillar du din boendesituation?
Nej det kan jag väl inte direkt påstå
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Olika, ibland 10 och ibland 3
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Den senaste tiden har dom varit stressiga för alla fitt-arbeten i skolan men dom börjar bli lungare nu
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Eh, nej
Tycker du om att krama folk? Ja varför inte?
Äger du en digitalkamera? Yes
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Kungen och Fadde Darwich
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Beror på vem som säger att den ska ringa
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Är du mörkrädd? Ja ibland faktiskt, men så länge jag ligger under täcker är jag trygg
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, kylskåpet och en bild på Nelson Mandela

Onödig dag

Okej, idag var det en sjukt onödig och seg dag i skolan. Först etik på morgonen och sen en fet håltimme tills halv 3 för att ha en pissig filosofi-diskussion. Under håltimmen hann jag dock städa mitt skåp, äta lunch, åka hem till Pamela och vittna ett slagsmål mellan 2 kråkor i Tensta, sitta i biblioteket i skolan och ruttna, samt äta en macka.
Händelserik dag faktiskt när jag tänker efter..

Sommar, sommar, sommar



Kan ni fatta att nu är det sommar!?








Bästa ICA-reklamen som gjorts


Dom är här nu!




(okej, det här kan vara den mest vidriga bilden som finns på min dator, jag ser ut som ett psykfall och Stiffe och Elinpelin ser ut att ha blivit attakerade av Samara från The Ring men den bjuder vi på)


Idag är det måndag så dagen började med svenska som jag är så jäkla trött på för jag fattar absolut ingenting, sen var det typ 5 minuters juridik och efter det en svullig lunch på Subway. Den långa lunchrasten spenderades i solen med Sniff, Snarre och Filifjonkan. Ja, vad hände sen undrar ni såklart eftersom att det är så intressant att läsa om mina skoldagar! Jo, vi hade en filosofilektion följt av en bildlektion tro det eller ej! Jag får mvg i bild höhö ;D
Ah, det var väl min dag. Nu ska jag gå och raka av mig håret, tjoflöjt!

Jobb

Nu ska jag iväg till mitt underbara jobb som dom gjorde ett sånt fint repotage om i "Dokument inifrån" förra söndagen....NAT!


Shonglera


Minns ni denna gamla dänga från 90-talet?




Ursäkta, men gillar ni mousserande vííín?



Hej det här är Carola som precis har släppt sin nya skiva helt inspererad av min relation till herren !
Idag mår jag faktiskt lite bättre så jag pinade mig igenom skoldagen, eller ah det var bara 2 lektioner men ändå. Sen har jag suttit och skrivit på min äckliga juridikuppsats som blev så fasansfullt dålig att jag skäms för att ha skickat in den, men jag bjuder på det.
Efter det åkte jag till Kungsholmen med pappa och käkade middag på Texas Long Horn, och ja som vanligt åt jag så mycket att jag antagligen gick därifrån 10 kg tyngre och med ett midjemått som hade ökat med ca 40 cm. Helt ärligt så börjar jag känna mig lite skraj att jag inte ska komma i studentklänningen om 2 veckor. TVÅ VECKOR! Herregud, det känns som att det var den 6e november 2008 klockan 11:56 nyss!


Tjänstebííííl såklart

Jag tror bestämt att håller på att bli döv på högra örat. Det är förmodligen bara lock men om jag vinklar skallen åt sidan eller bara böjer ner det så blir det helt tyst och jag hör typ bara min hjärna skumpa runt innanför pannbenet. Halsen min mår inte heller bra, jag lät hes igår men idag låter jag ta mig fan som en gammal pundare som har rökt hasch i 27 år. Jag får väl hålla tummarna och be att medicinen börjar verka imorgon för jag orkar inte gå runt med den här svinonda halsen längre. Det är faktiskt nästan så att jag har blivit immun mot det onda, jag har liksom van nu så jag skulle säkert inte märka om någon kapade bort hela skallen på mig.
Ändå måste jag gå till skolan imorrn för jag kan inte missa någonting nu innan betygen ska sättas, desutom måste jag prata med massa lärare. Det återstår bara att se om jag vaknar imogon för tabletterna gör att jag sover som om någon har slagit mig i huvudet med ett basebollträ. Tungt alltså.

Waaaaaooow, scrapmetal

Seriöst, jag har så fucking on i halsen att snart hugger jag av mig benet bara för att ha nån annanstans att ha ont! Jag är så fasansfullt trött på att jämt ha ont i min halsjävel! Denna gången är det dock inte som en "vanlig" halsont utan nu gör det konstant ont (även när jag inte sväljer) och så fort jag sväljer så känns det som att en liten man sitter nere i halsen och drar med ett rakblad. INTE OKEJ!
Jag var iallafall hos läkaren idag och dom tog massa prover för att se om det kunde vara halsfluss men halsprovet visade negativt medans mitt blodprov visade att jag hade nån slags bakterie i kroppen så nu ska jag äta antibiotika fram tills studenten. Får väl bara hoppas att den hjälper för den var nån liten thailändare som skrev ut receptet åt mig och jag förstod inte ett smack om vad hon sa när hon undersökte min hals och jag tvivlar på att hon fattade vad jag menade heller.
Ja nu får jag väl hoppas att det blir bättre, men för tillfället känns min hals ännu värre, och inte kan jag prata heller för det gör så grovt ont. Jag väser typ fram allt jag säger med värsta ansträngda Voldemort-rösten så därfär tänker jag nu övergå till teckenspråk.

Sick

Jag är sjuk och därför sitter jag hemma och tittar på alla möjliga youtube-klipp och garvar för att jag är så uttråkad. Ska klä på mig nåt och gå till läkaren om en liten stund, under tiden kan ni ju kolla på dessa klipp,

Seriöst, jag har garvat hur länge som helst åt den är ekorren


Och här har någon rolig prick skojat till det lite


INGEN PORTELLO!



Jag vet att Stiffe har samma rubrik men det är en sån klassiker så jag måste också använda mig av den.

Igår kom iallafall Stiffe och Snarre hem till mig för att ha filmkväll. Vi lagade mat och kollade på massa filmer, b.la en asvidirg skräckfilm som gjorde oss skrajja för en morgonrock och en påse hö som stod bakom min lillasyrras dörr så vi var tvungna att ta med oss både kniv och kofot när vi skulle gå in och undersöka om det stod en mördare bakom dörren.
Idag sov vi väl typ til 11 nångång och sen när Stiffe och Snarre hade åkt hem så träffade jag min pappa och käkade kinamat.

Btw, Roxbury var typ världens roligaste film, hahah!

Dom spelar pugg!




































Typ flätor

Idag är det alltså tisdag igen. Kan ni tänka er hur fort tiden går, om typ 3 veckor tar vi studenten liksom :O Men det mest skrämmande är att jag har minst 100 grejer kvar att göra i skolan så det blir inte direkt några chilliga veckor.
Idag var jag iallafall i skolan på 2 lektioner, egentligen var det bara en lektion men jag, Sniff och Fillis är efterblivna muppar som måste göra datakunskap bara för att vi inte fick betyg i det i 1:an och i 2:an var vi slackers så det straffar sig nu. Därför är det en (anus)excel-prov imorgon som det känns som att jag kommer faila på tråkigt nog. Jaja, efter skolan käkade vi och sen åkte jag hem och mötte upp min mother för att åka till Bauhaus och köpa nånting, sen åkte vi runt lite bara för att jag skulle slippa åka hem och börja med min hög med böguppsatser. Men man kan inte åka runt och fördriva tiden hur länge som helst så tillslut var vi tvungna att åka hem och ja skrev färdigt naturen och nu är jag typ klar med projektrapporten också. Den blev skitdålig men aja.
Nä nu ska jag kolla på tv och slappa resten av kvällen för min hjärna är överhettad, god jul på er alla!

Eller en skoooo




2007

Har faktiskt inte så mycket att skriva idag. En vanlig trist måndag som avslutades med en Portello och en sockerbulle från ICA Maxi. För övrigt så borde jag skriva min projektrapport och skriva klart min naturuppsats men något gör att jag inte kan sätta igång. Jag skyller på facebook.

Här kommer en roundhousekick!

Jag är så satans trött på alla vidriga skolarbeten så att jag skulle vilja gräva en grav för att sedan lägga mig där i och be någon gräva igen så att jag fick kvävas till döds under jorden. Jag har typ suttit sen 12 med min fucking naturuppsats och är fortfarande inte klar! Det kn bero på att jag inte kan koncentrera mig på att bara sitta och skriva, jag tar typ pauser var 5:e minut och det är inga 2-minuterspauser liksom det är 45-minuterspauser varje gång. Sen träffade jag också min pappa idag för att tanken var att vi skulle äta middag tillsammans på nån restaurang men han skulle tydligen på grillfest så jag fick nöja mig med att käka lunch med honom på Huvudstagrillen. High class. Menmen huvudsaken var att jag fick träffa honom.
Nu ska jag kolla på tv och lägga naturuppsatsen på hyllan för idag.

Jag känner för lite heroin idag

Idag är det ostronfredag och här har jag med mig hör och häpna, ett riktigt delikat ostron....mmmm det var gott.
Jag var i skolan idag som vanligt och sen drog jag och Stina Shouldersson till Arlanda för att ta första bästa plan till Nigeria och fika på deras lilla mysiga café som är uppyggt av kobajs. Flygresan hem blev dock lite skakig pga av oväder så vi fick landa i en liten by precis i utkanten av Moskva och ta bussen hem istället.
Nu är vi iallafall äntligen hemma på svensk mark och jag ska inta soffan för att kolla på tv och hetsäta popcorn och chips hela kvällen. Imorgon måste jag skjuta nån höll jag på att skriva men jag menar såklart att jag måste plugga. Naturuppsatsen och projektarbetet måste iallafall skrivas. Kul helg verkligen.


The SP3JU Song

Igår blev våran äntligen klar :D Haha ljudklippen är från lektioner i höstas när vi fick den här idén så enjoy. Och till alla er som inte går i Löfströms så förstår ni nog er inte på låten eftersom att det är våra lärare som snackar.


TWIIIIIIIIINS!

Igår bjöd jag inte er på något inlägg eftersom att jag inte har något internet men här kommer ett av mina fantastiska beskrivningar om vad jag har gjort under dagen i mitt otroligt händelserika liv. Jag var alltså ledig idag och tur var väl det för att jag har bleivit dunderförskyld (igen) så jag missar dansen idag (igen). Så, vad gör man då en ledig dag som denna om man heter Jessica, Stina och Filippa? Jo, man tar tåget till Sumpan och käkar gratis lunch på Subway.
Efter Subway-besöket så åkte jag och Pitte till Ikea för jag skulle köpa enm laptopbräda men när vi går förbi Ikeafiket/restaurangen så ser vi ett erbjudande att man kan få en bakelse och en té (säger man en té?) för 5 riksdaler! Ett sånt erbjudande är inget man tackar nej till så vi satte oss och fikade en lång stund.

Alltså jag får snart cp-ryck på min hals, min näsa och min fucking skalle som gör ont. Jag börjar dessutom få hosta också, toppen liksom. Aja, tur att det inte var förra veckan iaf.

Skiffle Joe

God afternoon folk! Idag är det måndag vilket innebar en pissig svenskalektion på morgonen följt av en om möjligt ännu pissigare juridiklektion. Käkade lunch på Espresso med tjejerna och sen traskade vi tillbaka till skolan och hade filosofi och bild. Sen slutade alla lyckliga människor medans jag fick stanna kvar för att skriva ett ruttet spanskaprov som jag säkerligen inte kommer att få godkänt på. Sandra väntade iallafall på mig så efter mitt misslyckade prov så gled vi bort till Ica Maxi och tjackade en varsin dricka för att sedan ta bussen till Donken och svulla cheeseburgare. Så roligt kan man ha en eftermiddag som den här.
Btw har jag ont i halsen. Igen liksom, jag hade ju det nyss känns det som, baaaaaaaaah jag orkar inte bli sjuk!

Jag fryser när jag ser dig

Nu är det såhär att jag har flyttat så därför har mitt internet legar nere, därav inget bloggande i helgen. Egentligen har jag fortfarande inget internet men jag fick låna Andreas dongel så att jag ska kunna hänga med vad som händer i omvärlden, haha.
I fredags hade vi mösspåtagning och efter det åkte nästan hela klassen in till Söder och satte oss på en uteservering (läs: trottoar) men det var askul ändå ;D
Ja, och igår så försökte jag få i ordning i mitt rum hela dagen eftersom att vi som sagt flyttade i fredags så det var total kaos här hemma. Och tråkigt nog så har jag spanskaprov imorgon som jag inte pluggat på eftersom att jag ha rjobbat idag så det får väl gå som det går, lite tråkigt om man får ig bara eftersom att då får jag väl antagligen ig i hela kursen. Babiananus alltså!

RSS 2.0