Koh Phangan

Idag hade vi skola tills 15.00 och sen mötte jag upp pappa så var jag och hämtade lite grejer i hans lägenhet och sen åkte vi in till Söder för att käka middag. Vi åt på den i särklass häftigaste restaurangen jag har skådat. Thairestaurangen Koh Phangan på Skånegatan närmare bestämt. Den rekomenderas starkt och maten var supergod. Vid 6-tiden var vi klara så då promenerade vi bort till Stockholm södra och tog pendeln. Pappa klev av i Sumpan och själv fortsatte jag mot Jakobsberg en förort.
Snart börjar sista avsnittet av "Den rätte för Rosing". Patetiskt program egentligen men man måste ju kolla om hon väljer 22-råingen eller 19-åringen. Kul för hennes dotter omh on väljer 19-åringen. "Hej det här är min styvpappa, han är 4 år äldre än mig"

Detta livar upp stämningen när man är pissed off


ARG!!

JAG ÄR SÅ JÄDRA FÖRBANNAD! :@

Sommartid

Jahapp, så var det sommartid. Ge mig sommarväder också! Idag skjutsade iallafall pappa mig hem til mamma och när jag kom hit så hängde jag med mamma och Andreas till Ö&B och handlade lite grejer till mormor, och sen åkte vi hem med grejerna till mormor och fikade. Imorgon är det prov och jag har inte öppnat boken än. Jag vet liksom inte vad man ska plugga på och ärligt talat så orkar jag inte bry mig heller. Jag ska nog städa rummet nu, det behövs..

Uppladdning

En och en halv timme kvar...Kebabpizza och fotboll. HEJA SVERIGE!

Tengo 17 años = Jag har 17 anus

Idag vaknade jag 06.47 och mådde illa to det eller ej. Sen kunde jag såklart inte somna om så jag låg och lyssnade på musik och kollade på tv. Varför ska man vakna så tidigt på en lördag liksom!? Dessutom skulle jag inte jobba för det e inte så smart att arbeta med mat när man är dunderförskyld. Känner mig ändå lite bättre idag så jag och pappa åkte in till Söder och satt på ett café på Götgatan i typ 2 timmar, haha. På den tiden hann vi iallafall se den där snubben som spelar Sickan i Jönssonligan. Gosh, vad rutten asså! Pappas kompis och hans barn kom förbi också och gjorde oss sällskap. Kom hem för en liten stund sen och jag är så satans trött på det här pissiga vädret. Ge mig vår nu liksom! Det känns som att det e oktober!
Ikväll är det ju Earth Hour också och jag ska väl försöka släcka lamporna men tv'n kan man ju fetglömma att jag ska stänga av! Det är ju för satan VM-kval ikväll!
Nu ska jag käka lite tacos tror jag, peace out brotah!

Överkörda

Usch, jag har legat vaken hela natten och mått illa, det är verkligen något fel på mig och jag undrar vad det är! Jag är ju fullständigt onormal med mitt illamående. Aja, idag var det en vanlig trist skoldag, hände inte specielt mycket förutom att vi blev påkörda 2 gånger imorse först av en mindre lastbil och sen av en vanlig bil. Idioter asså!
Förövrigt är jag fortfarande sjuk, kan man få bli frisk nån gång liksom? Efter skolan mötte vi "Eliiiin, jag arbetar fortfarande!" och så gick vi in på Hemköp för jag och "En kastanj är dyrbar" skulle köpa cola. Sen gick jag hem till pappa och där kom jag på att jag hade glömt lite grejer hos mamma så han skjutsade mig dit och påvägen hem stannade vi på City Gross i Bromma och handlade middag. Tacos, yummie! Både till lunch och middag idag, det kan inte bli bättre. Har jag tur får jag äta rester imorgon.
Nu har jag suttit och kollat på "Irene Huss - Tatuerad torso" för pappa hade tagit alla mina dvd-filmer till Värmdö (varför liksom!?) så jag rotade runt lite bland filmerna som låg hemma och fann denna. Den var faktiskt bra, en aning vidrig bara.


Dá Capo

Idag började vi 09.45 med svenska där vi tjejer skulle ha redovisning och jag hade inte direkt förberett mig så mycket om man säger så...det blev alltså ingen höjdare för min del men aja, skitsamma.
Sen var det lunch och vi käkade pannkakor och efter det hade vi håltimme tills samhällen skulle börja och då passade jag på att visa mitt partytrick, haha.
Samhällen var iallafall hur tråkig som helst för jag mådde så satans dåligt att jag bara kände för att gräva ner mig under en lövhög. Vi gick inte på idrotten, utan köpte istället massa Powerking och kexchoklad på Hemköp och åkte hem.
När jag kom hem la jag mig i min säng och började skaka så att hela sängen skakade också. Jag tror att Stina har smittat mig med sin parkinson som hon hade häromkvällen.
Läskigt var det iallafall, men sen hamnade jag i nån slags dvala i någon timme och jag vet inte om jag sov eller inte.
Nu sitter jag iallafall och förbereder en redovisning vi ska ha imorrn på filmkunskapen om en regissör. Ska nog hinka i mig en Powerking nu så att man blir lite piggare,
Tjoflöjt!

Jag fryser när jag ser dig!

Idag vaknade jag upp, fortfarand elika förskyld som igår om inte snäppet värre men jag pallrade mig till skolan ändå.
Klockan 10 började mentorstiden, sen natur i en timme och efter det lunch. Efter lunchen var det natur i en timme till där vi kollade på nån torr grå film, fast jag sov istället så jag vet ju iof inte om filmen var grå och torr, men man får väl anta det.
Sen slutade vi. Nu ska jag dricka té. Jag är sugen på nötcréme också.

Du vet att du kommer från Stockholm när...

... du kallar Humlegården och Rålambshovsparken för natur.
Är det inte det liksom?

...du betalar mer i transportavgifter än de flesta i landet betalar i hyra.

...du betalar 5500 för en lägenhet på storlek av en garderob och anser det för att vara ett fynd.

...du tar mode allvarligt.

...du tycker att Sverige norr om Gävle är Norrland.

...du har aldrig besökt Vasamuseet, Liljevalchs konsthall eller Moderna Museet.

...du kan hamna i en 4 timmar lång diskussion om hur man lättast tar sig från Fridhemsplan till Djurgården - utan att veta var Falun ligger.

...det finns inte norr eller söder - men norrmalm och södermalm.

...du vet hur man viker Metro och Sthlm City så du kan läsa den i bussen utan att störa personen bredvid.

...du får stress när du måste vänta hela TVÅ minuter på tunnelbanan.

...du vet att det är vänstertrafik på centralen, men högertrafik i rulltrappor.

...du blir vansinnig på folk som inte vet att det är vänstertrafik på centralen och högertrafik i rulltrappor.

...du kan inte åka hemifrån utan att kolla sl.se först.

...du kan snooza så länge du vill, och skylla på växelfel när du kommer för sent till jobbet.

...du inte har körkort. Trots att du är 25.

...du för allt i världen inte kan associera "plattan" med en skiva, utan tänker direkt på ett torg med en svart och vit stenläggning.

...du blir förvånad över att andra städer inte har 6 stycken H&M och McDonalds på bara en gata.

Alright Bruno!

Idag vaknade jag upp med en fet förskylning men det var bara att dra sig till skolan och pina sig igenom dagen. När jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade i en halvtimme ungefär, ända tills hela familjen klampade in i hallen utanför mitt rum och förde oväsen.
Förresten, vad e det för mystiskt väder som pågår? Svinkallt som att man befann sig på en fjälltopp, vårsol som värmer när det inte blåser, snöstorm i Spånga, vår i Barkarby, snöstorm med sol i Jakobsberg :S


Det ska va du det Lotta som har sån tur!

Idag är det måndag och den har spenderats i skolan. Efter skolan åkte jag hem och frasade. Nu blev jag klar. Ikväll är det Ballar av stål.

Hej jag heter Jessica och jag har emetofobi

Jag har kommit fram till att jag lider av emetofobi.

Powerking

Idag vaknade jag vid halv 10-tiden och sen hängde jag med familjen till Coop i Kungsängen för jag skulle tjacka hårfärg b.la. Sen åkte vi hem och jag gick ner till stationen och mötte upp dom 3 mongoliska hästarna. Vi åkte iallafall in till stan och gick runt lite och sen hamnade på på Donken på Nybrogatan och satt där och planerade inför en grej tills städaren tyckte att det var dags för oss att gå. Då gick vi till Hemköp på Åhléns där jag och Stins Stina köpte 4 Powerking att kalasa på.
Sen åkte vi hem och jag ska vänta på att Elin och Stina ska skicka en grej. Ikväll är det Robinson på tv, flipp eller flopp? Fast det kan man nog inte avgöra förren man har sett det iof..

Har jag problem eller?

Varje gång jag har ätit nötter så får jag för mig att jag ska kvävas till döds och det är någonting jag kan leva med, men ikväll när jag hade ätit skaldjur så fick jag ett sånt infall och jag var verkligen helt sjukt störd. Jag gick runt och andades som en crackpipa och var tvungen att öppna alla fönster för att få luft men jag fick inte ha dom förbannade fönstrerna öppna för marsvinen kan dö om dom står i blåst så det var bara att stänga in mig på mitt rum och öppna mitt fönster och sticka ut skallen och suga in luften. Sen kändes det som att det var någonting som växte i halsen på mig och satte sig som ett lock så jag la mig raklång på min säng och inväntade döden, men han kom aldrig så jag slog på tv'n och kollade lite på Let's Dance istället och då k'ndes det plötsligt bättre. Nu känner jag mig nästan som mig själv igen, vilket är skönt för jag gillar inte mina psykallergianfall.
Imorgon är jag ledig från jobbet så jag ska glassa runt inne i stan med Stina den store, Filippa Fikus och Elin Eltandborste. Vi måste planera inför en grej, sen hade jag faktiskt tänkt köpa något i klädväg också. Det känns som att det var ett tag sen. Nån gång efter jul skulle jag tippa på.

Thank god it's friday

Idag började vi 08.35 med filmkunskap och sen civilrätt. Fick G- på förhöret som vi gjorde förra veckan kors i taket med tanke på att den enda gången jag kollade på orden var 5 minuter innan lektionen började så jag var väl förberedd på ett IG. Sen var det iallafall lunch, men i trappan så hör vi pötsligt en duns och är vi tittar bak så halvligger Fille i trappan och hennes klack på skon hade gått av. Precis när hon ramlade så kom Olof också så pricken över i:et hade varit om hon hade ramlat över honom. Vi fick iallafall årets skrattatack och Stina sprang upp till skåpet för att hämta ett par extraskor som hon hade där så att Onkel Fetser slapp gå haltandes på en klack resten av dagen. Under tiden så försökte jag och Fjongen att slå loss den andra klacken också men utan reslutat. Sen kom Stina med skorna och vi gick bort mot Subway och Phyllis dumpade sina trasiga skor på andra sidan staketet vid järnvägen. Vi skippade spanskan sen för Fille skämdes en aning så istället drog vi in till Kungsan och gick runt lite och fördrev tiden. Sen åkte vi tillbaka och hade naturkunskap och sen slutade vi. Då mötte vi Elinpelin så åkte vi till Jakan för Stroppe skulle pröjsa för sina linser. Sen gick vi runt lite i centrum och sen hände lite roliga grejer, men inget som jag tänker dela med mig av i bloggen.

Nu har jag druckit 1 liter Coca Cola och en halv liter hallonsoda. Juste, jag måste göra samhällsgrejen oxå. Eller så gör jag den imorgon..Det känns inte så lockande att göra den nu faktiskt. Trevlig fredag!

Ledig ondag

Eller halvledig iallafall, har utvecklingssamtal 17.30 och det innebär att jag missar lite cash eftersom att jag skulle gått på anisktsmålarkursrepetion på Donken på Kungsgatan då så barnen som blir målade på lördag får väl se ut som färgmonster i fejsen på lördag då.
Istället så har jag tagit det lugnt på morgonen och sen åkte jag och mamma till IKEA och käkade lunch och köpte lite grejer. Ska väl snart åka till Sumpan och träffa pappa för att det va ett ta sen sist asså. Ikväll blir det Värmdö så ingen sovmorogn för mig imorgon inte. Bajs

Glas-stavar finns oxå där

Idag började vi 09.45 med civilrätt. Usch och fy! Sen var det natur och den lektionen gick ovanligt långsamt tycker jag. Kan bero på att jag var fruktansvärt hungrig. Sen var det iallafall lunch och vi gick till Subway för Stina hade glömt sitt matkort så vi delade på en macka, en aning fattigt kan man tänka men vi blev mätta för studen och sen gick vi tillbaka till skolan för en fet håltimme innan engelskan. På den håltimmen fantiserade vi om en väldigt sjuk men rolig sak som jag inte kan skriva här. Vi såg även en kille som hade toapapper som satt fast bak i byxan så vi skrattade en aning då.
Sen var det iallafall engelska och sen slutade vi. Ikväll ska jag kolla på "Ballar av stål". Det borde Elin också göra tycker jag.

Flashbacks

Tittade bland mina gamla bilder och hittade denna vackra bild från i november när vi träffade biskopen Sebastian Bakare från Zimbabwe. Vi köpte några blusar, käkade lite god mat och fick massage av hans föredetta skídlärare Shan Shack.


La voix

Operatanten vann Melodifestivalen. Det spelade egentligen inte någon roll för mig vem som vann, så länge det inte var crackpipan Caroline af Ugglas. Jag kan inte fatta hur hon kom 2a, liksom hur röstar svenska folket? Är dom helt cp i huvudet eller? Aja, skitsamma.

Idag har jag jobbat 12-16. Tråkigt, tråkigt. Det hände absolut inget speciellt, eller jo, det var en extremt fet ryss där och åt. Jag vill spy på honom för han var så vidrig. Nästa vecka ska jag och Sara ansiktsmåla små snoriga barn. Roligare än att bara stå och glo iallafall.

Om jag var en hund

Idag började vi 08.35 med filmkunskap och sen civilrätt med läxförhör som gick apdåligt eftersom att jag inte hade pluggat. Man fick iallafall gå när man var klar så vi gick och käkade lunch på Food Court och sen tillbaka till skolan och Olof var inte där så spanskan var inställd. Alltså satt vi i biblioteket och gjorde ingenting i typ 2 timmar. Sista lektionen var iallafall naturkunskap och sen var det äntligen helg. Halleluljah, och imorgon ska jag jobba som pricken över i:et.
Förövigt så känns det som att jag ska spricka för jag har smällt i mig en hel kebabpizza. Nu ska jag nog fortsätta mitt ätande, det är ju bäst att käka upp sig lite inför imrgon eftersom att då äter man inte lunch.

Ses vi på kyrkan ikväll då Daviiiiiid?

Idag var det torsdag vilket innebar svenska klockan 09.45 och sen lunch, Det blev nachostallrik på Del Fornaio. Sen var det håltimme och klockan 13.10 började samhällen som varade i en timme och sen kutade jag, Stroppe och Floppe till t-banan för att åka in till centralen och sen vidare en bit bortom Globen för den blivande Filippa von Fijools svensexa. När vi gick från t-banan så mötte vi han Idol-killen/kocken/fettsäcken/Du-är-vad-du-äter-offret Alexander. Han klampade fram så vi trodde att det blev jordbävning, haha nejdå nu skämtade jag allt. Det var iallafall svinigt kallt ute såv i gick igenom Globen centrumet och där var det massa artister från Melodifestivalen som uppträdde, bla Måns Zelmerlöw, Molly Sandén och EMD. Vi knallade iallafall igenom det avlånga centrumet med en varsin Coca Cola och sjöng "If I were a dog" med falska sångröster och jag pratade med Dogge Doggelito-dialekt och sen går Erik från EMD förbi oss för han hade gått bakom oss hela tiden utan hatt vi hade märkt det. Det var ju tur att man inte rapade ashögt iallafall för det hade ju känt lite pinsamt. Vi fortsatte vår färd mot svensexan och där tar berättelsen slut. Locket på säger jag bara.
Nu ska jag göra mig iordning för jag är riktigt trött efter den här dagen, god natt habitantes!

Juste Fille blev Punk'd av Ashton Kutcher på svensexan. Det hade man inte väntat sig.

Onsdag den 11 mars 2009 för den som undrar

Idag började vi klockan 10.00 med mentorstid, sen halv 11 fick vi dela in oss i grupper och varje grupp fick en digitalkamera som man skulle använda till att ta kort på varandra för att dom ska läggas ut på nån hemsida. Sen skulle man skriva en kort presentation. Min blev verkligen kort om man säger så. Och på fotot såg jag ut som en schimpans.
Sen fick man iaf gå och käka så jag, Stina Dabrowski och Filippa Reinfeldt gick till DOnken och käkade. Sen gick vi tillbaka till skolan för att ha lite naturkunskap där man skulle labba.
Vid 2 slutade vi och då åkte jag och Stina till Jakobsberg centrum för hon skulle till optikern klockan 4 så jag höll henne sällskap tills dess. Vi satt bland annat på en bänk och såg en Hasse Aro look-alike.
Sen gick jag hem och inväntade Elin som skulle köpa mitt busskort :)
Imorgon ska vi ta ut Fillefjong på en svensexa. Det kommer bli kul. Mer än så säger jag inte. Locket på.

Stockholms Universiet och magsjuka

Igår när jag kom hem från skolan så var Andreas magsjuk. Min första tanke var NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!. Jag är typ räddare för magsjuka än för döden. Helt sjukt men jag har inte spytt sen 2002. Jag kan bara inte. Men jag har nåt konstigt betéende som gör att varje gång någon i familjen blir magsjuk så tror jag automatiskt att jag också har det på en gång så i natt har jag legat vaken och inväntat magsjukan. Den slog aldrig till så jag åkte till skolan imorse och var nervös att jag skulle bli sjuk i skolan, men jag gör alltid grejer större än vad dom är så det blev jag såklart inte.
Vi hade iaf engelska, processrättsprov (som gick gorillaröv) och sen gick vi och käkade lunch. Jag och Stina mötte Madde och gick till Subway ([email protected] var sjuk). Sen gick vi tillbaka till skolan och inväntade spanskan och sen skulle vi till Stockholms Universitet för att gå på öppet hus. Det var fett onödigt så jag, Stina, Madde och Naz stack därifrån efter en liten stund och åkte hem istället.
Nu sitter jag här och inväntar magsjukan åter igen. Fast om jag känner mig rätt så klarar jag mig nog ännu än gång.

Melodifestivalen parodi


Källaren

Nu har jag och mamma varit nere i källaren och jag har rotat runt efter den här grejen om jag skulle ha. Det tog sin lilla tid men sen hittade jag den längst in under alla andra grejer och möbler så mamma fick hålla i mina ben så fick jag åla mig ner bland allt skrot och sen drog hon upp mig i luvan så jag höll på att strypas. Det vore ju synd en sån här fin dag :)
Jag har suttit i typ 3 timmar i sträck och byggt en del grejer så nu är det färdigt. Fast när Peter Stormare, Peter Haber och Peter Settman kommer så har dom med sig lite mer grejer som man måste bygga om. Jag ska nog satsa på en karriär som snickare, haha.


Filip & Fredrik

Här kommer första bilderna på Filip och Fredrik.

 

Bild 1: Filip aka Philippe Hamár
Bild 2: Fredrik Wikingsson. Visst har han en skön frisse?

Förresten så gick jag upp halv 8 idag igen. Det är helt sjukt, liksom så tidigt går jag inte ens upp när jag ska till skolan men idag var jag tvungen för jag har en del grejer göra innan klockan 12 om man säger så. Snart ska jag knalla ner till källaren och hämta en grej. Hörs sen!

Marsvin

I natt har jag vekrligen sovit dåligt. Har legat och tänkt på massa saker typ hela natten och sen vaknade jag halv 8 och var jättepigg så jag klev upp. Klockan 12 började jobbet och det var bajstråkigt idag. Vi hade utvecklingssamtal men jag hann inte så det blir väl antagligen nästa lördag. Efter jobbet så tog jag tuben till Sumpan och sen pendeln hem. På tåget så satte det sig en vidrig gubbe framför mig som typ va värsta uteliggaren och luktade rök och alkohol och det värsta var att han satt och käkade på en macka så det ba hängde korvslamsor ur hans käft! Jag kunde typ inte andas på hela vägen. Äckliga människa!
När jag kom hem så hade mamma, Andreas och Johanna precis kommit hem från Bromma där dom hade varit och tjackat 2 stycken marsvin med mittbenor! Först tänkte vi att dom skulle heta Kicken och Noppe, men sen tyckte Johanna att dom skulle heta Lill-Erik och Bert men det ville inte mamma. Sen kläckte jag ur mig som perfekta namnen för dom här små svinen. Dom ska heta Filip och Fredrik. Välkomna hem till oss, dom kommer typ dö här pga av ljudnivån.

Jäg känner vad jäg känner

Idag är det torsdag vilket innebar att vi hade svenska första lektionen och våran riktiga lärare var tillbaka. Vi snackade typ bara betyg och så, det gick rätt snabbt och sen fick vi gå och käka. Det blev en nachotallrik för våran del och när vi var mätte och belåtna knallade vi tillbaka till skolan och planerade inför en grej. Sen var det samhällskunskap där man skulle rita hur man tror att världen ser ut utan att kolla på en karta. Mitt blev inte så likt om man säger så..
Efter det tog vi masken till Duvbo för att ha idrott och det var bara bollekar. Spökboll suger kamelballe men den sista leken vi gjorde var faktiskt rätt kul. Det kändes som värsta actionfilmen typ, haha.
Sen slutade vi och jag gick hem och sen åkte jag och pappa till IKEA för jag skulle köpa lite grejer till mitt rum, samt göra ett ärende. Sen åkte vi hem till mamma för jag skulle lämna en grej där som är rätt stor så jag kan inte släpa den på tåget.
När vi var klara var klockan redan 7 så vi åkte jag och pappa hem och gled runt nere i Sumpan för att komma på vad vi skulle käka till middag men vi kom inte på något så det blev pizza på Porto Bello. Den satt fint i kistan.
Nu ska jag bygga ihop lite IKEA-grejer, det är faktiskt min specialitet :)

Kalla mig sill!

Jag orkar verkligen inte blogga dom veckorna när jag är hemma hos pappa för här är internet så jävulskt segt att man får adhd och vill kasta ut datan genom fönstret varje gång! Men nu tar jag den risken och skriver ett litet inlägg.

Idag var vi lediga så jag, Stina Sauk och Fille Fjong åkte in till stan. Först åkte vi till Söder för att uträtta ett ärende som inte ledde till någonting så vi åkte istället bort till Kungsgatan och köpte en grej. Sen gick vi till Donken på Sveavägen och käkade lunch för överblivna rikskuponger och sen stack vi vidare till Åhléns för att leta efter en grej. Vi hittade inte grejen där så vi gick vidare och letade. Jag kan inte säga vad det är för grejer för det är lite hemligt, men nästa vecka kommer ni kunna se dom ;)
Vid 4 åkte vi hem och då mötte jag pappa så gick vi ner till tygaffären för jag skulle köpa 4 meter illgrönt tyg för att sy mig en stilig mössa inför sommaren. Tänkte dela med mig till Stinstafa, Filippgloss och Hiding :) Dom behöver npg också en varm mössa i sommar.
Ikväll är det ingenting på tv. Tråkigt.

Sista sportlovsdagen

Idag tog jag 12.09-tåget in till stan med Strippe Strips och så fick vi för oss att ta t-banan till Hässelby. Fett drygt så vi åkte tillbaka till centralen och det var ännu drygare. Därifrån tog vi bussen och käkade cheeseburgare på Donken på Nybrogatan. Sen tänkkte vi uppnå ett mål i våra liv, nämligen att testa alla McDonaldser i Stockholm (alltså dom inne i city) och vi hade bara en kvar så därför tog vi t-banan till Medborgarplatsen (och Olle Waller från Fråga Olle stog brevid oss i t-banan och vi skrattade på oss för den som ville veta). Sen gick vi hela Gögtatan i det ganska kalla vårvädret och köpte glass på våran sista McDonalds. Där satt vi i ca 354 år och sen bestämde vi oss för att köpa en Coca Cola på Hemköp så då gjorde vi det. Efter det ville Stins Carl-Philip köpa ett läppglans så då gick vi in på H&M i Ringen och köpte en läppglans som luktade mandarin. Intresseklubben antecknar.
Sen tog vi t-banan tillbaka till centralen och stack hem och nu ligger jag och kollar på Beck men eftersom att det är wesserschmitt-tv4 så ska dom envisas med att ha paus i 20 minuter med Nyheter. Onödigt!

RSS 2.0