What date!?

Tjenamors! Jobbdagen var inte så givande. Jag trodde inte att det var möjligt men det var faktiskt ännu mindre folk idag än förra söndagen. Det var t.o.m lite folk i kassan. Jag är liksom van vid att det är 15 pers i kassalinjen och 8 pers i köket men nu var vi typ 8 sammanlagt. Jag har mest stått och glott som ett fån i 4 timmar, men jag ska inte klaga för det var lättförtjänta stålar.
Christoffer kom förbi också och väntade på mig så att vi kunde ta sällskap till tåget. Då blev jag glad för jag har saknat honom höhö. Saknar förresten alla som jobbar på lördagar.

Måste bara informera att in taklampa har gått sönder så jag sitter i mörkret och skriver. Mamma var på Ikea och skulle köpa nya spotlights till den eftersom att alla 3 är trasiga nu men då har dom tydligen slutat sälja dom (!) så det blir till att tjacka en ny lampa. Tillsvidare får jag sitta i mörkret som ett offer.

Tips

Dagens skratt: Gå in på Eniro.se och sök på Kartor/Åsögatan 176 och klicka på gatuvy. Flytta bilden / dra pilen till höger till det röda huset (förbi det oranga) och där på andra våningen... Zooma ;)

Yesterday

Gårdagen var lyckad, förts var vi hemma hos moi och sedan begav vi oss till The Bridge och gjorde av med pengar. Vi drog hem vid 2 (läs: gick därifrån 2 men kom hem 4) för vi var så trötta och jag somnade på en gång när jag kom hem. Fuck vad kallt det var ute måste jag bara tillägga.

Idag har jag legat i min säng och ätit kexchoklad och kollat på film. Jag får hela tiden för mig att det är söndag idag men så inser jag att det är en till dags ledighet och blir jätteglad. Jag ska dock jobba imorrn, men hellre det än att ruttna bort i skolan.

Tog inte så många bilder igår, men ska lägga upp några sen, men jag bjuder på ett smakprov redan nu.
Jag vet inte vem hon i mitten är men hon kom tydligen från Köping...

Behind the kulisserna











Till salu

Den här veckan så sålde pappa vårat hus på Värmdö till några som betalade riktigt mycket cash men igår så ringde dom och sa att dom bangade (dagen innan som skulle skriva på kontraktet) så nu måste vi sätta ut nya annoner och ha visningar igen så det kommer antagligen dröja 100 år till innan vi får det sålt. Baaaaaaah det där huset är liksom anledningen till att jag inte bor med min pappa (okej, inte huset då för det gillar jag jättemycket men att det ligger ute på Värmdö). Jag dampar typ loss för jag vill bo med min pappa också men jag kan ju inte göra det förren han har köpt en lägenhet och då måste han ju ha sålt huset först.
Så därför uppmanar jag er alla att om ni känner någon som vill köpa ett hus på Värmdö så köp vårat för guds skull! Nyrenoverat och nära till vattnet. Dock lite långt till civilistationen..

(klickbara)
   

   

   

 

Så, uppmana nu alla ni känner som vill köpa hus att åka på visning på Badsjövägen 4 på Värmdö! För min skull.

FREDAG!

It's maddafakkin heeeeelg! ;D Äntligen liksom! Ikväll kommer Knatte, Fnatte och Tjatte hem till mig och förfestar och sen blir det utgång.

P.S Det är hål mellan benen på alla mina leggings. Och det är fett trist att lägga pengar på ett par nya, jag hatar att köpa leggings! Ville bara att ni skulle bli informerade om detta. "It's decent, ehehehe"

Peanutpatte

Cheng cheeeeng! Idag hade vi bara 2 lektioner, etik och svenska och efter vi hade käkat lunch på EH så åkte jag Pitte och Fitte till Kista centrum och umgicks med alla talibaner. Nej men helt seriöst, när vi satt inne på Donken (jag vi åt lunch en gång till) så insåg vi att vi var dom enda där inne som inte hade sjalar på skallarna. Så är det väl när man är i Kista antar jag...
Fillis tjackade en bolero på New Yorker och sen tog vi den blåa bussen (anteckna gärna att den var blå) tillbaka till Jakan men då hade Katjakaj och Bentebent missat bussen så gick in i centrum och köpte Ballerina kladdkaka ;D Ja, jag har tyvärr blivit beronde.
Ska väl bege mig in till stan sen och käka middag hos min farmor och farfar, samt hjälpa dom med sin digitalkamera som pappa köpte till dom i julklapp.
Skepp'o'hoj!

HATA SL!

AAAAAAAAAAAH!!!!!! Jag vill bara slå ner nån som jobbar på sl!!!!! Dagen började med att tåget var inställt imorse så vi fick springa hem till mig så att min mamma kunde skjutsa oss för att vi skulle hinna till naturprovet! Sen när vi skulle hem så var tåget typ en halvtimme försenat så vi fick stå ute och frysa häckarna av oss! Sen skulle jag, Fille och Elin på dans och den börjar 17.30 och eftersom att man inte kan lita på sl så valde vi att åka i god tid så vi tog 16.28-tåget (eller jag och Fille gjorde det för Elin hade missat bussen). Det var inte försenat men när vi är mellan Sumpan och Karlberg så stannar vi och blir stående i en fucking timme för att nåt jävla klantarsle hade ramlat ner på spåret och blivit påkörd! Tillslut säger dom i högtalaren att vi inte kan åka vidare så vi måste vända och åka hem igen! JÄVLA FUCKING FITT-SL!!!!!!!!!!!!!!!! Och angående mongot som blev påkörd av tåget hoppas jag att den dog! GAAAAAAAH jag är så förbannad!!! Nu ska jag gå och skriva ett fett hatbrev till sl och kräva dom på jävligt mycket cash för att jag missade en skitdyr danslektion!

Nacima

Imorgon är det naturprov vilket innebär att jag egentligen inte har tid att sitta vid datorn men nu känner jag att min hjärna är överarbetad så nu blir det tv resten av kvällen. Varför kan inte PH börja klockan 9?
Btw, inatt drömde jag att jag var i Thailand. På mindre än en vecka ha rjag drömt att jag har varit där 2 gånger! Det måste betyda något, kanske vinner jag en resa dit om jag spelar bingolotto? Det hade inte suttit fel iallafall,
Apropå ingenting 1 så vill jag möblera om i mitt rum men det kommer bli så fasansfullt mycket fulare än vad det redan är så jag låter nog bli.
Apropå ingenting 2 så har jag käkat ett helt paket med Ballerina kladdkaka nu. Jag hade ju tänkt spara tills PH börjar men heter man Jessica så vet man inte vad spara är så nu sitter jag här utan några kakor kvar :( Och jag som skulle börja ett nyttigt liv idag. Det gick ju kanonbra...verkligen.


Slut på helgen

Jahapp, så var helgen slut. Det va ju tråkigt, det trodde jag inte..Idag jobbade jag ju som sagt så hela dagen gick ju bort för mig trots att det bara var 4 timmar. Men jösses alltså vad dött det var idag! Jag kollade typ på klockan var 5:e sekund. Det är väl bara vänja sig antar jag. Det var iallafall ett stort äckligt ryssgäng som såklart skulle hålla på och va så jädra iq-befriade att jag ville ta fram en revolver och ba skjuta ner hela bunten! En av dom frågade om han fick ta en bild på mig och jag ba "öh no" liksom men den jäveln gav sig inte och plåtade ändå flera gånger å jag var tvungen att gå in bakom kassan och gömma mig! Jädra cp-offer alltså. Kan dom inte respektera folk!? Det var även massvis med andra störda retards så det känns som att jag har gått runt och bitit ihop hela dagen för att inte få ett fett utbrott. Dagens roligaste var ju när det kom in ett gäng med muppar och en av mupparna som var mongolid såg så jädra rolig ut att jag gick in bakom kassan och fick värsta skrattanfallet. Taskigt, jag vet men herregud om ni tänker er en mongolid som har ett fejs som ser ut att ha blivit överkörd av en buss 10 gånger fram och tillbaka och sedan har 2 personer tagit tag i varje sida av ansiktet och dragit åt olika håll så kan ni se muppen framför er! Exakt så såg han ut. Liksom 2 meter brett mellan ögonen!
Jovars så det ha varit en lugn dag idag helt enkelt...När jag kom hem från da work så mötte jag upp mamma och så kollade vi på en lägenhet som vi kanske ska flytta till (ja det känns som att jag har skrivit det där förr men min mamma har lite svårt att bestämma sig för vart hon vill bo och det är alltid folk som drar sig ur när vi ska flytta). Iallafall så ligger lägenheten i huset på andra sidan gården, inte så långt bort med andra ord. Och jag har sagt det förr och jag säger det igen, JAG VILL FLYTTA FRÅN JAKOBSBERG!
Efter att vi hade kollat på lägenheten så åkte vi till Donken i Barkarby och köpte med oss mat hem. Jag gick loss på en fet EL Maco-meny medans jag kollade på "Blåsningen" höhöh.

Nej hörrnini, det känns som att jag bara skriver ointressanta grejer, ska nog ta och kolla på en rulle istället. Mors!

Jobb

Idag är det söndag och det innebär att jag ska jobba. Usch, det känns fel att skriva så, lördagar ska det va! Nejdå, det blir nog bra ändå, jag hoppas det är dött idag så att jag kan slappa för jag är inte på humör för att arbeta. Inte för att mitt jobb är krävande men aja.

Igår var jag och Stiffe och kollade på Ny Måne på Söder. Vi fick en fet skrattattack i början av filmen och dessutom så hade vi dragit hem bottenskrapet av sittplaster så vi satt längst fram och fick nackspärr. Iallafall så garvade vi så mycket att hela första stolsraden måste ha skakat. Vi inväntade även ett psyko som skulle sitta brevid Stina men han dök aldrig upp. Märkligt,,

Min dödsannons

Ni kan ju fethajja att jag ska ha en sån här dödsannons när jag dör!


(tjuvtittat.se)
Fast det ska stå "Jessica Blomgren" istället. Så dör jag i förtid så gör mig en tjänst och uppfyll min sista önskan genom att smacka in den här annonsen i närmsta dagsblaska!


Lika som bär

För några veckor sedan gjorde jag ett test på fejjan. "Vilken kändis är du lik?" hette testet och gissa vem min okända tvilling är!



Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. En fet mongolid-liknande skruttig gubbe. Men det är väl bara att acceptera det, jag är kanske är fin på insidan :)

Det luktar choklad här

Idag åkte jag och Stina till Kista centrum, blattarnas paradis liksom. Vi gick runt lite, käkade på Donken och åkte hem. Vi började även utvecka en fet idé men den får hållas hemlig än sålänge.
Jag är verkligen fasansfullt sugen på något men jag är alldeles för lat för att gå och handla. När jag flyttar hemifrån ska jag anställa en Erik som gör allt åt mig. Jag kommer inte ge honom lön men han får husrum och mat. Då blir han nöjd. Nej usch vad jag snackar bajs, nu ska jag äta korv. Bajskorv!

HELG!

Jag säger bara FETT skönt! Även om vi typ inte haft några riktiga skoldagar så är jag så satans fruktansvärt trött på skolan. Imorgon har vi bara bild så vi tog helg i förtid istället. Walla istället ska jag och Tiger Woods ska åka till Kista centrum bree och baxa några niggahs jaow....NAAAAT! Nej men helt ärligt, vi ska faktiskt till Kista centrum, det ligger ju inte på min topplista precis men jag har inte varit där sen dom har byggt om. Ska jag vara ärlig så har jag inte varit där sen i början av 2008 när några blattar på Donken betedde sig som schíítar.
Idag måste jag städa mitt badrum, det är riktigt vidrigt där inne, har typ inte städat sen nån gång i början av december. Grows.


It's La Push baby, La Push

Vi har gått i skolan i en vecka nu och jag är redan så satans trött på skolan att jag bara vill bli nersövd och vakna upp nångång runt studenten. Idag hade vi iallafall sista psykologilektionen vilket känns helt unfuckingbelivable naajs! Äntligen får vi slippa fettsäcken till lärare liksom!

Jag vill kolla på PH men nu måste man ju vänta ända tills på måndag! Orka liksom. Aaaah vilket onödigt inlägg! Varför skriver jag överhuvudtaget? Nej, nu ska jag ut och skjuta några grottleoparder, ha det gott folk!


Jag har jätteroligt

1. Lägg upp en ny bild på dig (Fredags)


2. Lägg upp en gammal bild på dig (Den här måste vara tagen förra året om jag inte minns fel)


3. Lägg upp en bild på en nära vän (Guess who liksom)


4. Lägg upp en bild från i somras (Jag är hon till höger som ser ut som en kille för den som inte vet. Hetingen till vänster är min bästa vän Stiffe)


5. Lägg upp en bild från i vintras (Dagen innan Thailand)


6. Lägg upp en ful bild på dig (Hos Camilla 2006)


7. Lägg upp en bild på något som gör dig lycklig (MAAAT)


8. Lägg upp en bild på något du tycker är äckligt (Helt seriöst, det finns inget som e så vidrigt som duvor)


9. Lägg upp en bild på något som du minns väldigt väl (26 juli)


10. Lägg upp en bild på någon i din familj (Detta är min pappa jag är rätt lik honom om jag får säga det själv)


Snodd från Hannas blogg


Jag ä inte bitter

Idag ålade jag mig till skolan för att ha etik, som är så jädra värdelöst att det skriker om det! Sen skulle vi ha natur men Ulf var såklart sjuk och juridikläraren va jättebesk och lät oss inte få skippa lektonen så det blev till att ja håltimme ett par timmar men jag ä inte bitter för det nej. Jag och Svasse skrattade oss igenom hela dagen istället åt omogna saker.
Efter skolan åkte jag hem och kollade på New Moon och sen hängde jag med mamma, Andreas och Johanna till Ikea för mamma och Andreas skulle tjacka sig en ny säng men dom orkade inte så vi käkade på den extremt superbilliga budget-Ikea-restaurangen istället. Jag brukar vara starkt emot sånt man köper på Ikea som t.ex korv med bröd för en gång fick jag typ ett grisöga i min korv. Nejdå men jag fick värsta feta broskbiten men nu käkade jag vegetariska tortillarullar med nachos och guacomole och det var faktiskt gott. Intresseklubben antecknar liksom!

Spån och flis

Happ, så var det måndag igen. Hade endast en lektion idag så det var ju inte så jobbigt. Efter skolan åkte jag, Fille och Elin in till Dancenter och lämnade in våra anmälningsblanketter och sen träffade vi Ylva på Donken och satt där en liten stund.
Nu borde jag städa mitt rum men jag orkar inte, ska kolla på film istället för jag tycker att det är så himla mycket roligare än att städa en svinstia.

FUCK!

JAG HAR ETT SÅNT GROVT DAMP-ANFALL PÅ MIN LILLASYSTER JUST NU ATT JAG BARA SKULLE VILJA MALA NER HENNE TILL KÖTTFÄRS I EN KÖRRKVARN OCH SEN FRYSA IN HENNE I PLATSPÅSAR OCH LÅTA HENNE LIGGA I FRYSEN I CA 25 ÅR FÖR ATT SEDAN TINA UPP HENNE OCH MATA DJUREN PÅ SKANSEN! Tack för mig!

Söndag

Gomorron! Vi hade sjukt kul igår, det började med att jag åkte hem till Stina vid 5 och så gick vi ner till Elin dör Fille oxå var och fixade oss lite. Sen kom alla människor och så drog vi till lokalen och käkade. Efter det gick vi tillbaka till Elins hus och sen kom Elin och Filles pappor och skjutsade oss till Jakan station eftersom att bussarna endast går en gång i timmen i Viksjö. Det blev The Bridge och det var faktiskt inte så ruttet som jag hade trott. Vi hade iallafall sjukt roligt och jag kom hem runt 5 imorse så jag känne rmig rätt sliten. Det blir en ligga-i-sängen-och-kolla-på-film-medans-man äter-godis-dag idag.

Jag hade inte med mig kameran igår men Elin tog massa bilder som hon ska skicka sen så än så länge får ni nöja er med dessa bilder;


Elin, jag, Fille, Tina och Stina


Kim, Elin och svansen

Juste

Juste, jag skulle ju skriva att Elin fyller år idag om någon har missat det ;) Så GRATTIS ELINPELIN PÅ DIN 18-ÅRSDAG!
















Grattis Elin!

God fucking eftermiddag på er! Idag ringde min klockan klockan 9 och jag som var äckligt trött fick snällt ta och kliva upp eftersom att jag har ett arbete att sköta. Jag glömde självklart min vita skjorta så halvvägs till tåget fick jag kuta hem och hämta den för att sedan springa maraton tillbaka till tåget för att hinna. Jag hann iallafall och så kommer jag till jobbet och får syn på Fanny, en annan värdinna som egentligen jobbar på Donken på centralstationen. Sen går jag och kollar på schemat och ser att inte jag står med, då frågar jag min chef varför bara Fannys namn står med på lördagsschemat så då går han med mig ner på kontoret och kollar på det andra schemat. Då har tydligen min andra chef (som alla hatar) bytt mina tider så att jag ska jobba söndagar istället. Fatta vilket fett utbrott jag fick! Så jag och den andra chefen (som är snäll) snackade skit om den dumma chefen och innan jag gick hem gick jag och beklagade mig för alla medarbetare som också tyckte att det var jättedåligt så den "nya" lördagsvärdinnan kände sig nog inte så välkommen men det skiter jag i för jag var så jävla förbannad! Okej tänker ni, det är bara en dag hit eller dit men jag har för fasen jobbat lördagar sen 2008 och jag gillar alla som jobbar med mig då så nu kommer jag känna mig jättedeppig på söndagar. Sen sa min chef att dom bytte mina dagar bara för att det är bättre för mig att jobba då eftersom att jag tjänar mer eftersom att det är ob. Men HALLÅ, han kunde ändå ringt och informerat mig tycker man! På vägen från jobbet var jag riktigt pissed off så jag fick lust att vandalisera NK, eller åtminstånde bajsa ner deras toalett men jag tog mig i kragen och lät bli. Istället så klampade jag mig genom hela stan bort till centralen och åkte hem. När jag kom till Jakan så träffade jag Fille så jag hängde med henne och köpte en present till Elin, sen fikade vi på Waynes.

Jag kan iallafall trösta mig med att jag får mer tid på att fixa mig inför ikväll. Och jag tänker inte jobba imorgon.


Tired

Herrejäklar vad trött jag är! Trots att det är fredag ska jag nog snart gå och gräva ner mig i sängen och kolla på tv och läsa den 4e Twilight-boken, höhö.
Jobbet förstör min dag feeett mycket imorgon, jag hade ju inte bangat på att ta en riktigt maffig sovmorgon! Menmen, lite mer stålar på kontot tackar man ju inte nej till så jag får väl pallra mig iväg och knega ett par timmar för på kvällen ska jag bränna cash så att min plånbok kommer att gråta. God jul!

Jessica tipsar



Brukar ni någonsin bli så jädra förbannade att ni inte vet vart ni ska ta vägen?
Jessica tipsar:
Slå er själva! Jag lovar att det hjälper! Jag brukar först börja med att bita ihop tänderna fett hårt tills jag inte orkar bita ihop mer. Efter det så boxar jag ena handen i den andra handflatan, men efter ca 5 slag så tröttnar man så då brukar jag börja slå mig själv i fejjan, alltså typ örfila mig själv samtidigt som jag mumlar massvis med fula ord. Om detta inte hjälper så kan man ta fram första bästa tidning (som man inte är så rädd om) och börja riva sönder den. Det brukar nästan alltid hjälpa.
Jag fick ett vredesutbrott idag när jag kom hem och då gjorde jag alla dessa ritualer och det hjälpte faktiskt! Efteråt så kände jag mig som en helt ny människa så jag rekommenderar verkligen att ni testar detta! Lycka till!

Dagen i Facewarp














Titta! Där går Pippi Långstrump!

Hoho idag är det fredag! Finally liksom. Det har varit en helt onödig dag och jag hade lika gärna kunnat ligga hemma och sova hela dagen. Men nu är det iallafall helg och jag ska börja helgen genom att beställa en fet pizza, sen kommer jag lägga ner mitt tryne i chipsskålen och kolla på Let's Dance. Efter det antar jag att jag kommer somna så trött som jag är. Måste försöka vila upp mig inför imorgon också för då blir det kalaaas! Men först ska jag jobba. Kul att jag slutar 16.00 och ska vara hemma hos Elin 18.00, det tar ju typ en fucking timme att ta mig hem från jobbet bara för att man ska bo i ett äckligt ghetto som kallas Jakobsberg och bara har pendeltåg.

(Sandra som hund)


Juste, jag och Steffen köpte perfektaste presenten till Ellepelle efter skolan. Höhö, men vad det är får du veta imorgon Elin ;)

Thailand-bilder (klickbara)



   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

    


Bajs och vaseline

Idag är det torsag och det innebär att vi skulle börjat klockan 08.20 men läraren var såklart inte där så det var bara att sitta och vänt apå nästa lektion i 1 och en halv timme. TACK! Man kunde ju trösta sig med att vi hade den läraren sista lektionen också så att vi hade bara svenska idag som jag inte gjortde ett skvatt på. Lärorik dag måste jag säga ;)
Ikväll ska jag, Stiffe, Fille och Eduardo in till Danscenter på öppet hus och försöka betämma oss för vilken dans vi ska fortsätta med denna termin. Beslutsångest liksom.

Jag har inget annat för mig

Vilken svordom använder du mest?
Fuck och fitta

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En FET lägenhet

Har någon någonsin kallat dig lat?
Lat är mitt mellannamn

Tittade du på tecknat när du var liten?
Självfallet!

Hur många syskon har du?
2

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Har en tatuering och hål i öronen. Det räcker för mig

Vad har du för väder just nu?
Inte en blekfet jävla aning. Eftersom att jag befinner mig i Sverige så antar jag att det är kallt och snö

Vilken är din favoritfrukt?
Gröna äpplen och vattenmelon

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.00 men snoozar alltid till 07.54

Använder du flip-flops?
På sommaren ja. Fast bara på stranden

Var köper du dina matvaror ifrån?
McDonalds

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
Jag är 18 bast.. varför skulle jag välja att umgås med en barnfamilj?

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nix, men skulle behöva ibland

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
CD?..jag känner igen det så skaaapt...men varifrån...det vet jag inte?

Vad åt du till middag senast?
Stuvade makaroner och falukorv

Kan du vissla?
Johanna

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Världen är full av tjejer så ja...självklart!

Vilket riktnummer befinner du dig i?
08

Vilken film kan du alla replikerna till?
Hey Baberiba

När flög du senast?
I lördags

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4

Läser du för skojs skull?
Det händer verkligen inte ofta men när jag väl hittar en bra bok så ja. Läste faktiskt 3 Twilight-böcker i Thailand av en slump. Men det är nog fler böcker än vad jag läst på dom senaste 5 åren

Diskar du din egen disk?
Ibland

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Vad har du med dig in på bion?
En jättestor bulle...som man kan gå in i...och sen blev det svart...eller jag vet inte?

Har du en blogg?
Nej verkligen inte!

Vilket är ditt favoritämne?
Matte, hisstoria och religion.....NAAAAAAAAAT!

Gillar du att flyga?
NEJ!

Hur många timmar måste du sova för att fungera?
Olika men det brukar oftast vara så att jag sover 5-6 timmar.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nu när skolan har börjat så ja

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nja, men det e jobbigt att läsa när det e massa stavfel

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Gå din väg..och kom aldrig tillbaks!

Vilka kändisar har du blivit jämför med?
Mark Levengood, Ingvar Oldsberg och Ron Weasley

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej inte nu, men jag hade en period i 7an när jag fick det

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
Jesus

När badade du i en pool senast?
För exakt en vecka sedan

Har du varit med i någon skolpjäs?
En forntidsmusikal i 4an

Hur många barn vill du ha?
Vet inte, 2 kanske

Har du åkt moped någon gång?
Yes

Kan man vara vän med sitt ex?
Det beror på hur man skildes åt

Vad har du i din väska?
Just nu: ingenting

Vad lyssnar du på nu?
Tv-reklam haha

Bättre sjukvård

Hej gott folk! Idag började skolan. RUTTET! Vi hade iallafall psykologi och sen natur men man fick jobba vart man ville vilket innebar att vi gick och käkade. Sen gick vi tillbaka till skolan och jobbade lite med projektarbetet och efter det drog vi hem i kylan.
När jag kom hem tröståt jag Ahlgrens bilar och sörjde över att skolan har börjat. Men det förstås, studenetn kommer närmre och det är ju alltid positivt...hoppas jag.

Sista dagen i frihet

Imorgon börjar skolan. En fet gorillatumme ner på det!


Thailand

Okej, jag orkar inte skriva så långt så jag sammanfattar bara lite av det vi gjorde. Vi kom ju till Thailand på julaftonseftermiddagen eftersom att flygresan dit gick väldigt snabbt. Vi hann ändå inte göra så mycket förutom att gå på julfesten på hotellet. Det var trevligt men jag var trött från flygresan så det blev inte så sent. De flesta dagarna låg vi antingen på Kata Beach eller Karon Beach fram tills på eftermiddagen då vi gick hem till vårat hotell och duschade och fixade oss innan vi gick ut på stan och kollade runt och käkade. Dagen innan nyårsafton så åkte vi till Phi Phi Island och det är verkligen så sjuuukt fint! Värsta paradiset! Men alla dessa kineser som var på båten påvägen dit fick mig att dampa loss. Dom är så jävla respektlösa och fula så jag skrek åt dom (på svenska asså så att dom ändå inte fattade) hur fula dom var och hur mycket jag hatade dom och att jag skulle bomba hela deras land ända tills min pappa började skämmas och jag insåg att det kanske var någon på båten som kunde svenska så jag slutade. Men helt seriöst så vill jag aldrig mer se en kines i hela mitt liv! Iallafall inte riktiga kineser från Kina som inte kan bete sig. Adopterade kineser går bra för dom har blivit uppfostrade. Nog om det, vårat hotell på Phi Phi var iallafall jätefint, det låg i ett bungalowområde precis vid vattnet. Dagen efter, på nyårsafton alltså så tog vi en longtail-båt till Maya Bay (där dom spelade in The Beach) och badade och snorklade. Sen åkte vi tillbaka till Koh Phi Phi för att vänta på båten tillbaka till Phuket. Först skulle vi egentligen åkt till Ao Nang men vi ändrade oss och ville stanna en natt till på Phi Phi men det var helt fullt på alla hotell eftersom att det var nyårsafton så det gick inte. Då åkte vi tillbaka till Phuket och firade nyår på hotellet eftersom att dom hade anornat en stor nyårsfest. Den orkar jag inte skriva om eftersom att jag skev lite om den när jag var i Thailand. Sen låg vi på stranden och så i några dagar och i tisdags så åkte vi till James Bond Island men jag mådde dåligt hela den dagen. Jag hade ont i huvudet och på båten så mådde jag illa och fick koncentrera mig på att inte lägga en pizza i indiska oceanen. Vi fick gå runt på ön och sen åka vidare till flera öar som hörde till det. Sen skulle vi padla kanot och sen vårat kanotpaddlande på klassresan i 5an har jag fått men för livet så jag var lite skraj innan, haha. Det blev ju inte bättre av att kanoten inte var en vanlig kanot utan det var en upplåsbar gummibåt som var lång och smal. Det kallar dom kanot liksom. Det gick bra iallafall förutom att det blev storm och ösregn när vi var ute på havet så vi fick ta skydd i en grotta tills det lugnade sig. Det fick mig att inse att jag skulle verkligen inte platsa i Robinson. När vi hade paddlat tillbka till motorbåten så fick vi åka till en badstrand på nån ö men jag gillade inte det alls för det var fullt med hönor som gick runt på ön och för dom som känner mig så ver ju ni att ja lidet av svår fågelfobi. Dessutom så regnade det där också så det var ingen som ville bada så vi fick åka ifrån hönsön till min stora glädje. I onsdags så var i på Färjan-Håkans bar på Patong Beach som dom håller på att göra ett tv-program om men dom filmade inte när vi var där. Jag har såklart gjort massa andra grejer i Thailand också men jag orkar faktiskt inte skriva mer nu, det kanske inte ens är intressant att läsa. Jag ska iallafall lägga upp bilderna härmen det tar ju lite tid som ni kanske förstår, det är rätt så många.. 

Slutligen måste jag bara säga att jag har gjort bort mig så jäääävla många gånger under dom här 2 veckorna. Bland annat tände jag eld på ett träd, höll på att välta en fin motorcykel, pappa välte en julgran, jag ramlade ner i 2 olika fontäner på hotellet, jag glömde stänga dörren när jag var på toa på James Bond Island (!?!?!) + MASSVIS med annat.


Söndag

Godmorgon! Eller alltså jag vaknade klockan 8 men ändå. Igår så gick ju jag aldrig och la mig när jag kom hem från Arlanda, utan jag var uppe och packade upp och fixade, sen käkade jag frukost och åkte till jobbet. Jag och Ronald McDonald skulle ha trollerishow igår så jag kan ju säga att jag var rätt så trött när jag åkte hem från jobbet. Jag var typ en vandrande zoombie, asså helt ärligt så gick jag och blundade den sista biten hem för jag orkade inte hålla ögonen öppna. Det första jag gjorde när jag kom vem var att ta en dusch och sen kollade jag på en film och gick och la mig innan klockan ens hade slagit 8. Men då var den ju 2 på natten för mig.
Jag sov iallafall i 12 timmar och när jag vaknade så var jag sådär stel som att man inte har rört sig ur fläcken på hela natten. Men jag kunde behöva den sömnen för de senaste dygnen har jag inte sovit många timmar sammanlagt om man säger så..
Men nu är jag pigg så jag ska ta och ladda in Thailand-bilderna i datorn och skriva ett litet inlägg om Thailand. Jag skrev ju lite därifrån men det var så jobbigt eftersom att det inte finns å, ä och ö och så var det jämt folk som väntade på datorn.

Äntligen hemma!

Nu har jag ÄNTLIGEN landat i Sverige! Jag hade iof inte bangat på att stanna i Thailand ett par veckor till men hemresan var det absolut värsta jag har upplevt!
Det började med att vi åkte till Phuket flygplats på torsdagen och kom dit vid 2 på eftermiddagen (8 på morgonen i Sverige) och checkade in vårt bagage och väntade på att få gå på planet. Flyget skulle lyfta 16.45 men det var en halvtimme sent så vi skulle alltså åka 17.15. Det var ju ingen big deal liksom. En halvtimme hit eller dit kan man leva med. Vi kliver iallafall på planet och åker ut på startbanan och då pajjar ena motorn på planet så först sitter vi kvar i typ en timme och väntar på att dom ska försöka fixa det men det gick inte så vi var tvungna att gå tillbaka till terminalen och sätta oss och vänta medans dom rullade iväg flygplanet för att försöka laga motorn. Vi sitter på flygplatsen och väntar i 9 fucking timmar och det är helt öde, bara folk från vårat flygplan som hasar sig runt där inne (faktiskt så var det lite mysigt just då för alla blev som en enda stor familj på 280 pers, men helst av allt hade man ju velat komma iväg). Efter dom där 9 timmarna så konstaterar dom att det kommer att dröja ett tag till så vi fick åka bussar till olika hotell för att sova. Men det blev ända inte så mycket sova för att mitt i natten skulle vi på informationsmöte om hur det blir och då har dom tydligen konstaterat att en flygplansmekaniker från Europa måste flyga ner och kolla på planet så det var bara att vänta. Klockan 12 på morgonen efter så var vi på ett nytt möte och då hade det flygits ner reservdelar till vårat plan från Bangkok så att vårat plan skulle kunna lagas och lyfta 13.30. Vi hade alltså en och en halv timme på oss att packa ihop våra saker snabbt som inåt helvete och sätta oss på bussar mot flygplasten som tar 1 timme. När vi väl kom fram så fick vi gå in genom värsta vip-ingången eftersom att vårat bagage var kvar på planet så vi inte behöva checka in. Det tog ändå fassansfullt lång tid eftersom att kvällen innan när vi lämnade flygplatsen så var vi tvungna att lämna ifrån oss våra pass så alla 280 pass låg i en stor låda så skulle man leta reda på sitt. Det tog ju tid kan jag säga. Sen fick vi äntligen lyfta men eftersom att vi skulle mellanlanda i Dubai för att planet skulle tankas så var alla tvungna att kliva av på den flygpltsen för att sedan kliva på 20 minuter senare. Det gick ju ändå smärtfritt, förutom att det var 2 jävla idiotmongos som hade checkat ut från flygplasten i Dubai och då får ju inte vi lyfta eftersom att deras bagage var kvar så vi var tvungna att utrymma planet fort som inåt helvete för att det misstänktes att dom hade lagt en bomb någonstans. Vi fick sitta inne på flygplatsen i flera timmar och vänta medans dom sökte igenom hela planet och tömde ut allt vårat bagage på landningsbanan så att var och en fick identifiera sin väska så att inte idioterna hade checkat in en väska med en bomb i. Efter flera timmar fick vi gå på planet igen och kunde fortsätta den oändliga resan mot kalla Sverige. Jag kan säga såhär, ÅK ALDRIG MED THOMAS COOK AIRLINES! Fan, det kommer dröja länge innan jag sätter mig på ett flygplan igen det är en sak som är säker.

Förresten, kul att jag ska jobba om några timmar. Det är ingen idé ens att jag gå roch lägger mig för jag är så jetlaggad, klockan är liksom 10.52 för mig.

Skriver mer imorgon, eller idag blir det ju.

2010

Jahapp, sa var det 2010. Vi akte ju somsagt till Phi Phi Island i onsdags och det ar verkligen paradiset! Sa sjuuukt vackert och mysigt! Vi ville stanna dar pa nyar oxo men det var helt fullbokat sa vi fick noja oss med en natt. Sen var tanken att vi skulle aka till Ao Nang pa nyar men vi sket i det och akte tillbaka till Kata och firade nyar pa hotellet istallet for det var en riktigt fet nyarsfest har. Sist nar jag firade nyar i Thailand var det ju fet fest pa stranden men den har gangen var vi pa hotellets takvaning som har pool och utsikt over hela Thailand. Nej inte riktigt, men det var riktigt bra utsikt. Pa tolvslaget blev det kaos for det var nan idiot som sjkot upp en raket som det var fel pa sa den flog upp mot varan fest sa alla skrek och kastade sig pa golvet och en buske borjade brinna. Jag tror jag for otur med mig med brander, sist jag var i Thailand borjade det oxo brinna. Jag kommer antaligen do i en brand inom 5 ar. Nar alla hade lugnat sig och branden var slackt sa fortsatte festen. Det var iallafall en lyckad fest forutom det dar. 
Nej, nu ska jag ga och ta mig ett dopp i poolen och forsoka piggna till och sen ska jag nog ga pa massage. Sjukt skont!
Gott nytt ar alla dar hemma i Sverige som antagligen fortfarande ligger och sover ;)

RSS 2.0