Pete och Avery

Hej gott folk! De senaste dagarna har jag bara legat pa stranden och forsokt sola lite sa att jag inte ser ut som ett spoke bland alla bruna manniskor. Jag har misslyckats, idag somnade jag i solen och vaknade upp och var rodare an nagonsin. Paradise Hotel-Andreas slang dig i vaggen! Imorr drar jag till Phi Phi Island och sen vidare till Ao Nang pa nyarsafton, mys.
Nej, nu ska jag gora mig iordning for vi ska ta en tuktuk till Patong och shoppa lite och sen ata middag pa Hard Rock Cafe. Tjing tjong pa er!

Thailand

Woohoo, nu ar jag framme i Thailand! Eller alltsa jag kom igar, eller ar det idag for er? Aja skitsamma, flygresan gick helt okej bortsatt fran att jag hade superont i halsen hela vagen, var tappt i nasan, madde sjukt illa, hade ont i oronen och magen. Men vi slapp iallafall mellanlanda for det var tydligen medvind sa resan gick ganska snabbt enda. Idag har vi legat pa stranden och badat hela dagen, samt tagit en svang bort till Patong och gatt runt lite. Jag ar fortfarande jetlaggad sa jag ska ga upp till hotellrummet nu och satyta mig pa balkongen och kaka chips och lite sant, sen blir det bingen for imorgon ska vi val hitta pa nat antar jag ;) Hoppas ni har det bra darhemma i Sverige och GOD JUL! (det var faktiskt julfest pa hotellet nar vi kom igar sa jag har oxa firat jul ;)

Jessica tycker till

Jag måste bara får säga att det här gossebarnet från "Jag ska bli stjärna" är riktigt jävla asfult! Vad gick snett liksom!?


bild: tv4.se

Jag är från Brasilien



Tänk vad fort tiden går! Det är redan den 22a december och imorgon åker jag till Thailand! God jul nu allesammans och ät inte för mycket prinskorv!
P.S Jag fick öppna mina julklappar idag, och jag hade köpt en klänning till min lillasyster för 200 riksdaler. Vad får jag av henne då? Jo, ett lypsyl! Tack så mycket, tack tack verkligen! Man brukar ju säga att det är tanken som räknas men ska jag skratta eller gråta?


(OBS, oseriös. Det skulle vara lite last christmas-mysigt över det hela men det blev bara sliskigt)


Råttoffer

Godaggoddaggoddag, goddaggoddaggoddag, goddaggoddaggoddaggoddaggoddaggoddag! (Allsång 08)
Idag vaknade jag tidigt av min vidriga hals som vägrar sluta göra ont. Vid 12 mötte jag Steffen och så handlade vi lite julklappar i Jakan centrum och sen kom Elinstallation så gick vi bort ill Waynes och fikade. Vi satt där i flera timmar och summerade detta år och grät en skvätt eftersom att jag åker till Thailand imorgon. Jag känner mig lite skakis för flygresan faktiskt men dör jag så gör jag liksom.
Ikväll ska jag öppna mina julklappar som är från mamma och imorgon åker jag hem till farmor och farfar och firar jul med pappa och dom. Men jag kommer säkert vara helt nervös hela dagen imorgon om jag känner mig rätt. Nu ska jag slå in julklappar! Mary christmas på er alla!

:@

Nu har jag feber också! Det är SL's jävla fel att jag är sjuk! Om dom hade sett till att deras förbannade äckliga pendeltåg hade gått som dom skulle i torsdags så hade inte jag stått ute och frysit och blivit kall! DÖD ÅT SL!
Någon som har något bra tips på hur man blir frisk från en förskyldning fort? Tills vidare ska jag gå och hälla ner lite citron i halsen. Hej då tomtar!

Lite stryk får du allt tåla!



Guess what! Jag mår sämre idag! Har hostat blod och är genomförskyld. Men är jag förvånad? Nej såklart inte, det är ju min vanliga otur att bli sjuk såhär i juletider när man ska åka till Thailand. Jag borde ha fattat det innan. Gaaaah jag har inte tid med det här! Jag som inte har köpt en endaste julklapp än! Imorrn är det jag som går ut och handlar julklappar hur dåligt jag än mår för jag orkar inte springa runt som en pingvin på onsdag och handla, samma dag som jag ska åka och samma dag som vi ska fira julafton. Nästa år SKA jag köpa julklappar redan i augusti så slipper jag tänka på det sen. Eller så köper jag nästa års julklappar redan nu, det är ju också ett alternativ..


Upplysning

Vill bara upplysa er alla om att igår när jag åkte till jobbet och gick på centralen så såg jag en indier som sålde knark till en sån där uteliggare som står och säljer Situation Stockholm. Så nu har jag skvallrat ;)

Fjärde advent

Idag är det fjärde advent. Redan liksom? Jag minns inte att jag ens har tänkt på den första, andra och tredje advent. Antar att det har varit så mycket i skolan som har roffat åt sig av den platsen i min hjärna. Idag ska jag iallafall bara slappa och ta det lugnt. Jag är förskyld, eller alltså inte jättejättesjuk men jag har känt mig lite konstig i några dagar och min hals känns inte som den brukar. Idag vaknade jag upp med lite halsont och täppt näsa så jag får väl försöka se till att bli frisk tills på onsdag när jag åker till Thailand. Man vill ju inte direkt vara förskyld när man åker flygplan för det är INTE rolig för öronen. Det är inte ens kul även om man inte är förskyld men det blir 377 gånger värre om man är täppt i näsan.

Nepp, nu ska jag kolla på Ice Age 3 och äta pepparkakor. Godnatt!


Jag läste ut Bibeln idag

Igår mötte jag som sagt upp Cissi vid Gullmarsplan vid halv 2-tiden och så tog vi bussen till Tyresö centrum och handlade massa godis och chips och sen åkte vi hem till henne och slappade. På kvällen lagade vi kyckling och sallad och kollade på Män som hatar kvinnor, Click! och Mannen som kunde tala med hästar och svullade i oss allt godis. Jag slaggade hemma hos henne eftersom att hon bor så off och det kändes inte så lockande att åka hem i mörkret så därför var jag tvungen att gå upp halv 8 imorse eftersom at hon börjar jobba klockan 10. Jag hade glömt mina jobbskor hemma så jag åkte hem och hämtade dom innen jag började eftersom att jag inte börjar jobba förren 12 och tro det eller ej men jag hann faktiskt i tid till jobbet! Men det var ju såklart för bra för att vara sant för att när jag kom dit upptäckte jag att jag hade glömt min vita skjorta och jag kan ju inte direkt bara gå runt i västen som värsta slampan. Min chef letade iallafall fram en gammal rutten skjorta till mig så det löste sig.

Efter jobbet så mötte jag upp, Birk, Borka och Mattis och tog sällskap hem med dom. Btw, jag har fortfarand einte köpt en enda julklapp. Jag känner hur paniken börjar närma sig..

Gudmorning!

Första dagen på jullovet! Tror ni jag fick sova ut? Nej, det var såklart nåt bonehead som ringde fel klockan 10. Tack! Jaja, jag ska iallafall göra mig iordning nu och bege mig bort mot Gullmarsplan för att träffa Cissi. Vi ska ha filmkväll hos henne ikväll och så kanske jag sover kvar där så att vi kan åka tillsammans till jobbet imorrn.
Skriver mer imorgon ;)

Ny frisyr

Såhär ska jag klippa mig!


Hej mitt vinterland



   

   

JULLOV!

Så var det jullov då. Vad ska man säga? HALLEFUCKINGLULJAH! :D En månad utan plugg, gaaalet skönt. Idag när vi skulle hem från skolan så var det ju snöstorm och eftersom att SL är helt efterblivna och inte förstår att det kommer snö på vintern hade feeeeeeeta förseningar i pendeltågen! Vi fick stå och frysa som skållade höns i över en jävla timme för att tågen inte dök upp! Tillslut kom det ett rutten tåg så att vi kunde åka hem. Nu ska jag stanna inne tills jag åker till Thailand nästa vecka!

Julklappar

Juste, jag och mamma var nere på centrum tidigare idag och köpte julklappar. Eller vi och vi, jag köpte ingenting men mamma köpte 2 par örhängen till mig i julklapp samt en klänning till Johanna. Det är typ alltid så att jag vet redan vad hälften av mina julklappar innehåller eftersom att jag antingen var med när dom köptes eller så har jag varit och snokat innan julafton. Jag kan liksom inte hålla fingrarna i styr, tråkigt men sant. 


Tjiiing tjiiiiing

Tjiing tjiiing på er alla! Mötte som sagt upp dom tre vise männen för att åka in på Söder och käka på chingchong-restaurangen som ligger vid våran dans ;) Den tjocka gubben som jobbade där gick runt och sa tjiiiing tjiiiing hela tiden med världens haschröst och så gav han oss klubbor. Okej, jag vet att jag inte ser ut att vara 18 men ser jag verkligen såå liten ut! Antagligen gör vi väl det hela bunten. Jaja, det är positivt sen när man blir äldre så det så!

Kom hem lagom till PH och det stör mig att Rami tror att han e så poppis! Men det blir asspännande att se vad som händer imorrn på parcermonin! ;D
Nu ska jag nog snart gå och slagg för jag är grymt trött. Tjing tjing!

Varför säger du sådär, jag har ju inte börjat att klä ut mig än

Idag är det onsdag och vi är lediga från skolan men Fläskfilén skulle till skolan och göra ett naturprov så jag och Sigmund Freud skulle hänga på och jobba lite med projektarbetet eftersom att det inte blir av annars. Men Sigmund försov sig så det blev ändå inte av. Jag åkte med Filén till skolan och gjorde ingenting medans hon gjorde provet. Sen gick vi och käkade och åkte hem. Givande dag måste jag säga!

Ikväll ska vi iallafall ut och äta och njuta av att det snart är jullov så att man slipper äckligt plugg. Tjopp!

Klant

Juste när jag skulle städa så råkade jag kliva på en tavla som låg på mitt golv så att den sprack. Bra gjort Jessica (var vänlig och läs det med finlandsvensk dialekt, lite som mattanten i Ondskan). Sen skulle jag damma min dator och så råkade jag dra med dammvippan liite för hårt mot skärmen så att nu har det blivit en fet repa MITT på skärmen! JÄTTEBRA JESSICA DITT JÄVLA KLANTARSLE!

Mina stiiiiiift!

Nu sitter jag nyduschad i mitt nystädade rum som är så rent att man kan äta ris med currysås direkt från golvet! Det ni! Nej men seriöst, det tog hur lång tid som helst att städa! Men så gör jag ju annat samtidigt också, jag kan liksom inte koncentrera mig på att göra en grej, man måste kolla på tv och vara inne på datan samtidigt.
Ne hörrnini nu ska jag fortsätta att njuta av min läxfria kväll, bye niggahs!

Halleluljah moment

Hejsan svejsan i lingonskogen! Idag är jag jätteglad för att nu har jag inga prov/inlämningar kvar innan lovet och imorrn är vi lediga och på torsdag är det bara svenska och mentorstid. Jag känner typ för att springa ut och rulla mig i snön av glädje.
Nu ska jag ta mig fasen städa mitt rum för den var inte igår alltså! Det ser värre ut än en svinstia så jag har att göra ikväll..

Såhär glad känner jag mig faktiskt

Jul-lista tagen av Hanna

Skulle du kunna tänka dig att jobba på julafton?
Nja, det hade inte varit så kul kanske. Kan nog tänka mig att det hade varit rätt så dött på jobbet..

Bakar du något till jul? vad?
Ibland bakar jag pepparkakor och lssebullar men oftast överlåter jag dens sysslan till någon som faktiskt kan baka.

Vilket föredrar du, lussekatter med eller utan russin?
UTAN!

Vill du ha egenproducerat julgodis eller köpt?
Ingen i min familj är väl någon höjdare på att baka julgodis så det blir nog köpt, även fast det kan vara gott med egengjort

Knäck eller ischoklad?
Jag minns typ inte hur knäck smakar! Har jag överhuvudtaget ätit det någon gång? Itevad jag minns iallafall. Men ischoklad är inte min grej, när ja var liten åt jag så mycket så jag har tröttnat på det.

Hur ser din adventsljusstake (den man tänder varje söndag) ut?
Öhm..jag tror att den är lite beige-aktig med röda ljus i...och sen blev det svart..eller jag vet inte..

Som fönsterprydnad, stjärna eller elljusstake?
Vilken musikal?

Vill du ha julkort med brevbäraren eller i mailen?
Det är så klassiskt att få dom i brevlådan som när man var liten så jag måste svara det

Vilka färger har ni till jul? Klassiskt röd/grön/vit? Guld/isblå?…eller vad?
Neonrosa och illgrönt och en liten touch av gredelin

När julpyntar du hemma?
Mamma tar fram julpyntet 1a advent men själv har jag blivit så lat att jag inte orkar julpynta i mitt rum. Eller asså det är inte så jobbigt att ta fram det men jag orkar aldrig ta bort det sen så jag skippar det helt. Jag har bara julstjärna.

Har varje julprydnad sin bestämda plats år ut och år in?
Nja, jag tror inte det. Vi flyttar typ varje år. Men vi har en ASFUL snögubbe som jag gjorde när jag var 5 år som står på fläkten ovanför spisen år ut och år in! Jag har föreslagit att vi ska kasta den men det tycker inte mamma, trots att hon också tycker att den är asful innerst inne.

Vad bara MÅSTE hänga/finnas i granen?
Smällkarameller från 80-talet som min brorsa har gjort, smällkarameller från 90-talet som jag har gjort, och smällkarameller från 00-talet som min lillasyrra har gjort. Dom är verkligen urfula och ruttna men ändå hänger dom där i granen varje år. Vi har typ inga julkulor, bara massa skit som jag och mina syskon har gjort på dagis.

Har du ett färgtema i granen?
Verkligen inte! Här blandas alla färger man kan tänka sig.

Levande gran eller plastgran?
Förr hade vi platsgran men nu brukar vi ha levande.

Hur ser din julfrukost ut?
Som en vanlig frulle, jag är inte så förtjust i tomtegröt om man säger så..

Brukar du göra något aktivitet på julafton, t.ex. gå en promenad, spela sällskapsspel osv. ?
Nej inte vad jag vet

Dricker ni köpeglögg eller hemmagjord?
Vadå kan man göra egen glögg? Vi köper våran iallafall.

Vilken glögg brukar du dricka på jul om ni köper den?
B-L-O-S-S-A, glöggen heter Blossa!

Vilka av dessa saker brukar du ha i glöggen, mandel, hasselnötter eller russin?
Köttbulle

Finns det någon frukt som är ett MÅSTE till jul?
Vattenmelonen

Vilken är din favoritjulskiva?
Typ Absolute Christmas?

Vilken är din favoritjullåt?
Last christmas för den är så äckligt smörig.

Vad skulle du inte vilja vara utan på julbordet, vad är ett absolut måste?
Jag gillar faktiskt inte julmat men det får väl bli köttbullarna och prinskorvarna då

Nämn tre rätter du lagar helt själv till julbordet?
Jag har aldrig lagat mat till julbordet. Det ansvaret ger jag till mamma

Föredrar du vörtbröd med russin eller utan?
Utan

Risgrynsgröt eller Ris à la malta?
Varken eller

Vill du ha dopp i grytan eller inte på julbordet?
Snopp i grytan

Dricker du julmust eller mumma till julbordet?
Jag dricker hembränt! 

Vilket är ditt bästa julrecept som du har fått av din mamma eller svärmor?
Men herregud...

Tittar du varje år på Kalles julafton?
Ja, men på senare år har jag känt att det har blivit mer och mer ointressant. Man vet liksom ungefär vad som händer..Men det är klart det är ju tradition!

Vilken snutt är favoritsnutten ur Kalles julafton?
Tomtens julverkstad

Brukar du titta på Kan du vissla Johanna?
Har sett den en gång. Aldrig mer..

Har du sett Karl-Bertil Jonssons jul?
Ja det har jag nog, men jag tyckte inte det var nån höjdare

Har ni tomte hemma?
Vadå har ni tomte hemma, han kommer väl till alla som har varit snälla?? :O

Köper du julklappar till många?
Familjen och dom som hänger med oss på julafton

Tycker du att det ska vara julklappar till alla eller bara barnen?
Alla såklart! Annars kan man lika gärna skippa julen

Tycker du att julklapparna ska vara inslagna i affären eller vill du göra det själv?
Ärligt talat så bryr jag mig inte. Man ska ju ändå öppna dom 

Färgglatt eller enfärgat julklappspapper?
Färgglatt med tomtar på

Vad skulle den ultimata julklappen vara till dig i år?
Jag har redan fått min ultimnata julklapp, en Thailandsresa :) Mer behöver jag inte. Eller jo, möjligtvis ett par tofflor, Bobbo Krull har käkat upp mina.


Thailand



Yeah, Thailand 23 december - 7 januari ;D



Hick

Vilken oerhört härlig måndag! Snö och allt! Skämt å sido, imorse så skulle vi ju ha psykologiprov men men den jävla sumobrottaren till lärare kom inte så vi dampade loss. Tillslut så fick vi iallafall skriva en uppsats istället, men eftersom att läraren inte var där så kollade vi i anteckningarna och boken så man får väl verkligen hoppas att det blir ett godkänt! Sen hade vi religion och efter det slutade vi för vi slapp gå på juridiken eftersom att vi har prov imorrn och bilden känns fett onödig att gå på. Jag är ändå klar med allt.

Jag har försökt läsa lite i civilrättsboken men jag har fått hicka så jag kan inte koncentrera mig. Jag sitter och rycker till helt plötsligt som att jag har fått spasmer. Mobbat men sant. Det betyder alltså att jag kommer få hicka en gång till idag för man kan inte få det bara en gång på en dag, nej lagom till jag går och lägger mig kommer jag ligga och rycka som ett cp igen. Toppen!

Hajer

Dålig uppdatering kan jag tycka. Men ska försöka sammanfatta helgen lite kort. I fredags vann Erik Idol och det tyckte jag va rätt, däremot tycker jag att hans flickvän var ganska pinsam att hon stog kvar på scenen typ hela framträdandet. Okej att hans pappa först kom upp på scen men sen gick han ner igen. Men hans flickvän stod där utan skor och dansade som om hon vore en Idoldeltagare typ hela låten. Liksom gör plats för dom gamla idolerna istället!

Igår var det lördag så jag jobbade 12-16 och när jag slutade så snöade det. Men nu tycks det ha smält bort för jag ser inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Btw, jag har sagt det förr och jag säger det igen; JAG HATAR ALLA DESSA MÄNNISKOR SOM STÅR OCH GLOR PÅ NK'S JULSKYLTNING! Okej, det är fint att titta på men man kan titta samtidigt som man går!!!! Nu håller dom dessutom på att gräva upp vägen där så det är helt omöjligt att komma förbi när alla dessa offer ska stå och fotografera skyltfönstret! När jag skulle till jobbet så fastnade jag i folkmassan så att jag kom försent. När jag skulle hem från jobbet så fastnade jag i folkmassan så att jag missade tåget. Nästa lördag ska jag ta med mig min lie och gå runt som liemannen och hugga ner alla boneheads som stoppar upp vägen och inte förstår att det finns folk som har tider att passa.
Nog om det, på kvällen åkte jag hem till Fille tillsammans med Snigel och Pelin för att bara slappa. Vi kollade på Robinson och störde oss på alla fetton men det är ju inte heller någon nyhet.

Måste slutligen bara berätta om vad som hände mig i natt. Jag vaknade upp och skulle gå på toa och då reser jag mig ur min säng och då ba blir det helt svart och mina ben viker sig som kokt spagetti och jag liksom sugs mot mitt skrivbord och rasar rätt in i det och drar med mig typ allting som står på skrivbordet, b.la några glas, skolböcker, en gammal pizzasallad(?) m.m. Glasen krossas och böckerna dunsar rätt i golvet och pizzasallads-"saften" stänker åt alla håll och mitt bland allt detta ligger jag och ser förvånad ut. Sen lämnar jag allting som det är och går och lägger mig igen så det var ju ingen vacker syn när jag vaknade.
Min vänsterarm är helt öm också för den landade jag på. Vilket jäkla klantarsle man är alltså.

Nu måste jag försöka plugga psykologi eftersom att tjockisen har satt ett prov imorgon. Prov på en måndag! Fy farao!

(Det här är jag när jag ska till jobbet nästa vecka)

Jag är Madelän, jag är Madelän

Luciatåget var jättefint och man fick värsta flashbacken från när vi var med. Det var ju typ samma låtar. Fick dock dom sugigaste bilderna man kan tänka sig eftersom att jag glömde kameran så det blev nallebilder.










Snö

Det snöar lite ute.


Lusselelle

Tjenare! Idag åkte jag, Josef och Maria till skolan och hade bild. Det var bara vi där och sen var det civilrätt och då lyssnade vi på nån som kom från Vinge och efter det var det luciatåg. Jösses, hahah det var det mest urflippade luciatåget jag sett men det var så dåligt att det var kul haha. Vi orkade inte gå på svenskan så vi käkade lunch på Espresso House och åkte hem.

Ikväll blir det lugnt, först ska jag och dom 2 andra som jag har glömt namnet på men som jag typ jämt hänger med åka till Viksjöskolan och kolla på deras luciatåg för Fillings syrra hade köpt biljetter åt oss och sen blir det Idolfinal. Hoppas Erik vinner, Calle ser ut som en chorizokorv med kinesögon.

Christmas

TVÅ veckor kvar till julafton! Vart tog hösten vägen?


Thailand 07/08


Facewarp
































Snygg, chaamig å läckör

Idag började vi 08.20 med etik och skrev en fet uppsats om arabrullen som vi kollade på förra veckan och i tisdags. Det gick inte bra eftersom att jag inte gillar terrosristfilmer där dom pratar arabiska så jag hade faktiskt inte fattat ett skvatt om vad filmen handlade om. Menmen..
Sen var det svenska och vi lyssnade på läraren som läste högt ur nån dötrist Nobel-vinnar-bok. När den lektionen var avklarat käkade vi lunch och sen kom vi tillbaka till skolan och hade religion i typ 5 min sen fick man gå.

Nu ska jag skriva det sista på religionsuppgiften och sen skriva fördigt bokanalysen. Godnatt!

Apelsin



Godkväll! Nu är jag hemma från dansen. Eller egentligen kom jag hem straxt innan 9 så jag har hunnit kolla på PH :) Det var ju sista dansen för terminen idag och det firades med soult train till Backstreet Boys-låtar! Jag minns att sist jag körde soul train var på Tinas 18-årsfest men då hade man druckit innan så då var det inte lika pinsamt.
Men det var kul idag också. Även om man gjorde bort sig :) Nepp nu ska jag fortsätta kolla på PH och sen när Francesca dampar loss på alla, haha.


Niondenovembertvåtusennio

Jahapp, så var det onsdag vilket innebar psykologi, naturkunskap och projektarbete. Tack för mig! Hej!


Pyromanen i Venedig

Tills på torsdag ska jag ha läst en MADDAFAKKIN trist Shakespeare-bok OCH skrivit en fet analys om den. Jättehärligt när man inte ens förstår ett ord av vad som står i boken! Det är liksom 1500-talssvenska!

(OBS! Detta är ett bildspel)









Jessica testar

Istället för att plugga testar jag att sträcka tungan bort till örat. Det går inte så bra.


Run to the hills!

Nu står det alltså klart! Idag är det måndag. Det betyder att vi börjar 08.20 med psykologi men jag litar inte på att tjockisläraren är där så därför sov jag vidare och skippade den lektionen. Första lektionen var då religion och jag gjorde min komplettering men våran lärare rättar rätt knas så man ska väl inte förvänta sig ett g bara sådär. Hon vill väl antagligen att jag ska komplettera några gånger till för att hon ska bli nöjd. Sen var det lunch, civilrätt, bild och min och Stiffes omtalade spanskalektion som håller på tills klockan 6 typ. Men idag var vi bestämde och sa åt läraren på skarpen innan vi började att vi var tvugna att gå kvart över 4. Vi fick gå halv 5 så vi var nöjda ändå. Bättre sent än aldrig.
Happ, när jag kom hem satte jag mig vid datorn och av någon anledning så sitter jag fortfarande kvar. Jag försökte börja skriva på min svenskarecension eftersom att jag glömde religionsboken i skolan men det gick inte så bra. Herregud imorgon MÅSTE jag bli klart för på onsdag hinner jag inte göra nåt och på torsdag sa det vara klart! Är det okej om man lämnar det nästa vecka?
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen e det PARADISE HOTEL! ;D

Kotte Grön

Jag fick ingen vidare julkänsla på marknaden. Den var inomhus i nån slags lada med flera våningar. Nästan som ett köpcentrum från 1800-talet. Men man slapp ju frysa iallafall.
Sen åkte vi hem och jag käkade tacos för att sedan klämma i mig en kladdkaka så nu känner jag mig spyfärdig. Gud vilket värdelöst inlägg.

Kolla in hon till vänster. Jag har ingen aning om vem hon är men hon har hängt efter oss i flera veckor. Tjejen ser inte helt frisk ut.

Söndag

Godmorgon! Idag måste jag plugga men först ska jag åka på julmarknad till Märsta med familjen. Mamma och jag bråkade i morse och jag sa massa grejer som jag inte skulle sagt...Därför känner jag nu dåligt samvete så jag åker med på julmarknaden även om jag egentligen skulle behövt sitta hemma med nästan i religionsboken hela dagen.
Jag har faktiskt inte varit på julmarknad i år, man får väl hoppas att jag får liite mer julkänsla idag då. God jul tomtar!

Hallå där kött och blåbär!

Idag jobbade jag, ingen nyhet direkt. Nu är jag ensam värdinna eftersom att Hanna har slutat och förra veckan snackade jag med min chef och frågade om vi ska anställa nån ny men han sa att det skulle vara så lite folk nu så det skulle inte finnas så mycket att göra, därför ska jag vara ensam värdinna. Men bossen hade FETT fel för idag var det skeeeetamycket folk! Idag sålde vi mest på hela året. är det mycket folk...Självklart ska det bli så mycket folk precis när Hanna har slutat och precis när jag är själv. Därför jag har stressat runt som en bäver och inte stått stilla en sekund. Fast då går ju iof tiden fortare så det kan ju vara positivt. Jag tror dock bara att det kommer vara sån här rusning fram till jul för att sen kommer alla sitta hemma i sina hus och vänta in sommaren.
När jag skulle hem så var det ett äventyr att försöka ta sig igenom den enorma folkmassan som ska envisas med att kolla på NKs julskyltning. Vad är grejen liksom? Okej det är trevligt att kolla på när man går förbi men orka ställa sig i vägen för att ta massa kort och stå och betrakta varenda detalj i 3 timmar. Iallafall så är det omöjligt att komma förbi så är man stressad så är det ingen bra idé att gå den vägen.

När jag väl kom hem så hade min lillasyster kalas och såklart hade hon bara bjudit dom som har adhd eller liknande för det var bara 5 stycken barn här men dom lät som 500. Det är ett under att huset står kvar.

Slutligen måste jag bara skriva nånting om Robinson, jag känner att det är min plikt! VARFÖR åkte Simon ut? Den enda som var ung som man kunde heja på! Nu är det bara gamla feta medelålders kvar. Vem var uttagningschef för detta program i år egentligen?

Juste, måste tillägga en sista grej! Imorgon måste jag plugga hela fucking dagen! (men känner jag mig rätt så blir det nog inte så..) Jag har ett kompleteringsreligionsFUCKINGprov på måndag, samt spanska men den tänker jag bojkotta. På torsdag ska jag ha skrivit klart ett jättestort religionsarbete som det kan vara läge att börja på imorgon, SAMT läsa en Shakespeare-bok + göra en bokanalys/recension/reflexion vad det nu heter om den. Gud vilken rolig vecka jag har framför mig! Jippie, jag kan knappt vänta!

Wish I was back in Texas



Shit vad snabbt den här veckan gick! Det känns som att jag nyss skrev ett inlägg om att det var fredag ;S Jag kommer iallafall inte ha mycket fritid den här helgen om man säger så..Imorgon jobbar jag så hela dagen går bort så det betyder alltså att jag måsta plugga hela söndag. Jippe...eller inte.


Dom glada daaar, vi haaaft tillsammans är utaan tveekan sluut!

Tjipp och välkommen till Hajk!
Igår var det inga lektioner men inte fick man gå hem för det inte. Nej för vi var tvugna att göra våran MOBBADE ANUSELENEUPPSATS och sen skulle jag, Sven och Fido göra ett datakunskapsprov.
På kvällen var jag på dans och det var bara jag, Elin, Fille och Ylva där + en tjej till och vi brukar i vanliga fall va typ 25 så det kändes som värsta särklassen. Men det gick skitbra iallafall, man hänger med så mycket mer när det är mindra folk. Synd att det är avslutning nästa vecka :(

Idag vaknade jag upp och var lika trött som vanligt men pallrade mig till skolan och hade etik där vi kollar på nån sugig arabterrorist-rulle som jag fattar nada av. Sen hade vi svenska och efter det käkade vi lnch och åkte till SACO-mässan. Fett onödigt, vi åkte typ dit och hämtade en heliumballong och sen stack vi hem för det var så vidrigt mycket folk och varmt.

Jag har även försökt börja på religionsuppgiften men det är så satans jobbigt så jag har bara skrivit några rader och nu känner jag mig klar för ikväll. Min hjärna pallar liksom inte mer. Jag vill mycket hellre äta massa chips och kolla på tv. Omg vad sugen jag blev på chips nu! Bajs att det inte finns hemma! Ska jag orka gå till affären för att köpa mig fettiga chips så att jag kan göda mig ännu mer? Nej, skärpning Jessica!

Ulf Sawert

Hey Arnold!
Igår orkade jag inte skriva pga av vissa anledningar men idag är jag tillbaka framför datorn som vanligt. Dagen började med den fittigaste lektionen ever nämligen etik. Resten av dagen kan ni räkna ut själva, det är ju faktiskt så att det händer nästan exakt samma sak varje vecka så det känns onödigt att skriva.
Jag har snart smällt i mig en hel påse gifflar som jag köpte efter skolan. Jösses, jag har ingen gräns på mitt ätande!
Nej hörrni, nu ska jag fortsätta äta gifflar, en läsa lite datakunskap och sen avslutar jag kvällen genom att korka upp en flaska brännvin och kollar på DH. Tjopp!

Förresten, visst har min hund ett sexigt smile?




RSS 2.0