Tomorrow

Imorgon ska jag träffa min fina barndomsbästis Camilla som jag har känt heeeeela livet! Vi har typ inte setts på ett år så jag har saknat henne megamycket så imorgon ska vi träffas och ta igen ett helt år :)

Visst är hon fin min kära kompis?


Uppfinnar-Jessti

Dom här trendiga skorna uppfann ja och Stiffe i 1:an. Heta va?


Bland det fulaste jag hört faktiskt


Ooooh burn!

Gårkvällen var trevlig men Elinpelin hängde inte med så det blev bara jag och Katjakaj och Bentebent men vi hade kul ändå. Bilderna som togs var ju inte direkt smickrande men wtf vi bjuder på det.






































Tack för oss!

Helejn

Här sitter jag och är hundvakt och Johannavakt för att mamma och Andreas har åkt iväg och håller på att fixa nån överraskingsfest till Andreas bror som fyller 40. Men när jag fyllde 18 då fixade dom minsann ingen överraskningsfest! Så jag får spendera dagen med en gnyende hund och en jobbig lillasyster. Rolig lördag! Ikväll ska jag iallafall ut med 2 vänner och Jerry.

              
Bobbo Krull tar en tupplur   Johanna äter en banan          Jag äter frysta bär

Holy monkey!

Herrejävlar, har ni skådat nåt liknande!? Inte jag iallafall...Tjejen (?) ser ju för fasen ut som en blanding av Hagrid och Shrek och helt jäkla tondöv som pricken över i:et. Varför tillåta sig själv att ens lägga upp det här extremt pinsamma klippet på YouTube??? Jävla fuckface alltså! Jag tror jag måste gå och lägga en pizza...


Göran Persson...ÄR TJOCK!

Hej på er alla wienerkorvar! Var i skolan idag men det är ju uppenbarligen något grovt fel på min skalle eftersom att jag snart har haft ont i den i snart en vecka. Det blev värre framåt lunch så jag gick hem då och la mig och vilade en stund. Sen hängde jag med familjen till Kungsängen och handlade men då fick jag ännu ondare i pallet så jag ville bara lägga mig ner i frysdisken och dö. När jag väl kom hem tog jag en fet tablett och vilade lite till och nu känner jag mig faktiskt bättre. Nu återstår det bara att se ifall huvudvärken kommer tillbaka ikväll.
Ska iallafall ta det lugnt och kolla på tv och svulla hela kvällen för imorrn blir det utgång. Btw, jag har ingenting att ta på mig. Funderar starkt på att gå ut i mjukisbyxor. Jag kanske toppar det hela med ett par klackskor till mjukisbyxorna, who knows liksom?

Tor Ped

Idag gick jag till skolan för första gången den här veckan (om man inte räknar med mitt korta utvecklingssamtal igår). Det var trist som vanligt men vi slutade ju innan lunch så vi käkade på Subway och sen åkte jag och Stina (visste ni förresten att Stina var den första negern i Jakobsberg?) och gled runt lite för hon skulle tjacka en present till sin systerdotter. Herregud, jag läste mina gamla blogginlägg igår och läste just om den dagen för ett år sedan när hon skulle köpa en present till henne. Herregud vad tiden går fort.
Sen gick jag hem till mig och mötte min madre och så åkte vi till Barkarby Outlet och gick runt lite. Vi avslutade med att köpa med oss Donken-mat hem, yummie. Det går bra med mitt nya nyttiga liv måste jag säga...
Ja vad kan jag mer berätta, jo jag har fet huvudvärk nu igen. Blir så satans trött på min skalle som gör ont hela fucking tiden! Tabletter hjälper inte heller :(

Ursäkta, gillar ni mousserande víííí´n?

Vad har jag sysselsatt mig med idag? Jo det ska jag tala om för er! Jag har b.la rensat avloppet i mitt handfat, det e helt sant faktiskt! Jag var tvungen för det blev totalt stopp och vattnet steg i handfatet så vad skulle jag göra liksom, det var bara att ta fram en där sugproppen och suga upp all skit. Det hjälpte inte alls, det blev bara värre faktiskt så jag var tvungen att skriva loss det där röret under och så började det spruta massa vatten så jag blev panikslagen men lyckades få tag i en hink som vattnet fick rinna ner i. Sen körde jag upp en penna i röven tänkte jag skriva men det gjorde jag såklart inte. Jag körde upp en penna i det där röret under handfatet för att få loss skiten som antagligen hade fastnat där i men det hjälpte inte heller så tillslut gav jag upp och det kom en rörmokare (inte Mike från DH dock) med en stor sugmaskin hit och fixade det istället så nu rinner vattnet finfint genom handfatet.

En annan sak som jag har gjort idag är att jag har blivit hypnotiserad. Jag kikade i min vän Sniffs bloggarkiv och såg en länk som jag klickade på och då kom jag till aftonbladets webb-tv och då var det en video med snubbe som hade gjort en hypnosvideo så att man kunde bli hypnotiserad. Jag var självfallet tvungen att testa och jag ska väl inte säga att jag belv helt borta i hjärnan men jag blev djupt koncentrerad och avslappnad och när jag skulle vakna så kändes det som att jag hade sovit i flera timmar! Märkligt. Men jag skulle vilja bli hypnotiserad att göra massa sjuka grejer, det hade varit nåt att berätta för barnbarnen alltså! Om jag får några...

Tjänstebííííl såklart!

Imorse fick jag kliva upp så tidigt som halv 7. Det är för fasen tidigare än vad jag går upp en vanlig skoldag. Måste bara säga att när jag var i Jakobsbergstunneln påväg till tåget så stod dom och delade ut Coop-"goodiebags" så jag var snabbt framme och haffade en och där i låg en yoghurt, en pucko, en banan, en macka och en festis. Jag blev så rörd att jag nästan började gråta, det finns liksom inget bättre än när det delas ut gratis mat! Från och med nu ska jag bojkotta Hemköp och bara handla på Coop i Jakan.
Kors i taket så var tåget inte försenat iallafall, men det var såklart mer proppfullt än någonsin inne i tåget eftersom att dom inte kör med extratågen så det var knappt att man kom in i tåget i Jakan så när vi var i Spånga så var dom tvugna att stänga dörrarna innan alla ens hade kommit på för det fick inte plats fler. Jag hade typ panik för jag stod inklämd och blev illamående och yr i skallen och när vi kom till Sumpan så ramlade folk ut ur tåget bokstavligt talat, inte jag dock.
Samtalet gick väl bra men det kändes liksom som lite waste of time att sitta där och lyssna i en kvart när det istället tog en timme att komma hem. 1½ times resväg sammanlagt för att lyssna på saker som jag redan vet i 15 minuter. Menmen nu har jag ju hela dagen framför mig. Ska försöka vila upp mig lite eftersom att min huvudvärk fortfarande sitter i. Den kommer liksom och går, allra värst är det på morgonen och på kvällen. Undra varför?

Jessica genom tiderna

Hittade massa gamla bilder på mig som jag inte sett på länge, hittade en väldigt extremt ful bild på mig och Stina från 2004 men det är nog den värsta bilden som har skådats så jag kan inte ens lägga upp den. Den slår verkligen ALLA rekord i fulhet!

Dom här e iof inte heller särskillt smickrande om man säger så..


Här ser ni Jessica 3 år med helmatchande kläder och mitt extremt tjocka hårsvall i en toffs


Här ser ni Jessica 12 år på nåt sportlov i Sälen. Varför jag ser efterbliven ut vet jag inte...eller jo juste, jag är efterbliven.


Här ser ni Jessica 11 eller 12 år med tigerrandigt slingat hår i en mittbena. Det är bara att konstatera, mittbena är inte min grej


Här ser ni Jessica 14 år med nästan svart hår. Wats up with the the öga liksom? Ser ut som jag är skelögd


Här ser ni Jessica 15 år på skolbalen i 9:an. Det var på den tiden man fortfarande kom i sin balklänning. Jag vågar inte ens prova den nu.


Här ser ni Elin, Ylva, Fille, Stina och Jessica också på skolbalen. Vad roligt vi ser ut att ha..


Här ser ni en brunhårig Inger Ottosson...ja om ni tittar riktigt noga förstås ;)


Mmm bop

Jag glömde ju att lägga in Mmm bop i mitt tidigare inlägg om gamla låtar så därför lägger jag in den nu. Liksom hallå farfar, den videon är ju så 90-tal det bara kan bli! Mittbena, långt hår, inlines, extremt illasittande urtvättade jeans och bara allmänt B helt enkelt. Så varsågoda (speciellt Stina), här e Hanson brothers med "Mmm bop"

OBS!
1.43 Dom är i en blomma, det kändes en aning gay
2.01 Snygga dancemoves, typiskt 90-tal
2.06 Bra ihopklippt! Jag trodde verkligen att dom var på månen, det ser ju så verkligt ut!
2.23 Okej, det där såg riktigt jäkla asfult ut...
2.47 Okej, det där var ÄNNU fulare!
2.53 Snubben fortsätter se mongo ut
3.48 Den sista killen springer extremt sexigt och fladdrar så vackert med sitt 90-tals-hår! Det kan ni väl ändå hålla med om?

Back in 90's

Hahah minns ni dessa låtar som ständigt spelades när man va liten och man tyckte dom var kanonbra?


<3



Jag saknar dig varje dag!

  


Glasstavar finns där oxå

Tog en sovmorgon tills 10 då min doggy studsade upp i min säng och bäddade ner sig under täcket. Jag orkade inte ligga kvar och trängas med honom så jag fattade ett beslut och klev upp ur sängen. Gissa vad hörrni! Jag har fortfarande ont i pallet! Dock inte lika mycket som igår men det går upp och ner hela tiden så snart får jag väl en fet attack så att det känns som att skallen ska sprängas i bitar. Men jag är glad ändå för imorgon är man också ledig. Förutom att vi har utvecklingssamtal och jag måste kliva upp i ottan och åka till skolan tidigare än någon annan för jag fick bottenskrapstiden. KLOCKAN 8 PÅ MORGONEN! Inte okej någonstans!

Will be watching you

Jag mår tydligen inte bättre. Jag får damp på mig själv, jag har kännt mig piggare och piggare hela dagen men nu mot kvällen så kom huvudvärken tillbaka och jag blev illamående så jag la mig dubbelvikt som ett kuvert i min säng och hamnade i någon slags dvala. Jag vet inte om jag sov eller inte, jag vet inte om jag är trött eller inte, jag vet inte om jag är hungrig eller inte, jag vet inte om jag svettas eller fryser. Pricken över i:et är att det har börjat klie enormt i min hals och min näsa börjar kännas täppt. Snälla jag orkar inte vara sjuk, kan alla vara snälla och be med mig att jag ska vakna upp och vara frisk som en zebra imorgon? Tack för visat intresse mormor!


Bobbo Krull

Här sitter Bobbo Krull och filosoferar


Alright Bruno!

Goddag! Jag är hemma från skolan idag för jag har spenderat min natt genom att ligga och svettas och frysa om vartannat. Somnade nån gång vid 5 imorse och klockan 6 ringde min klocka. Skönt! Jag har iallafall mestadels legat i sängen idag och nu känner jag mig lite piggare. Har ingen feber längre men huvudvärken sitter fortfarande kvar i min skalle. Nu ska jag väl fortsätta min dag genom att kolla på youtube och irritera mig på mitt enormt sega internet.
Är förresten glad att jag slipper gå ut idag, 23 fucking minusgrader i morse! Det är verkligen inte normalt..är vi in Antarktis eller?? En annan onormal sak som jag noterade igår påväg till jobbet var alla dessa människor som släpar skidor på pendeltåget. Det är verkligen inte normalt att man trär på sig plankorna mitt inne i city! Trodde nästan jag hade hamnat i Åre för en stund.

Kexhoppet

Gaaaaaaah jag har så satans ont i skallen att jag bara vill dö en snabb död nu på momangen! Det kanske är dags för mig att vara sjuk nu, jag kollade igenom mitt bloggarkiv och för exakt ett år sedan så var jag sjuk. Det måste ju betyda något. Nej jag får väl ta och gå och lägga mig och hoppas på att jag inte blir sjuk, har liksom inte tid för att vara sjuk. Men å andra sidan, det är mindre än en vecka kvar tills det blir sportlov och eftersom att jag alltid lyckas pricka in att vara sjuk på lov så skulle jag inte bli förvånad om jag drar på mig nån sjukdom under veckan som kommer..

Mastiff

Vilken härlig dag....NOOOOOOOOOOOT! Dagen började med att jag vaknade upp med en fruktansvärd huvudvärk som vägrar släppa, sen skulle jag åka till jobbet och fick vänta en fakking timme på mitt tåg så ungefär samtidigt som jag skulle stämpla in mig på Donken så satte jag mig på tåget från Jakan. Tack SL! Sen stressade jag som en galning från centralen och klev såklart i en hundskit nere vid t-banan! Tack hundägare! När jag väl kom till jobbet och skulle ta på mig mina strumpbyxor så gick dom sönder! Tack Jessicas för feta ben! Jag kunde trösta mig med att jag var inte den enda som var sen på jobbet idag, och min chef är så snäll så han skulle ändra min instämplingstid och skriva att jag kom klockan 12 ändå, så himla snällt av honom *hatten av liksom*. Jag segade mig iallafall genom dagen och när jag skulle hem så var självfallet tåget försenat en halvtimme och det var proppfullt i det lilla lilla värmerummet på perrongen så jag fick stå utomhus och frysa arslet av mig. Pricken över i:et är att jag fortfarande har sjukt ont i huvudet och börjar känna mig hängig. Hoppas att det bara är för att jag är sjukt trött och inte har ätit något idag. Ska ta ett varmt bad, lite käk och sen lägga mig i sängen.

Isbjörn

Vad är felet med det här satans vädret!? Jag tittar ut genom fönstret men vad ser jag? Absolut INGENTING för det är fucking snöstorm utanför rutan! Jag är så fruktansvärt trött på det här nu, snart bokar jag en sista minuten till Thailand och flyttar dit för gått!
Tur att jag inte jobbar idag för jag hade aldrig pallat gå ut i det här vädret, istället ska jag stanna inne och bli fet och kolla på film. Synd att man inte kan beställa hemkörning från Donken för då hade jag lugnt gjort det. Jag måste ju hålla fettet i trim så att jag klarar av den här oändliga vintern som vägrar ta slut!

Jag känner hornen i min panna

Fredag igen! Känns som att jag skrev det alldeles nyss, juste det gjorde jag ju ;) Nej men skönt med helg alltså! Imorogn ska jag verkligen ta en rktigt fet sovmorgon och inte gå utanför dörren. Det är ändå så ruttet jävla väder så man har ingen lust att gå ut, man kan ju ändå inte gå som en normal människa i den äckliga snön.

Efter skolan idag så hämtade min pappa upp mig och så åkte vi in till stan och fikade hos farmor och farfar och sen skjutsade han hem mig till Jakan igen. Fy fasen vad onödigt skrivet, vem fan bryr sig liksom? Skitsamma nu ska jag käka, seya!

Jag kaenner vad jag kaenner (läs gärna på danska)

Nu är jag helt slut. Har spelat Nintendo Wii med Johanna och det är värsta träningspasset, och jag tar det såklart på blodigt allvar och dampar loss så fort jag förlorar. Jag tycker att det inte går för sig att min syster som är mycket mindre än mig ska vinna. Då är det någonting som har gått snett liksom.

(oj vad mycket man ser på tv'n då)

Wingardium Fillipp-aa



Tjing tjong! Idag tvekade jag om jag skulle kliva upp ur sängen men jag tog mig i kragen och klev upp och åkte till skolan. Såklart var lektionen inställd då så jag, Stalin och Sarkozy fick sitta i biblioteket och fördriva tiden tills nästa lektion som vi käkade tårta på. Sen slutade vi, ansträngande dag liksom..men sånt gillar jag.
Min syrra har fått en katt så snart ska vi åka och kolla på den, eller snart och snart det blir väl framåt kvällen skulle jag tro så jag får väl sitta framför datorn tills dess som den soffpotatis man är. Jag borde typ cykla på min spinningcykel men den står bara i mitt rum och används som klädhängare. Det är mycket roligare att träna på gym! Jag minns att jag, Stina och en till tjej hade en träningsperiod i 1:an och då tränade vi flera gånger i veckan på gymmet. Det var tider de..

Borat

Goderkväll eder alla :) Nu är jag hemma från dansen, eller jag kom för en timme sen men aja who cares liksom. Det är så jäklans ansträngande att dansa tro det eller ej, och särskillt när man kör styrka! Helt ärligt så tror jag att mitt huvud ska sprängas i 73 bitar och flyga över hela Södermalm varje gång. jobbigt är det! Nej nu ska jag inte vara kritisk, det är helkul på den nya dansen, men man saknar streetdancen också. Fast nu finns det en anledning till att jag aldrig i livet skulle få för mig att byta tillbaks, haha.
Juste, på vägen hem köpte Phyllis en kexchoklad och jag var värsta stålkvinnan för jag smakade inte ens! Poäng till mig lixooom ;) Istället åt jag en apelsin när jag kom hem (Stiffe har lärt mig).

Och imorgon e det torsdag igen, shit pommes frites vad snabbt tiden går, en vecka kvar tills sportlovet typ ;D

Året var 2004...

...och här är låten som jag och Stina kunde utantill och sjöng på varje gympalektion:




(Här testade vi på att vara niggahs - 04)

Smorr

Är det bara för mig som det inte fungerar att logga in på msn??? Jag får lite damp liksom...


Tjockisdagen

Idag har jag varit i skolan, ingen nyhet precis. Hade etik, natur, civilrätt och datakunskap men det var bara jag och Steffen där så vi passade på att kolla på film när vi var ensamma i datasalen. Sen åkte jag hem och nu har jag (hör och häpna) lagat middag till hela familjen! Visserligen bara tonfisksallad men jag blev grymt sugen på det redan igår så jag tog mig i kragen och gjorde det idag. Nej hörrnini, nu ska jag gå och avnjuta tonfisksalladen och till det tar jag en flaska hembränt ;) Godnatt!

Juste, jag åt en semla när jag kom hem. Men idag är det faktiskt semeldagen så idag får man äta det..

Kent Kant

Idag e det lixom måndag och det e lixom fettans trist. Ville bara att ni skulle veta det lixom.

Fleskilstuna 08

Fetto

Har nyss klämt i mig en halv sockerkaka helt själv och nu ska jag och mamma poppa popcorn. Perfekt slut på den onyttiga helgen, imorgon börjar mitt nya liv...

Valentine's day

Glad alla "gertans" dag på er där ute! Själv ska man jobba idag..


Björnes magasin

Jag hade nästan glömt hur underbart detta intro är! Vilka flashbacks man får från när man var liten och kollade på Björnes magasin (med den gamla rösten)


Grogster

Tjenamors! Idag är det liksom fredag och det innebär att första lektionen är bild. Jag gjorde ett varsitt alla hjärtans dag-kort till mina föräldrar. Så jädra b liksom, jag är 18 bast och gör egna kort och ger bort till päronen. Det skriker lågstadie om det, men wtf. Dock är korten jäkligt fula så min mamma kommer antagligen förväxla det med min lillasysters alla hjärtans dag-kort, me är man snål så är man. Efter lunch så åkte vi in till stan och skulle kolla på nån teater/musikal som sög elefantballe. Efter 2 timmar så trodde man ju att det var slut men då var det tydligen 30 miniuters paus så det skulle fortsätta sen igen men vi bangade på att sitta bland alla pensionärer hela fredagseftermiddagen så vi drog hem.
Jag funderar starkt på att gå och lägga mig och sova ett par timmar eftersom att vi ska ut ikväll och jag är trött som en koalabjörn. Ingen bra combo..


Jag, Filip och dildon. Nej jag skämtade, det är såklart en morot!

Snäppet varmare tider...

 


Jessica taler dansk

Hey, mærke til, at jeg ikke skriver på svensk:) Nu vil jeg spise pandekager og tælle ærter i loftet med mine boksehandsker!


Elfte februari tvåtusentio

Hejsan hoppsan Karlsson! Igår hann jag inte skriva något för jag var på dans och när jag kom hem åt jag semlor som aldrig förr. Herrejösses, det var min 5e semla i år och fettisdagen har inte ens varit än! :O Jag måste tagga ner på mitt ätande innan jag ser ut som den enorma killen som tydligen går i våran skola men som jag aldrig sett tidigare, även kallad "Sandras ex" :)
Wellwell, idag har jag varit i skolan som vanligt och det är så ointressant att skriva om så jag tror jag låter bli.

Juste, jag la mig på mitt golv igår och gosade med min vovve och så av en slump så tittade jag under sängen och hittar en hårbortste och en MQ-påse med en tröja och ett par använda strumpor i. Jag har ett minne att Elin har glömt en påse här nån gång men hårborsten har jag ingen aning om vems den är och hur den hamnade där, så saknar du en hårborste så kan det vara så att den befinner sig under min säng. Tyvärr kan jag inte ge en beskrivning av hur den ser ut för jag var för lat för att slingra mig in under sängen och hämta den, men den ligger iallafall där i tryggt förvar ;)


Okeiijjih

Goder afton i stugorna! Idag är det tisdag och det betyder endast bajslektioner. Dagen började 08.20 med etik och skitfrågor, och därefter hade vi naturkunskap som äcklar mig nåt så oerhört för att vi läser om tumörer och det är bland det äckligaste jag vet. Juridikprovet gick ju som förväntat och heter man Jessica, Stina eller Filippa så betyder tisdagar datakunskap efter skolan så vi slutade 20 över fucking 3! Efter skolan åkte vi in till Söder för Fillefjong skulle leta efter nån adress och när vi hade gått runt och letat och blivit stela som isglassar så dundrade vi bort till Donken och käkade dubbelcheeseburgare. Men heter man Jessica och Stina så kan man inte nöja sig med en dubbelcheese så man måste köpa en vanlig cheese vid sidan om. Så gick det med min nyttiga vecka liksom.
På vägen hem så var det svinigt mycket folk på t-banan så folk (inklusive Fille) pressade sig in och jag pressade in min väska men så stängdes dörrarna så jag fastnade såklart. Som tur var va det en till som fastnade så dörrarna gick upp igen men sen stängdes dom på en gång så jag och Stiffe stod kvar på perrongen och garvade åt att vi inte fick plats medans Fille gled iväg i t-banan. När vi väl kom på t-banan så kunde den inte stanna på t-centralen för nån hade ramlat framför tåget och dött så vi åkte förbi perrongen och såg liket ligga helt blodigt brevid tåget. Nej jag skoja bara, men vi såg ambulansmännen som antagligen höll på att fiska upp delarna av liket från spåret. Scabb.
Tillslut kom vi iallafall hem och nu har jag och pappa käkat semlor och kollat på James Bond. Eller jag kollade typ 10 minuter för det var den mest värdelösa film jag någonsin skådat. Jag fattade inte ett skit så pappa fick sitta och förklara allt hela tiden och det värsta jag vet är att kolla på en film som jag inte fattar nåt av.
Juste, jag fick tillbaka min käraste mobil idag också så nu slipper jag gå runt med den där ruttna offertelefonen, höhö.

Fynd

Som jag trodde hittade jag lite grejer som jag inte sett på länge. Rotade b.la fram en väska som pappa köpte till mig i USA förrförra året. Det var ju inte igår man såg den liksom, hade nästan glömt att jag hade den.
Mitt rum låg dock under ett täcke av damm så vi får se om jag överlever natten utan att få ett astmaanfall. Man tycker ju att någon vänlig själ hade kunnat damma medans jag var borta men nej då sån tur ska man inte ha.
Jag stannar nog här tills på onsdag, då flyttar jag hem till mamma igen.

Vad var det som lät!?

Nu håller jag på att packa ihop lite grejer för jag ska åka till Sumpan och bo med min pappa i några dagar. Åtminstånde till imorgon iallafall. Gosh, jag har inte varit i den lägenheten sen i somras och mitt rum står orört så förhoppningsvis hittar jag några gamla klenoder som jag inte har sett på ett halvår. Kanske hittar jag några gamla kläder som jag har glömt bort att jag har, eller en väska? Den som lever får se..

Vegard och Bård

Jahapp, så var helgen slut. Kul att jag har har hunnit gjort så mycket också...NAT. Jobbade ju som sagt idag också och det var lika trist som alla andra söndagar. Waste of time alltså, fast man får betalt. På tisdag är det juridikprov också, roligt att jag inte ens har öppnat böckerna ännu. Det får bli plugg imorgon för nu är jag ändå för trött för att få in något i mitt blobhead. Herregud hur ska detta prov gå? Jag vet knappt vad det handlar om :O

I somras (eller var det i höstas? ja för det kan ju inte ha varit i våras) så såg jag och Saxelsson ett riktigt blobhead på centralen. Ville bara informera alla om detta.)

Daddy cool

Erkänn att jag skulle platsa perfa i den här gruppen! Jag ska börja odla afro redan nu faktiskt...Nej men helt seriöst, vad går den där snubben på?? Vad det än är så måste jag ha lite!


Favoriter

Klockan 18.35 ska jag sitta bänkad framför Barnkanalen och kolla på "Sune och hans värld". Finns det nåt bättre program liksom!? Okej, möjligtvis "De 3 vännerna och Jerry". Nej men helt seriöst så älskar jag dom programmen! Jag ska banne mig önska mig båda 2 på DVD i 19-årspresent!

 


Till haaaaaaaavs!

God eftermiddag! Idag har jag haft ganska roligt på jobbet, tro det eller ej! Jag, Isabell, Jonaz och Ronald McDonald knatade iväg till Kungsan vid halv 12 för att Ronald och Isabell skulle åka skridskor och jag skulle glida runt lite och dela ut leksaker och äpplen till barnen. Efter ungefär en timme så var våra fötter stelfrusna så vi gick tillbaka till restaurangen och käkade lunch och planerade inför sommarens evenemang (men jag har förhoppningsvis ett annat jobb då). Sen var det trollerishow och jag agerade dj, efter det drog jag hem.
Ikväll ska jag bara vara hemma och dega och kolla på Melodifestivalen och ladda upp mig för att jobba imorgon också.

P.S Jag hade en konstig dröm i natt.

Duktigt

Jag har varit duktig. Jag klev upp 08.00 och cyklade på min spinningcykel. Visserligen bara i 10 minuter men ändå, det är en början. Jag fick en uppenbarelse av Allah igårkväll när jag satt och proppade i mig chips, ostbågar och läsk att jag måste börja träna och äta rätt. Så idag ska jag fakiskt börja. Eller det är ju faktiskt lördag idag, imorgon börjar jag helt och hållet.
Nej hörrnini jag har inte tid att sitta här, jag ska iväg till jobbet. Kom förbi Kungsträdgården mellan 11-13 om ni vill träffa mig och Ronald McDonald :) Vill ni inte stå ute så kom till Donken vid 2 och kolla på trollerishowen istället. Eller förresten, gör inte det, det blir bara pinsamt för mig.


Duktigt

Jag har varit duktig. Jag klev upp 08.00 och cyklade på min spinningcykel. Visserligen bara i 10 minuter men ändå, det är en början. Jag fick en uppenbarelse av Allah igårkväll när jag satt och proppade i mig chips, ostbågar och läsk att jag måste börja träna och äta rätt. Så idag ska jag fakiskt börja. Eller det är ju faktiskt lördag idag, imorgon börjar jag helt och hållet.
Nej hörrnini jag har inte tid att sitta här, jag ska iväg till jobbet. Kom förbi Kungsträdgården mellan 11-13 om ni vill träffa mig och Ronald McDonald :) Vill ni inte stå ute så kom till Donken vid 2 och kolla på trollerishowen istället. Eller förresten, gör inte det, det blir bara pinsamt för mig.


Faggot

Hallå där kött och blåbär! Idag ringde mitt alarm halv 7 men eftersom att jag får hålla till godo med en rutten mobil från tidigt 2000-tal (okej, inte riktigt men nästan) så finns det ingen snooze (aaaah, jag saknar min riktiga mobil!!). Istället för att bara göra det enkelt för mig att kliva upp då så kämpar jag i typ 5 minuter för att ställa om klockan så att jag kan sova till 7. Varför inte bara ställa klockan på 7 då undrar ni? Jo, för att jag måste snooza för att kunna gå upp. Det spelar ingen roll om jag har ställt klockan på 6 eller 10 liksom. Nog om det.
Vi hade bild, civilrätt och filosofuckingfi och sen fick vi sluta. Jag funderar på att börja vara nyttig men nu blev jag plötsligt sugen på chips. Nej, på måndag ska jag börja vara nyttig ;)
Och inte har man någon helg heller, ska knega både imorgon och på söndag. Men jag får tänka på cashen som kommer att flöda in på mitt konto i slutet av mars. Nu ska jag gå in på youtube och söka på irländsk dialekt. Trevlig helg!

Fy!

Jag äcklas av mig själv! Jag bölar för att alla mina bilder på datorn är borta medans min mormor fick veta att hon inte har länge kvar att leva. Usch, vad hemsk jag är! Dags att ta sig i kragen.

Läs gärna det här inlägget på skånska

Andreas har återupplivat min laptop! Halleluljah! Alla mina bilder, dokument och musik är dock borta. Det var ju tråkigt, det trodde jag inte..Men jag är ändå glad att datorn lever, jag hade ju ändå inte hunnit planera någon begravning, det är så mycket is i marken nu så det hade blivit problem att gräva ner den.

Igårkväll var jag, Elin och Fläskfilén på dans. Det var skitkul bara det att det typ va balett och man skulle göra piruetter och massa sånt. Kände mig extremt osmidig men man får väl öva lite så att man ligger på samma nivå som alla andra.

Måste bara tillägga att det var en extremt onödig dag i skolan idag. Kom dit, hade massage, sen chatt med några torrbollar från Österike och sen yoga i mina jeans. Yoga och jeans är ingen bra kombiantion så ni vet.

Fuck off!

Jävla apanusdiarré! Min dator har kraschat och ALLA mina bilder och musik m.m finns där i!!!!! Imorgon ska Andreas försöka fixa det åt mig men tänk om det inte går!! Tänk om bilderna inte är på backupen! Ärligt talat så tar jag livet av mig då! Vilket fucking jävla pundarhuvud jag är! Min dator har betett sig lite märkligt på sistonde och igår tänkte jag ta mig i kragen och lägga in allting på mitt usb-minne (en viss delav mina bilder ligger redan där iaf, men långt ifrån allt) men jag tänker hela tiden att jag ska göra det "nästa" dag. Om allt är borta så kommer jag aldrig förlåta mig! Jag ska genomgå en långsam död isåfall genom att först låta någon bränna min kropp med cigaretter och sedan lägga mig mitt på plattan och låta hela Uppland och Södermanland stena mig till döds. Ni får sparka och spotta också hur mycket ni vill. Ni får även vandalisera min grav. Och glöm inte att jag vill att min kista ska vara alldeles förtrång så att jag får ligga dubbelvikt.

RSS 2.0