Lördag

Jag kunde inte skriva nåt igår eftersom att mitt internet inte fungerade men eftersom att jag är så otrrrroligt teknisk av mig så löste det sig tillslut iallafall. Det var nämligen bara en sladd som hade åkt ur.
Nu ska jag snart gå ner till t-banan och åka och jobba. Känner mig inte så laddad men vad gör man inte för cash. Efter jobbet ska jag hem och göra mig iordning och sen hämtar mamma och Andreas upp mig för vi ska kolla på Andreas son Marcus som är med i nån musikal. Jag gillar egentligen inte musikaler ett dugg så vi får väl se vad jag tycker om detta. Har iof aldrig sett en musikal "live" så det kanske är lite annorlunda. Menmen.

Torsdag och livräddning

Idag började vi 09.45. Svenskalektion som jag inte gjorde ett skvatt på för jag hade redan skrivit en uppsats om en recension så jag satt med ett korsord som jag inte fattade ett skit av istället. Sen var det lunch och jag och Strippe käkade nachotallrik, den satt fint i kistan för jag hade inte käkat frukost.
13.10 började samhällslektionen och vi fortsatte med vårat rollspel och vi indier hade typ givit upp så vi var inte så seriösa.
Efter samhället så var det idrott och vi skulle simma och livrädda om man inte hade gjort det innan. Jag hade rest i att hämta en docka på botten men jag är nog ihålig för jag flyter upp till ytan och kommer inte ner hela vägen till botten för att hämta den förbannade dockan. Lyckligtvis så kom Pamela på ett sätt att komma ner på botten ändå och efter ett par försök så klarade jag det. Sen slutade vi och jag och Stina gick till t-banan men först så knallade vi in på Ica och köpte 4 kexchoklad var för 20 spänn. Vilket jäkla fynd asså!
Nu sitter jag här som en torrboll och ska snart gå in och duscha och sen vill jag bara lägga mig i min säng och kolla på film hela kvällen.

Skaffa ett lexikon människa!


Hey how are you, hey how are you, hey how are you

Började 10.00 idag med mentorstid och sen ett rollspel i samhällskunskapen. Min grupp var fattiga för vi kom från Indien så vi fick ingen ingen bulle. Det är nog inte så roligt att vara indier, jag tycker synd om dom.
Vid 12 så fick vi gå och käka lunch och det blev Mackedonken och sen gick jag och Stina hem till pappa för jag skulle hämta badkläder för imorogn ska vi simma...SKITKUL...eller inte. Sen behövde vi egentligen inte gå tillbaka till skolan men vi gjorde det endå och satt i biblioteket en stund för Stina skulle hjälpa mig med den vedevärdiga matte B-kursen som vägrar släppa taget om mig. Sen åkte vi hem och jag hängde med Stina bort till Vattmyra för hon skulle hämta sina badkläder hos sin syrra.

Dom håller påatt bygga ett hus vid Sundbybergs station så jag var tvungen att ta en bild för att minnas sen när det e klart.


Sen såg vi världens fulaste bild på ugglan Adam Alsing. Okej, han är alltid ful men på denna bild ser han utvecklingsstörd ut! Förresten, kolla in Gry Fossils ögon som sitter 3 meter ifrån varandra.


Hej hå hej hå

Fjodor

Idag började vi ju som sagt 08.35 med engelskalektion. Jag gjorde faktiskt det jag skulle idag kors i taket. Sen var det processrätt och läraren berättade bara om massa rättegångar hon har varit på och lite såt onödigt.
Efter det var det lunch och det blev Subway, sen var det spanska och våran nya vikarie som vi ska ha tills mitten av mars hade tydligen också slutat så vi har fått en ny. Han hette Olof och var en riktig brat. Världens prydligaste frysir i en slags backslick och kostym och snackade med Östermalms-í så jag och Stííína höll på att skratta ihjäl oss när han uttalde allting. Oväntad spanskalärare iallafall..
Sista lektionen var samhällskunskap men jag och Stina kunde inte logga in på någon dator så vi fick gå hem istället.

Nu ska jag gå upp på vinden och räkna ärtor med boxningshandskar. Om jag hade en vind alltså...

Gudmorning David

Jag är vaken och klockan är inte ens 7. Olikt mig, men sånt är livet när man ska tvingas börja 08.35. Nu ska jag göra mig iordning, skriver mer sen!

Hatte is back!

Nu har jag haft min bloggpaus. Den blev inte så lång men ändå ;)
Idag är det måndag, en trist dag enligt många men jag har varit jätteglad ändå. Dagen började med civilrätt och sen naturkunskap. Efter det var det lunch och vi käkade på Del Fornaio och sen gick vi tillbaka till skolan och skrattade på våran håltimme i ungefär 1½ timme. Sista lektionen var engelska och så skulle man skriva en dikt. Man är ju inte värsta poeten men jag lyckades iallafall knåpa ihop en liten dikt på 8 rader. Den blev bajsdålig.

Nu ska jag göra nåt annat. Korvstroganoff på er!

Hejdå

Jag orkar inte skriva blogg längre. Jag ska iallafall ta en paus så jag kanske börjar skriva sen igen nån gång.
Det kanske blir en paus till nästa vecka om jag känner mig rätt.

Yes-dag

Sitter på landet och skriver som den skogsmulle man är. Haha, nejdå men jag har faktiskt varit här sen i fredags. Det måste vara rekord för mig för i vanliga fall klarar jag inte av att vara här i mer än en helg. Pappa skjutsade iallafall mig till skolan imorse och dagen började med onödig engelskalektion och sen processrätt där vi kollade på en film som man har sett 2 gånger innan som heter "Varför slog du mig Peter?". Den har man sett både i tiden i Viksjöskolan och i DIdaktus, hur många gånger ska man tvingas se den där ruttna filmen med 90-talsfrisyrer!
Sen var det iallafall lunch och vi käkade på Subway och sen var det spanska där vi kollade på "Barnhemmet" som vi fortfarande inte har kommit halvvägs på eftersom att dom envisades med att vi skulle kolla på den från början igen. Jaja, bättre med film än vanlig spanskalektion iallafall.
Efter spanskan var det samhällskunskap och så var vi i datasalen. Eftersom att jag och Stina samarbetar i en uppgift som vi ska göra så blev det alltså ingenting gjort. Sista lektionen skulle ha varit filmkunskap men vi fick veta att den inte börjar förren vecka 6 så nu blir det sovmornar och sluta tidigare. Sånt gillar jag.
Efter skolan så gick jag och Pitte till stationen och hon tog tåget hem medans jag blev upphämtad av pappa så åkte vi till Värmdö. Sen jag kom hem har jag bara suttit vid datan och kollat på tv'n.
Idag är det Andra Avenyn.


Min händelserika dag

Min dag har ungefär sett ut såhär; Jag gick upp vid halv 11-tiden, jag käkade frulle, jag la mig som en hösäck i soffan och kollade på tv, b.la reprisen av Let's Dance och i pauserna gick jag ut i köket och käkade resterna av tacosen från igår. Helt plötsligt var klockan 3 så då gick jag upp till mitt rum och öppnade matteboken men det ledde bara till att jag satt och stirrade ut i luften med öppen mun och såg allmänt dum ut i huvudet. Alltså lärde jag mig inte ett skvatt och istället så kollade jag på lite mer tv. Min framtid inom matematik ser mörk ut. Jag har alltså givit upp, det är verkligen ingen idé för mig. Jag ligger antagligen på en 11-årings nivå med mitt tänkande inom matte.
Förresten det fick mig att tänka på när man var just 11 år och läste matte när vi gjorde någonting helkonstigt som hette bakifrån med plus. Vad var det för nåt liksom? Det jag har ALDRIG haft användning för och har inte stött på det sen min tid i Sandvikskolan. Matte är överskattat.

Wallander

Sitter ensam på nerevåningen och kollar på Wallander. Jag känner mig som en rädd hare för att jag får för mig massa saker och ser massa konstiga syner, som t.ex att Samara (ni vet hon den äckliga tjejen från The Ring) ska stå utanför fönstret så därför har jag släckt alla lampor för att den inte ska vara någon insyn. Jag vet jag är störd men jag är verkligen lättskrämd. Nu är det iallafall reklam så jag skuttade upp på övervåningen och tänkte att jag kan lika gärna skriva ett blogginlägg. Man har ju inte precis lust att sitta där nere i onödan..

MEN ASSÅ KAMELRÖV! Inlägget publicerades inte. Låtsas som att det är igårkväll när ni läser det.

Red Bull, Red Bull, Red Bull

Pappa skjutsade mig till jobbet idag eftersom att vi är på landet och det blir så omständigt att åka kommunalt. Vi åkte straxt efter 11 och så släppte han av mig vid Nybroplan så promenerade jag den lilla biten till jobbet. Idag var det helt lugnt. Knappt några människor alls. Jodå det var det men ovanligt lite. Ronald McDonald kom och showade idag också men jag slapp agera sidekick för det var Saras tur. Jag satt istället och kollade på showen i lugn och ro och gick omkring och fixade och donade som värsta hemmakärringen.
16.00 slutade jag och då gick jag bort till Kungsan där pappa hämtade upp mig och vi åkte tillbaka till landet. Vi har ätit en god middag bestående av tacos och jag har suttit framför öppna spisen och värmt mig trots att det är varmt i huset. Men jag gör det bara för mysighetens skull.

Yesman

Vi tog kvart över 6-tåget in till stan och begav oss direkt till Rigoletto och hämtade ut biljetterna. Sen gick vi ner på Donken på Kungsgatan och käkade och efter det knallade vi bort till Ica Nära och köpte godis och läsk. Därmed blev jag och Filippa chokledsystrar, det ni! Vid 8-tiden gick vi tillbaka till Rigoletto och snubben som jobbade där var schysst och släppte in oss i salongen trots att filmen inte skulle börja förren 20.45 så vi hade hela salongen för oss själva och därför passade vi på att leva loppan. Vid halv 9 började det komma lite folk så vi gick och satte oss på våra platser och inväntade filmen som började vid 9. Hahah, shit vad rolig den var! Höll på att garva ihjäl mig när dom va Harry Potter! Filmen slutade straxt efter halv 11 och jag rekommenderar den starkt ;) Då promenderade vi bort till centralen där min pappa skulle hämta upp mig för jag åker inte gärna hela vägen ut till Värmdö själv.
Nu sitter jag här på landet och känner hur mossan börjar växa på min skalle. Och då har jag ändå bara varit här i 25 minuter.
Imorrn skjutsar pappa mig in till jobbet också. Min pappa är snäll.
Nepp, nu ska jag sova så att man orkar upp imorgon, godnatt!

Är du min pappa?

Idag började vi 09.45 eftersom att vi har gjort allt i bilden så vi behövde inte gå på den lektionen ifall vi inte ville. Första lektionen var iallafall civilrätt som kändes som 100 år som vanligt. Sen var det lunch och vi käkade på Subway och sen tillbaks till skolan för spanskalektion som vi kollade på film på. Vi kollade på Barnhemmet och började om från början för det var så många som missade när vi började kolla innan jul. Drygt.
Sen hade vi iallafall mattelktion för ig-barn. Alltså vi.
14.10 slutade vi och nu sitter jag hemma hos mamma och ska in till stan vid 6-tiden. Bion börjar ju inte förren klockan 20.45 men vi ska käka och så innan.

G r a t t i s   E l i n   p å   f ö d e l s e d a g e n !

Hej, kalla mig Spiderman

Idag började vi 09.45 med svenska c. Onödig lektion, det enda jag gjorde var att skriva "svenska" som överskrift i mitt anteckningsblock. Sen hade vi lunch och vi käkade nachostallrik på Del Fornaio, yummie. Efter lunchen hade vi en lång lång rast tills samhällen började vi så vi satt i biblioteket för Stina och Fille skulle plugga för dom skulle ha prov efter samhällslektionen. Fast det blev mest att vi satt och skrattade. På självaste samhällslektionen gjorde jag inte heller ett skvatt. Satt bara och garvade åt massa konstiga saker som man bara fattar om man heter Jessica eller Stina. Sen skulle Fille och Stina skriva sitt prov men det blev framflyttat tills nästa torsdag och ingen av oss hade gympakläder med oss så det kändes inte så stor idé att åka iväg till idrotten. Istället åkte vi in till stan och uträttade ett par ärenden och sen åkte vi till Burger King i Jakan för att tigga lite gratis glass av Elin som jobbar där. Sen satt vi och stirrade ut henne och gjorde massa roliga grejer så att hon inte kunde koncentrera sig i kassan. Vid kvart över 5 tröttnade vi och så gick jag hem och käkade middag. Ikväll har jag städat mitt rum. Det såg riktigt svinigt ut vill jag lova men nu är det jättefint så nu har jag välstädat både hemma hos mamma och pappa. Än så länge iallafall..

Imorrn fyller Elin år så då ska vi nog gå på bio och käka. Efteråt ska jag till landet. Kul, eller inte...Och eftersom att Internet där är så jädra segt så får jag se om jag skriver nåt. Kan bli svårt att hinna med eftersom att jag ska jobba på lördag också.

Made in Sweden

Satt och slökollade lite på det iq-befriade programmet Top Model. Shit, jag bara irriterar mig på alla fjolliga anorexibrudar som är helt tomma i pallet. Jag klarar helt enkelt inte av såna program längre.
Klockan 9 kollade jag på Made in Sweden istället och jag vet inte vad jag ska säga. Är det meningen att dom där 2 ska bli superstjärnor eller? Det där programmet kändes som en flopp men antagligen kommer jag sitta och kolla på det varje onsdag i brist på annat. Btw, den där Desmond Child verkar vara en riktig biatch.

Det kallas Island Time

Dagen började 10.00 med mentortid där vi fick rikskuponger och vårat nya schema som egentligen inte är nytt. Dom har bara bytt ut matte B mot naturkunskap A. Sen skulle vi fråga frågor till den nya juridikläraren men det blev lite missförstånd så vi fick gå och käka. Vi käkade på Del Fornaio. Det blev en varsin kebabrulle och sen tillbaka till skolan för introduktion i naturkunskapen. Vi fick bara böcker och några papper och sen fick vi sluta. En chilldag helt enkelt.

Andra Avenyn

Idag börjar bögserien Andra Avenyn igen. Ska nog kolla på det, fast det känns rätt så onödigt faktiskt. Jag vet redan vad som händer för Tina har berättat. Hon har varit med på inspelningarna för hon är släkt med Roxanas bebis. Så jag vet en massa smaskigheter och avslöjanden som jag inte tänker skriva här. Ni får kolla själva :)

Oh Jessica

Skola idag. Engelska, civilrätt, lunch, spanska, samhällskunskap. Slutade staxt efter 2 och åkte hem och satte mig och skulle försöka mig på att skriva en recension om Lasermannen. Ganska svårt med tanke på att jag inte ens har kommit halvvägs i boken och boken måste lämnas in imorgon. Jag hatar böcker och speciellt Lasermannen. Han kan gå och ta sig i röven!

En massa tavlor här

Idag började vi 09.45 med civilrätt som förövrigt kändes som 100 år trots att det bara var i en timme. Sen var det mattefuckinB och det gjorde mig inte direkt smartare. Vid 12 så var det lunch och då gick vi och käkade på Food Courten. Vi satt rätt länge där och sen åkte vi hem för på engelskan skulle vi tydligen ha en vikare och eftersom att vi har århundradets håltimme innan så skippade vi det.
Nu har jag nyss käkat 2 äpplen och är fortfarande hungrig. Jag hatar frukt! Man blir liksom inte mätt!

IKEA, övningskörning och mat

Idag så skulle ja övningsköra så jag och mamma åkte bort mot Saab-parkeringen. Det gick faktiskt bra, trots att det var glashalt så att jag körde i snigelfart hela tiden typ. När vi var klara så åkte vi bort till IKEA för jag skulle köpa en lampa men köerna när inne var milslånga så det kändes onödigt att stå i 100 år bara för att köpa en lampa så vi gick ut därifrån. Får väl köpa den där lampan nån annan dag istället.
Hela eftermiddagen spenderade jag liggandes i soffan och kollade på Harry Potter med Johanna för hon vågade inte se själv och wtf, det var 5:an och den hade jag inte sett så jag kollade. Idag lagade faktiskt jag middag. Kort i taket! Men det är sånt man får göra, jag var liksom tvungen att rycka in på något sätt eftersom att ingen i den här familjen vet hur man lagar ätbar mat! Nu är jag iallafall mätt som en plätt för en gång skull. Kanske ska börja laga mat lite oftare, eller inte...

Vi ska ha ett armband meee

Idag jobbade jag 12-16. Det hade tydligen spridits ett sms om att idag så skänker McDonalds alla sina pengar till Israel-kriget och det stämmer alltså inte.

Let's Dance

Jag kollade typ den första halvtimmen på Let's Dance. Ville bara kolla när Carl-Jan dansade. Btw så tyckte jag att alla sög i år. Ofta att det var det bästa startfältet någonsin. Så säger dom ju alltid.

Skiffle Joe

Idag åkte jag hem till Stina vid 12-tiden för vi skulle göra en grej. Elin kom också efter en liten stund och resultatet får ni förhoppningsvis se någon gång...Vid halv 4 åkte jag hem iallafall och då började jag möblera om i mitt rum samt städa. jag kände att det var på tiden för jag orkade inte det igår. Så nu är det jättefint, får se hur länge jag kan hålla det så bara..
Har suttit och kollat på Grammisgalan och ska snart se Spiderman med pappa. Så rolig är jag.

En riktig slappardag

Vaknade vid 10-tiden och satte mig framför tv'n. Egentligen skulle vi ju ha påbörjat en grej idag men det strulade till sig lite så vi får börja imorgon istället ;)
Idag har jag inte gjort någonting faktiskt. Jag har bara suttit framför tv'n och vid datan. Jag går fortfarande runt i min sovtröja. Men det är faktiskt tillåtet såhär bara några dagar innan skolan börjar igen.
Jahapp, nehepp nu får jag väl fortsätta mitt tv-tittande och kanske städa rummet lite. Det är typ 3 decimeter tjockt lager damm på allting därinne. Inte så nice.

Ge mig sommar!

Jag hatar det här vädret! Man kan inte gå ut utan att frysa häcken av sig, ge mig en riktig tropisk sommar asså! Idag åkte jag iallafall in till stan igen med samma människor som igår. Elin skulle köpa sin plattång men innan så käkade vi på älskade Donken. Sen gick vi till Elgiganten på Kungsgatan och Elin letade efter en plattång men det var ingen som passade henne där så vi gick vidare till OnOff. Där fanns det ingen heller så vi gick vidare till Åhléns och där hittade hon faktiskt en som hon köpte. En likadan som Fillefjong har. Sen var vi runt i lite andra affärer, b.la på Ginatricot där Stina köpte en tunika och ett par leggings. Förresten, när vi gick på Kungsgatan så mötte vi Blondinbellas kille Nils. Filippa och han fick ett moment och stirrade på varann och jag och Stina skrattade ihjäl oss istället, jädrar vad ful han är asså.
Jaja, vid halv 5-tiden blev Fille trotsig och ville åka hem så hon stack. Elin skulle möta en kompis för dom skulle prata om lite allvarliga saker som jag inte tänker skriva här och eftersom att jag och Stina är kända för att vara lite oseriösa och flamsiga av oss så fick vi inte följa med dom och fika så vi hittade på lite andra grejer istället medans vi väntade på Elin.
Dom var klara vid halv 6 ungefär och då tog vi tåget hem.

Söndag den 4 januari

Om exakt 6 månader fyller jag år. Jaja, skitsamma idag var jag iallafall i stan med Stina, Elin och Fille och vi käkade först på Donken och sen kollade vi runt i lite affärer. Jag köpte bla en tröja på Ginatricot och ett par jeans på Zara för 99 spänn. Kap eller vad? Elin klippte även lugg inne på SOUK lite spontant och det blev jättefint. Sen var vi inne i typ alla elektronikaffärer för Elin skulle köpa en ny mobil och tillslut hittade hon en likadan som Fille har fast för 999:- Där snackar vi också kap. Jag ska också köpa en sån men min pappa var en sån wesserschmitt så han sa att jag skulle vänta lite för han skulle fixa nåt innan så jag kan få den billigare. Som om det inte vore billigt nog med en mobiltelefon med 3.2 megapixelkamera för 999 spänn!
När jag kom hem så kollade jag iallafall på "Kopps". Haha, fett länge sen det var jag såg den sist. Sen käkade jag middag och nu sitter jag och kollar på "Lilla Jönsonligan. Asstel film men pappa ville se den så wtf. jag har ändå inget annat för mig.

Wallander

Ligger i sängen och kollar på Wallander - Innan frosten. Har sett den typ 300 gånger men jag kollar ändå. Jag kan liksom inte tröttna på Wallander och Beck trots att jag har sett typ alla filmer. Jag skulle faktiskt vilja ha Beck-kistan. Nej nu ska jag fortsätta kolla och sen ska jag sova. Imorgon ska jag in till stan med Strippe, Filippgloss och Elin i Lönneberga. Då ska det käkas El Nacho som aldrig förr. Snacka om att jag fick en glädjechock idag när jag kom till jobbet och såg att vi har börjat sälja den igen.

Nervös kille


Stins Carl-Philip

Idag har jag varit på Stinsen med mamma, Johanna och Andreas. Jag köpte 3 stela grejer på Ginatricots rea. Det första jag köper på rean i år faktiskt. Sen jag jag tagit fram min pyssliga sida och suttit och målat en grej som man kan hänga örhängen på och så. Sen har mamma klippt mitt hår. Bara topparna dock men jag känner mig korthårig ändå.
Det var min dag hittills.
Imorgon är det jobb som gäller. Kul.....Eller inte.

Bilder

 
 

 

 

 

 

 

 




Hej 2009!

Igår hade jag en jätterolig kväll! Orkar inte skriva allt som hände för jag är förskräckligt trött. Vi käkade iallafall snittar till förrätt och till varmrätt blev det kebabrulle, haha. Här snackar vi lyx. Till efterätt blev det cheesecake och däremellan massa annat onyttigt. Vid 12-slaget så gick vi allihopa ner till vändplanen och sköt raketer. Eller det var mest dom andra som sköt, jag, Stina och Elin stod som stelfrusna pinnar och hade stooor respekt för fyverkerierna ;P Sen gick vi vidare bort mot fotbollsplanen och fortsatte att skjuta. Raketer flög åt alla håll så det var asläskigt, fett lätt att bli träffad liksom. Efter ett tag så gick vi hemåt för det var svinkallt! Jag hade ingen känsel kvar i händerna för dumskalle som jag är hade jag glömt vantar. Sen fortsatte kvällen och vi kom väl i säng vid 5 halv 6 nångång skulle jag tro.
Idag vaknade vi vid 2-tiden och jag gick typ direkt från sängen till bussen i samma kläder som igår och helt rutten i håret. Fräsch man kände sig när man klev på bussen. Jaja, jag bjuder på det.


RSS 2.0