Brüno is da shit


Trött och arg

Gårdagen var lyckad. Jag, Stna ochFille mötte upp folket från Köping och begav oss till Grodan Sergel. Synd bara för en av killarna som inte kom in eftersom att bitchvakten ansåg att han inte hade tillräckligt vårdad klädsel så det var bara för honom att ta första bästa taxi hem till Köping. Vi andra festade väl till 4 och sen drog vi till Donken. Efter det så skildes vi åt och jag, Stina och Fille tog nattbussen hem och jag kom väl i säng runt halv 6 och idag var det bara att gå upp när klockan ringde kl 9 efter typ 3 timmars sömn eftersom att jobbet kallade. På jobbet har jag varit flummig och inte gjort det jag skulle. Jag har mest stårr och skrattat åt allt och gjort olika frisyrer på Cissi. Men det var inte alls mycket folk idag så det fanns ändå inget att göra.

Just nu sitter jag och känner hur jag blir tröttare och tröttare. Jag är arg på allt och alla och det är väl konsekvensen av att knappt sova något. Det lär inte bli så mycket sömn i natt heller för det vaknas fest hos Skeppet inne på Söder så imorgon kanske jag är ännu argare (om det nu är möjligt).
Just nu känner jag att jag inte alls har lust att gå ut ikväll av nån anledning. Helst av allt vill jag bara ta på mig myskläder och lägga mig i sängen och kolla på film för att sedan sova 24 timmar i sträck typ. Men jag ändrar mig nog under kvällen förhoppningsvis.

Pictures

Här kommer lite crap-bilder som jag tog i veckan. Varning för en hel del fjortisbilder.

Det haer aer Cleio. Nej jag skoja bara, Musse heter han :)


Sminktime


Tjolahopp tjolahej


Hannah ser ut att ha gått loss på haschet och själv skojar jag till det med en Amir-käft


Finn 2 katter


Bertil Blåsläpp


Skogspromenad en sen kväll för att hyra en B-skräckrulle


Marabou Vinter. Den smahade öhum....pepparkaka? Det blir en tumme ner för den


Den osminkade sanningen. Lägg märke till att mitt ena öga är extremt mkt torrare utan smink än mitt andra.


Hårfärgning


Efterbild (borde ju ha lagt en förebild innan men aja)


Fjortis


Tarzan knoppar


Hannah


Jesus


Lite retard eller?


En till fjortisbild


Här kommer "före"-bilden på Hannahs hår. Typ grönt..


JB


Hannah


Balder var stängt. Hade varit så mysigt att åka runt där i det svinkalla vädret men en annan gång kanske ;)


Pappa & jag skulle fika uppe i Gothia Towers men dom hade tydligen stängt fiket där så vi gick vidare.


Sant


Där pappa skulle jobba medans jag fick gå runt som ett offer på stan


När vi kom hem slogs jag av tanken hur trist hösten är! Kolla vad brunt och systert allt är liksom.


Tråkigt


Musse kom och höll mig sällskap medans jag satt och läste tidningen (låter som att jag är värsta mysfarbrorn på 80 bast)


Mårten


I Hannahs skolkatalog så kollade jag på spexfotona och fick se denna klass som hade USA-tema. Garvade sjukt mkt åt den s.k negern i mitten som ska föreställa Obama.


Trött


Sovsällskapet stog Tarzan för

Mina inköp

I allas bloggar läser man ju om vad dom har shoppat när dom har varit bortresa så jag ska inte vara sämre.


Ahlgrens bilarna, kexchokladen och dubbelnougaten kommer från ICA Nära i Hindås. Cappuccino-pulvret fick man gratis utanför Nordstan så jag gick självklart förbi 2 gånger. Man fick ju för bövelen en sked på köpet! Sist men inte minst så kommer godispåsen från en godisaffär som vi stannade vid i Mariestad på väg hem. Jag kan starkt rekomendera att ni passar på att köpa sånt här när ni åker till Götet för jag är inte helt säker på att det finns i Stockholm.

Detta roade mig i bilen idag


Hej Stockholm

Ge mig ett S! G mig ett T! Ge mig ett O! Ge mig ett C! Ge mig ett K! Ge mig ett H! Ge mig ett till O! Ge mig ett L! Ge mig ett M! VAD BLIR DET!? STOCKHOLM!
Nu är jag alltså hemma för dom som inte har fattat det. Jag har faktiskt haft det bra, tro det eller ej! I tisdags kom vi till Göteborg vid 3-tiden och då var vi bara hemma. Eller jo, vi åkte till affären och handlade middag för den som bryr sig. I affären fanns det en juicemaskin så att man kunde provsmaka nån ny juice så jag och Hannah stastade stenhårt och drack 7 glas var. Sen åkte vi hem och käkade middag och lite senare på kvällen så insåg jag och Hannah att det bara var skit på tv'n så vi gick upp till affären igen för att hyra en film samt fortsätta med vårat juicedrickande. Fast denna gången drack vi bara 5 glas var och sen begav vi oss mot godishyllan och inhandlade onyttigheter och så hyrde vi "Låt den rätta komma in". Den sög apballe. Först så hackade skivan så då kopplade vi in min bärbara dvd till tv'n men då försvann färgen så vi fick kolla på filmen svartvitt. Då blev den ännu sämre. Det blev iallafall en tidig kväll och på onsdagen (igår alltså) så åkte jag med pappa in till stan (Göteborg alltså) för att gå runt lite och sen skulle han göra nåt jobb så jag knatade runt lite i Nordstan och på Avenyn. Mobbat att gå runt själv men aja. Sen åkte vi hem och till middag så gjorde pappa och Matte pizza. Alltså inte sån där äcklig som man bakar degen själv utan man kunde tydligen köpa färdig riktig pizzadeg så det smakade nästan som på pizzerian. Gott var det iallafall. Jag färgade även Hannahs hår mörkbrunt för den som vill veta. Igårkväll tog jag det lugnt och låg och kollade på tv, sen somnade jag.
Idag vaknade jag vid 9 och käkade frulle och vid halv 11 så åkte jag och pappa hem. Usch vilken lång och dryg bilresa. Nu är jag iallafall hemma och ska väl packa upp och käka något. Ikväll är det Mammas pojkar och Inlåst :)

Jag känner för att mörda

Vilken fantasktisk morgon! Man vaknar av att hunden står och biter i en pipleksak precis utanför min dörr. Jag hade iof inte kunnat ta nån vidare sovmorgon idag eftersom att jag ska åka till goa Göteborg (NOT) om typ en timme och jag har inte börjat packa än.
Sen måste jag bara meddela att jag när jag kom in i badrummet så fick jag syn på mitt champagnebadskum som jag fick i födelsedagspresent stå på badkanten. Med bara hälften kvar i! Jag fick en känsla av att det var min lillasyster som hade varit där och nallat av någon anledning eftersom att hon badade igår och hon råkar älska att tömma våra tvål och schampooflaskor ner i badet så vem skulle det annars vara? Jag försökte lugnt och sansat fråga henne "Ursäkta, men har du tagit av mitt dyra champagnebadskum?" och då förnekar ungjävlen och säger att hon inte har det trots att jag VET att det är hon eftersom att det är varken mamma eller Andreas som har gjort det. Just i det ögonlicket såg jag en sekvens i min hjärna att jag susade fram genom luften på 2 sekunder likt Voldemort i Harry Potter och tog ett strypgrepp på varelsen som ska föreställa min syster. Men istället vände jag på klacken utan ett ord och sa "Jag är mycket besviken på dig Simba..." Nej jag skämta, det sa jag inte alls. Jag minns inte vad jag sa ens och det känns oväsentligt. Vem bryr sig om mitt badskum egentligen?
Jaja, nu MÅSTE jag packa, ha det så kul här uppe i Stockholm kära vänner för det ska inte jag ha i Göteborg ;)


Göteborg 08


Tattoo

Tatueringsstudion var tydligen öppen idag så jag åkte dit och tatuerade mig. Inget storslaget men det blev ett "J" längst ner på sidan av högra benet. Efter det så åkte jag in till stan med Stina för att göra en grej som jag inte riktigt kan tala om. Man skulle kunna säga att det är sekretessbelagt. Men oss emellan, det kommer bli succé ;)
Imorgon drar jag till Göteborg och så kommer jag hem på torsdag så då skriver jag igen. Kanske skriver ett litet inlägg ikväll oxå ;) Mök på er!

Nåt så oerhört..

Gudmorning David, här har Gud just skapat en ny dag.
Jag tror bestämt att jag fortfarande är inställd på sommartid för jag vaknade halv 9 och var helt utvilad så jag klev upp och fick ett ryck och började kolla i mina gamla loggböcker från högstadiet. HAHA jag måste nästan publicera lite skit som stod där i sen.
Idag ska jag till stan med Stina men innan det ska jag bort till tatueringsstudion för att boka en tid men nu verkar det som att dom bara har öppet på fredagar och lördagar så vi år väl se hur det blir.


Röding! Kommunistjävel!

Nu är jag hemkommen från stan. Eller egnetligen kom jag hem för typ en timme sen men skitsamma. Jag och Stiffe gled runt lite på Söder och sen åkte vi till Donken på Nybrogatan och käkade. Efter det stack vi hem och nu sitter jag här och har någotning i mitt vänstra öga som irriterar mig. Antecknade ni det?

USCH!

Kassler och potatis! Snälla skjut mig!


Jag är en ganska vanlig kille i mina bästa år

Godmorgon Sverige! Har ni ställt om klockan? Jag vaknade klockan 9 men eftersom att det är vintertid så var klockan egentligen bara 8 så det var bara att gå upp eftersom att jag inte kunde somna om för att min familj har en dålig ovana att dom väsnas extremt mycket på morgonen. Särskilt dom mornarna som man är ledig.
Vi 12-tiden ska jag in till standen Townsville med Stimp. Jag har en känsla av att den här dagen kommer kännas väldigt lång, men det är ju egentligen bra för då känns höstlovet kanske längre....eller?

Nu ska jag äta en vaniljbulle som mamma hade köpt till mig igår men som jag inte okade (läs: jag hade käkat för mycket chips, choklad och rostat bröd (?))


EM 2008


Hasse Hare

Idag jobbade jag 12-16 as usual. När jag kom till jobbet så märkte jag att min väst hade gått sönder och inte fanns det några nya på lager heller men Isabell var snäll och lånade ut sin till mig. Förövrigt var det väldigt trist. Det var rätt mycket folk men ändå fanns det inget att göra. Haha, det kom typ värsta Indien-invasionen med tp 20 indier som envisades med att beställa i samma kassa och så fick dom vänta på sina fiskburgare och då dampade dom loss och skrek på sitt fula indiska språk. Tycker synd om hon som stod i kassan och fick ta emot skiten, ibland har jag tur att jag inte behöver stå där för jag hade antagligen inte klarat av en sån diskussion med fula indier.
Nu är jag iallafall hemma och sitter och hungrar ihjäl. Jag har inte ätit någonting sen klockan 9 imorse. Bra Jessica! Måste även ta tag i mitt rum och mitt badrum för det är så jädrans vindrigt. Jag ska inte ens ta bild på det för man skäms.

Idol

Undra vem som åker ut ur Idol...Själv tycker jag att hon Reza ska resa hem. Usch vilken trist människa att kolla på.

Imorgon SKA jag städa mitt rum för det är riktigt scabbigt för tillfället. Jag har en tendens att hämta in glas, tallrikar m.m och sen låter jag det bara stå och ruttna i rummet. Om man lyfter på berget av grejer som ligger på skrivbordet så hittar man ett och annat päronskrutt och sängen går inte att avgöra om det är en säng eller garderob längre. Jag får liksom ligga som en litet frimärke längst ut på sängkanten för jag får inte plats pga av den enorma klädhögen som blir större och större i sängen. Igårkväll när jag la mig kände jag att det var hårt i ryggen och då låg jag på en penna som stack mig i ryggen. Nej nu ska det ske en förändring. Jag måste städa mitt badrum också för jag ska inte ens tala om hur det ser ut där. Det är typ ett fall för "Rent hus".

Oh vad läckert

Oh vad läckert! Min kompis Stina aka Allah har fixat min bloggdesign åt mig :) Visst blev den stilig?


Höstlov!

HÄSTLOV höll jag nästan på att skriva men jag menar såklart HÖSTLOV! Idag var vi ju som sagt på nån trist FN-grej i Konserthuset som höll på från 11.00-13-00. Först fick men en FN-bakelse som smakade jättevidrigt och sen satt vi i 2 timmar och lyssnade på torra gamlingar som pratade. Jag vet inte ens vad dom pratade om för jag lyssnade absolut ingenting. tråkigt var det. När vi hade pinat oss igenom dom 2 timarna gick jag, Stina aka Allah, Fille och Pamela till Donken och käkade. Sen åkte vi hem och hela vägen hem var jag extremt pissnödig bara så att alla vet.
Ikväll blir det lugnt, jag ska kolla på Idol och Cirkus Möller. Sen ska jag antagligen svulla som in åt helvete. Imorgon ska jag jobba 12-16 och jag ber till gud att dom timmarna går snabbt för jag har så fasansfullt trist jobb.

Toffeldjur

Jag har ett toffeldjur här hemma. Han heter Bobbo Krull och är egentligen en liten hund men han är fullkomligt förälskad i mina tofflor. Så fort han får tillfälle att komma in i mitt rum så rusar han in och greppar en rosa toffel i käften och kutar ut och försöker först mörda tofflen genom att bita i den och slänga runt den. Sen lägger han sig ner brevid den och somnar medans han med vakande tassar håller ett fast grepp om den så att man inte har någon chans att ta tillbaka den får då freakar han ut. Han är söt den där Bobbo Krull..

   


Mauds Tango

Hej alla fruktkakor aka bögar! Jag har varit lite frånvarande från den här toppbloggen dom senaste dagarna och det kan bero på att skolan har tagit över fritiden. Igår hade vi ett jättestort naturprov och man får väl hoppas på godkänt annars tror jag att jag hoppar framför ett tåg. Jag orkar inte plugga in allt igen. På kvällen så var jag på dans och när jag om hem läste jag igenom 2 häften eftersom att vi hade prov i Etik och skitfrågor idag. Provet gick sämst eftersom att läraren hade envisats med att skriva så jäkla svåra g-frågor och för att få g så måste man ha svarat rätt på ALLA g-frågor så hej ig! Därför ser jag inte fram emot religionsprovet som är efter lovet  eftersom att det är hon som är larare och man ska typ kunna 100 sidor om Hinduismen och Buddhismen. Vem bryr sig liksom? Ett gäng flummiga indier som tror att dom lever i en sagobok, get a life!
Efter skolan åkte jag hem och sen hämtade pappa upp mig så åkte vi och käkade middag på O'Learys i Sumpan så nu är jag mätt som en gödgris.
Jag ska njuta av kvällen utan läxor genom att krypa ner i sängen och kolla på "Mammas pojkar" och "Inlåst". Imorgon blir det en fet sovmorgon (jämfört med vad vi har annars iaf) eftersom att vi ska till Konserthuset med klassen. 10.30-13.00 sen är det HÖSTLOV! Fatta vad skönt. Fast jag har tagit ut segern i förskott för jag räknar det som hästlov redan nu eftersom att vi inte har några lektioner imorrn ;)
Mupp

Hipp hurra för här kommer Bumbibjörnarna

Idag väcktes jag vid 8-tiden av ett sms från Strippe som undrade vart jag var. Jag hade tydligen stängt av mitt alarm i sömnen och fortsatt sova så jag missade psykologin där vi skulle få tillbaka proven. Stinky och Fillefjongkalsong tog iallafall mitt prov åt mig och jag hade ju förväntat mig ett fett stort ig men så hade jag tydligen fått vg-! Hur det gick till har jag inte en blekfet jäkla aning om men glad blev jag. Sen var det religion, lunch, civilrätt och bild. Efter skolan åkte jag hem och satte mig framför datan och la mig sedan i min säng och bara låg där i en timme och glodde. Som en slags meditation, jag kanske ska satsa på att bli Buddha?
Mamma ringde och sa att dom skulle köpa pizza och det bangar man ju inte på så snart ska jag svulla. Jag borde plugga lite natur också, för vi har ett fetans stort prov på onsdag. Ska nog läsa lite nu faktiskt.
Har're fräscht (som Shire en gång sa..)

Top Model

Jag kollar igenom mina bilder från i somras och väntar på att "Vem kan slå Filip och Fredrik" ska börja.

Den här bilden är så extremt het. Jag tänkte nog skicka in den till nån modellagentur faktiskt.

Roligt


Be a man!

Hejs svejs i svampbobskogen! Igårkväll var jag ju som sagt hemma hos Flippan och kollade på Idol tillsammans med Svinto och Elinstallation. Vi lagade mat och kollade på Idol. Jag och Stina framförde även våran suprise. Den blev väl inte riktigt som man hade tänkt sig men aja. Lite senare dök även Oliver in i Filles palats och joinade vårat Idol-tittande. Vid halv 12 kom jag hem och slocknade direkt eftersom att jag skulle gå upp 08.00 idag.
Usch vad ruttet att inte få sova hur länge man vill på helgen. Jag hasade mig iallafall iväg till jobbet lite senare än vad jag tänkt mig men eftersom att jag stressade som en galning från centralen så blev jag bara några minuter sen. I början så var det typ inga folk så jag satt i 1½ timme vid ansiktsmålarbordet och glodde som en kamel medans min boss serverade mig latte efter latte. Jag tror ärligt talat att jag hann svepa i mig 3 stora latte på en timme. Jag blev pigg iallafall. Vi hade som mål att måla 30 ungar idag och vi brukar aldrig nå upp till våra mål så vi körde järnet för att slå Kungsgatan och Nybrogatan och vi målade hela 53 kids! Hatten av säger man bara.
När klockan slog 4 så packade vi ihop och slutade. Det regnade såklart när jag åkte hem som alltid, jag blir liksom inte förvånad längre.
Jag är så grymt trött att jag antagligen somnar vilken sekund som helst, har suttit och kollat på Yesman och skrattat arslet av mig. Det är så jädra klockrent när dom är Harry Potter. Snacka om retard han som är utklädd till Ron är asså! Hahah.
Jaja, hejdå på er. Imorgon ska jag sova ut.

Nema problema!

Idag har vi haft bild och sen prov i avtalsrätt. Det gick ju ehm...som det gick. Jag vill helst inte ha tillbaka det iallafall. Efter den lektionen gick jag, Sven och Frasse till Subway och käkade och sen drog vi mot Jakan och shoppade loss på Coop. Sen knatade jag hem och ha suttit hur länge som helst och försökt ändra min besällning på studentmöss-sidan. Det ska alltid krångla när jag ska göra nåt men till slut löste det sig iallafall. Annars hade jag nog sprängts av ilska.
Ikväll ska jag ju somsagt hem till Filipapapapapapa tillsammans med Snorre och Röd-Balle för att kolla på Idol och laga middag. Imorgon blir det jobb, verkligen jätteroligt....
Tjipp!

Skepp o'boy

Hittade några gamla antika bilder som jag nästan hade glömt bort.

Hej! Vi lider av Downs syndrom


Stina när hon är som allra snyggast


Fille goes 80-talsunge

Jag blir full på min Coca Cola

SENASTE
1. När skrattade du senast?
För ett litet tag sesan när Andreas drog ett torrt skämt
2. Vem pratade du senast med i telefon? Stina Arselsson
3. Vad åt du senast? Nudlar, det var fasen inte igår man käkade det sist!
4. Vad drack du senast? Vatten
5. Senaste låten du lyssnade på? Want ya - Pitbull som gick på radion
6. Senaste sms du fick? Sara Holmberg
7. Land du besökte senast? Förutom Åland så var det väl Thailand
8. Vem kramade du senast? Ja du..Det måste ha varit kungen
9. Vad köpte du senast? En Coca Cola, Kryptoniter och nudlar
10. Senaste frukt du åt? Banan (som egentligen är asäckligt men vad gör man när man är hungrig och man inte hittar något ätbart)

Detta är min hund när han slickar sig i röven.


Throw your brother in jail

Godeftermiddag bönder! Idag började skolan precis som alla andra torsdagar med etik. Sen var det svenska som typ är historia och jag fattar absolut ingenting. Efter det blev det lunch på Solnahallen och sen var det religion som är så jädra ointressent att man vill skjuta skallen av sig. Klockan 2 slutade vi iallafall och då mötte jag min pappa som hade köpt nya hörlurar till mig och sen åkte jag och Snoffs hem.

Igårkväll så var jag på dans och vi har börjat på en ny koreografi som är så jädra svårt att jag tror fasen att det är omöjligt för mig att lära mig den. Det känns oerhört tveksamt.

Juste min boss ringde och frågade om jag kunde komma till jobbet 10.30 på lördag och förbereda ansiktsmålningen och råttig som jag är så svarade jag ja. Bajshelvete, jag vill inte vara dör i 1½ timme extra! Aja, får väl trösta mig med att jag får mer stålar. Imorgon kväll blir det ändå lugnt, då ska jag hem till Fillidutt och dippa chips i guacomole samt äta kroketter. Kurt och Skurt ska också dit och jag och Skurt har förberett en liten suprise men den kommer hållas hemlig. Godnatt!

They don't care about us

Morsning korsning! Dom senaste dagarna har jag stört mig nåt olidligt på blogg.se eftersom att det har tagit ca 34567895074 miljarder år att logga in och klicka sig vidare. Nu verkar det dock som att skithögarna som jobbar med den här sidan har lyckats fixa det. Applåder åt dom.
Idag var det iallafall en kort dag i skolan. Vi började 08.20 med etik som jag hatar mer en någonsin nu. Sen var det några minuters naturkunskap och sen slutade vi för att juridikläraren aka Skatan var sjuk. Därför så åkte jag och Sniff bort till Max och käkade lunch i nån timme. Efter det så gick vi hela vägen tillbaka till Sundbybrgs station för att ta tåget till Barkarby så att vi kunde ta bussen hem till Stinky för att hon skulle hämta ett linne som hon hade köpt på Ginatricot så att vi kunde åka tillbaka till Jakobsberg och byta det. Invecklat va?
Jaja, sen gick jag hem till mig och satte mig framför datan och började knapra på mina torra nötter eftersom att jag ska sluta äta godis/läsk på vardagar (jag drack iof en stor mugg Coca Cola till lunch men det räknas inte idag).
Om ett tag ska jag rulla ner till tåget för att åka till det fííína Östermalm och käka middag med farmor och farfar samt träffa pappa. Jag ska be min pappa att köpa nya hörlurar till min mobil eftersom att dom fick för sig att gå sönder för några veckor sedan och jag vill inte pröjsa ett par nya för det känns så slösigt med pengar.
Nu ska jag sjunga en visa, adjöss på er!



Studentmössa

Idag började dagen med ett saftigt prov i psykologi som gick apdåligt. Tveksamt om jag får ett enda rätt faktiskt. Sen var det några minuters religion och efter det skulle vi prova studentmössor samt beställa dom. Nu blev man ännu mer taggad på att ta studenten, shit vad man längtar asså! Vi fick även tillbaka civilrättsproven efter lunch och kors i fucking taket så fick jag G! 15/20 p, det hade jag inte direkt förväntat mig så det kom som en överraskning. Efter den trista lektionen så var det bild och sen slutade vi. Då gick jag, Steffen och Fårten till Hemköp och köpte...håll i er nu...NYTTIGHETER! Jag tjackade torkad ananas och nötter för nu ska vi bli lite nyttigare och inte käka godis varje dag. Får se hur länge man klarar av detta ;)

Herman Dill

God förmiddag! Eller eftermiddag. Imorgon är det psykologiprov och jag satte mig och försökte läsa igenom mina anteckningar men så fick jag syn på reprisen av Idol på TV4 så jag fastnade där trots att jag såg det i fredags. Jag gör allt för att slippa plugga nån rutten psykologi. Dessutom så är den där feta läraren så himla otydlig med vad vi ska kunna på provet så han får skylla sig själv om jag får ig.

Förresten, har ni sett McDonalds nya kampanj Big Mac Forever? Man kan alltså köpa en meny som innehåller 2 st Big Mac, en stor pommes frites och en stor läsk. Vem orkar äta det liksom? Fast just nu känner jag mig riktigt sugen på en fet Big Mac för det var ju inte riktigt igår man åt det!

Superman

Juste, idag på jobbet så spelade jag superhjälte och räddade ett litet barn från att falla ner från dom branta trapporna. Sen så kom Gustaf Skarsgård och käkade. Eller heter han Gustaf? Kanske heter han Alexander. Aja, den brodern av dom som var med i Ondskan iallafall. Ville bara att ni skulle veta det för att jag är kändisgalen. Sen stötte jag på en statist med täta russin och rätt avlång skalle från Hey Baberiba när jag gick över ett övergångsställe utanför Västermalmsgallerian. Så nu vet ni det.

Dansk vinst

Det var tråkigt..det trodde jag inte.


Vad knoppa dom godarna ser ut!

Hej allesammans! Idag jobbade jag som vanligt och efter jobbet så begav jag mig mot Kungsholmen för att käka middag på Texas Long Horn med mamma, Andreas och Johanna. Jag åkte till Fridhemsplan men på nåt sätt så lyckades jag komma fel så att jag inte hittade till fittrestaurangen. Därför var jag extremt sur när jag väl kom fram och som grädde på moset så börjar jag känna mig förskyld också. Hoppas att det bara är inbillning för jag har inte tid med att vara sjuk nu. Fast jag kommer väl antagligen bli sjuk på lovet som vanligt så jag behöver nog inte oroa mig..
Oj, nu börjar fotbollen! Nu ska Sverige fasen vinna över dom slemmiga daenskarna. GOODBYE!

HAHAHA!

Asså HAHAHAHAHA omg kolla in Kissies läppar. Fy fan vad vidrigt asså! Tycker hon ärligt talat att det där var snyggt!? Det ser ju ut som en babianröv...


Mary Christmas

Hej alla glada! Igår försökte jag plugga på eftermiddagen men det slutade med att jag somnade och på kvällen så fastnade jag framför tv'n så jag var inte så jäääätteförberedd på proven idag. Juridikprovet gick bajs för att uttrycka mig lite finare och svenskaprovet hoppas jag gick aningen bättre eftersom att jag fattade lite mer av det. Även om jag tycker det är sjukt ointressant att läsa om grekiska antiken. Jag skiter väl i vad dom gjorde då och vilka gudar som fanns. Jag lovar att det e nån snubbe som hade tråkigt som har suttit och hittat på allt det där, ingen människa kan väl ärligt talat tro på gudar! Man fick iallafall gå när man var klar med svenskaprovet så vid 1 slutade vi. Då åkte jag, Steffen och Fårten till Vinsta för att Steffen skulle kolla på en vinterjacka. Dessvärre fanns inte den så vi gick in på kiosken (läs; Coop Forum) och handlade en energidricka och en dubbelnougat. Sen åkte vi hem.
När jag kom hem så hade mitt paket kommit med lite kläder som jag hade beställt från H&M nu i veckan. Mitt andra paket från Halens med min vinterjacka skulle tyligen också ha kommit men såklart så var det paketet på villovägar, det hade hamnat någonstans i Göteborg så jag får väl vänta ytterligare några dagar. Vad är det för gorillor som jobbar på det där företaget egentligen!? Dom måste ju vara mongolider hela bunten.

Ikväll blir det lugnt, kung Triton och Quasimodo kommer hit och kollar på Idol och tjockar sig med mig. Imorgon blir det jobb och sen ska jag ut på restaurang med mamma, Andreas och Johanna. Jag gav ju mamma i födelsedagspresent att jag skulle bjuda henne på Texas Long Horn så dit ska vi imorrn (OBS, hon fyllde år i somras men min familj är lite sega av sig).

På måndag är det psykologiprov. HELVETES BAJSKORV! Kan man inte få helg i det här samhället eller!? Vem fasen sätter ett prov på en MÅNDAG!? Jo, våran feta psykologilärare som ser ut som en gödgris! Tack och hej :)

Mammas pojkar

Hahaha omg, jag satt och kollade på "Mammas pojkar" och vem dyker upp i programmet om inte Petra! Min gamla värdinnakollega som jobbade mig i vintras. Det förklara hennes märkliga statusar på fb den senaste tiden...


Efterlyst

Elin, saknar du den här? Den hålls för tillfället gisslan hemma hos mig. Vill du ha tillbaka honom så måste du lämna en halv mille cash utanför min dörr i gryningen imorrn...Annars är det adjös med din lille kompis....MOOOAAAHAHAHHAHA!


Gammal som gatan

Här kommer en sån här lista igen som bevisar hur jädra gammal man känner sig. Jag menar kom igen, folk som är födda sent 80-tal eller tidigt 0-tal känner väl igen sig på varenda punkt! Barn idag har väl fasen inte en blekaste aning om vad en VHS är, eller att man köpte sina leksaker på "Stor och Liten". För att inte tala om Barbie! Finns det såna längre? När man själv var liten så var hon typ ens idol.
Jaja, here we go again;

Vi som knackade på hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem…
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt…
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade…
Vi som samlade på allt – främst kapsyler och brevpapper…
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola gömställen som det fanns på TV…

Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Stor och Liten
Vi som började ‘hänga med våra polare’ när det blev för ocoolt att ‘leka med våra kompisar’
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan byttes ut till whiteboards i skolan…

Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten…
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram…
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs…

Vi som spelade in musik på kasettband genom radion…
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google…
Vi som läste OÄ i skolan…
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV. ..
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande ..
Vi som läste Lyckoslanten. ..
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga…
Vi som kallade 1:orna för ettagluttare

Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem…
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka…
Vi som använde telefonkort och personsökare innan mobilernas tid…
vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet…
Vi som använde cykelbyxor i olika färger…
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren…
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det…

Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet…
Vi som går igång på: När du hör den här signalen *pling* när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi… vända blad…
Vi som hade bänkar med lock på…

Vi som gick omkring med väldigt korta magtröjor med oanständiga texter på de ännu ej utvuxna brösten och kunde göra så för att våra föräldrar inte förstod texten som stod på engelska
Vi som gjorde fingerlekar med garn” såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp
Vi som vattenkammade vårt hår inför lågstadiediscona
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare

Hej tjejer! Hej Filippa!

Idag klev jag upp exakt klockan 06.54. Jag hade tänkt mig att ta en fet sovmorgon och ligga i sängen hela dagen med dom planeran kraschades när min lärare ringde igår och sa att jag skulle ha samtal 09.15 idag så drömmarna om en sovmorgon blåstes bort lika fort som dom kom.
Samtalet gick iallafall bra och sen åkte jag hem och svullade glas och satt vid datan. Efter ett x antal timmar så bestämde jag mig för att lägga mig på sängen och läsa sidorna i svenskaboken som vi ska ha prov på. Jag somnade någonstans vid Iliaden, sen blev det becksvart. Efter nån timme eller 2 så vaknade jag upp och märkte till min förtjusning att min lilla hund hade kommit hem så då åt vi vindruvor tillsammans. Eller jag åt vindruvor och ha satt brevid med sina ledsna ögon och såklart kunde jag inte motstå frestelsen att dela med mig av dom delikata druvorna.
Nu sitter jag och förereder mig inför dansen. Jag borde ha övat på koreografin men jag vet inte vad låten heter och det känns så fåraktigt och stå och dansa utan musik så jag tror jag avstår. Jag får helt enkelt vänta tills ikväll.

Bullshit så att det skriker om det!


Tuesday

Tisdag. Etik, natur, lunch, civilrätt, hejdå!


Kicken

Hej ALLAH!
Idag har vi haft psykologi, religion, lunch och civilrätt. Jag, Stiffe och Flibbeh sket i bilden eftersom att vi prioriterade shoppande av skor i första hand. Extremt mycket viktigare! Efter besöket i stan åkte vi hem och nu har jag precis avnjutit en middag bestående av makaroner och skinksås. Inte så gott men helt OK med tanke på vad som brukar bjudas på här hemma. Jag och mamma har suttit i 45 minuter och pratat kicken-chicken-språk så Andreas tröttnade pyste iväg. Det språket är förskräckligt roligt men det är rätt svårt att förstå vad det går ut på om man inte heter Jessica, Stina eller Filippa. Men nu har jag alltså lyckats lära min mamma detta partytrick så hon har suttit och gapflabbat åt massa roliga ord. Jag borde plugga eftersom att vi har 2 prov på fredag men nånting gör att det aldrig blir av. Det kommer väl sluta med att jag sitter med världens panik på torsdag och inte har öppnat böckerna än...
Nej hörrnini, nu ska jag sätta mig framför tv'n och fördriva tiden tills "Svenska Hollywoodfruar" börjar. Ofantligt underhållande program :)

 

Bild 1: Filles fantombild av snubben som förföljde henne och Oliven
Bild 2: Cajsabajsa

Det spökar

Imorse när jag vaknade så var min översta garderobsdörr öppen i mitt rum. Det var den inte när jag gick och la mig och dom där dörrarna ska inte kuna gå upp för dom "hakar" liksom fast sig när man stänger. Jag tror bestämt att det spökar i mitt rum. Det kanske är förklaringen till den konstiga pianomelodin som jag hörde om nätterna förut...


Kanelbullens dag

God afternoon!
Igår jobbade jag 12-16 och det gick väl hyffsat fort eftersom att jag och Hanna har infört ett klockförbud som innebär att man inte får kolla på klockan förren det har gått väääldigt lång tid och igår så lyckades vi faktiskt vänta tills klockan kvart i 3. Det är ett hett tips till er med ett jobb där tiden går extremt långsamt.
Efter jobbet så åkte jag hem i regnet och så stekte jag och mamma hamburgare och sen svullade jag chips resten av kvällen. Kände mig fortfarande lite småkonstig i kroppen igår så det var skönt att bara stanna hemma i soffan och kolla på pensionärsprogrammet Körslaget. Somnade rätt tidigt också och idag vaknade jag upp och mår faktiskt bra. Men jag har ändå inte orkat gå utanför dörren så jag har suttit vid datan och kollat på tv. Borde egentligen plugga eftersom att vi har 2 prov den här veckan men det tar verkligen emot att behöva plugga på en helg. Dessutom så är proven inte förren på fredag så jag får väl plugga efter skolan istället.

Juste idag är det ju kanelbullens dag också, men det orkar jag inte fira för bullar äter jag hela året ändå. Jag kanske kalasar till det lite med en kaka istället.

Pitt-i-panna

Elin tror att pytt-i-panna stavas "pitt-i-panna". Det tyckte jag var roligt.
Okej, idag började dagen med bild när vi skulle vara 2 och 2 och hålla i samma pensel och måla någonting på temat cirkus utan att prata med varandra. Det måste sett ut som att alla var utvecklingsstörda när vi satt där och målade. Fast extremt skön lektion, det är ju inte precis ansträngande liksom. Sen var det civilrätt och man skulle fortsätta att göra 3 case men jag och Svenne chansade på 3 st med extremt korta svar och sen stack vi och käkade. Efter lunch så hade vi svenska och då kollade vi klart på Troja, sen slutade vi. Då köpte jag och Stibbe godis på Hemköp och sen satt vi på en bänk och åt för att jag skulle fördriva tiden tills halv 3 eftersom att jag hade tid hos optikern. Efter jag hade varit hos optikern så åkte jag in till stan och käkade middag hos farmor och farfar och sen drog jag hem.
Nu sitter jag här framför datan och mår jättekonstigt. Jag har ont i högra örat (det har jag haft hela dagen), jag känner mig tung i huvudet och jag börjar fantisera att jag håller på att bli magsjuk. Jag fruktar kommande natt alltså. Imorgon ska jag jobba också, kul...

Vila inte i frid

Idag är det alltså den 1 oktober. Det innebär att min lilla brorson fyller 2 år. Jag vill passa på att gratta honom även fast jag aldrig har träffat honom och att han förmodligen inte ens vet att jag finns. Han är ju så liten så han kanske ändå inte hade fattat iof.
Igår fick jag även veta att min brorsas pappa (vi har inte samma pappa men min pappa har alltid varit som en fosterpappa till honom eftersom att hans egna pappa öhm..var inte så bra) dog i söndags. Jag kan ju säga att det är ju inte direkt någon sorg för våran familj pga av vissa anledningar. Jag är egentligen inte heller förvånad att han dog, jag är snarare förvånad att han inte dog tidigare. Det kan låta grymt men han var ingen bra människa om man säger så. Jag tror inte ens att min bror sörjer honom så som han har betett sig. Jag hoppas iallafall att Jimmy och hans lilla familj har det bra och att han nån gång förstår hur mycket jag saknar honom.

   


Det luktar kruka här...

Idag började vi 08.20 med etik. Jag tänkte skriva bajsetik men idag tänkte jag inte vara så negativ så jag nöjer mig kort och gott med "etik". Efter det så hade vi svenska och då skulle man läsa typ 20 sidor i svenskaboken (som luktar spya) men eftersom att romarriket inte intresserar mig ett dugg så blev det inte så mycket läsning.
Sen var det lunch och jag och Stiffe käkade pannkakor, för att sedan gå tillbaka till skolan och ha mentorstid och sen religion. Det var min underbart roliga skoldag det!
När jag kom hem så åkte jag nästan direkt till stallet och kollade när Johanna red. Det var så sviiinigt kallt så jag trodde seriöst att min hjärna hade förfrusit, det kändes liksom som att jag bara hade en isklump innanför pannbenet. Jag vill inte ha vinter! Herejösses, idag var det liksom kallare än någonsin, kan det bero på att det är oktober?

Filling var fortfarande sjuk så nu återstår det att se när magsjukan invaderar min kropp. Jag ska göra allt som står i min makt för att skona mig från detta. Någon som vet hur man ska skydda sig mot denna vedevärdiga sjukdom? Jag kanske ska kuta in på sjukhuset och be att dom söver ner mig tills sjukdomen har lämnat min kropp. Nej men gúúúúúd Fredrik vad jag går överstyr! Jag har ju inte blivit sjuk än..

RSS 2.0