Birk

Nu har jag duschat och ska lägga mig i sängen och kolla på tv. Dvs utröstningen på Idol som jag missade men nu kom jag plötsligen på att det inte börjar förren om en timme. Då får jag väl kolla på nåt skitprogram fram tills dess då.
Jag och Pelin åkte iallafall till Ylva och käkade middag. Vi satt som 3 asiater på golvet i hennes lilla söta lägenhet och åt köttbullar och makaroner. Sen glömde vi bort tiden och fick rusa till dansen. Det var iallafall skitkul idag och vi fortsatte på koreografin som vi lärde oss förra veckan, den är riktigt mafioso alltså. Förstår inte hur jag ska lära mig den.
Btw, jag måste tjacka en ny vinterjacka! Det är så svinigt äckligt kallt ute. Istiden är tillbaka gott folk!

Gordon, vilken ljuvlig ost!

Tjipp och välkommen till Hajk! Idag ska vi prata om rör, men inte vilka rör som helst, utan negrör!
Kan ni gissa vad jag har gjort idag? Gått i skolan, ovanligt va? Men jesus balle vad fort veckorna går! Fast det är ju skönt för snart är det höstlov. Iof kommer det lovet att flyga iväg men aja.
Idag har vi iallafall haft psykologi, natur, lunch och projektarbete. Fillesjong var magsjuk. Därför är jag extremt rädd att jag är smittad eftersom att jag har varit med henne. Jag får väl be till gud att jag ska skonas från denna vidriga sjukdom.
Nu måste jag byta om för snart ska jag bege mig ner till tåget för att möta Elin aka Nille aka Nile och åka in till Söder för att käka middag hemma i Ylvas lilla 1:a. Sen ska vi på dans och shejka fettvalkarna så att hela Uppland skakar.


Hälsa...och sånt

Hej guuuuudmoooor!
Idag började vi 08.20 med etik. Jag förstår inte varför jag läser etik. Det är så satans trist, kan man inte välja sovmorgon istället?
Sen var det iallafall natur där vi labbade och sen  var det lunch. Efter lunch så hade vi cvilrätt men vi hade ingen lärare så vi gick efter en stund. Jag, Stina och Fille hann iallafall rita en fantombild på den läskiga snubben som förföljde Fille och Oliver nån natt för några veckor sen. Så om du bor i Sumpan och är tjej, akta dig för en snubbe om har röd mössa och hörlurar. Han är känd hos polisen.
Nu ska jag fortsätta kolla på Idol. Tjo!

Bildet från Boston tea party

Har ju helt glömt bort att lägga upp dom extremt få bilderna som jag tog när jag och Stibbe var på Boston tea party-inspelningen förra söndagen, men här kommer dom iallafall;

   

  

Bild 1: På plats i Frihamnen
Bild 2: Magasin 7 där Boston tea party spelades in
Bild 3: Paparazzi
Bild 4: Paparazzi
Bild 5: Den enda bilden som togs under själva inspelningen. Tog några med mobilen också men kvalitén var ju inte den bästa..
Bild 6: Efter sändning
Bild 7: Hej

Måsses minus

Jag ska flytta till Mianus (det uttalas my anus). Nej jag skojade bara, jag stannar här i haschträsket Jakan, men jag visste bara inte hur jag skulle börja det här blogginlägget.
Idag har det varit en vanlig bajsdag. Psykologi, religion, lunch, civilrätt och bild. Sen åkte jag hem och tjockisåt och så skrev jag faktiskt klart etikuppgiften kors i taket!
Bilderna från i lördags orkar jag inte lägga upp nu, får väl se om jag orkar imorrn. Annars finns dom på ansiktsbok ;) Glömde dock helt bort att ta bilder när vi var på Pilot, smartass som man är.

Tinas finfina kollage


Du som är född på 90-talet, minns du detta;

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon, Totally Spies och Pokémon

-när nikelodeon var på hela dagarna

-pokémon och digimon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast

-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på

-när man fick Hitz for kidz i julklapp

-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden

-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program

-när tamagotchi var allas bästa vän

-"I'm a tamagotchi, and I can make you happy..."

-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"

-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"

-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"

-"boom boom boom boom, I want you in my room"

-tiden innan harry potter

-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt

-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen

-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-när det var jojo-period och alla övade in tricks

-när inte disneychannel  fanns eller iallafall inte var upptäckt

-när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket"

-när piggelinglassen kostade 6 kr

-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

2 födelsedagar. En kväll

Gårdagen var jättelyckad. Först jobbade jag ju till klockan 4 och efter jobbet rusade jag hem ätandes på cheeseburgare eftersom att jag inte skulle hinna äta middag, och så gjorde jag mig iordning och vid halv 7 mötte jag Stina och Elin. Vid 7 så kom Fille och Tess oxå och så tog vi tåget mot Spånga och mötte upp Ylva. Sen tog vi bussen till lokalen där festen skulle vara, och Tina hade gjort jättefint. Vi drack drinkar (och jag hällde en hel Xider över mitt ansikte och hår så jag kände mig verkligen jättefräsch sen..), käkade födelsedagstårta, rökte vattenpipa och dansade soultrain.
Efter en lyckad kväll så begav vi som var 18 vidare in mot stan för att festa vidare. Tina och alla andra skulle till Ace så vi skildes åt eftersom att jag, Stina och Fille skulle till Pilot och fira en klasskompis som fyllde 18. Det var sjukt kul på Pilot och vi blev kvar tills dom stängde. Då traskade jag, Stina och Fille bort mot Donken på Vasagatan med köttiga fötter och käkade ända tills personalen kastade ut oss. Då gick vi bort till nattbussen och sov hela vägen till Jakobsberg. När vi väl kom till Jakan så skulle inte bussen hem till Stina börja gå förren om en timme så hon slaggade hos mig istället.
Jag kan säga att idag så är mina fötter så gott som döda. Jag går som ett 80-årigt riksmongo.

Bilder kommer lite senare, tjipp på er!

Jag vill röka det i en båååång

Godafton! Idag var det alltså fredag vilket innebar bild, civilrätt, lunch och svenska. Efter skolan åkte jag Stinky och Flippan till Jakan för att möta Ellpell, för att sedan åka vidare till Barkarby för att uträtta lite ärenden om man säger så...
Jag har egentligen inget att skriva men jag kände att nånting vill jag skriva eftersom att morgondagen kommer inte tillåta mig att sitta vid datan. Först jobb, sen hem och fixa iordning mig i ett jävligt snabbt tempo, sen möta dom 3 vise männen för att åka till Tinas 18-årsfest och sedan blir det utgång på Pilot för att en tjej i klassen fyller år.
Nu ska jag nog snart kinesa för att ammars kommer jag inte orka med morgondagen, godmorgon!

Clifton Fexmo

Idag började vi 08.20 med etik och då satt vi i 80 minuter och skrev en analys på den sugigaste filmen jag någonsin sett. Fader Amaros synder hette den visst, se den inte! Sen var det svenska och då kollade vi på Troja men jag är inte så förtjust i krigsfilmer så jag förstår inte så mycket av den filmen. Aja, roligare än att ha lektion.
Efter det blev den lunch, sen mentorstid och sist religion. Efter religionen slutade vi och jag åkte hem och checkade webb-tv ända tills Andreas ringde och bad mig börja koka makaroner (stuvade makaroner för att vara korrekt) och det gick ju helt åt helvete som vanligt när jag lagar mat. Hela köket var rökfyllt när mamma kom hem jag jag känner att det är inte första gången...Jag kanske bara ska inse att jag inte är gjord för att laga mat. Efter middagen så åkte jag och mamma till Stinsen och gick runt i affärer och sen fikade vi på Wayne's Coffee. Efter den svullstunden åkte vi hem och jag kollade på Idol och störde mig på alla människor som kan sjunga. Varför kan inte jag sjunga liksom!?

Jag har en fet träningsvärk i axlarna efter dansen igår. Vi körde styrka och otränad som man är så är man nästintill orörlig idag. En annan grej som vi gjorde var att vi skulle vara i 3 grupper och varje grupp skulle öva in koreografin för att sedan ha en miniuppvisning för dom andra grupperna. Jag skäms kan jag säga. Jag såg antagligen ut som en höna.

Nej hörrnini, nu ska jag nog gå och lägga mig för jag är så satans trött. Imorrn är det iallafall fredag och det känns sjukt skönt. Synd bara att jag ska jobba på lördag, det förstör ju helgkänslan en aning men man får väl trösta sig med att det bara är 4 timmar.

Jag känner för lite heroin idag

Hej gott folk!
Jag orkar inte berätta om skoldagen för den var typ exakt som alla andra skoldagar. Inget nytt alltså.
Nu sitter jag återigen ombytt och klar för att snart  bege mig till dansen. Jag kommer att missa idol idag, buuhuu :( Jag får väl kolla på TV4Play sen då.
Imorgon ska jag och Stiffe testa ett tablettexperiment. Hejdå!

Mindfuck

Hej alla gåsar (eller man kanske säger gäss, skitsamma endast wesserschmittar bryr sig)
Idag har det varit en helt vanlig tisdag vilket innebar etik, natur, lunch och civilrätt. Efter skolan så ringlade jag och Tvillingarna i Ingemundebo bort till Hemköp och shoppade sockerbaserade produkter, sen åkte vi hem.
Det har varit ruttet skitväder hela eftermiddagen så jag har suttit inne och ätit chips och kollat på gamla 100 höjdare-klipp.

Juste, för alla intresserade ska jag berätta om gårdagens middag, så ni som inte bryr er kan gå och ta en powernap eller nåt. Det serverades iallafall gryta med slem-ris. Grytan var orange med kycklingbitar i så det liknade en riktigt mafioso 2001-spya. Varför gör man grytor frivilligt? Jag måste ta ett snack med kockarna här i palatset. Grytor känns liksom så passé, det var inne under sent 2007 och tidigt 2008. Nu är det snart 2010 så kom med nåt nytt (gärna ätbart) tack!

När jag ändå är inne på spy-spåret så kan jag ju meddela att våran hund måste ha nån slags sjukdom. Han spyr typ en gång om dagen. Riktigt vidrigt...

Boston Tea Party

Pomfritt!
Vid 10-tiden imorse så ringde dom från Boston Tea Party och frågade om vi fortfarande skulle komma på inspelningen idag. Jag hade helt glömt att jag och Stina bokade biljetter dit i somras så det kom som en liten överraskning. Vi åkt iallafall till Frihamnen mot eftermiddagen och plockade väskorna fulla med gratis chipspåsar, Red Bull och mineralvatten och väntade på att inspelningen skulle börja. Det började vid 5-tiden och ja och Stina hamnade på platserna längst fram i mitten. Flyt.
Nån gång vid 9-tiden så var det slut så jag och Stiffe haffade Filip och Fredrik och plåtades med dom och sen hämtade vi en goodiebag och drog hem. Tänk vilken tur att dom ringde, annars hade vi förmodligen glömt bort det helt.

Jag ser ut att vara 2 äpplen hög. (Fler bilder kommer antagligen imorrn men min kamera suger apanus så det är inga höjdarbilder direkt..)

Favorit i repris








Blomfluga

Idag tänkte jag sova till 09.30 men som vanligt när man tänker sova ut så vaknar jag 07.30 och kan inte somna om så det var bara att gå upp. Vid 12 så mötte jag Sara borta vid KTH och så köpte vi en bulle och promenerade runt vid Ruddammen och pratade om allt mellan himmel och jord eftersom att vi var 40 minuter tidiga till "jobbet".
Snacka om lättförtjäna pengar, vi satt i en timme och målade barn till Spiderman, Batman och fjärilar och sen när vi var klara så fick vi 300 var och åkte hem.
Nu funderar jag på att börja städa i mitt rum för det är riktigt skabbigt. Godnatt!

80-talet! Vart tog du vägen?

   

   

   

   

   


Elin, saknar du en blå/grön liten dinosaurie?

Hej alla schlagerbögar! Idag har vi haft bild, projekt, lunch och lite mer projekt (det känns som att jag skrev exakt samma igår fast med etik istället för bild).
Efter skolan mötte jag pappa så åkte vi till Solna centrum och fikade och så köpte jag ansiktsfärg till mitt och Saras svartjobb imorgon. Jag införskaffade även 3 st block till skolan. Ja, jag går fortfarande runt med blocket från förra året och skriver på dom få sidor som finns lediga.
Ikväll ska jag bara softa faktiskt. Det känns som att jag kommer att somna tidigt med tanke på att vi aldrig har några sovmornar längre så i slutet av veckan är man så gott som död.
Nehepp, vad sägs som lite krubb i kistan?

Fjodor

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Dagen började med etik och då kollade vi på nån spansk film som jag tror mig ha sett förut, men dom verkar bara ha en skådis i Spanien så det kan ju ha varit en annan film. Men jag känner igen den så skaaaapt asså. Sen var det projekt, lunch och lite mer projekt.
Klockan 1 slutade vi och då åkte jag och Phyllis till stan och så brände jag 627 spänn inne på Åhléns. Sen spenderade jag lite pengar på Hemköp också, b.la 1 liter Brämhults hallondryck (som jag förövrigt redan har druckit upp), en islatte och 3 kexchoklad.
Sen åkte vi hem och jag funderar på att städa mitt rum, det finns typ inte en enda tom yta på golvet för jag tror att min garderob har exploderat. Mitt bland alla kläder ligger Bobbo Krull och snarkar också.
Sa jag förresten att jag heter Staffan Heimersson?

Georgy

Gissa vilken tid vi började idag..Vi har ialafall haft projekt hela dagen och efter lunch så åkte skulle Sniff in till stan och provjobba och själv ålade jag mig hem och la mig i sängen för jag fick grymt ont i magen. Nu har det dock gått över och jag ska snart iväg och dansa. Det känns som att jag nyss skrev att jag skulle på dans men det var tydligen en vecka sen. Tänk vad tiden går fort.
Btw, idag har Filling varit spårlöst försvunnen. Helt okantaktbar på mobilen så vi antog att hon var mördad. Vi får väl se om hon uppstår tills imorgon..(:

Dom senaste dagarna har jag ätit ovanligt många päron och eftersom att jag är lat så har jag inte orkat slänga skrutten så det ligger en hel hög med päronskrutt och samlar flugor alldeles vid min dator. Mitt mål är iallafall att ta bort dom innan 2009 är slut.


Flat top

Nu står det alltså klart, imorgon är det onsdag.

Idag började vi som vanligt 08.20 med bajsetik. Jag har liksom inte bett om att läsa etik! Sen var det projekt och sen lunch och därefter lite mer projekt.
Efter skolan så gick jag och Stina och rånade Nordea och sen gick jag hem och inväntade min frisörtid. Nu har jag alltså klippt mig och det blev en flat top, för jag tycker det är så läckert på mig.

Sån här frilla har jag nu. Hett va?

Jag vill flytta!

Gaaaaaah! Jag är så fruktansvärt trött på att bo hemma hos mamma! Just nu vill jag inget annat än att flytta till en egen lägenhet. När pappa har skaffat en annan lägenhet så ska jag flytta hem till honom för här orkar jag inte bo längre. Jävla anusförort alltså! Och min mamma kommer jag inte alls överens med, jag tycker att hon ska ta och flytta ut till Ingarö så att jag slipper henne! Jag funderar seriöst på att göra som min brorsa. Bara sticka härifrån och aldrig mer höra av mig. Men då framstår jag som ett fegt ashole så det tänker jag inte göra.

Nu ska jag baka kokosbollar och ingen jävel i den här familjen ska få smaka. Tjofaderittan på er! :)

Carl-Phílíp, tala med små bokstäver!

Jag är hungrig. Ni vet sådär att man nästan mår illa. Jag kommer nog få gå runt och vara hungring resten av kvällen för att till middag blir det spagetti och köttfärsås. Det är nånting som gör att mammas köttfärsås jämt smakar monkeyhead. Det är liksom som en soppa med stora köttklumpar i. Jag hade hellre velat baka muffins och äta till middag. Det lutar åt att jag bakar det lite senare, jag är så grymt sugen på själva smeten.

Förresten, imorrn är det redan måndag! Gick inte den här helgen äckligt fort?


The crew

The crew - Jag, Ronald & Hanna (ser inte jag ut som en valross med ett geek-smile förresten?)


I'm lovin it

Idag jobbade jag 12-16. Det gick rätt fort idag med för att idag skulle jag vara sidekick till Ronald McDonald när han hade trollerishow så jag agerade assistent och fotograf.


Btw så kom den här killen och käkade på jobbet idag. Han pratade ashögt om sin audition bara för att han ville att hela restaurangen skulle höra att "TV4 inte visade hans bra sidor när han sjöng". Och vet ni! Han hade handväska! Snacka om gaylord alltså.

Riddar Jakob

Kvällen blev rätt rörig igår för att först så ändrades det så att vi inte skulle till MP men sen vid 11 så skulle vi dit ändå så jag gjorde mig iordning i blixtfart och gick och mötte Fille och Oliver. Stina hängde inte med men det kom ju med lite kort varsel så jag förstår henne. Men det kommer fler gånger ;)
Vi gled iallafall in på MP och det var faktiskt inte så ruttet som jag hade trott, men stället har ju inte direkt det bästa ryktet om man säger så..
Vi blev inte där så länge för att Oliver var ju mest där för att jobba så vid halv 2 drog vi hem. Dessutom ska jag ju jobba idag så nu sitter jag här påklädd och redo för att knega. Efter jobbet kanske jag ska käka middag med pappa så hejsvejs på ett tag!

   

   


Fredagsmyyyyyys

Idag började dagen 08.20 med bild där vi var max 7 pers som satt och ritade Picasso-tavlor som ett gäng mongolider. Sen var det civilrätt och jag man skulle jobba med ELENE-projektet men jag gjorde inte ett skvatt. Jag satt mest på en stol och kollade på. Efter det var det lunch, och sen svenska. Då kollade vi bara på Troja så den här dagen har kännts väldigt onödig måste jag säga.
Ikväll ska jag, Stina och Fille till MP (även kallat Riddar Jakob) för Oliver ska fota där så vi hänger på. Kan ju vara trevligt att testa en riktigt bråkig nattklubb i Jakobsberg också...:)
Nu ska jag nog slänga i mig en sliskig pizza, tjipptjopp!

När man ska raida

Läs rubriken med Tony Irving-dialekt tack.

Idag hade vi etik, svenska B och religion. Skitkul verkligen..Efter skolan så drog jag och Stibbe till stallet för vi skulle kolla när min syrra red, samt minnas tillbaka till den tiden när vi också red där. Det känns typ som ett muséeum att gå runt bland alla hästar, man har minnen av typ allt som hände i stallet.
Iallafall så kollade vi på min syrras ridlektion uppefrån läktaren där vi satt och käkade kexchoklad och drack läsk. Vi hittade även en regnjacka som typ var gjord i latex så den testade Snasse. Det såg extremt roligt ut.
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, ska kolla på Idol om en timme och garva åt alla sjuka offer om gör bort sig. Fast 2007 så tänkte faktiskt jag, Stina och Elin söka till Idol iklädda i en trippelsiameskatt-dräkt som endast våra huvuden skulle sticka upp ur. Det hade ju varit något att berätta för barnbarnen...

Noll9noll9noll9

Jag har för tillfället en Åhléns-påse på huvudet. Jag tycker det är så läckert när den sitter helt slickat på huvudknoppen. Nog om det, idag skulle vi börja 08.20 som vanligt men när vi kommer till skolan så är tydligen psykologiläraren sjuk så det blev en fetans håltimme istället. Sen var det natur och den var tråkigare än någonsin. Periodiska systemet gjorde man i 9:an och det har man redan förträngt så orka dra upp det igen.
Efter lunch var det några minuters projektrbete och sen slutade vi. Då begav jag mig hem och åt popcorn.
Ikväll ska jag på dans och dansa bort bilringarna. Hoj motorhoj!

Juste, igårkväll var ju jag och mamma på bio och kollade på "Sommaren med Göran". Eftersom att min mamma är extremt lat så gick vi bara ner på Jakobsbergs ruttna lokala biograf "Falken". Seriöst, biosalongen var typ lika liten som mitt vardagsrum. Är inte meningen med bio att det ska kännas ballare att kolla på filmen? När filmen var slut så blev vi inlåsta i salongen, sen kom den efterblivna anställda samhall-mannen och öppnade och då gick vi hem.
Nu hörde jag Hemglass-bilen. Vad 90-tal asså.

Häagen-Dazs

Jag har bokat klipptid så nästa tisdag blir jag förmodligen flintis. Gårdagen var lika trist som alla måndagar och de här dagen var inte mycket roligare. Menmen, det är sista året så man kan ändå känna sig en aning glad.
Ikväll börjar Idol också, men jag ska på bio då så jag får spela in det och kolla sen när jag kommer hem. Ska se "Sommaren med Göran" med min madre. Herregud på en vecka har jag gått på bio med båda mina föräldrar. Vad torrt liksom, men dom pröjsar så wtf då bangar man ju inte direkt.
Har inget vettigt att skriva så jag slutar nu. Godnatt!

Do you think i'm shitting you?

Godmorgon alla tomtar! Idag har jag jobbat som alla andra lördagar...Fast idag hade vi ansiktsmålning så då gick tiden fort. Jag har dock lyckats tappa bort min aptus och mitt hänglås på nåt märkligt vis. Jag minns att jag hade dom i omklädningsrummet precis innan jag skulle gå men när jag kom hem var dom spårlöst försvunna. Jag har väl antagligen glömt kvar dom så jag får åka till jobbet imorrn och leta och hoppas på att ingen har snott dom.
Häjhäj

Vad ska vi göra med Feliiiiiiiicia?

Hej alla ollon! Idag började vi 08.20 (vilken suprise liksom!) med etik som var lika trist som vanligt och sen svenska med våran nya lärare. Vi lekte bara namnlekar som man gjorde 2007 när man började 1:an och jag minns att när vi gjorde det sist så hade jag fet panik eftersom att våran dåvarande klass bestod av typ 5 svenskar och resten utlänningar med abdulla-namn som jag inte kunde uttala.
Jaja, sen hade vi lunch och sen mentorstid. Några tjejer i klassen har iallafall bokat studentskivan nu så den 27e april äger den rum på Metro. Efter mentorstiden så slutade vi och då åkte vi hem, fett skönt att sluta tidigt.
Snart ska jag åka bort till stallet för att möta mamma så ska vi skjutsa Johanna till Ängsjö. Jag undera rpå att sova kvar där i en indianhydda i natt och grilla framför öppen eld och sova på ett gammalt koskinn. Gud så mysigt! Så får det bli.

Tar du kort? Tar du kort? Tar du kort?

Nu är jag hemma från dansen och ska käka nånting, sen hoppa in i duschen och sen blir det väl att lägga mig i kistan. Elin var sjuk så det var bara jag, Fillepille och Tess (och alla andra ofc). Koreografin satt bättre idag men shit vad dålig kondis jag har! Helt ofattbart.

Juste, när vi stog och väntade på t-banan vid Medborgarplatsen påväg hem så kom den en liten mus springande på perrongen. Den var skitsöt, men så var det nån jävla russinhjärna som löft upp den i svansen och kastade ner på spåret. Idiot.

Nepp, nu ska jag stoppa nåt i näbben. Slut för idag, tack för idag.

Jag och Tiffany är ute och jagar råttor

Ja, jag har samma rubrik som Sten Taxi.

Igår skrev jag inget för att blogg.se dampade hela kvällen så jag funderade på att bryta av min dator och kasta den ut genom rutan men så kom jag på att det bara var blogg.se se som var idioter så jag sket i det.
Jag träffade iallafall pappa igår och så åkte vi in till Söder och käkade middag på Koh Phangang och sen gick vi och såg den nya Beck-filmen.
Idag har jag vart skolan och haft trista ämnen. B.la psykologi med den stränga magistern med torr humor, naturkunskap och sen skulle vi till Ängskolan och kolla på nån föreläsning om mobbing. När den var slut så letade vi desperat efter nån restaurang i närheten där det inte var fullsmockat med folk men efter ett tag orkade vi inte leta längre för vi var så fruktansvärt hungriga så vi gick bort till Solnahallen och käkade istället.
Jag funderar på att ta en powernap nu för jag är så vidrigt trött. Godnatt!

Måste bara tillägga att igår på tåget så var det en tjej och en kille som stirrade asmycket. Hallå, det är faktiskt 2000-talet, har folk ingen jävla tv hemma eller!? Man får ju lust att sticka ut ögonen med en gaffel på dom som glor...

RSS 2.0