Valborg

Usch, i natt vaknade jag vid 3-tiden med 39.5 graders feber. Då hasade jag mig upp och tog en tablett och sen kunde jag inte somna om för det var så jädrans varmt och så fort jag tog av täcket höll jag på att frysa ihjäl. Jag lyckades iallafall somna nån gång vid halv 5 och vaknade straxt innan 7. Då kände jag mig lite piggare men jag bestämde mig ändå fär att skippa svenskan för att vila lite till. Klockan 11 tog jag och Fille iaf tåget till skolan och käkade först lunch på Åhléns och sen satt vi i skolan i typ 100 år och väntade på att provet skulle börja. Vi missuppfattade tiden en aning när vi åkte till skolan..
Provet gick iallafall asdåligt för jag hade knappt orkat öppnat böckerna så hej omprov! När vi var klara med provet så slutade vi och då mötte vi upp Elin och så handlade vi inför ikväll. Om en timme ska jag ner till Burger King och möta upp Elin som jobbar till 7 och Fille och Tess. Då ska vi ta oss till Karlaplan och möta upp resten och sen knallar vi antagligen bort till Gärdet.

Nu ska jag ta mig en tablett och börja göra mig iordning,
Glad valborg alla svampar!

Idag har jag böajat dagen med att äta frrrukost

Här kommer en liten uppdatering från svinet;
Min feber stiger, mina febernedsättande tabletter suger hästballe, min röst försvinner mer och mer och jag känner mig mer och mer som en gammal crackpipa från nån liten gränd på Södermalm.
Annars är allt som vanligt, jag mamma och Andreas har suttit och trängts framför min tv. Mamma ville se Rent hus, Andreas ville se hockey och själv ville jag se Du är vad du äter. Andreas vann. Jag kan inte reglerna i ishockey så jag ska nog snart gå och kinesa tror jag. Får se hur jag orkar med morgondagen. Det lutar åt att jag skippar svenskan och enbart kommer på samhällsprovet men idag har jag inte ägnat så mycket tid åt att plugga så det får väl gå som det går..Sen får jag vila mycket så att jag orkar med valborgskvällen.

P.S Jag har även kommit underfunn med att jag har ont i halsen en gång i månaden. När Stina sa att hon var sjuk var 3e månad så slog det mig att på senaste tiden har jag varit sjuk varje månad. Vad tjänade det till att operera bort halsmandlarna när det inte blev nån skillnad!? Jävla sossar!

Svininfluensan

Så har även jag drabbats av svininfluensan..åtminstånde en grisinfluensa. Vaknade upp i mkorse helt kokhet och då hade jag feber men jag hängde ändå med Fille in till stan vid 10 för att hon skulle köpa en bikini och jag tjackade ett par jeans när jag ändå var där. Sen åkte vi hem och då la jag mig över köksbordet och tog en tupplur. Dom håller ju somsagt på att renovera/tapetrera ett par rum i lägenheten så det finns inte mycket utrymme att vara på. Sen hängde jag med mamma till Järvafältet för att kasta boll med Bobbo Krull. Det var ingen höjdare för jag hade feber och frös som en nakenkatt. När vi kom hem tryckta jag ner mig i Johannas säng och sov i ca 1½ timme. Har även fått en märklig röst. För tillfället låter jag lite som Laila Freivalds, halleluljah. Nej men ärligt talat så känns det som att jag har rökt på eller nåt, får väl hoppas att rösten mår bättre imorrn. Och att febern försvinner.

Riktigt jävla besk!

Helvetes balle asså! Phyllis hade skickat typ 20 låtar till mig och så skulle jag lägga in dom i min iPod men vad fasiken tror ni händer!? Jo, dom försvinner såklart och jag hittar dom inte nånstans på datan! Gorilla-anus asså!
Inte kan jag kolla på Desperate Housewives heller för mamma och Andreas har ockupperat mitt rum och själv får jag ligga i Johannas säng som är alldeles för liten. Nä nu ska jag åka in till Kungsträdgården och simma ett par längder i fontänen...eller så ska jag kolla på Ballar av stål som jag missade igår för att jag inte kn befinna mig i mitt rum för tillfället.


Bullekaj

Godkväll! Imorse åkte jag till Sumpan och Mötte upp Fille som hade varit på villovägar i natt. Vi gick iallafall till skolan och skrev nationella i engelska. Jag var klar efter ungeför en halvtimme för det var stopp i min hjärna men jag satt kvar endå och la dit lite ord på min uppsats för att den skulle se längre ut.
Sen gick jag och Fille och käkade lunch. Eller jag åt för Fjongen hade inte med sig sitt matkort men hon fick min kaka.
Efter det drog vi tillbaka till skolan och kollade på film på spanskan och sen hade vi en onödig lektion i samhällskunskap och jag blev inte klokare av den. Vi bestämde oss för att skippa filmkunskapen för vi var trötta så vi gick till Hemköp och köpte varsin drickyoghurt och jag skaffade en Frasse, sen drog vi hem.

Förresten så vill jag hälsa till Svasse som har fått svininfluensan, krya på dig kompanjon!

Som pa pa pa passar en stjärna

Måndag igen. Dagen började med civilrätt (eller om det var processrätt) där nån tjej från universitetet föreläste och gav råd inför vårat processpel. Jag satt mest och var hungrig och tänkte på annat. Sen var det naturkunskap och Ulf visade partytrick hela lektionen. Efter det var det äntligen lunch och då gick jag och Fille Fijol till Food Courten och käkade. Fille käkade så mycket att hon mådde illa och var påväg att spy så vi gick därifrån. Då tog vi tuben in till Kungsan för att fördriva våran håltimme. Vi satt och kollade på människor och beundrade dom blommande träden. Sen gick vi förbi scenen och då mötte vi hiv-mannen från Alcazar. Fett gay. En liten bit fram stog även den brunhåriga tjejen från Alcazar med en loppig hund och ropade "ANDREAS!" över hela Kungsan. Antagligen var det på hiv-mannen hon ropade för han verkade inte förstå att hon stog och väntade på honom så han knallade glatt förbi med sin resväska.
Sen åkte vi iallafall tillbaka till skolan och jag gick in på Hemköp och köpte en glass. Efter den glassen mådde jag också illa. Sista lektionen var iallafall engelska och då fick vi nån stencil som det känns som jag gjorde i högstadiet så jag och Fido skrev jätteseriösa svar på den.

Har jag förresten sagt att dom håller på att tapetsera i både vardagsrummet och mamma & Andreas sovrum? Detta gör alltså att dom sover i mitt rum och själv får jag trycka ner mig i Johannas säng. Hon är inte hemma som tur är.

 

 

Titta Ernst, en hare!

Idag väcktes jag 07.55 av att Johanna stog utanför min dörr och ropade på Tudor som egentligen heter Bobbo Krull. Då blev jag arg som ett bi och klampade upp och bad henne hålla käften men sen kunde jag ändå inte somna om så jag klev upp. Sen åkte mamma och Johanna bort till Järfällavallen för Johanna skulle spela fotbollscup och när jag hade käkat frulle så promenerade även jag bort dit. Jag brukar sällan vara ute innan 9 på helgmornar så jag kände mig väldigt ensam för att det var inte speciellt mycket folk på gator och torg om man säger så.
Jag stog iallafall och kollade på fotbollen tills klockan halv 1 när den slutade och då åkte vi hem. Nu ska jag nog bara ta det lugnt för jag vaknade med halsont men det gick över när jag drack lite honungsvatten. Hoppas jag inte blir sjuk nu, menmen skitsamma en liten förkylning klarar man ;) Fast det känns som att jag är förkyld väldigt ofta.

Fy faaan, vad snabbt det gick Astrid

Idag jobbade jag 12-16 och det gick asfort idag för att vi ansiktsmålade barn så det var nog första gången som jag tyckte att mina 4 timmar gick snabbt. Efter jobbet kom Stina och då åkte vi till Grönan för att man måste ju vara där på själva "premiärdagen" också och titta på kändisarna.
Juste, när jag och Stina skulle åka Insane så satte vi oss och började åka en pytteliten bit och sen stannade den för nån tjej ville kiva av och sen blev det fel på våran "vagn" för dom kom med massa verktygslåtor och oljor och började riva loss massa grejer så vi var tvugna att hoppa ur (och det var ju en liten bit att hoppa) och sätta oss i en annan vagn och vid det laget så var folk i kön väldigt irriterade för vi satt ju fast där i typ 20 minuter. När vi äntligen började åka så började folk att klappa händer, fett fult hahah. Men det kändes ju lagom läskigt att vara försökskaniner direkt efter att den hade varit trasig men det gick ju galant.
En annan grej som hände var att den där "Förargelseväckande Fredrik" från Ballar av stål stog och kollade på sitt foto från Kvasten och då var vi bara tvugna att gå och ställa oss brevid och fråga hon som jobbade där om man får köpa foton på andra människor och då började han garva, haha.

Nej nu orkar jag inte skriva mer för jag är ofantligt trött. Ska hoppa in i duschen och sen slagga tror jag.

Bilder

 

 

 

Bild 1: Styrbjörn och Edmund innan Insane
Bild 2: Insane
Bild 3: Elin ska åka Insane med några främlingar
Bild 4: Svante och jag
Bild 5: Gröna Lund i mitt hjärta
Bild 6: Favorit i repris

Genrep på Grönan

Tjena på er alla sossar där ute! Idag har jag varit i skolan som var fett onödigt. Hände inget vettigt alls.
Direkt efter skolan mötte vi upp Elin så åkte vi in til stan och klockan 17 hade Jennie bjudit in oss på genrepet på Gröna Lund så vi gled in och testa nya berg-och-dahlbanan Insane och den var riktigt fet kan jag säga. Hur rolig som helst men den gick så fort att det kändes som typ 10 sekunder fast det var 75 sekunder. Fast den krånglade en hel del och fastnade aslänge på ett ställe typ 100 gånger så man tycker ju att dom kanske skulle fixa iordning det tills imorrn när Grönan öppnar. Sen är det fortfarande "byggarbetsplats" nedanför så dom får rappa på att börja röja undan där om det ska va klar imorrn. Vi åkte iallafall en massa andra grejer också och skrek så att vi fick haschröster. Klockan 9 stängde alla attraktioner så då började vi promenera den långa vägen bort mot centralen men jag och Stina var svinigt hungriga så vi stannade till på mitt jobb och tjackade 4 cheeseburgare.
Nu är jag grymt trött i fötterna och i hela kroppen. Har sovit 3 timmar i natt så det kanske inte är så konstigt.
Ett tips är att ni testar Insane för den var mäktig. Mashmallows på er!

Btw, dom spelade in en reklamfilm om Insane så håll utsik när den kommer för vi knatade förbi i bakrunden :) Fast jag gissar nog på att dom tog en omtagning där ;P

Tjipp och välkommen till Hajk

Hallojshan i stúgan! Igår kunde jag inte blogga för min dator strejkade och vägrade starta men Andreas fixade den så nu är den tiptop igen. Idag hade vi svenska. Väldigt onödigt för jag fick ingenting gjort. Sen lunch och samhällskunskap där man bara pratade betyg med läraren. Fick ingt gjort där heller. Sist av allt var det idrott och då åkte vi till tennishallen i Hallonbergen och så fick man spela tennis, badminton och squash.
Efter skolan åkte jag hem till mamma men så hämtade pappa upp mig på en gång så åkte vi in till stan och skulle käka middag. Det bliv ching chong-mat på Bamboo Garden så nu är jag mätt som en säck potatis!
Nu ska jag a en dusch och sen ska jag kolla på Granfejden. Mosbrrrrrricka!

Fivehundedtwentyfivethousandsixhundred minutes

Titta! Stins Pedro har varit inne och fixat på min blogg så nu slipper ni se min fula oacceptabla gamla design. Jag tycker att vi utbringar en skål för Pitte som tog sig tid att göra detta! Tack Arnold! :D
Idag var vi iallafall på Solna Tingsrätt och kollade på en rättegång som handlade om några Rinkeby-nissar som hade hotat varann och hit och dit. Jag förstod inte så mycket pga av deras dialekter men aja..
Sen käkade vi lunch på Solnahallen och efter det gick vi faktiskt på spanskan för första gången på typ 2 veckor. Sen väntade en dryg samhällstimme och sen filmkunskap där vi kollade klart på Crash och sen fick vi sluta.
Då åkte jag hem och dampade på mitt internet som typ inte har fungerat förren nu. Nepp, nu börjar snart Desperate Housewives. Tjong i brallan på er!

Hemma

Nu är jag hemkommen från intervjun som Stroppe och Floppe var på. Elinpelin hängde på också så hon och jag hittade på massa grejer medans tvillingarna i Ingemundebo var på sin intervju som tog typ en timme. På den tiden hann vi göra väldigt mycket, vi tänkte b.la gå runt lite i Västermalmsgallerian men vi insåg att dom redan hade stängt när vi kom dit så vi gick in på Åhléns där vi testade solbrillor istället. Sen begav vi oss upp mot Kronobergsparken och satt på en bänk och facinerades av några maffiga fåglar som var stora som flygplan. Nästan iallafall. Sedan gick vi ner till Fridhemsplans t-bana och vittnade till värsta feta slagsmålet och det va typ 20 poliser där. Fotbollshuliganer handlade det om. Vi står iallafall och kollar vad som händer och sen kommer hela feta gänget och alla poliser emot oss och vi blev skrajja som råttor men sen insåg vi att dom bara skulle gå förbi oss så då kunde vi andas ut.
Efter den incidenten drog vi oss tillbaka till Donken och inväntade Pör och Marie som var klara med sin intervju ungefär lagom tills vi kom. Då åkte vi hem och nu sitter jag och väntar på att Ballar av stål ska börja.

Vem är egentligen den mystiske mannen i uppförslutningen?


Go fuck yourself!

Måndag igen. Tiden går verkligen fort, jag blir faktiskt skraj när jag tänker på det. Iallafall så hade vi civilrätt och sen skulle vi ha natur men läraren var sjuk och det skulle innebära alldeles för lång håltimme till engelskan så vi bestämde oss för att skippa den och åka hem istället. Men innan vi åkte hem stack vi bort till Max och käkade lunch.

Vid 6-tiden ska jag åka med Pingu och Bläckvard in till Donken på St:Eriksplan för anställningsintervju. Hoppas dom båda får jobbet för då blir vi jobba-på-donken-systrar.


Bögrövhål

Titta, jag fick rummen ur arslet och försökte mig på att ändra designen. Kolla hur det blev! KATAFUCKINGSTROF! Fast ärligt talat bryr jag mig inte ett skvatt, ska nog sluta blogga snart för jag skriver ändå inte om nåt vettigt.

Det här är ingen rubrik. Det är en mössa

Idag vakande jag exakt klockan 9 så då klev jag upp och käkade frulle och gjorde mig iordning. Sen åkte jag med familjen till Bromma och köpte lite grejer till Tudor aka Bobbo Krull som jag kommer att kalla honom för. Sen åkte vi vidare mot Solna och sen IKEA. Där var det mycket folk. Jag skriver verkligen inget vettigt märker jag. Ikväll är det iallafall Söndagsparty med Filip och Fredrik. Fethajja att jag ska se det ;)

Kalla mig sill

I natt har jag sovit extremt dåligt. Jag sover dåligt varje natt men i natt var det nåt utöver det vanliga. Jag sov i samanlagt 3 timmar, det är nåt fel på mig asså. Jag har iallafall legat och vridit på mig hela natten ungefär och även varit vittne till en bilbrand som ägde rum nedanför fönstret runt 1-snåret i natt. Vad mycket natt det blev nu kände jag.
Iallafall, idag har jag varit i skolan. Ingen nyhet precis. Efter skolan hämtade mamma upp mig vid stationen i Jakobsberg så hängde jag med henne till Löwenströmska sjukhuset för hon skulle röntga sin fot. Det var hur drygt som helst att vänta på henne där. Jag tittade på House (som jag aldrig någonsin tidigare har sett och kommer aldrig mer se) och drack varm choklad. Sen åt jag en glass också. Nu ska jag ta nåt mer att stoppa i näbben. Tack för mig!

Påskdagen

I natt har jag drömt väldigt mycket. Allt från att jag var jagad av en galen mördare som ville döda mig och Henke Larsson till att jag var och badade i ett äventyrsbad som låg på taket i Solna Centrum. Jag väcktes iallafall vid 11 av att pappa ringde och väckte mig utan anledning. Det kanske var dags att gå upp då ändå, man vill ju inte slösa bort dom sista dagarna på lovet.

Robinson

Ligger i sängen pch kollar på Robinson. Det är första gången jag kollar på det nu faktiskt. Har bara zappat förbi det förut. Jag måste säga att det suger verkligen så hårt nu. Det var bara bra när det gick i svt.
Förövrigt så stör det mig att i ena laget snackar alla skånska så man fattar noll och i det andra laget heter alla killar Erik. Det blir rätt förvirrande faktiskt, dom kunde ju kanske ha satt nån av Erik-arna i det andra laget. Menmen, jag är inte chef, det var bara ett förslag.
Jag hejar på den där Nina eller vad hon heter bara för att hon är från Järfälla, haha. Nepp, nu börjar det igen, maskolv!

Glad Påsk

Idag åkte jag till jobbet. Jag kommer dit. Jag byter om. Jag går upp bakom kassan. Axel kommer och frågar varför jag är där. Jag fick adhd inombords. Alltså jag kommer dit och så är det en annan värdinna där och jobbar mitt pass och dom säger att jag ska jobba imorgon. Det har jag inte tid med, och liksom kan dom säga nåt innan dom skriver upp mig på jobbschemat för imorgon. Så den andra värdinnan som kom och invaderade min jobbdag blir en räddhare och säger att hon kan jobba imorgon också så jag fick alltså åka hem. Jag var på jobbet i sammanlagt 10 minuter ungefär. Sen var det bara att åka hem. Glad Påsk liksom!
Jag var tvungen att avreagera mig lite så jag gick med bestämda steg hela vägen till centralen och beklagade mig för mamma i telefonen. På Ghettogatan aka Drottninggatan såg jag Musse. Alltså inte Musse Pigg men den där Musse Hasselvall. Jag vet inte ens vad han är känd för. Kanske för hans utstående öron, vem vet..
Nu sitter jag iallafall här hemma i min ensamhet för pappa åkte till Värmdö och jag kan inte vara där ute pga av vissa anledningar och mamma och Andreas har åkt ut till Lisö men dit ville jag inte följa med för vem vill ruttna i en stuga?
Jag får väl gå ner och handla nåt på Hemköp och tröstäta resten av Påskafton.
Jag kanske går ner till parken där hela Pakistan har samlats och spelar lite bongorummor eller dansar lite magdans. Gud vilket mysigt område man bor i, här vill man ju bo resten av livet!...inte.


Långfredag

Idag vaknade jag vid 10-tiden och gjorde mig iordning och hängde med familjen till Kungsängen och handlade. Trist.
Sen har jag inte gjort något alls. Eller jo jag och Johanna var nere på centrum en liten stund och kollade i affärer. Johanna köpte ett par tights och en klänning och själv köpte jag en kjol. Usch vilken tråkig dag! Fast idag ska vi äta tacos. Nu kändes dagen mycket bättre plötsligt.

Här har Gud just skapat en ny dag

 

Nu ska jag klä på mig. Jag går fortfarande runt i pyjamas. Dags att ta tag i sitt liv kanske?
Halv 7 ska jag hem till Elin Luuk. Hej svejs!

Det haer e Cleio (var vänlig och läs med gottländsk dialekt)

 

 

 

 

 

Bild 1: Tudor
Bild 2: Tudor
Bild 3: Chihuahuan Doris
Bild 4: Tudor
Bild 5: Tudor
Bild 6: Tudors mamma Tuva
Bild 7: Tudors namnlösa syster
Bild 8: Doris och Minou
Bild 9: Minou
Bild 10: Doris

Disco

Mina fucking grannar som bor under splar sönder sina högtalare med Melodifestivalen-skivan å att dom överröstar min egen musik. Just nu poppar Måns Zelmerlöw där nere för fullt, kan man liksom dra ner på volymen en aning en påsklovsmorgon!?
Nu börja Markoolios låt. Det är så freakin högt att jag hör exakt vad han sjunger för ord. Jag äääääälskar diiiig i en kääärlekssång från miiiiig!
Jag är så satans trött på dess grannar som alltid ska föra massa oväsen att snart kommer ni kunna se mig på Grannfejden på tv3. Hej Aschberg!

Mindfuck

Idag har jag inte gjort ett skvatt faktiskt! Vaknade nån gång vid 11-tiden och försökte ta mig ur sängen med mina onda fötter. Sen på eftermiddagen hängde jag med mamma, Andreas och Johanna och kollade på Tudor men innan det åkte vi till Plantagen och köpte en möbel som var alldeles för stor för bilen så jag och Johanna fick sitta som 2 ihopknögglade papper.
Tudor var söt, men jag tycker fortarande inte att han ska flytta hem till oss. Jag tycker att han ska lytta hem till nån tant som heter GretA. Jag tycker iallafall att han åtminstånde borde heta Bobbo Krull om han ska bo hos oss. Filip, Fredrik och Bobbo Krull liksom. Vilket gäng asså!

Dagen i bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Tassar av ståhl

Idag tog jag och Stina tåget in mot centralen klockan 12.00. Sen vi klev av tåget så har vi gått, gått och gått. Här kommer våran lilla promenad som vi gjorde idag.
- Från centralen bort till Stureplan och upp längs Humlegården och ner på Strandvägen
- Hela Strandvägen och bort över till Djurgården och Grönan och tog Djurgårdsfärjan till Slussen
- Från Slussen upp till Götgatan och satte oss på Medborgarplatsen och kollade på fula människor
- Tillbaka bort till Götgatan och gick hela Hornsgatan bort till Långholmen
- Över bron till Rålis och sen genom hela Rålis och upp till Fridhemsplan
- Upp till Kronobergsparken och satte oss och vilade lite på en fyllebänk samt drack våran andra Powerking för dagen
- Ner till Fridhemsplan och ner mot Lindhagensgatan och bort till St Görans sjukhus och ner til Hornsbergs strand
- Hela Hornsbergs strand och över bron till Karlberg
- Förbi Karlberg station och förbi Karlberg slott
- Förbi Pampas Marina och hela vägen till Sundbyberg station.

Viktigt att tillägga att vi inte har använt något som helst transbortmedel på hela dagen förutom Djurårdsfärjan och pendeln från Sumpan hem. Behöver jag säga att mina fötter gör lite ont?


Mosbrrrrrrricka

Idag vaknade jag exakt 12.05. Det är inte likt mig för varje gång jag är ledig så vaknar jag extremt tidigt. För en gångs skull känner jag mig iallafall usövd och pigg som en Piggelin.
Idag är det jättefint väder och jag har inte planerat att göra ett skvatt. Ibland blir jag arg på mig själv. Jag borde inte slösa bort en sån här fin dag och bara sitta inne vid datan.

FEJS testar energidrickor

Igår skulle jag börja jobba klockan 11 men tågen var helt fakked upp så jag blev e halvtimme sen. Jobbade iallafall till 4 och då kom Svenne och Faun-Fille och mötte upp mig så köpte vi energidrickor på Hemköp. Det blev pinsamt när vi kom med allt till kassan men det är smällar man får ta.
Sen åkte jag hem och packade lite grejer och så skjutsade mamma och Johanna mig till Stimpen så tog vi sällskap och promenerade i det stekiga vädret till Fjongen.
När vi kom dit så var redan Eskil där kort i taket. Vi hade det iallafall väldigt roligt och hyperaktivt. Vi åt pizzor och drack så många energidrickor att vi tappade räkningen. Vid 1-tiden kollade vi på "White Chicks" som äger så jädra hårt och sen vid 3-tiden så tog energin slut och vi somnade. Jag och Stins Stina sov på golvet så idag känner jag mig som en 87-åring som är helt stel i nacke och rygg.
Mamma och Johanna var iallafall schyssta och hämtade upp mig så åkte vi direkt till Stinsen och jag höll på att dö av tråkighet där. Mamma ville gå in i alla torra affärer och Johanna ville gå in i leksaksaffären och vara där inne i 100 år. Själv ville jag bara åka därifrån. Det finns inget värre än att gå runt i affärer i ett köpcentrum asså!
Nu ska jag käka nåt tror jag. Det ända jag har fått i mig idag är; 2 Powerking som blev över från igår, en halv Burn size XL, en kexchoklad, några chips, en GB-Sandwich och ett päron. Inte så mycket mat med andra ord.

 

 

 

 

 

Lördagssysselsättning

Usch, imorgon ska jag jobba. Har inte jobbat sen den den 14e mars tror jag bestämt. Kanske var det bra att ta en paus på 2 veckor, jag kanske har fått nya krafter imorgon, vem vet? Dessutom kommer Kapten Filling och Svasse imorgon och hälsar på så tar vi sällskap hem och sen träffas vi hemma hos Fillingen mot kvällen och dricker oss hyperaktiva på energidrickor och är vakna hela natten. Vi ska nämligen testa vad som händer om man överskrider 4 energidrickor på en kväll. Därför ska vi bunkra upp med ca 20 Powerking, några Burn i den nya big size-storleken samt dextrosol. Får se om vi överlever, annars vill jag tacka matteläraren som gav mig G i matte. Det var ju verkligen min sista önskan.



Stockholms innerstadsvärdinnor med kanske ett av världens tristaste och onödigaste jobb

Bilder

Jag har suttit inne i Johannas rum och gosat med Philippe Hamár och Fredrik Wikingsson 33 - Idiot. Marsvinen alltså.

 

 



Förresten, här är mina bästa vänner.

 

Påsklov

Nu är det påsklov. Halleluljah säger jag bara! Idag började vi dagen med att ha filmkunskap där vi lyssnade på 2 personer som skulle redovisa och sen skulle vi börja kolla på en film som heter Crash men dvd'n hackade i det klassrummet så vi fick sluta istället och kolla på den filmen efter lovet istället. Sen var det civilrätt och vi fick tillbaka proven som vi gjorde i måndags. Jag fick G kors i taket! Det hade jag verkligen inte förväntat mig för jag hade inte pluggat ett skvatt. Efter det var det lunch och idag firades jag till det med en maffig kebabrulle. Sen var det spanska och tillsist natur. Efter skolan åkte jag, Legolas Båge och Stina med vinterjackan till Jakan för att köpa 4 Powerking för 20 spänn men dom had einte det erbjudandet här så v får köpa dom imorogn istället. Vi köpte iallafall 1 varsin Powerking ändå för vi var så satans törstiga, eller jag och Snoffs gjorde det, Legolas skippade. Vi satte oss iallafall påfyllemuren och garvade ett tag och sen gick jag hem.
Sa jag förresten att jag heter Staffan Heimersson?

P.S Nu har jag godkänt i matte B så nu ska jag aldrig mer i mitt liv öppna en fucking mattebok. Har aldrig varit lyckligare!

RSS 2.0