Idol

Har suttit och kollat på Idol och här kommer som vanligt mina klagomål. Det börjar bli lite av en tradition. Fast egentligen har jag inte så mycket att säga idag. Det enda jag har att säga egentligen är VAD SYSSLADE LARS MED!? Herregud. Och Johan Palm var lika dålig som vanligt, och med ännu vidrigare hår dessutom. Extensions eller vad?

Hej Halloween

Grannarna som bor i lägenheten ovanför mig har firat Halloween med att lyssna på "Afrodite - Never let it go" på högsta volym hela kvällen. Samma låt om och om igen liksom. Har dom hört talas om variation?
Nu har dom iallafall stängt av för jag mötte dom i trapphuset för ett tag sen. Alla var utklädda och det såg verkligen hur töntigt ut som helst. Okej, deras 2 småbarn var väl helt okej att dom var utklädda men när mamman kom i en rosa peruk och kattdräkt och pappan kom i häxklänning och nån slags "Dracula-backslick" så tänkte jag bara herregud. Vad är det som håller på att hända i våran värld? Haha. Menmen, somliga växer väl aldrig upp.

Fredag hela veckan?

Jahapp, så var det fredag igen då. Snart börjar skolan igen, det känns som att det här höstlovet har gått asfort.
Idag åkte jag iallafall hem till mamma och hämtade mina jobbkläder och sen åkte jag och pappa en sväng i stan. Efter ett tag blev jag ashungrig så då åkte vi till Solna centrum och käkade lunch och sen åkte vi till Abrahamsberg för pappa skulle göra nåt ärende så jag hängde på.
När vi kom hem så kom jag på att jag hade glömt min aptus hemma hos mamma så pappa skjutsade mig dit så att jag fick hämta den. Jag glömde ju den förra veckan och det var inte så populärt på jobbet så jag kände att det var bäst att ha den imorgon.
Nu har jag precis käkat middag, spagetti och köttfärsås. Riktigt äckligt måste jag säga.
Ikväll ska jag ta det soft och kolla på Idol. Jag tror att Sepideh åker ut, och det gör inget för mig. Hon är så tråkig. Man kan lika gärna sluta hoppas på att Johan Palm åker ut för han kommer att vara som ett slags virus som man inte blir av med. Han stannar alltså några veckor till med sina fjortisröster.

Olyckor och filmpremiärer

Idag tog jag, Stina, Elin och Fille 11-tåget in till stan och när vi skulle gå upp för trappan mot Vasagaten så kommer massa brandmän springande nerför trappan och när vi kommer upp så ser vi 3 brandbilar och en ambulans och total kaos. Vi blev nyfikna och gick ner för att kolla vad som pågick och antagligen var det väl nån som hade ramlat framför tåget nere på t-banans röda linje för sen kom det även massa poliser springande i full fart och började spärra av. Efter ett tag så tröttnade vi på att stå där och kolla så vi kollade runt lite i affärer och letade fördelsedagspresent åt Ylva. Det slutade med att Elin och Fille köpte en liten "kokbok" om muffins på Urban Outfitters till henne :)
Sen fortsatte vi kolla lite i affärer och vid 2-tiden käkade vi på Donken som vanligt. När vi var klara så var klockan typ 3 och då var Elin tvungen att åka hem för hon skulle jobba och Fille skulle också hem så det var bara jag och Stina kvar.
Jag och Stina gled runt lite i affärer och så bestämde vi oss för att gå till Urban Outfitters igen och där inne möter vi Philip B och nån annan snubbe. Vi snackar lite för det var ju så länge sen vi sist såg och så pratade vi lite roliga minnen från i somras, haha. Sen fortsatte vi vår färd och bestämde oss för att ta bussen till Gullmarsplan men det ösregande så när vi kom dit tog vi bussen tillbaka igen, så roligt man kan ha, haha.
Vi promenerade i det iskalla svenska höstvädret bort till Kungsgatan och där var det världens pådrag utanför Rigoletto för nya Bond-filmen hade premiär så hela svenska kändiseliten var typ där så vi ba stog och glodde som fån och sen kom det fram en tjej med filmkamera och intervjuade oss 2 gånger. Shit vad pinsamt för vi var typ fett sur när vi svarade på hennes frågor, men liksom det var helt störda frågor om man tänker efter. Hon ba "Har ni sett nån kändis än då?" Liksom hur dum får man bli, det gick ju kändisar på röda mattan hela fucking tiden. Sen vände jag på mig och stack typ ut mitt huvud som en slags djur och precis då kommer Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt och där står jag som värsta strutsen och stirrar ut dom när dom går förbi.
Sen var det en fotograf som tog kort på oss, fett pinsamt undra vart den bilden hamnar asså för det var ingen vacker syn kan jag lova...Blöt hund?
Efter ett tag så har alla gått in och då går vi bort mot pendeltåget och då möter vi han den där snubben från The Poodles, Kicken, hahahaha fett ful, han ba kom i smoking och hans hår ba fladdrade i vinden och han trodde säkert att han var snyggast i världen.
Nu sitter jag här hemma och har nyss fått tillbaka min kroppsvärme, har varit smått nerkyld hela dagen, men det är smällar man får ta.

Idol-biljetter

Hämtade äntligen Idolfinal-biljetterna idag. Kenny hade fixat så vi fick dom bästa platserna där man ser bäst. Det tackar man för ;D

En höstdag i staden

Idag åkte jag in till stan med Stina vid 1-tiden och vi kollade lite i affärer och tog det lugnt. Sen tog vi en lunch/middag på Donken och efter det bestämde vi oss för att hälsa på Alexandra i Sturegallerian. Sen fortsatte vi vårat kollande i affärer tills vi bestämde oss för att gå till Drottninggatan och på vägen dit när vi ska korsa Sveavägen bort mot Hötorget så krockar med Robin B och Lars från Idol, haha fett ful man kände sig ;P
På Drottninggatan firade dom halloween kan man säga och det var världen kö in till Buttricks så vi knallade bort mot pendeltågen och åkte hem istället. Nu kom jag precis hem efter att ha avnjutit en middag på en kinarestaurang med pappa, men eftersom att jag hade klämt i mig McDonaldsmat innan så var jag inte speciellt hungrig.
Imorgon ska vi förhoppningsvis fortsätta med vårat projekt, ;)

Dagarna går fort

Shit vad höstlovsdagarna går fort! Nu är det redan onsdag liksom! Skulle behöva börja läsa i mina tråkiga böcker men det blir aldrig av liksom. Engelskaboken känns ju rätt körd eftersom att den ska vara klar nästa vecka och jag har inte börjat. Får se hur det blir med den.
Usch, vilken förjävlig natt jag har haft förresten. Har typ inte sovit någonting! Mitt illmående kom tillbaka lagom till jag gick och la mig så jag har legat vaken halva natten typ.
Men nu känns det bra igen och jag är laddad för stan med Stina. Elin och Phyllis kunde inte hänga på idag, men dom kommer imorgon istället ;)
Nu ska jag käka nåt, ha´re fräscht :)

Banansorbet = illamående?

Missade första minuterna av Desperate Housewives för att precis när det började så hade jag käkat en vedevärdig vidrig glassort som hette banansorbet. Fy fasen säger jag bara! Jag vet inte vad som hände men precis när DH började så började jag må jätteilla och fick för mig att jag skulle spy och inte blev det bättre av att jag påmindes av den groteskt äckliga glassen så därför missade jag första delen och fattade knappt nånting när jag sen började kolla. Jag tycker att det har blivit så rörigt nu när det är 5 år fram i tiden.
Nu känns det iallafall bättre med mitt illamående och det var falskt alarm, men aldrig mer att jag käkar den där glassen asså! Fy fan.

90-talssnubbe med flaska på skallen

Kom hem från stan för en liten stund sen. Jag och Pitte tog som sagt tåget klockan 12 och såklart var det feta förseningar i pendeltågstrafiken pga av ett signelfel i Karlberg, men eftersom att vi hade ett sånt flyt så gick just vårat tåg i rätt tid utan problem ;) Vi var runt i lite affärer, och sen käkade vi lunch på Donken på Nybrogatan, och satt och snackade om lite allt möjligt. Sen åkte vi till Ropsten och gjorde en kul grej och efter det så åkte vi till Söder för ett ärende. Sen tog vi en seg buss tillbaka och hamnade på Vanadisvägen och promenerade längst Sveavägen och när vi gick förbi Donken där så gick vi in och hälsade på Emma som bjöd oss på caffe latte. Där inne satt vi typ i en timma och snackade och kollade ut på roliga mäniskor. B.la en gubbe som kom gående med en glasflaska på huvudet och en stor fet 90-talsstereo på axeln och snurrade runt och verkade allmänt förvirrad.
Efter det så promenerade vi bort till centralen och stack hem och nu sitter jag här och väntar bara på att tiden ska gå så att Desperate Housewives ska börja.

Tísdag

Godermorgon allesammans! Vaknade pisstidigt av att pappas mobil ringde inne på kontoret och sen kunde jag såklart inte somna om för att då gick alla upp och började föra oväsen och ha tv'n på högsta volym. Ingen tänker på att vissa faktiskt har höstlov här, alla är så själviska och tror att alla är loosers och ska gå upp och jobba på morgonen.
Nej, nog om det. Idag ska jag åka till stan med Pitte och kanske hittar man något fint att köpa, fick ju min lön förra veckan. Annars blir det väl det vanliga, sitta på Donken och snacka skit ;) Fast det är rätt mysigt det med, nu när höstvädret verkligen är här.
Ha en bra tisdag!

P.S Ikväll är det Desperate Housewives

Regresa mi

Idag begav jag mig mot Viksjö vid 10-tiden. Mötte upp Stina och så gick vi till Phyllis där vi började göra oss i ordning och så småningom kom även våran kameraman Elin. Våran inspelning gick bra, men kan inte berätta nåt om den, haha. Ni får se resultatet sen när allt är klart :) Piiinsamt, haha. Sen har vi suttit och snackat lite och käkat upp hela Filles brödförråd, men det är sånt som händer när man bjuder hem svullisar som oss.
Vid 3-tiden så gick Stina och Elin hem och jag och Fille gick bort till bussen för att åka till Barkarby för att sedan stressa som galningar till tåget mot Sumpan. Fille skulle jobba och jag skulle hem.
Väl hemma har jag inte gjort ett skit, åkte med pappa en sväng till Huddinge för att hämta nåt hos hans kompis men förutom det har jag bara suttit framför min kära tv och kollat på en massa skitprogram.
Just nu sitter jag och väntar på att "Boston tea party" ska börja. Tjo!

Mat

Snacka om att maten här hemma är så B! Jag hade inte ätit någon frukost idag för vi hade bara torra skorpor hemma så jag hittade en liten chokladboll i kylen som antagligen hade blivit över från igår när Johanna bakade. Den har jag alltså levt på hela dagen eftersom att det fanns ingen lunch heller och ingen tid för lunch heller för den delen. Vid 5-tiden så ringer jag pappa och frågar om han kan hämta mig för jag pallar inte gå ner till tåget när det regnade och allt. Såklart sa han nej. Liksom varför!? Han hade ändå inget annat för sig liksom, det är bara för att han är så jäkla lat! Vid såna tillfällen önskar man att man blir rånad eller nåt när man går till tåget så att han kan känna lite skuldkänsor för att han inte hämtade mig. Han säger iallafall att det finns mat hemma när jag kommer, och när jag kommer hem och går in i köket så ser jag den fruktansvärda synen av en slemmig köttgryta och torr potatisgratäng! Okej, man ska inte klaga så mycket på maten men hallå, det finns faktiskt en gräns! Det kallar jag inte mat! Så jag åt knappt någonting och nu sitter jag här och är vrålhungrig. Snacka om att det är bantingsmetod att äta mat hemma hos mig!

Vintertid

Våran inspelning blev lyckad idag. Imorgon ska vi fortsätta och så ska även Elin vara med. Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder för dom e så sjuka, men när videon är klar så kommer den komma upp i Stinas blogg. Vi har iallafall haft många skratt idag om man säger så.
Nu är det ju som sagt vintertid och det är helt sjukt hur snabbt det blir mörkt på kvällen nu! Vid kvart i 5 gick jag till tåget och skulle åka hem till pappa och då var det redan kolsvart ute. Sen tycker jag förövrigt att den här dagen har kännts som en evighet. Den tar aldrig slut liksom, ska nog snart gå och lägga mig för jag måste vara pigg när vi ska fortsätta spela in imorgon :) Ska vara hos Fille vid 11-tiden så måste åka härifrån senast 10. Imorgon kaaaaaanske det bjuds på nån bild.

Gudmorning David

Snart kommer Stina och Filippa och så ska vi börja spela in. Det kommer att bli hur kul som helt, hoppas bara att det inte blir totalt misslyckat.
Har ni ställt om klockan förresten? Nu får man sova en timme längre, sköönt :)

Ni glömmer väl inte...

Ni glömmer väl inte att ställa om klockan i natt?

Nystädat

Började städa mitt rum vid halv 6-tiden och blev klar för kanske en halvtimme sen. Observera då att jag har kollat på tv och suttit vid datan samtidigt så det har blivit en hel del pauser i mitt städande. Det är helt otroligt vad mycket man hittar när man röjer lite på skrivbordet. Hittade t.ex 2 st fribiljetter till simhallen, men dom hade gått ut i september så dom var bara att kasta. Hittade även 2 biobiljetter, men dom gick ut den 13 oktober så dom var också bara att kasta i soptunnan. Jag måste verkligen hålla bättre ordning på min saker!
Imorgon kommer Strippe och Fille hem till mig, då ska vi börja med vårat projekt :)

Dags att städa?

När jag kommer hem från jobbet idag kanske det är dags att städa rummet...Det börjar bli rätt så rörigt här inne.




Idol

Har suttit och kollat på Idol och som vanligt klagat mig genom den största delen av programmet. Loulou låter som att hon är helt täpt i näsan, Lars lät som en 5-åring, Robin B lät som vanligt som Christoffer Hiding och förresten, vad har hänt med hans hår egentligen!? Var inte det kort alldeles nyss? Hur fort växer hans hår egentligen?
Johan Palm är inte ens värd att nämna för han är så vedervärdig och dålig att man knappt tror att det är sant! Han är en typisk jobbig person som kommer att gå jättelångt för alla fjortisar rösta på honom.
Efter Idol så var det Fredag hela veckan, och shit vad tråkigt det är! Vad har hänt med alla roliga sketcher? Fy vad trist!

Fisk

Usch, det serverades fisk till middag! Fisk på en fredag liksom! Vad är problemet egentligen!?
Förresten ringde pappa och sa att i vår när fotbollssäsongen drar igång igen så kanske jag ska få jobba på Råsunda jag ba yeeeey! McDonalds kan slänga sig i väggen liksom!
Pappa sa även att han skulle hämta ut Idol-biljetterna imorgon :) Bästa platserna såklart!

Håltimme

Så roligt man kan ha på en håltimme...:)


HÖSTLOV!

Äntligen höstlov! Herregud vad jag har längtat, ska bli så himla skönt med en hela vecka utan skola. Fast jag måste ju läsa mina pissiga böcker som ska vara klara nån gång efter lovet så helt fri från skolan är jag inte.
Idag tog jag, Pitte och Fitte tåget som gick kvart över 8. Första lektionen var bild och jag gjorde absolut ingenting. Jag hämtade inte ens en penna, det enda jag gjorde var att lägga fram ett papper på bordet så att det såg ut som att jag ritade, men i själva verket så satt jag bara och snackade med Stina. Sen skulle vi kolla på nån FN-film, och det var verkligen supertrist. Jag satt bara och var hungrig så jag kunde inte koncentrera mig.
Vi lunchade på Food Court och sen knallade vi runt lite på Åhléns och kollade på julsaker som dom redan börjar sälja. Det spelades även julmusik, liksom det är oktober! Herregud.
Vi bestämde oss iallafall för att skippa spanskan så vi satt på ett ödeställe och tog massa roliga bilder och Filippa garvade så mycket att hon låg på rygg på golvet och asgarvade så hon satte sitt tuggummi i halsen. Det är såna tillfällen man skulle haft filmkameran framme.
Sista lektionen skulle vi kolla på en till film om FN, men jag fattade inte vad filmen hade med FN att göra för det var nån konstig film som dom både pratade ryska, spanska och engelska i och ingen svensk text. Efter filmen fick vi en varsin FN-bakelse som jag mådde jätteilla på efter att jag hade proppat i mig hela. Sen åkte vi hem, och när i kom till Jakan station och hade kommit n er för trapporna så var det en gubbe som gick framför oss som ba snubblade och gled över hela golvet, och när han glider över golvet så skriker han "NEEEEEIIIIIJJJ" och där bakom gick vi och försökte verkligen hålla oss för garv men det var ganska omöjligt. Det var iallafall en vig gube så han resta på sig på en gång och fortsatte gå, så ingen större skada skedd.
Imorgon ska jag jobba. Kul....eller inte

En dag kvar tills höstlovet!

Imorgon är sista dagen innan höstlovet. Fett skönt säger jag bara! Och vårat höstlovsprojekt kommer att äga alltså.
Idag började vi 09.45 med svenska C, och sen var det lunch. Vi käkade på Subway och sen gick vi tillbaka till skolan för att planera inför vårat lilla projekt. Sista lektionen var samhällskunskap där vi kollade klart på den sjukt tråkiga filmen.
Sen slutade vi eftersom att vi inte hade någon gympa idag. Då gick jag och Fille till Hemköp och köpte lite godis och sen gick vi till tåget och åkte hem.
Imorgon är det FN-dag kul....eller inte.

Bonde söker fru

Sitter och kollar på bögprogrammet Bonde söker fru trots att jag hatar det programmet så satans mycket. Snacka om att TV4 har idébrist på bra program. Sen borde det ju bara på tiden att dom byter namn på programmet. Namnet stämmer ju bara till hälften, det är ju en tjej och en bög med så dom söker väl antagligen män. Haha, asså bögarna är ju bara för bögiga! Inte nog med att dom pratar som fjollor så skulle dom rida också. Give me a break!

När jaaaag var ett vårtsviinsbaaaarn!

  


Soft dag

Idag hade vi en riktigt soft dag som vi började klockan 10 med mentorstid, och efter det mattestuga. Jag gjorde typ inte ett enda tal på hela lektionen för jag var å jädrans hungrig, men tillslut blev klockan halv 12 och vi slutade för dagen. Då gick vi och käkade lunch på Donken och sen gick vi bort till pendeln för att åka hem. Vi hade precis missat tåget så vi spelade in lite roliga filmer, som blev en aning misslyckade menmen.
När vi kom till Jakan så skulle Fille gå till Kicks och köpa puder så jag och Strippe följde med. Sen begav jag mig hemåt och har inte gjort någon nytta alls sen jag kom hem. Bara suttit vid datan och softat.

Förresten, idag fick jag lön! Halleluljah!

Nytt golv

Nu är det nya golvet i vardagsrummet helt klart. Det har lukrat som en jävla träslöjd här i 2 dagar nu, men nu är det äntligen klart. Det blev jättefint, känns liksom helt annorlunda. Golv gör väldigt mycket, tro det eller ej.
Klockan 9 ska jag kolla på Desperate Housewives, fram tills dess ska jag väl antagligen bara sitta vid datan. Det finns inte så mycket att se på tv asså. Andra Avenyn som förövrigt är värsta bögserien suger så hårt den här säsongen. Bara massa gråa stela människor och kvar i serien ju! Fast eftersom att jag inte har nåt att göra så kollar jag ändå.
Nepp, nu ska jag betälla lite bilder, korv på er!

Ingen rubrik

Sjukt trist dag i skolan idag, började med civilrättsprov som gick åt helvete, sen lunch, sen spanska där jag fick tillbaka mitt spanskaprov som jag fick G på, och sen tråkig samhällskunskap med en skittråkig dokumentärfilm.
Sista lektionen var bild, men vi pallade inte gå på den så vi åkte hem istället. Eller först gick vi till Hemköp och tjackade lite onyttigheter men sen åkte vi hem.


Ångest

Imorgon har vi prov i civilrätt. Jag har inte pluggat någonting och jag känner lite smått ångest över det, men man får ju ha anteckningar och så har vi gått igenom samma sak 100 gånger så det borde lösa sig. Att läsa i boken känns totalt uteslutet för jag sitter och läser utan att fatta någonting. Det blir liksom så att ögonen kollar på texten men man fattar inte ett ord så man börjat tänka på massa andra saker istället. Som t.ex höstlovet.

Kryssning med Stina

Tänkte sammanfatta min Ålandsresa med Stina i helgen. Pappa skjutsade oss till båten vid 4-tiden och vi hämtade ut biljetterna och ställde oss i den superlånga kön som var uppe på själva terminalen. Kvart över 5 släppte dom in oss i båten och då virrade vi runt och letade efter våran hytt som vi tillslut hittade. Det var en väldigt stíílig hytt med fönster och allt :) Vi gjorde oss lite iordning och sen gick vi runt några varv i båten och kollade läget. Lite senare på kvällen så var vi inne i Tax Free´n och då krockade vi med Danny från EMD som kom runt hörnet. Han skulle uppträda med EMD på kvällen.
Vi gick iallafall runt lite och massa äckliga människor raggade på oss, b.la en äcklig gubbe som typ trodde sig vara skitung. Det var värsta feta trycket på dansgolvet för vid midnatt så uppträdde EMD och alla blev helt galna och tröck på från alla olika håll så vi stod helt mosade i mitten. Det fanns ingen luft heller och så var det så jävla varmt. Vid 1-tiden så hade dom sjungit klart och då kunde vi ta oss ut från den stora folkmassan där alla stod packade som sillar och då gick vi ner i hytten och fixade oss iordning lite för vi såg inte kloka ut efter trängseln på dansgolvet. Efter det blev vi lite hungriga så vi gick till en tapas bar och käkade nån macka för vi hade ju inte ätit någon middag. Sen var typ allting stängt så vi gick ner till hytten och snackade lite, sen slocknade vi.
Dagen efter käkade vi frulle i cafeterian och sen knallade vi runt på båten lite och var inne i Tax Free´n och lite sånt. Uppe på Fun Club luktade det spya för det var nån äcklig människa som hade spytt över hela fönstret typ. Grows!
När klockan var 3 typ så kom vi tillbaka till Stockholm och innan vi klev av båten så satt typ EMD på några stolar och signerade så då passade vi på att ta kort med dom, haha. Fast snacka om att jag blev ful på bilderna! Jag ser ut som Tårtan! Fy fasiken!
Jaja, vi hade en sjukt rolig helg iallafall :) 

           

        

       

Bild 1: Stina i våran hytt
Bild 2: Haha, töntar
Bild 3: Jag försökte ta en bild på våran utsikt över Gröna Lund men misslyckades en aning
Bild 4: Stina på Fun Club
Bild 5: Stina & jag
Bild 6: Fun Club
Bild 7: Misslyckad bild på dansgolvet
Bild 8: På dansgolvet. Haha, kolla in den lila killen i bakrunden
Bild 9: Vårat mousserande vííííín som vi fick av några roliga stekare
Bild 10: Utsikt
Bild 11: Våran hytt
Bild 12: Oseriösa

Tillåt mig skratta

Herregud, man kan ju undra vad vissa människor tänker med! Antagligen rövhålet...
Skrattretande

Hemma på torra land

Så var man hemma på fastlandet igen då efter ett dygn på Östersjön. Det har varit hur kul som helst, men jag berättar mer i ett inlägg som kommer imorgon för jag är så trött nu.
Ha det bra!

Tiden går lååååångsamt

Nu har jag duschat och fönat håret samt håller på att packa ner det sista. Ska nog locka håret också, eller jag vet inte..Jag har berslutsångest, hjälp mig! tar iallafall me dmig locktången så att jag kan locka håret på båten om jag nu skulle få för mig det. Sen har jag bytt om 5 gånger också för jag vet inte vad jag ska ha på mig! Det slutade iallafall med att jag har den gråa "tröjklänningen" som jag hade igår och så ska jag byta om när jag kommer på båten. Fast vem vet, jag kommer säkert hinna ändra mig en gång till innan klockan 4.
Det här blir förmodligen mitt sista inlägg för idag, kanske bloggar imorgon när jag kommer hem fast det är inte så troligt. Annars hörs vi på måndag igen!
Skepp o´hoj!

Btw, Katrin Zytomierska f.d Schulman fick sparken från TV4 i natt efter Idol. Oväntat?

Today is the day

Har sovit grymt dåligt i natt. Gick och la mig i skaplig tid, men kunde såklart inte sova. När jag äntligen lyckades somna så vaknar jag till av att pappa har tv'n på med JÄTTEHÖG volym så jag vrålar att han ska sänka, men såklart så hör han inget för att han antagligen har somnat i soffan och jag orkar inte gå upp och sänka så jag lägger kudden över huvudet och försöker somna om. Tilslut lyckas jag, men klockan 06.00 vaknar jag och sen dess har jag legat och sovit lite om vart annat. Jag vaknar till och sen somnar jag om osv. Tillslut bestämde jag mig för att gå upp, så nu sitter jag här och ska väl snart käka lite frulle, sen hoppa in i duschen och packa det sista.
Kram

Där satt den!

Yes! Yazmina fick lämna Idol! Jag och pappa satt och asgarvade när hon åkte ut och började storböla. Haha, känslokall som man är :P Nejdå, men jag tycker verkligen att hon suger så jag blev skitglad att hon åkte ut. Idol är en tävling för dom som kan sjunga. Därför ska Johan Palm åka ut nästa vecka!

Ett inlägg om Idol också

Måste skriva ett litet inlägg om Idol också. Johan Palm sjöng förjävligt och Yazmina lät lika tråkig och klen som vanligt. Nån av dom måste ut asså! men Johan Palm stannar väl antagligen kvar eftersom att han har hela Sveriges fjortiselit som hejar på honom bara för att dom tycker att han är söt. För det första så är Idol en sångtävling och han sjunger som en crackpipa och för det andra så är han inte ett dugg söt. Han ser bara allmänt skitig och ovårdad ut. Fy fan säger jag bara.

Klädpanik

Nu har jag klädpanik. Jag har förvisso snart packat klart inför imorgon, men jag kommer ändra mig i sista sekund så det är bäst att ta med sig hela garderoben. Problemet är bara att jag inte får plats med allt så jag måste verkligen planera vilka kläder och skor som jag ska ha med mig. Gaaaaah, sånt här är s svårt asså! Ibland önskar man att man hade en privat stylist.
Imorgon ska iallafall pappa skjutsa mig och Stina till båten som går klockan 18.00 så jag har ju typ på mig på dagen att fortsätta med min beslutsångest med kläder och skor.

Saknar inte!

Vårat fuktskadade kök





Pappas bilder från Usa

Här kommer några bilder som pappa tog i Usa. Jag vill oxå diiiit!


Där World Trade Center stod. Fatta att dom fortfarande inte har fått iordning där! Typ 7 år senare liksom. Fast det förstår man för det var ju verkligen hur stort som helst.



Utsikt från Empire State Building



Fet utsikt över New York



Jag vill dit!



Lite svenskt mitt i New York också ;)

Tacos

Har precis avnjutit en väldigt fin middag bestående av tacos tillsammans med min pappa. Fast grejen är den att när jag äter tacos hemma hos pappa så smakar den inte alls lika gott som den gär när jag äter det hemma hos mamma. Min pappa vet helt enkelt inte hur man kryddar maten så det blir totalt smaklöst. Jaja, det finns väl folk med värre problem..
Ikväll ska jag ta det jävligt soft faktiskt, ska sitta och kolla på Idol och hoppas på att Johan Palm elle Yazmina åker ut. Sen kommer jag sitta och störa mig och kommentera allas kläder och frisyrer som alltid. Fast ikväll kommer jag få sitta ensam och kolla på Idol för pappa flyr fältet. han hatar Idol. Hur kan man göra det liksom!?

Helg

Äntligen helg! Shit vad snabbt den här veckan har gått känns det som. Det var ju måndag alldeles nyss. Man börjar väl bli gammal, haha.
Idag började vi iallafall 08.35 med bild där jag typ inte gjorde nånting. Satt mest bara och kollade vad alla andra ritade. Efter det var det civilrätt med lite repetiotion inför prvet och sen var det äntligen lunch. Jag var hungrig som en flodhäst och vi käkade kebabtallrik på Food Court. Hur gott som helst!
Sen var det español där vi kollade färdigt på "Pans Labyrint", och tillsist så hade vi matte. Gjorde typ 2 tal, satt mest och skrattade.
Men nu är det iallafall helg och det känns jätteskönt. Imorgon ska jag på Ålandskryssning med Stina och det ska bli fett kul!
Skriver nog lite mer senare,
Kram

Livräddning

Idag började vi 09.45 med svenska C och sen var det lunch. Då gick vi i regnet till Subway och käkade och sen fördrev vi våran långa håltimme lite genom att gå runt inne på Åhléns. Sen gick vi tillbaka till skolan och spelade in lite sjuka filmer med min mobil och sen var det samhällskunskap. Då hade läraren föreläsning om Usa och lite sånt, och sen skulle vi ha gympa. Idag skulle vi simma och ha livräddning men vi var bara 5 stycken som var med. Först skulle man simma 4 längder valfritt sim, och sen 4 längder ryggsim. Efter det var det dags för lite livräddning och man skulle simma med en livboj, och sen skulle man vara 2 och 2 och "rädda" den andra personen. Fille höll på att strypa mig förövrigt. Sen kom mitt hatmoment. Man skulle simma ner på botten och hämta upp en fet docka, men när jag är långt under vatten så blir det alltid så mycket tryck i mina öron så att det känns som att huvudet ska sprängas så jag lyckades inte. Det blir väl rest på det, men wtf. Det var ju bara en docka liksom.
Sen var vi äntligen klara med den tråkiga gympalektionen och jag gick hem. Varför är det så kallt hemma hos mig förresten? Man sitter typ och skakar när man kollar på tv för att det är så jädra kallt. Det måste vara fel på mitt element asså!

Bonde söker bög

Omg säger jag bara. Shit vilka bögar som är med i Bonde söker fru! Haha dom betedde ju sig fan tjejigare än vad tjejer gör. Jag fattar inte ens varför jag kollar på det programmet överhuvudtaget. Snacka om hjärndött.

Rubrik

Pappa hämtade upp mig vid 5-tiden och så åkte vi hem till Sumpan och så köpte jag en tunnbrödrulle på Sturegrillen till middag för pappa var inte hungrig eftersom att han fortfarande inte har ställt om sig sen han kom hem från Usa, han ligger liksom 6 timmar efter i tiden. Tunnbrödsrullen var iallafall äcklig, den smakade plast av någon konstig anledning så jag åt bara halva.
Nu ska jag snart kolla på det otroligt intelligensbefriade programmet "Bonde söker fru" för jag har ändå inget anat att göra. Borde egentligen plugga till nåt, eller läsa i Lasermannen, fast jag orkar inte. Jag kommer nog aldrig bli klar med den boken för jag är så himla omotiverad till att läsa! Sen har jag ju engelskaboken som jag måste läsa också och den fattar jag inte heller hur jag ska klara av att läsa. Böcker är liksom bland det värsta jag vet och nu sitter jag med 2 böcker som jag är tvingad till att läsa. Får lust att anställa någon som läser dom åt mig och sen förklarar vad dom handlade om.

Tidsfördriv

DIVERSE:
Namn:
Jessica Blomgren
Födelsedag: 4 juli
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Ljusa slingor
Längd: 161 cm
Höger/vänsterhänt: Höger
Värsta ovanan: Hm..tvångstankar?
Din svaghet: Onyttig mat
Dina rädslor: Fåglar och äckliga insekter som t.ex skalbaggar
Det första du tänker på när du vaknar: Shit, är det redan morgon?

FAVORIT:
Färg:
 Svart och vit på kläder, men annars blå
Mat: Skräpmat
Djur: Hund och katt
Glass: Calippo
Godis: Choklad
Affär: Ginatricot, Zara, H&M
Sallad: Avocadosallad
Skådespelare: Ingen aning, finns jättemånga
Låt: Jättemånga
Nummer: 26 och 4
Tuggummi: Stimorol Fusion
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Tandkräm: Colgate
Radiostation: Det varierar
Doft: DKNY

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor:
 Rik som ett troll
Hur vill du dö: Jag vill bli skjuten när jag köper en plattfisk i Östermalmshallen. Fast inte förren jag är en gammal tant.
Vem av dina vänner är mest lik dig: Stina och Fille
Vem är högljuddast: Båda
Vem får dig mest att skratta: Stina och Fille
Vem har du känt längst: Stina
Vem är blygast: Det vet jag inte
När grät du mest: Minns inte
Vad är den bästa känslan i världen: Glädje
Värsta känslan: Rädsla
Vart vill du bo i framtiden: USA
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Jag vet faktiskt inte
Hur länge tror du att du kommer leva: Tills jag dör

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
 Ja
Moonat någon: Haha, nä!
Rymt hemifrån: Nej, inte vad jag vet
Skolkat: Ja tyvärr
Tänkt på självmord: Ja det har väl hänt nån gång nä det har varit jobbigt
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Nja
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Haha, ja
Sett en död människa: Nej
Druckit alkohol: Ja
Använt droger: Nej och kommer aldrig hända
Ätit sushi: Ja
Varit på scen: Ja
Snattat: När jag var liten snattade jag ett hårspänne
Retats: Många gånger
Blivit nerslagen: Nej

DU:
Sjunger bra: Nej verkligen inte, fast jag sjunger ändå
Vill gifta dig: Det skulle vara trevligt, om man hittade den rätta
Kommer överänns med dina föräldrar: Ibland
Gillar åska: Nej eller ibland är det mysigt
Spelar något instrument: Nej, jag men har klarat steg 1 på keyboard, gitarr, trummor och elbas
Äger en iPod: Ja en iPod Nano
Går till kyrkan: Nej det gör jag inte
Sover med gosedjur: Inte längre
För dagbok: Bloggar, men annars inte nej
Dansar i regn: Inte direkt
Sjunger i duschen: Ja oftast

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
 Coca Cola
Mcdonalds/Burger King: Donken in my <3
Choklad/vanilj: Det beror på vad
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/veg: Båda
Tv/film: Tv
Gitarr/trummor: Trummor
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: Kinamat
Kakor/paj: Kakor
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Döv

KAN DU:
Gå ner i splitt:
 Nej är inte så vig
Skriva med båda händerna: Nej bara med höger
Vissla: Nej, det kommer bara en ton med en massa luft
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Nej
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej
Dansa: Ja det kan jag
Äta vad du vill utan att oroa dig: Ja

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade:
 Öhm..det vet jag inte
Du pratade i telefonen med: Pappa
Du kramade: Mamma
Du skällde på: Johanna
Du sportade med: Jag minns inte ens när jag sportade senast

SENAST DU:
Skrattade:
 Idag när Stina MMS:ade en bild å en gammal lärare som såg förjävlig ut
Grät: Minns inte
Tuggade tuggummi: Kommer inte ihåg
Drog ett skämt: Säkert idag, gör det jämt

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
 Ett annat hus
Lyssnar du på musik nu: Nepp
Vad har du på dig: Svarta leggings, röd tröj/klänning

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
 Nja vet inte riktigt
Mirakel: Jodå
Magi: Nej egentligen inte
Kärlek vid första ögonkastet: Absolut
Gud: Nej
Satan: What? Nej..
Spöken: Ibland
Tomten: Nej han finns ju inte

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
USA
Hur många plattor äger du: Många
Hur många kuddar sover du med: 4
Dricker du mjölk: Ibland fast helt inte
Personer du hatar: Inte värt att nämnas..
Tror du gud är en tjej: Har inte tänkt på det
Hur många signaler innan du svarar: 3 kanske, det är olika
Vad borde man uppfinna: Teleportör
Är du ett hälsofreak: Vad menas?
Vad är det värsta vädret: Snö, slask, regn

Problem i paradiset

Så himla schööön asså!



Länge sen

Hittade en gammal bild från väääääldigt länge sen när jag hade brunt hår. Ignorera ansiktet för jag ser ut att vara helt dum i huvudet, men det vara bara för att jag skulle precis hoppa och slänga mig i sängen när bilden togs.


BOBCAT!


Fuck off Johan Palm

Snälla, kan någon ta bort tönten Johan Palm från Idol!? Usch, han är så satans dålig på att sjunga och ser ut som en slaffsig 12-åring. Men det är väl typsikt svenska folket att rösta på honom så att han vinner hela skiten. Jag hatar honom ännu mer för att han snodde den sista kvalplatsen från slutaudition från våran kompis Kristofer Greczula! Biatch!

Väska

Den här väskan köpte förresten pappa till mig i New York. Han är rätt så snäll ändå...:)


Längtan

Jag längtar tills på lördag!

Varför får jag inte åka utomlands!?

Shit vad förbannad jag är! Min pappa är så satans snål att jag dör! Han kom hem från Usa för 2 dagar sen och direkt när han kommer hem så berättar han att han ska åka till Thaland i november, men liksom hallå!? Jag kanske också vill följa med! Varför får jag aldrig följa med? På bara det här året så har han hunnit vara i Thailand, Spanien x2, Usa och nu ska han tydligen till Thailand igen! Vad är hans feta problem!? Han kan ju inte precis skylla på att det är för dyrt att ha med mig för isåfall kunde han ju skippat några av dom andra resorna. Hur snål får man bli egentligen!?

En riktig vän



En riktig vän - text & musik Filip och Fredrik

När jag kom upp till Stockholm var det nånting jag sakna, sen träffa jag dig och hela världen den vakna,
Allting har blivit bättre sen jag hittade en riktig vän....Som du!

Vi möttes på en konsert med Hoola Bandoola, långt innan Peter Settman hade startat produktionsbolaget Baluba,
Allting har blivit bättre sen jag hittade en riktig vän....Som du!

När jag tänker efter var Settman jävligt early, han startade Baluba långt innan Hugh Grant hade börjat ligga med Liz Hurley,
Vad snackar vi då 92/93 när Settman gjorde Ronny och Ragge? Exakt det var på eget bolag, samma år som Richard Wolf fick en guldbagge,
Vad ironiskt att alla kvinnor då tyckte Richard Wolf var så vacker och nice, Ja han var sådär skönt ouppnårlig för kvinnorna för han packar baajs,
Allting har blivit bättre sen jag hittade en riktig vän....Som du!

Gyllene Tider har en låt som heter "Min tjej och jag har ett eget språk", det är som när du och jag skrattar åt Dave Crahl och hans trummis semestrar i Montauk,

Bara du förstår hur kul det är med Steve Jobs look, högt skurna jeans, svart polo och sneakers när han presenterar sin nya powerbook,
När jag ligger på min dödsbädd ska jag minnas alla skratten, vi haft åt att skrika Steve Jobs dricker sodiumfritt vatten,

Datdaradatdaradatdaradatdataradataradat

Allting har blivit bättre sen jag hittade en BÄSTA vän....SOM DU!

Hemma

Idag gick jag, Stina och Fille på extralektionen i matte. Det var en lektion där läraren skulle lära ut algebra från grunden och det var verkligen från grunden. Fett pinsamt för vi var dom enda som var där och det var typ matte från lågstadiet, haha. Han började ta fram tennsticksaskar och kulor at räkna med och vi ba okej? Men jag har iallafall kommit fram till att det är nåt fel på mig när det gäller matte. Jag måste typ ligga minst 5 år efter i matematik. Sorgligt, men sant.
Efter den lilla extralektionen så hade vi mentorstid och sen skulle vi få gå på lunch trodde vi, men tydligen tyckte matteläraren att vi skulle vara i pluggstugan innan lunch eftersom att han antagligen fattade att vi inte hade tänkt komma efter lunch, så vi blev sittandes med massa mattetal som han hade skrivit upp åt oss i typ 1 timme. Sen fick vi iallafall gå på lunch och vi stack till Donken och satt där en stund. Sen gich vi bort till tåget som vi precis hade missat så vi satt på en bänk och garvade och skrek på byggarbetarna.
Nu sitter jag här hemma hos mamma och ska försöka göra min engelskaläxa, och sen ska jag packa min resväska och vänta på att pappa kommer och hämtar mig för jag pallar inte ta tåget hem igen.

Idol final

Jag, Stina, Fille och Elin ska gå på Idol-finalen i Globen! Fett kul :D

Desperate Housewives

Har suttit och kollat på Desperate Housewives nu, och fått massa dampattacker på den där Kayla. Hur psykad får man bli egentligen!? Jag har typ suttit och stört mig på henne hela programmet, men i slutet så tyckte jag faktiskt synd om henne trots att hon är en satunge.
Kollade även på Andra Avenyn och shit vad detprogrammet irriterar mig nu! Förra säsongen var bra, men nu har dom liksom tagit in nya skådisar som suger så hårt asså! Man kan fan inte ha med en skåning i en serie, då begriper man ju ingenting och det hela blir så tillgjort. Fett dåliga skådisar som har kommit! Ta tillbaka dom andra liksom.
Haha, vad störig jag är som sitter och irriterar mig på såna här töntiga saker, men sån är jag liksom. Jag kan inte se ett enda program utan att klaga och kritisera. Dom enda programen som jag tycker äger så hårt är Filip och Fredriks program. Så jävkla klockrena asså! "Boston Tea Party" börjar den 27:e oktober, kanske inte några av deras bästa program, men inslagen är roliga. Dom ska tydligen testa att vara fulla på jobbet. Haha fett kul!

Imorgon börjar jag 9 för jag måste gå på extramatte och lära mig algebra. Ofta att jag kommer lära mig på en halvtimme liksom, menmen. Efter skolan ska jag hem till mamma och packa min feta resväska och så ska jag försöka göra klart engelskan. Kommer ju inte hinna göra den i helgen så jag måste ta tag i den nu.

Take my breath awaaaaay

Har den låten på hjärnan just nu. Fett irriterande. Shit vad tråkigt jag har just nu asså. Sitter bara och väntar på att det ska börja några bra tv-program. Idag är det Desperate Housewives :D Missa inte!
Nepp, nu ska jag gå och göra nåt annat, seya.

Jess of Sviden

Här är min nya blogg. Namnet kommer ifrån Jann of Sviden, Sveriges skönaste kaboj :) Härmade Stina lite genom att ta en av hans meningar men dom är ju bara så ägiga! Så från och med nu kommer jag att skriva i den här bloggen istället.
Det här är ju då mitt första inlägg och det tänkte jag tillägna Jann of Sviden, så varsågoda; Jann of Sviden - Svidish kaboj!




RSS 2.0