Acon och Bägg

Nu har jag solat på balkongen i ett x antal timmar. Dessvärre så är jag typ lika blek som innan. Aja, det var värt ett försök iallafall. Vid halv 12 åkte jag bort till Järfällavallen och kollade när Johanna spelade fotboll som sagt. Dom mötte nåt Tensta/Rinkeby-lag och FC Järfälla vann med 3-1. Efter matchen stack vi till mormor och käkade nån vidrig tårta och sen gick vi hem och sen dess har jag solat.
Nu få rman väl hoppas att det blir nåt ätbart till middag. Min lunch bestod av en raggarballe med svängdärrar och en jääääävla massa blod. Grows!

Mors dag

Idag är det Mors dag och dagen till ära hade jag faktiskköpt ett par örhängen till min mamma. Fast jag var smart när jag köpte dom för jag köpte ett par som jag tyckte var snygga så kan jag låna dom hur mycket jag vill. Jag har bokat dom den 11 juni :)
Idag ska jag iallafall bor till Järfällavallen och kolla när Johanna spelar St Eriks-cupen. Sen åker vi hem till mormor och svullar tårta för hon har inget annat för sig så hon tar mors dag på allvar. Häj häj!

Robinson 2009

Så var Robinson 2009 avgjort. Jag trodde först att Anna skulle vinna. När hon åkte ut trodde jag att Jarmo skulle vinna. Ellenore var iallafall den sista jag trodde skulle vinna. Ack så fel man kan ha ibland.

Det här är inget inlägg. Det är en KEPS!

Idag var det som sagt Stockholm Marathon inne i stan och det var riktigt mycker folk på Donken. Dessutom var alla chefer där, alltså ungefär 10 st så det var inte läge för att slappa idag. Jag stog iallafall och glodde på idioterna som sprang loppet i hettan. Något sånt skulle aldrig falla mig in, jag skulle ändå komma fett sist. Några andra idioter var några som gick runt utklädda i isbjörnar (varmt?) och delade ut Vicks Blue i nån ny variant. Snacka om att man skulle dö av värmeslag i den där kostymen. Annars gick dagen hyffsat snabbt jämfört vad det brukar göra. Kanske berodde det på att det var mycket folk. Fille och Ylva kom in och hälsade på mig också :) Jag såg även en exakt kopia av Maaakus från Vaaaberg. Himla roligt.
Efter jobbet tog jag tuben till Globen och mötte upp mamma, Andreas och Johanna för vi skulle käka middag hos Andreas mamma. Jag hatar egentligen såna där torra middagar men maten var faktiskt god. Sen kom mamma och Andreas på att dom ville flytta till Blåsut eller Johanneshov eller vad fasen det heter. Tack liksom. Aja, känner jag dom rätt så kommer vi bo kvar där vi bor.

 

 

 

Bild 1: Jag pyntade med ballonger på jobbet
Bild 2: Tidsfördrift
Bild 3: Andreas mamma bor ganska nära Globen
Bild 4: Bobbo Krull
Bild 5: Checka in stugan som dom har satt dit på taket på Globen. Det är faktiskt en hel stuga som är 3 meter hög tro det eller ej. Vilket kanonläge.
Bild 6: Man kan tolka det som Fredriks frisyr eller möjligtvis Carina Bergs frisyr

Shingelingelinglingling

Hejsan hoppsan! Åkte till Sumpan vid halv 11 och käkade på lunch på Subway med Sniffs och Snoffs innan skolan började. Sen gick vi till skolan och gjorde vårat spanskaprov som gick helt okej och sen slutade vi. Då satte vi kurs mot Stinsen för att jag och Sniffs skulle ju somsagt köpa klänningar. Stina hittade en på Ginatricot och jag haffade en på Vero Moda. Efter några timmar där åkte vi hem och resan hem var ju rena skämtet. Vi missade  princip allt som går att missa. Först bussen, sen tåget och sen tåget igen från Karlberg. Menmen, man kan inte jämt ha tur.
Imorgon ska jag jobba. Skitroligt, speciellt med några miljarder människor som ska kolla på Stockholm Marathon kommer komma in och käka. Stackars dom som ska springa i värmen säger jag bara. Skulle aldrig utsätta mig för något sånt, men man får väl stå och skratta åt dom när dom springer förbi Donken.

Kapsyl

Godmorgon Sveriges framtid! Igår orkade jag helt enkelt inte skriva något. Jag skulle egentligen ha pluggat på spanskaprovet men det fanns så mycket annat som jag kände ett starkt tvång till att göra istället. Som t.ex att borsta marsvinen. Jag brukar knappt ens hålla i dom annars men nu kände jag verkligen att jag kunde göra vad som helst bara jag slapp plugga för det är så ofantligt tråkigt. Fast spanskaprovet känns lite som en baggis, man borde kunna det som kommer så jag tar det som det kommer. Vaknade vid 8-tiden och tänkte att jag skulle börja plugga lite men nu sitter jag här 1½ timme senare och har fortfarande inte börjat plugga. Det kom nåt ivägen för mig den här gången också, fast denna gång DN Bostads-tidningen som låg på bordet och den var riktigt fet ska jag säga så det enda jag har hunnit med sen jag vaknade är att kollat i den så nu får jag ta och lägga på ett kol. Fast jag ska ju inte gå hemifrån förren klockan halv 11 så det är kanske inte så bråttom iallafall..
Igårkväll kollade jag på Grannfejden. Dom bråkade om ett träd. Riktigt bra program asså!
Efter spanskaprovet så ska jag åka till Stinsen med Stins Stina och Stins Fille och tjacka en klänning. Godnatt!

Man kan inte alltid bli bra på bild...PART 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej tjejer! Hej Filippa!

Idag började vi 10 med mentorstid och sen fick man göra vad man ville, typ jobba men kompletteringa och sånt men jag och Sigfrid klottrade i en tidning istället som vanligt. Vid 11 gick jag, Pitte och Fitte till Donken och käkade lunch. Sen gick vi tillbaka till skolan och hade 2 timmars naturkunskap som jag inte kunde koncentrera mig på. Efter det fick vi äntligen sluta och då åkte vi in till stan för jag och Stina skulle köpa en klänning men det är bara fettostolekar kvar så vi satsar på Stinsen istället. Vi såg iaf Kissie inne på Ginatricot vid Hötorget, ful om stryk i sina fiskläppar och fejkade hår.
Nu har jag precis druckit en liter Brämhults hallondryck. Hej då era fruktkakor aka Pekka Heinos!

Staden Townsville!

Idag hade vi vårat processpel och det gick faktiskt bra. Vi vann målet så det kändes grrrrreat ;) Sen mötte vi Stina som hade försovit sig och gick och käkade på Subway. Vi satt ute i solen och käkade idag igen och stektes som grillkorvar. Efter det gick vi tillbaka till skolan och hade spanska men man fick sitt avart man ville och öva inför provet så vi begav oss till biblioteket och satt och klottrade i en Metro-tidning istället. Sista lektionen var samhällskunskap och sen slutade vi. Då mötte vi upp Torres och åkte hem. När jag kom hem satte jag mig på balkongen och stekte och kollade på Dum&Dummare. Sen blev det dåligt väder så jag gick in istället. Jag är sugen på något onyttigt. Förvånansvärt va?

Titta en massa vatten!

Idag har vi bara haft onödiga lektioner. Först civilrätt som vi inte gjorde någonting alls på, man fick bara snacka med läraren om betyg men jag vill inte snacka med henne för hon e så fågelaktig och jag orkar inte höra hennes röst. Sen skulle vi ha natur men vi slapp så vi gick och käkade lunch istället. Idag blev det kycklingrulle på Del Fornaio. Skitmysigt att sitta ute i solen och käka. Men inte lika mysigt när den äckligaste luffaren jag någonsin skådat knatade förbi vårat bord. Luffare borde bannlysas nära restauranger!
Sen gick vi iallafall tillbaka till skolan och hade håltimme för att sedan ha en jätteonödig engelskalektion. Sen fick vi äntligen gå hem. Imorgon har vi processpel också. Jag och Stina ska spela försvarsadvokater och det kommer ju gå bra...eller inte.
Usch vilket trist inlägg, nu ska jag vänta på att Boston Tea Party. Hur ska jag fördriva tiden i 25 minuter? Jag ska nog baka något onyttigt tror jag.

Kär valp har många namn

Tudor, Bobbo Krull, Orre, Tudde, Bullekaj, Bobby Oduncu. Kär hund har många namn, men han är söt som en sockerbit och nu älskar jag faktiskt den lille vovven som tror sig vara så ball.


Kalla mig Peppe Eng

Nu blev det visst oväder.

Får jag äta på sitt skägg?

Idag hämtade pappa upp mig vid 12-tiden och så åkte vi till en liten rutten ort fylld av somalier utanför Hedesunda och hälsade på gammalfarmor. Även farmor och farfar var där så då fick jag träffa dom också. Vi käkade iallafall lunch som bestod av lasagne, och om ni känner mig så vet ni vad jag tycker om lasagne...Jag fick iallafall tvinga i mig den vidriga maten och sen fikade vi och sen åkte pappa och jag hem igen. I bilen underhöll jag mig med att kolla igenom hela säsong 2 av High Chaparall med Filip och Fredrik. Sjukt länge sen jag kollade på det.
När jag kom hem till mamma igen så går jag in i köket och vad är det för middag som står framdukat på bordet? Jo, lasagne! Vad har jag gjort för att förtjäna det här!?
Äsch, jag käkar pommes pinnes och Ben&Jerry's-glass istället. MYCKET godare. Ikväll är det Söndagsparty också, missa inte det för då ska jag skjuta er med en k-pist som jag förvarar i min källare. På tal om källare, ska nog gå ner dit nu och hänga med knarkarna. Kanske har dom sparat lite kokain till mig så att jag blir extra glad i hatten en söndagskväll som denna. Tjipp

Btw, sodastream-smaken som skulle smaka Red Bull var inte särskillt god. Det känns som att dom hade hällt i en aning för mycket tjurpiss. Jag skulle nog ge den en 2½a av 5 stjärnor. Nu vet du det Stefan Sak, fast det uttalas Sauk eftersom att du är gotlänning.

Lycka

Jag fann en ny smak på sodastream i köket idag. Vilken smak? Jo, Red Bull vad annars? Ni kan ju ninjahajja att jag blev glad när denna guldklimp stog i skafferiet.


Har du tagit min haschpipa?

Som ni kanske märker har jag varit spårlöst sen i onsdags. Det beror på att jag inte har orkat skriva helt enkelt. Men nu känner jag att lusten börjar komma tillbaka och under dom här 3 dagarna som jag har varit på en liten ö utanför Mauritius så har jag både hunnit med Gröna Lund, ätit pommes pinnes, spelat in en video och bara stått och glott (jobbat alltså).

Idag jobbade jag ju 12-16 och det var svinlite folk så det fanns ingenting att göra. Som vanligt alltså, fast utan folket. Det kom iallafall fram en ful gubbe som pratade finlandssvenska och sa att han tyckte att sin hamburgare var för salt. Sen gick han. Han åkte förmodligen hem till sitt alkisland och åt av sina egna hamburgare eftersom att det inte passade i Sverige.
Jag har även kommit underfunn med 2 saker under dom här 3 dagarna. Den första är att jag hatar pensionärer och gamlingar av alla dess slag! Dom tror dom äger hela världen med sina käppar!
Sen har jag kommit på en till grej. Jag älskar att läsa bostadsdelen i DN. Nu ska jag koka en mås. Jag är fruktansvärt hungrig.



Förresten, här är vårat senaste verk.

Jag har dunsat in i Frasse Halén

Nu ska jag frasa för den som undrar.


Vad gör du? Sköljer...

Idag började vi klockan 10 och skulle lyssna på nån astrist snubbe som föreläste om FN i 1½ timme! Zzzzzzz. Sen var det iallafall lunch och då käkade vi på Donken men vi snålade asmycket och delade på Sniffs rikskuponger bara för att vi skulle kunna käka igen sen efter skolan. Efter lunch skulle vi ha natur men vi fick bara papper och sen fick vi sluta så det tackar man för. Då åkte vi direkt in till stan och tjackade ett par schyssta pjuck. Eller egentligen 3 stycken, vi köpte 3 och betalade för 2 för vi är så ekonomiska av oss.
Sen stack vi bort till Donken och satsade stenhårt på resterande rikskuponger. Mätt blev man iallafall :)
Juste, jag har årets fetaste skavsår för den som undrar. Det är ju skavsårsäsong nu. För mig iallafall. Jag pinar mig genom maj/juni varje år med mina fötter.

Skönt med långhelg också, det behövdes verkligen.

 



Bild 1: Fika
Bild 2: Mattis Rövpappa med sin muffinsprilla
Bild 3: Birk Borkason testade också på snus med chokladmuffinssmak

Halm och blast

Hey how are you, hey how are you, hey how are you!
Igår skrev jag inget för jag hade hur mycket som helst att plugga till idag eftersom att vi hade 2 prov och sen kraschade ändå min dator. Den har typ fått svininfluensan så den måste botas.
Idag började iallafall 09.45 med processrätt där brottmålsgruppen skulle redovisa sin rättegång. Sen var det lunch och efter lunchen var det bara att sätta igång och plugga inför samhällsprovet och filmkunskapsprovet. Tråkigt, tråkigt. Aja, samhällsprovet gick dåligt och filmkunskapsprovet gick väl okej men inte jättebra. Sen slutade vi och jag mötte upp pappa och så hängde jag med till hans kontor för han skulle fixa nåt och sen åkte vi tillbaka till Sumpan och käkade middag på Texas Long Horn. Efter det så gick vi till Godismonstret (som egentligen heter Filmkedjan men har man växt upp med Godismonstret så har man) och hyrde Yesman och köpte godis. Sen gick vi upp till lägenheten och kollade på filmen och svullade. Vid halv 9 åkte jag hem till mamma igen för jag har ändå inga kläder eller nånting kvar i lägenheten i Sumpan så det var lika bra att åka hem.
Nu har jag kollat på Desperate Housewives och nu ska jag ta en dusch, skål på er!

Juste, jag fick MVG på civilrättsprovet som vi gjorde igår. Hatten av liksom för jag hade typ inte pluggat nånting, men min teori är att jag mindes lite från 1:an när jag läste Företagsekonomi.

ESC

Norge vann ESC och Sverige loosade så hårt som vanligt. Det spelar liksom ingen roll vad vi skickar, vi kommer ändå bland dom sista. Det var iallafall bra att det inte var något sovjet-ryss-balkan-land som vann för dom ä'r så töntiga och ska kompisrösta. Jag tycker att dom ska kickas från Europa.
Grattis Norge får man väl säga, men han som sjöng såg ju ut som Nils Karlsson Pysslings anhängare Bertil eller vad han heter. Äkta norsk låt som ska vara så hurtig och glad. Aja, skitsamma bättre än att anuset från Armenien vann iallafall.
Igår hann jag inte plugga, eller jag orkade inte när jag kom hem från jobbet rättare sagt så det är väl bara att sätta igång att plugga nu. 3 prov på 2 dagar liksom. Fast om jag känner mig rätt så kommer jag fastna framför datan och sitta här i några timmar och sen är det plötsligt kväll, oops.


Cykel på köpet

Igår efter en onödig skoldag stack jag och Stiffe in till Kungsan för det var Rix FM-festival lite senare. Vi hade iallafall bra platser, nästan längst fram men är det inte muppar som vrålar bakom än så är det fjortisfyllon. Aja, när det slutade så hade vi grymt ont i benen så vi gick till centralen och åkte hem.
Idag gick jag upp megatidigt kändes det som, hade kunnat sova hela dagen men nej, här ska man upp och jobba. Det gick iallafall asfort på jobbet idag för vi ansiktsmålade så idag ska jag inte alls klaga på mitt jobb.
Har inte hunnit plugga nåonting idag heller så det får bli imorgon. Jösses, jag måste plugga inför 3 prov imorrn asså. Skjut mig snälla!

Pojken i glaskulan

Idag var det en onödig skoldag men jag älskar såna slappa dagar så det gjorde inte mig någonting. Vi hade iallafall svenskatal, lunch, håltimme och en samhällslektion som vi inte gjorde ett skvatt på för att jag, Svenne och Frippe hade inget material till arbetet vi skulle göra så vi hängde gubbe och körde en ritlek. Sen kom läraren och sa att vi skulle utnyttja tiden till något bra så vi tog första bästa tåg till stan och gick till Grönan. Fast Faun-Fille skulle hem så det blev bara jag och Stalin. Vi tänkte sätta något slags rekord i att åka Insane så därför åkte vi den 11 gånger på rad. Det var ändå svinigt lite folk, ingen kö alls så det gick ju smidigt. Men i slutet blev man lite yr i bollen men det är ju så sjukt kul. Sen åkte vi hem och just nu känns det som att min hjärna är kvar någonstans uppe i Insane, jag kan liksom inte tänka klart. Ska iallafall gå in och duscha nu och sen ska jag väl antagligen kolla på ESC-kvalet för jag har inget annat för mig.

P.S Pojken i glaskulans riktiga namn är ett mysterium...

Kebabrrrrrrrrulle

Jag har smällt i mig en kebabrulle nu för alla som ville veta. Eftersom att min middag blev misslyckad så fick det bli skräpmat igen. Fast det gör inte mig nåt, jag älskar kebab.

Btw, checka detta inlägget på Idol-Alices blogg;
http://alicesvensson.blogg.se/2009/may/haha.html#comment

Oldsbeach

Idag var det onsdag vilket innebar sovmorgon till 10.00 och mentorstid, naturkunskap, lunch på McDonalds och samhällslektion i datasalen där vi skulle börja med våra arbeten och vi gjorde faktiskt klart våran enkät tro det eller ej. Sen åkte jag hem och skrev mitt svenskatal som jag ska hålla imorgon. Det blev inge bra men wtf, jag är ingen proffstalare. Sen skulle jag läga mat för både mamma och Andreas skulle jobba över så jag bestämde mig för att göra stuvade makaroner (hittade inget som passade till så det blev bara makaroner) men som dom flesta vet är jag inte direkt någon mästare i köket. Mjölken var gammal med massa vidriga klumpar i och så brände den fast i botten men ändå skulle jag försöka äta denna äckliga sörja för att jag orkade inte laga ny mat. Jag kan säga att det var det vidrigaste jag ätit, iallafall topp 10. Det smakade för fasiken bränd skåning om makaronerna och klumparna i mjölken var kvar bland makaronerna så jag höll på att spy när jag fick in en sån i käften. Det resulterade i att jag kastade bort allting. Nu vet jag inte vad jag ska äta för jag är inte så fantasifull av mig när det gäller mat.
Jag tror att jag tar och åker till Oldsbeach nu istället. Hej svejs!

Man kan inte alltid bli bra på bild...

Men mina bästa minnen har jag med er, <3 (Elin ska oxå vara med, men jag hinner inte mer det nu, hon kommer med i del 2)

 

 

   

 

 

 

Vi ska ha ett armband meee

Hej alla grillade fläskkotletter :) Idag var det tisdag vilket innebär lång dag så vi skippade engelskan och tog en sovmorgon istället. Först alektionen då var processrätt där vi hade genrep inför processpelet och det gick ju bra som ett gorilla-anus...dåligt alltså. Menmen, man får väl göra bättre ifrån sig på den riktiga uppvisningen.
Annars så var dagen som vanligt, lunch, spanska, samhäll och filmkunskap och sen skulle Dr Phil åka hem och jag och Sankte Per gick in på Hemköp och beskådade hyllan med bakelser och funderade på om det skulle märkas om vi tog en tugga av chokladbollarna. Tillslut så tog vi oss i kragen och gick ut därifrån innan vi skulle börja äta på alla bakelser. Men jag kunde inte låta bli att köpa 2 kexchoklad och en dajm och Reidar från Rederiet köpte en Fanta. Sen missade vi tåget och satt i kylan och väntade på nästa tåg som tillslut kom och då åkte vi hem.
Btw så sitter väl Elin aka Elefantballe på ett plan till Spanien nu. Jag är inte alls avundsjuk.

Och ikväll är det kvalet till ESC om jag inte minns fel. Sverige kommer väl antagligen loosa så hårt som alltid. Inte ens någon idé att kolla, men eftersom att jag är så torr så kommer jag nog antagligen kolla ändå. Iallafall tills Desperate Housewives börjar.

Lika som bär

Det är rätt så bra med kvällar då man inte kan somna egentligen. I helgen låg jag vaken väldigt länge och tänkte på massa saker som jag inte hinner tänka på annars. T.ex att Fat Joe och Peter Swartling antagligen är tvillingar.

Vem är vem?

(klicka på bilden)

Filippa Söderqvist?

Filippas look-alike


Kyss mig i arslet

Idag var det måndag vilket betydde tråkiga lektioner och lång håltimme. Fast jag och Runar underhöll oss rätt bra ändå medans Fjong-Fille somnade. Efter skolan mötte jag pappa så åkte vi till hans kontor för jag skulle få hjälp med en grej och sen åkte vi till Huddinge för vi skulle hälsa på någon som hette HG men han var tydligen inte hemma så vi åkte till Bromma och käkade kebab istället.
Nu ska jag skjuta ett par bävrar,
Skit på er!

Full fart i schínkan

Usch vad snabbt denna söndag gick. Idag har jag iallafall hunnit vara hos mormor och fikat och städat mitt rum. Fast det tog ju sin lilla tid för alltid när jag ska städa så kommer jag på nåt annat som jag måste göra. Idag t.ex så "råkade" jag lägga mig på min säng och somna. Vips så var klockan halv 6 och då hade mamma och Andreas vart och köpt pizza så jag svullade i mig en hel fet pizza. Hade iof inte käkat nån lunch så jag var rätt hungrig.
Nu sitter jag och kollar på Singing Bee och dricker sodastreamat vatten i ett glas från IKEA som är tillverkat i Ryssland. Fy så äckligt, kan ingen spränga Ryssland i luften!
Sen ska jag kolla på Wipeout och sen Söndagsparty med Filip och Fredrik. Ta fram anteckningsblocket och skriv upp det är ni snälla.

You just hate me because i'm black!

Jobbat idag. 11-16. Tillåt mig zzzzova, det här måste varrit den segaste dagen på länge. Har så satans ont i fötterna att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag kommer förmodligen somna snart, så rolig blir min lördag.

I natt hade jag en konstig dröm, jag drömde att det kom in en man i min lägenhet så då tog jag fram en kökskniv och högg honom ett par gånger men han dog aldrig och då fortsatte jag hugga honom i ansiktet tills han dog. Då dumpade jag hans kropp ut genom balkongen och sen kom polisen och hämtade mig och satte mig i finkan. Sen började jag gråta för min chef sa att jag fick sparken. Sen vaknade jag. Intressant va?


Hey how are you hey how are you hey how...

Äntligen fredag. Halleluljah säger jag bara. Idag skrev vi iallafall nationella i engelska hör och läs-övningen och den gick väl som vanligt. Åt skogen alltså, men herregud skitsamma jag är glad ändå.
Efter skolan åkte vi till Stadshagen och mötte Jennie och sen åkte vi vidare in mot stan och tog en fika för att sen hänga med Jennie bort till Grönan för hon skulle jobba så vi gled in och åkte Insane 3 gånger på rad så man var rätt yr i mössan sen. Men kul var det ;)
Nu ska jag råna posten på Brommaplan, hejdå!

Här kommer en roundhousekick!

 

 

 

 

 

È jag i Malmö eller é jag i Malmööööööö!

Onödig dag. Skola från 13.10 till nån gång vid halv 4 men jag och Sigge fattade ju såklart inte att vi inte skulle vara med på svenskan på morgonen så vi kom ju dit kvart i 10 ändå. Hej fetto-håltimme liksom. Men vi underhöll oss på vårat lilla sätt så tiden gick rätt snabbt ändå. Efter lektionen i samhällskunskap skulle vi simma men vi hade tydligen klarat det vi skulle så vi behövde inte vara där. Fast vi simmade typ 2 längder ändå, det var det man orkade liksom.
Sen mötte jag pappa och hängde med han på nåt ärende i Huddinge och sen åkte vi till Kungsholmen och käkade på O'Learys och nu sitter jag här proppmätt och om möjligt ännu större mage än innan.
Nu ska jag klä ut mig till Ernst Billgren och måla av kungafamiljen som ankorrrrr..

1997


Vadå färgglatt?

Onsdagen den 6e maj 2009

Här är min dag:
07.00 Min klocka ringer
07.59 Går upp ur sängen efter 59 minuters snoozande
08.10 Äter frukost
08.34 Kammar håret
09.10 Går till tåget
09.22 Möter Svina-Stina
09.28 Tåget kommer
09.36 Tåget står stilla en bit från Spånga
09. 41 Anländer till Sundbyberg
09.46 Stina ska köpa en kexchoklad på Hemköp men inser att det är för lång kö
09.47 Stina köper en kexchoklad på kiosken istället
09.56 Vi anländer till skolan
10.00 Mentorstid
10.23 Jag och Stinx sätter oss och börjar skriva en uppsats
10.34 Vi kan inte koncentrera oss
11.23 Vi bestämmer os för att gå och käka lunch
11.28 Vi stannar vid ett övergångsställe
11.41 Vi beställer mat från Donken
12.11 Vi är klara och går tillbaka till skolan
12.30 Vi sätter oss och ska börja på uppsatsen igen
12.31 Vi bestämmer oss för att prata istället
12.53 Nu börjar vi
13.24 Vi är klara
13.25 Vi lämnar in den
13.43 Vi kommer till Sundbyberg station
13.51 Tåget kommer
14.13 Jag är hemma

Studiedag

Studiedag idag så jag åkte in till stan med Svin-Stina. Hon köpte en mascara på Åhléns och jag köpte bara massa olika drycker men jag var törstig ändå. Sen ville vi köpa basoukas så att man kan skjuta lite människor så vi gick till Teknik-Magasinet och kollade. 149 spänn får man pröjsa för att skjuta ner nån (med luft då allstå). Det var billigt så jag ska nog be nån köpa en sån till mig.
Det var skitväder idag så nån gång efter 4 stack vi hem i regnet. Skriv ner det är ni snälla.
Nu ska jag kasta ett ben till Bobbo Krull så att han skuttar sådär roligt som en kanin.

Bobbo Krull

Jag ska rida barbacka på en gås

Idag mådde jag bättre så jag gick till skolan. Onödig och trist dag men vad gör man inte för lite närvaro. Efter skolan mötte jag upp pappa och fikade. Sen åkte vi till körskolan för jag skulle hämta ut några papper och sen åkte jag hem. Intressant va?
Nu ska jag väl fördriva tiden på nåt sätt tills Ballar av stål börjar. Mentosrulle på er!


Försvinn!

Gaaaaaah! Jag hatara denna äckliga influensa! Försvinn ifrån mig!

Återfall

Efter gårdagsen inlägg så började jag känna mig jättekonstig och la mig därför i sängen. Där låg jag sen hela kvällen och orkade inte röra mig ur fläcken. Nån gång efter "Jag vet vad du gjorde förra lärdagen" började jag känna mig riktigt illamående också och hasade mig därför in på toaletten för att vara på den säkra sidan. Det där illamåendet som jag hade var Globen-klass på asså! Det var riktigt nära, men med min extrema talang att hålla tillbaka en spya så klarade jag mig. Sen började jag darra i hela kroppen och jag visste inte om jag var hungrig eller mätt, om jag hade ont i huvudet eller inte, om jag skulle ligga eller sitta, om jag skulle kolla på tv eller sova. Jag kände mig rent ut sagt helt cp-störd i hjärnan. Sen somnade jag iallafall och idag vaknade jag upp och mådde exakt lika dåligt som jag gjorde när jag somnade, förutom illamåendet som har förvunnit en aning. Jag blev även extremt förkyld under natten så nu sitte rjag och snorar också. Halsen gjorde ont redan innan.
Usch, jag vet inte vart jag ska ta vägen jag vill sova men kan inte, jag villa kolla på film men orkar inte. Jag vill sitta vid datan men det orkar jag inte heller så jag går väl och gräver ner mig nånstans nu då. Tack för den här tiden!

Bertil Blåsläpp

Idag vaknade jag upp rätt tidigt och kände att jag inte skulle orka jobba för min röst är fortfarande väldigt haschig och jag mår inte så jättebra än så det kändes onödigt att åka och smitta ner massa människor. Istället så åkte jag med mamma och Andreas till Ingarö där Andreas pappa har ett hus men eftersom att han är i Spanien just nu så lånade vi huset över dagen och satt och solade och slappade. Snacka om bondigt det kändes när vi skulle åka och handla lunch på pizzerian. Man kände ju för att dra på sig hängselbyxorna och sätta på sig stråhatten liksom. Det var iallafall världens minsta pizzeria och en endaste person som jobbade där inne. Kul. Jag tog en kebabtallrik och jag tror inte att den var helt okej för hela eftermiddagen har jag mått illa och varit spyfärdig. Särskillt i bilen på vägen hem. Annars har jag bara solat och druckit mängder med Red Bull. Nu ska jag dricka vatten för den som vill veta. Hej då!

Ge mig den bara!

Nu har jag precis duschat och sitter och kollar på Humorgalan i brist på annat. Jag och pappa käkade iallafall middag på Texas Long Horn på Fleminggatan och som vanligt åt jag alldeles för mycket. Jag skulle nog kunna äta ihjäl mig faktiskt.
Tjipp på er!

Do you think i'm shitting you!?

Igår ändrades planerna lite så jag mötte upp Elin, Fille och Tess vid stationen så åkte vi till Thorhildsplan och Mötte Tina och hennes kompnajoner. Sen gick vi bort till Rålis och satte oss bland alla folk. Det var jättetrevligt men när vi tände eld på våran grill så kom det några wesserschmitt-poliser och sa att vi var tvugna att släcka den för det var eldningförbud och efter att Tina hade käftat lite med dom så var vi tvugna att släcka. Då kom Tina på den geniala idén att i skulle ta med oss grillen till ett annat ställe och grilla korvarna och sen komma tillbaka med färdiggrillad mat. Jag, Elin, Fille och Tess och några av Tinas kompisar satt kvar och vaktade filten medans Tina och dom andra gick och grillade. Under tiden så satt vi och käkade upp typ 1 kg godis så när dom kom tillbaka med korvarna en timme senare var vi proppmätta och det var så svinigt kallt att jag höll på att frysa häcken av mig. Då ringde Elins brorsa och sa att det var värsta festen på Viksjö Gård så vi bestämde oss för att åka dit istället. Det skulle åtminstånde vara inomhus. Vägen hemåt var rätt dryg för vi missade t-banan och sen fick vi vänta en kvart på pendeln men Fille underhöll oss genom att prata danska hela vägen till Barkarby. När vi kom till Barkarby så ringde Elins brorsa igen och sa att det tydligen hade blivit bråk där så dom hade stuckit därifrån och då kändes det ingen idé att gå dit när man inte känner nån och det bara var massa bråk så vi stack hem istället. När jag kom hem var jag väldigt nerkyld och det var inte så jättebra för min hals för när jag vaknade imorse så kunde jag bara väsa fram massa ord så idag har jag legat och sovit typ hela dagen. Menmen det är smällar man får ta när man går ut fast man har feber.

Nu ska jag klä på mig och sen träffa min pappa och käka middag nånstans.

 

 

RSS 2.0