Nej jag kunde inte låta bli

Kunde inte låta bli att lägga in den fruktansvärda bilden från Vilda Musen. Men har man tur så fattar folk att vi inte var seriösa. Haha, tanken var att vi skulle se ut som att vi hade frusit fast för det var så kallt, men det var väl mest Elin som lyckades med det. Haha, så jädrans grows ;P



Den här bilden glömde jag visst att lägga in i inlägget tidigare :) En ny sån här bild om "någon" raderade sist...


Bilder från dagen

   

   

   

   

   

   

   

Klicka på bilderna för att se dom i större format (för er som inte har fattat det alltså)

Bild 1: Elinpelin & Phyllis
Bild 2: Hatte & Pitte
Bild 3: Skrattkammaren
Bild 4: Mobboffer
Bild 5: Långa kroppar
Bild 6: Usch! Fy fasen vad fula asså! Haha
Bild 7: Hej
Bild 8: Dom 3 vännerna....Och Jerry
Bild 9: Okej...?
Bild 10: Våra ben, scabb.
Bild 11: Grönan
Bild 12: En fin julgran
Bild 13: Julstämning
Bild 14: Extreme, fett ballt om den hade varit öppen
Bild 15: Stína & Jessíca
Bild 16: Jessica, Stina, Elin
Bild 17: Elin, Filippa, Stina
Bild 18: Jessica, Filippa, Elin
Bild 19: Massa fin belysning
Bild 20: Suddigt
Bild 21: Nu är det jul igen

Gröna Lund, Kungsträdgården & Plattan

Mötte upp Stina, Fille och Elin vid halv 2 så tog vi tåget in mot stan och sen bussen bort mot Grönan. Shit vilka flashbacks man fick när man knallade runt där inne. Kändes som att det var igår man gick runt där inne och höll på att koka sönder av värmen. Vi gick runt några varv och sög in julstämningen eftersom att vädret inte var särskilt juligt. Haha, tomten satt uppe på scenen så vi gick upp till honom bland alla småbarnen men vi kände oss stora och störda så vi gick ner från scenen igen. Sen fick vi 2 gratisåk av Jennie som jobbar där så först åkte vi Popexpressen och efter ett tag så åkte vi även Vilda Musen. Jag och Stina köpte fotot men det är ovisningsbart, haha. Kanske lägger upp det nångång när jag har tråkigt. Sen tog vi bussen bort mot Kungsan och gick på den marknaden också, och kollade på alla fula människor som åkte skridskor och ramlade. Snacka om att skämma ut sig!
Jag och Stina blev hungriga så vi köpte korv med bröd. Herregud, jag äter typ aldrig korv med bröd annars, det är så jädrans äckligt. Det är liksom bara på julmarknad man kan äta det.
När vi hade tröttnat på Kungsan så fortsatte vi bort mot Sergel Torgs julmarkand istället. Fett rutten. Jag och Stina blev lite hungriga igen så vi köpte en varsin fet munk med choklad och strössel. Fast när jag tänker efter så var det mer så att det var mina ögon som ville ha den och inte min mage. Jag blev proppmätt efteråt. Sen åkte vi hem och när jag kom hem så fortsatte jag mitt ätande. Det serverades tacos och det kan man ju bara inte tacka nej till så jag smällde i mig det också. Tjockis!

Nu är det jul igen




Första advent

Första advent idag. Det hade jag helt glömt bort, kom på det alldeles nyss faktiskt. Varför ska det finnas massa asvent egentligen? Överskattat! Nepp, nu ska jag snart gå ut i det otrrrroligt vintriga julsverige för att gå på Gröna Luns julmarknad och kanske ta ett åk i nån rolig attraktion. Ska möta Stinx, Filippgloss och Tivi om en timme typ. Tack och hej!

Halleluljah

Glömde skriva en grej. I fredags åkte äntligen den äckliga lilla snorungen Johan Palm ut ur Idol. Jätteskönt, men han åkte ut på tok för sent! Han skulle inte ens ha kommit vidare från audition! Men aja, nu är han iallafall borta. Och vad var egentligen felet på den där fjortistjejen som blev helt galen när han sjöng? Snacka om att skämma ut sig inför hela svenska folket asså! Man ville ju bara skjuta henne i 17 bitar med en k-pist! Det sorgliga var att hon sa att Johan Palm betydde mer för henne än vad hennes egen familj gör. Hur tänker man då egentligen? Om jag hörde till hennes familj så skulle jag ta med mig henne långt ut i Saharaöknen och låta kamelerna käka upp ungjävlen.
Men grattis tjejen, du har skämt ut dig förlivet! Hatten av!

Helg

Nu är det helg. Imorgon har vi studiedag och det ska bli skönt! Har iof inte ansträngt mig speciellt mycket idag, dom här eleverna från Frankrike, Österike och Slovenien var ju med på våran engelskalektion idag och då skulle man sitta i grupper och prata. Det gick inte så bra kan man säga. Fransmännen förstod inte engelska och när dom skulle försöka sig på att prata engelska så fattade man ingenting för det var liksom fransk brytning. Stelt var det iallafall. Efter den lektionen slutade vi så det blev en ynka timme i skolan idag. Men sånt gillar jag :)
Då gick jag, Stina och Fille och käkade lunch på Food Court och sen åkte vi hem.

Noaks Ark

Idag skulle vi möta resten av klassen nere vid t-banan för att åka till Noaks Ark inne i stan. Där fick vi lyssna på en tjej som hade aids och så föreläste hon lite om sjukdomen. Sen fick vi sluta och då var jag hungrig så vi gick till Donken på Kungsgatan och sen gick vi bara runt lite i stan. Efter ett tag blev Filippa och Stina också hungriga så då gick vi till Donken på Nybrogatan istället. Sen tog vi en fet promenad i de slaskiga vädret ändå bort till centralen och åkte hem.
Nu sitter jag här och väntar på pappa som landar på Arlanda om några timmar. Hans plan hade tydligen feta förseningar så det är bara tt sitta och vänta.
Ska nog gå och köpa nån middag snart fast jag är inte ett dugg hungrig, jaja jag kanske blir hungrig snart. Dessutom orkar jag inte gå ut i det slaskiga vädret.

Kokosbollar

Har nyss bakat kokosbollar a.k.a negerballar på rekordsnabb tid till mamma och Andreas. Dom andvänder mig som nån slags slav här hemma och dum som jag är går jag med på det också. Nu har jag käkat för mycket deg (eller heter det smet?) så nu mår jag illa. Ska in och duscha och efter det väntar sängen. Jag är så grymt trött, fast jag vet inte varför egentligen. När jag gick i högstadiet var jag inte alls trött på kvällarna och då gick jag ändå upp 05.45 varje morgon. Hur lyckades jag liksom? Då behövde jag aldrig snooza när klockan ringde, nu snoozar jag oftast i 1½ timme innan jag lyckas komma upp ur sängen, jag går liksom upp senare och senare varje morgon så det blir mindre och mindre tid jag får på mig att göra mig iordning. Men that's life, det är skönare att sova :)

Vilken rolig rubrik

Började 08.35 och vi tjejer hade våra svenskaredovisningar. Gick väl helt okej trots att jag inte var särskilt förberedd. Sen hade vi rätt lång rast till civilrätten började så jag och Stina satt på en bänk och då kommer alla fransmän som är i våran skola den här veckan, och en av dom tar upp en kamera och ba plåtar oss rakt i fejset. Tack för den liksom, han kunde ju ha frågat först. Sen var det civilrätt och läraren berättade att hans skulle sluta. Fett synd!
Efter det var det lunch och efter det skulle vi ha spanska men läraren var inte där så vi åkte till Hawaii istället. Vi va där tills samhällskunskapen började och på samhällhället hade vi lite frågesport och sånt. Sista lektionen var egentligen bild men vi sket i den och gick på extramatte i en timme istället och sen gick vi hem. Mina tår är bortdomnade, imorgon ska jag ha sockor på mig!

TV-kväll

Imorgon har jag redovisning i svenska. Ska redovisa om en frisörsalong, skittråkigt. Har liksom ingen aning om vad jag ska säga och jag har inte tänkt på det heller, men det får bli som det blir. "Aej jag har inte förberedd mig nånting!" 
Ikväll har jag ingen tanke på att förbereda mig nånting iallafall, jag ska kolla på tv. Först Boston Tea Party och sen Hey Baberiba säsong 1. En humorkväll alltså :)

Snö

Började 09.45 med civilrätt och sen matte B. Efter det var det till att bege sig ut i snöstormen för att käka lunch. Det blev Subway idag. Sen ut i stormen igen och när vi kom tillbaks till skolan var vi typ helt stelfrusna så vi värmde upp oss lite på Hawaii. Sista lektionen var engelska och där gjorde vi absolut ingenting. Fick endast lite info om dom här studenterna som kommer till våran skola från Frankrike, Österike och Slovenien den här veckan. Sen fick man gå hem. Tågen krånglade såklart så vi fick vänta i typ en halvtimme på tåget. Hata SJ!
I Jakan mötte vi iallafall upp Elin och så gick vi hem till mig och hämtade min kamera och började filma lite borta vid Vattmyra. Kallt? JA! Blött? JA! Men det var värt det för kul hade vi.
Här kommer ett litet smakprov, men det ska vi inte ta med för jag förstörde mitt i genom att tappa mina nycklar i snön. Smart.


Seg

Gud vad seg man blir av vintermörkret. Det känns som att om jag lägger mig i sängen nu så somnar jag på en gång. Men ikväll är det faktiskt min tv-tittarkväll så jag ska hålla mig vaken.


Hur svensk är jag?

Hur svensk är du?

Namn: Jessica Blomgren
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som dig
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som dig
[ ] I din familj är ni två barn
[ ] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort vad betyder tätort?
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volov
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har en mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands två gånger eller mer
[ ] Du har varit på Mallorca / Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du brukar vara i skogen
[ ] Du har varit på Öland minst två gånger
[ ] Du är ofta ute i naturen
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[/] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter Mc Donaldsmat/pizza/tacos/godis varje vecka
[x] Du följer Melodifestivalen

12½

1-7 Inte svensk
8-15 Ganska svensk
16-23 Svensk
23-30 Riktigt svensk

Söndag

Vakande exakt 14 minuter över 9 av att grannen ovanför stod och skrek utanför våran dörr. Han va skitsur bara för att mamma hade bett dom att sluta kasta saker i golvet för det låter ner till oss så vi inte kan sova. Då skulle såklart han komma ner och banka på våran dörr och skrika på arabiska. Vi orkade inte med idioten så vi stängde dörren mitt framför nästan på honom, haha tönt liksom. Så nu skulle han tydligen anmäla oss till polisen och allt. För vad kan man ju undra?
Jaja, en annan skrattretande grej är att en viss person har kommenterat i min och Stinas blogg och skrivit massa saker och länkat till våra namn som att det är vi som har skrivit det till varandra. Det sorgliga är att den här personen tänkte inte så långt att IP-addresserna är samma som när hon skrev kommentarer i sitt eget namn. Stackars sate, snacka om att du är busted nu!
Idag ska jag inte göra ett skvatt, ska nog ta det jävligt soft faktiskt. Kanske ska påbörja min svenskaredovisning som ska vara klar på tisdag. Om jag orkar dvs..

Stjärnor på is

Haha satt och slökollade lite på Stjärnor på is. Shit asså vad bögiga alla är! Liksom kolla in Markus Fagerwall i sin snedbena och vita tights. Och för att inte tala om Tony Irving i en rosa paljettdräkt. Give me a break.

 <-----------------Liksom kolla in honom! Herrejösses.

All by myself

Imorgon ska mamma och Andreas åka med Viking Line på dagskryssning på julbord med Andreas jobb hela dagen så jag kommer att vara all by myself. Fast det skadar inte mig för jag ska ändå jobba.
Det fick mig att tänka på när jag och mamma åkte den utstela pensionärsbåten Ånedinlinjen för väldigt många år sen. Det var bara massa gamlingar där och det fanns absolut ingenting att göra. Taxfreen var så liten att man bara fick gå in några stycken i taget. Haha, det hände även en pinsam grej, jag och mamma gick ut på däck och så ser vi världens största soldäck så vi går och frågar en kille som jobbar där hur man kommer upp dit och han ba kollar askonstigt på oss och ba "eeh..det där soldäcket tillhör Birka Princess som har lagt till bakom oss". Fett dumma vi kände oss, haha.
När man skulle äta så fick man inte heller sitta vid ett eget bord utan man blev placerad med massa andra så vi fick sitta med ett gäng pensionärer som pratade om att våra tänder va så vita och så var det en gubbe som åt köttbullar från min tallrik. Grows. Det värsta av allt var när vi hade gått och lagt oss. Eftersom att hytternas väggar var tunna som frimärken så hörde man väldigt väl vad som pågick i rummet brevid. Värsta jäkla sexorgien, ärligt talat det lät som att som spelade in porrfilm! Eftersom att hela båten bestod av pensionärer och jag och mamma måste ha varit yngst på båten så var det ännu vidrigare! Pensionärer som har vilt sex liksom! Fy fan. Dom höll på hela natten så vi fick inte mycket till sömn och klockan 08.00 så serverades det ingen frukost längre så det gällde att ställa klockan. Efter frukosten så gick vi ner till hytten igen och tänkte att vi kunde fortsätta sova. Tror ni inte att dom sexgalna pensionärerna började igen! Usch asså! Det var ta mig fan den värsta resan jag någonsin varit med om! Mitt råd till er, åk aldrig Ånedinlinjen! Stelare båt får man leta efter.


Fredag fredag fredag

Idag började vi 08.35 med bild. Jag och Fille gjorde inte speciellt mycket, satt mest och pratade. Sen var det civilrätt och då jobbade vi faktiskt väldigt bra! Kors i taket, vi gjorde hela seminariumpappret. Efter det var det lunch och vi käkade på Food Court. Sen kom lektionerna som vi bävade för. Spanska och matte. Spanskan gick faktiskt bra och vi får det alltid att låta som att det är mycket värre än vad det är. Sista lektionen var matte och där jag jag inte precis säga att vi jobbade jättemycket men vi gjorde väl ca 2 tal. Bättre än ingenting iallafall.
Sen åkte jag hem och hängde med mamma och Andreas til Stinsen. Väldigt roligt..
Jaja, ikväll är det iallafall Idol och idag ska snorungen Johan Palm åka ut annars emigrerar jag!

Torsdag

Idag började vi 13.10 med samhällskunskap. Innan vi började så käkade jag och Fille lunch på Subway för Stina var sjuk. Samhällsprovet gick bajsdåligt och jag chansade på det mesta. Man får väl hoppas att man chansade rätt.
Sen var det idrott och då dansade vi salsa och sen fick man göra lite vad man ville. Vi spelade badminton så nu har jag sjukt ont i armen. Haha jag kan inte ens hålla i ett glas med vatten för då känns det osm jag ska tappa de. Hela armen är typ helt bortdomnad. Äckligt.

Varför prov?

Jag skulle läsa igenom sidorna inför samhällsprovet i boken men fattade såklart ingenting så jag gjorde misstaget att fråga Andreas och då satt han och började läsa precis alla sidor för mig. Det gav mig absolut ingenting för jag är så grymt trött så jag satt bara och tänkte på massa annat. Känner mig lite smått panikslagen eftersom att provet är imorgon.
Man får hoppas på att ett mirakel sker att jag drömmer om detta i natt så att det fastnar i min skalle.
Nu ska jag iallafall gå och lägga mig för annars somnar jag framför datan. Ser ut som en riktig crackpipa också för allt mitt smink ligger under ögonen. Ingen vacker syn.
Godnatt ♥

Hej hopp

Sommarminne



Spökar det hos mig?

Spökar det i mitt rum eller? När jag sitter vid datan så är det någon som nynnar här inne. Liksom det kan ju inte vara grannen, så högt nynnar man inte och vi har tjocka väggar. Eller är det bara jag som har nån störning i hörseln?
Fett irriterande iallafall. En annan mysko sak är att vissa nätter hör jag någon som spelar piano. Det kan inte heller vara grannen för dom har småbarn så varför skulle dom sitta och splea piano mitt i natten? Och det är bara i mitt rum som man hör det i. Skumt.


Walking in a winter wonderland

Idag började vi 10.00 med mentorstid. Hände inget speciellt där, fick bara veta att vi skulle kolla färdigt på en film efteråt och hade ingening efter lunch så vi skulle därför inte få några rikskuponger. Alla blev fett bevikna, vi var ju ashungriga ju!
Vi kollade iallafall färdigt på den tråkiga filmen och sen var Danny så snäll att han gav oss rikskuponger ändå. Så jag, Stina, Fille och Pamela gick till Donken och käkade. Sen åkte vi hem och jag har pluggat lite inför samhällsprovet men det är askrångligt. Man får hoppas på det bästa liksom. Jaja, jag hinner iallafall plugga lite imorgon innan skolan börjar också för vi börjar 13.10, soft.

Förresten, när vi skulle hem så missade vi tåget så vi spelade in lite filmer med Stinas kamera. FIlmerna läggs förmodligen in på hennes blogg lite senare ikväll, haha. Vi skulle sjunga julsånger, men man kan säga att dom blev en aning misslyckade av skrattattacker och gula tåg.

Thailand

Jag vill tillbaks till Thailand! Bort från äckliga höst-Sverige!

26/12-07


Vattenscooter


Bambuflotte i Khao Lak


Phi Phi Island


Innan nyårsfesten


12-slaget


Nyårsafton, vad glad jag ser ut då


Nyårsafton på dagen


8 sekunder till tolvslaget


FantaSea


FantaSea


Phi Phi Island


Phi Phi Island


Snabbmat?


Juldagen


Nåt köpcentrum

En negativ dag

Dagen började inte precis bra. Det var nåt fel på pendeltågen så jag, Stina och Fille fick stå på Jakobsberg station i en och en halv timme och vänta på det förbannade tåget! Dom hade tagit dit ersättningsbussar men ska man åka ersättningsbuss från Jakobsberg till Sumpan med 100-tals andra så kommer det att ta hela dagen! Därför bestämde vi oss för att vänta på tåget istället. Tilslut kom det iallafall och vi var helt stelfrusna och jag som redan är förskyld kommer väl antagligen bli ännu sjukare nu. Bajs! Vi missade iallafall hela engelskan men vi hann precis til straffrätten började.
Efter den lektionen var det lunch så vi var tvugna att gå ut i det pissiga Sverige-vädret igen för att gå bort till Food Courten.
När vi satt och åt så bestämde vi oss för att skippa spanskan (och det ska inte hända mer nu), så vi satt och sov vid ett bord istället. Usch, det känns verkligen som att jag har feber. Sen var det iallafall samhällskunskap och då gick vi igenom instuderingsfrågorna inför provet. Sista lektionen var bild men det kändes inte lägligt att gå på den lektionen heller. Vi åkte hem istället och när jag kom hem så mötte jag mamma i trapphuset och då följde jag med henne och hämtade Johanna.
Nu sitter jag här och har årets huvudvärk och längtar tills jag ska gå och lägga mig.

Vinter

Sleigh bells ring, are ya listin'
In the lane, snow is glistnin'
A beautiful sight, we're happy tonight
Walkin' in a winter wonderland

Måndag

Började 09.45 med civilrätt och sen matte. På matten fick man sitta i grupper och göra geometriuppgifter men jag, Stina och Fille gjorde inte speciellt mycket. Vi satt mest och pratade om annat. Sen var det lunch och det blev Subway, kände mig som en riktig tjockis när vi gick därifrån.
Efter en håltimme där resten av klassen hade historia så avslutades dagen med engelska. Ganska soft lektion där man inte behövde anstränga sig speciellt mycket, vi fick veta att vi får en månad extra på oss att läsa ut Lasermannen så nu kan jag andas ut. Sen fick vi fylla i nåt papper om miljö för våran skola ska ta hit elever från andra länder som kommer nästa vecka. Sen slutade vi äntligen och nu sitter jag här hemma och har ont i halsen. Grrrreat..

Söderstek

Idag mötte jag upp Stina vid stationen och så tog vi tåget in mot stan. Elin klev på i Barkarby och Filippa bangade. Vi hade ju tänkt göra en rolig grej i Gallerian men det blev en aning misslyckat fast ändå helt okej. Vi får göra om det nån annan gång typ i Täby centrum där man inte känner nån istället. Vi gick istället till Donken på Regeringsgatan och svullade. När vi satt där så började det snöa, fast det stannade såklart inte kvar på marken men ändå. Årets första snö.
Sen gick vi runt lite fram och tillbaka till Åhléns där jag köpte en mössa och lite sånt. Sen var vi ner en sväng på Hemköp där jag hittade en perfekt julklapp till mamma för 15 spänn, vilket jäkla fynd asså!
Sen jag kom hem har jag bara suttit vid datan, så nu måste jag göra nån nytta och gå och duscha,
Ha det bra!

Har Sverige problem eller?

VARFÖR ÅKER JOHAN PALM ALDRIG UT UR IDOL!? Vad är felet med svenska folket egentligen? Kan alla Sveriges fjortisar bara sluta rösta på honom! Fy fan vad vidrig han är asså, han ser riktigt skitig ut. Åker han inte ut nästa fredag så vet jag inte vart jag tar mig till!!

Tidsfördrift

♥ Nämn någon som gjorde dig glad igår: Att spanskan var inställd
♥ Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov antagligen
♥ Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Satt i soffan och störde mig på alla bögprogram
♥ Det sista du sa högt?  "Nej!"
♥ Vad har du druckit idag? Apelsinjuice, vatten och Coca Cola
♥ Vad var det senaste du åt? Dubbelnougat
♥ Vad var det senaste du köpte? Igår köpte jag godis
♥ Vad är det för färg på din ytterdörr? Träfärgad
♥ Vad är det för väder hos dig just nu? Jag ser inte för det är så mörkt ute
♥ Godaste glass-smaken? Hallonsorbet
♥ Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske
♥ Sover du tungt?
Om jag gör!
♥ Drömmer du mycket? Jadå, nästan varje natt :)
♥ Mardrömmar? Nån gång ibland
♥ Vilket ämne är roligast i skolan? Ingen aning
♥ Trivs du med ditt jobb? Helt okej
♥ Favoritklädsel? Mjukiskläder
♥ Favoritlåt just nu? Jag vet inte riktigt
♥ Vad ser du om du tittar åt höger? En stol
♥ Vad gör dig glad just nu? Att jag ska göra en kul grej imorgon
♥ Vad ska du göra härnäst? Äta dajm, fast det är ganska äckligt egentligen
♥ Höger- eller vänsterhänt: Höger
♥ Humör just nu: Trött
♥ Favoritgodis: Gillar nästan allt förutom lakrits
♥ Klädsel just nu:  Svarta mjukisbyxor, grå t-shirt, brun/svart randig kofta
♥ Musik just nu: Inget
♥ Sommarplaner 2009:  Hur mycket som helst!
♥ Hur många kuddar sover du med: 5
♥ Spelar du nåt instrument: Haha nej, men jag har klarat steg 1 i trummor, gitarr, keyboard och elbas
♥ Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
♥ Vilka är viktigast för dig: Familjen och vännerna
♥ Bio eller promenad: Bio
♥ Är du kittlig: Skoja inte att jag är!
♥ Snarkar du: Ibland kanske
♥ Stjärntecken: Kräftis
♥ Äckligaste insekten: Baggar av alla dess slag
♥ Vad vill du jobba som? Korsordskonstruktör, haha nej jag skoja bara men asså jag vet faktiskt inte riktigt
♥ Stökigt eller välstädat? Vill ha välstädat men det kan vara svårt ibland..
♥ Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej det tror jag inte
♥ Anser du att du är stark?  Nej, jag är riktigt klen faktiskt
♥ Vad gör du om du får hicka? Väntar tills den går över
♥ Vad längtar du mest efter just nu? December

Veckans Idol-sågning

Här kommer veckans Idol-sågning då, haha nejdå den enda fetsågningen jag har idag är faktiskt Johan Palm. Kan alla sluta rösta på honom eller!? Han kan ju för fasiken inte sjunga och han ser ut som en riktig tönt! Åker han inte ut idag får jag nästan lust att åka till Scandic Anglais i natt och avrätta honom på plats!
Sen måste jag bara säga att jag orkar inte höra Anna Bergendahls röst. Det låter som att hon har stoppat ner en banan i halsen när hon sjunger! Helt tjockt liksom.
Nepp, nu ska jag käka nåt onyttigt och efter Idol ska jag nog slagga faktiskt. Ska ju upp och jobba imorgon, känner mig inte speciellt taggad.

Thank God It's Friday

Idag mötte jag upp Stina och Fille för lunch lite innan 11. Det blev Food Court idag och sen trodde vi att vi skulle ha spanska, men det var tydligen inget så vi fick sitta och vänta på att mattelektionen skulle börja. Den började 13.10 och den lektionen kändes fett onödig. Vi satt bara och klippte ut trianglar ur papper och massa sånt trist, och mitt i allt så gick brandlarmet men som tur var slapp vi gå ut i regnet. Det var typ falskt alarm så vi gick tillbaka till lektionen. Fick även tillbaka våra matteprov...grrrrrrreat...
Efter den otroligt onödiga skoldagen bestående av en mattelektion åkte jag, Stina och Fille till stan för Fillis skulle köpa en ny väska. Först var vi inne på Åhléns City men hon hittade ingen så vi gick till Souk. Där tjackade hon en snygg väska och då gick vi tillbaka till tågen. Det kändes inte så mysigt att knalla runt i regnet. Vi svängde iallafall in på Hemköp och köpte lite godis som vi käkade i väntan på tåget som vi nyss hade missat.
Just nu vill jag inget annat än att åka hem till mamma. Jag står inte ut med farmor och farfar asså! Det går liksom inte att prata med dom för som fattar inte vad jag säger för dom lever typ kvar i 1800-talets språk. Sen klagar dom på Stockholm hela jävla tiden, liksom åk tillbaka till eran ruttna by om det inte passar istället! Och sist men inte minst så är jag trött på deras torra skämt där som tror sig vara asroliga. Herrejesus..

Torsdag

Idag kunde jag verkligen inte gå upp ur sängen. Jag är iof alltid trött, men idag var det nåt utöver det vanliga. Tillslut gick jag iallafall upp och fick stressa en aning för att hinna men det löste sig.
Första lektionen var svenska C och läraren är fortarande sjuk men vi hade en stel vikarie och jag gjorde absolut ingenting på den lektionen. Satt bara och skrattade åt massa tråkiga saker. Sen var det iallafall lunch och då käkade vi på Subway och efter det samhällskunskap. Vi fick bara göra några instuderingsfrågor inför provet och lite sånt och sen bar det av till Duvbo för idrott. Vi var nere på gymmet och tränade.
Efteråt gick jag hem och nu är jag typ helt död i kroppen, vill helst av allt bara lägga mig och sova.
Imorgon är det iallafall fet sovmorgon till 12.05. Eller egentligen så har vi bild på morgonen men vi skiter i den eftersom att straffrätten är inställd och vi pallar inte en sån lång håltimme. Så imorrn blir det bara spanska och matte. Inte favoritämnena direkt..

Trött

Herrejösses vad trött jag är! Ska nog gå och lägga mig snart för jag kan knappt hålla mig vaken längre asså. Just nu är det enda jag längtar till helgen, okej inte för att jag vill jobba då, men en kul grej som vi förmodligen ska göra på söndag.
Förresten så ska jag, Stina, Elin och förhoppningsvis den trotsiga Fille göra ett riktigt lyckat inköp på mellandagsrean. Här planerar man i tid sörru!
Nepp nu ska jag gå och gräva ner mig, godnatt!

Matteprov & muséum

Idag började vi klockan 08.00 (!) med matteprov. Jag hade inte direkt förväntat mig några andra lektioner idag förutom matteprovet så därför kom jag i princip direkt från sängen när jag kom till skolan. Jag snoozade tills jag hade en kvart på mig innan jag skulle gå men jag hann iallafall. Matteprovet gick skitdåligt och jag kommer antagligen inte att få ett enda rätt. Men wtf, matte B och jag passar inte ihop helt enkelt. Sen trodde vi att vi bara skulle ha mentorstid, men tydligen så skulle vi på muséum på eftermiddagen så mina planer om att gå hem och lägga mig och sova vidare sprack.
Vi hade iaf mentorstid och så fick vi våra rikskuponger och så blev det en fet lunch på Donken. Kvart över 12 åkte vi in till stan och gick på ett skittråkigt muséum som låg på Hamngatan. Det var typ som ett slags slott där inne med stora salar och det var bevarat från 1800-talet typ. Ganska häftigt ändå.
Vi fick en guidad tur och nu kommer jag säkert drömma mardrömmar att jag blir inlåst i det där slottet! Sen tog jag pendeln hem till mamma och hämtade mina jobbkläder och sen tillbaka till Sumpan. Ikväll är det ingenting på tv heller. Kanske ska börja läsa Lasermannen,men nånting säger mig att det inte kommer bli av. Jag kan bara inte tänka "åh nu ska jag sätta mig och läsa Lasermannen". Så sjukt tråkig bok asså! Jag fattar absolut ingenting! Böcker borde förbjudas!

Lampa

Idag chansade vi på att det inte var nån engelska så vi kom till skolan och hade civilrätt, där fick vi tillbaka straffrättsproven och jag fick G. Det hade jag inte trott efter att han hade gått igenom provet asså. Kändes som att jag typ hade alla fel. Sen var det lunch och vi käkade på Fod Courten och sen var det den berömda spanskan som vi inte har gått på sen nån gång innan höstlovet. USCH vad tråkigt det var, men vi tog iallafall oss i kragen och gick på den lektionen. Applåder säger jag bara. Efter det var det samhällskunskap och då bestämde vi oss för att skippa bilden för vi gör ändå ingen nytta där. Då gick jag istället hem och då var farmor och farfar här. Pappa åkte ju som sagt till Thailand idag så då passade dom på att komma till Stockholm och invadera våran lägenhet så nu får jag stå ut med dom resten av veckan. Haha nejdå, så hemska är dom inte, bara en aning jobbiga med deras ständiga kaffedrickande.
Ikväll är det Desperate Housewives och det är bara det som jag sitter och väntar på just nu. Man kan kanske tycka att jag borde plugga inför matteprovet imorgon men nej. Det spelar liksom ingen roll vad jag får på det för min enda chans att få G i matte B är nationella proven så alla dessa matteprov som vi har nu kan jag fetglömma.
Som ni ser så hade rubriken inget med inlägget att göra, så går det när man är fantasilös som jag. Hej då!

I väntan på bättre tider

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
6 st


Äger du en iPod?
Ja


Hur många resväskor äger du?
Ingen direkt resväska men jag har en sportbag som jag brukar packa i. Kanske borde införskaffa mig en resväska


Var köper du dina matvaror ifrån?
Vet inte, Hemköp eller Coop Forum kanske, det är sällan jag som handlar


Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Det beror på vad man är på för humör


Vilken var den senaste filmen du såg?
Jag minns inte, eller jo jag kollade på Hey Baberiba-filmen säsong 3 i söndags


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En riktigt fet lägenhet


Har någon någonsin kallat dig lat?
Många gånger


Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nepp


När var senast någon stötte på dig?
Typ i lördags  var det nån äcklig ryss på jobbet


Använder du huvtröjor?
Inte speciellt ofta


Kan du vissla?
Haha nej faktiskt inte, det kommer bara en enda ton


Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Bergochdahl-bana


Vilket riktnummersområde bor du dig i?
08


Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart


Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
När jag är hos pappa är det Solna c och det är helt okej, men hemma hos mamma är det Jakobsberg c, och det vill man helst hålla sig så långt ifrån som möjligt. Mindre och sugigare centrum får man leta efter.


Vilken film kan du alla replikerna till?
Alla Hey Baberiba-filmerna, haha


Äger du några band-t-shirts?
Nix


Läser du för skojs skull?
Absolut inte!


Pratar du några andra språk?
Lite engelska, lite spanska. Fast jag föredrar att prata svenska faktiskt


Diskar du din egen disk?
När det finns diskmaskin? Inte så troligt...


Har du gråtit offentligt?
Ja


Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop


Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej


Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Kanske en tatuering och så vill jag ha ett till hål i mitt ena öra


Kan du kasta macka?
Nej verkligen inte, men jag kastar ändå


Vem var din favoritlärare?
Maggan, haha nejdå skämt å sido, vem vill ha en haschpipa som lärare egentligen?


Har du en blogg?
Hörrödu...Det får man väl ta och anta att jag har


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor


Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Det spelar ingen roll, det är lika svårt att gå upp varje morgon


Äter du frukost dagligen?
Nej


Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
18, så jävla skönt


Tror du på liv på andra planeter?
Kanske


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Säkert en viss person, men nämner inga namn


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nja, tror inte det


Sover du på sida, mage eller rygg?
Olika


Vad är du allergisk mot?
Nån konstig blomma som heter hyacint som man brukar ha på julen

Tror du på livslång kärlek?
Jadå

Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
Jag bryr mig inte, jag gör inget av dom så det spelar inte mig nån roll

Innerstad eller liten ort?
Innerstad

Vilket stjärntecken är du?
Kräfta

En person som får dig att kämpa?
Carl Bildt, nee jag skämta men asså jag har ingen aning faktiskt


Hej biskop!

Idag kom jag, Stina och Fille till skolan vanligt tid eftersom att vi trodde att vi började 09.45, men tydligen så var civilrätten inställd så vi fick vänta tills halv 11 och då gick vi till Subway och käkade lunch för att sedan möta dom andra vid Pressbyrån för att åka till Gamla Stan och träffa biskopen Sebastian Bakare från Zimbabwe. Var det någon som såg han på Nyhetsmorgon imorse förresten? Vi kom iallafall till Gamla Stan en aning för tidigt så vi gick och kollade lite i affärer innan och när klockan blev 12 så gick vi in och träffade biskopen och så satt vi och lyssnade på en snubbe och berättade lite om utställningen och sen fick vi ställa frågor till biskopen. Jag ställde en fråga men jag kunde inte koncentrera mig på vad han svarade för min egen röst ekade liksom i mitt huvud när jag sa frågan, shit vad fult det lät. Dessutom så snackade han ju inte världens bästa engelska..Vid kvart i 1 blev vi klara och då åkte vi hem. Stina smsade och sa att skolfotona hade kommit och då blev jag asnyfiken så jag var tvungen att åka hem till mamma och kolla på dom. Herrejösses säger jag bara! Gud vad jag skäms, och nu är det ett helt år kvar tills man får ta nya. Menmen, wtf orka bry sig om skolfoto egentligen. Sen tog jag tåget in till stan och mötte pappa och så gick vi runt en sväng. Vi käkade middag på Texas Long Horn och som vanligt så käkade jag för mycket så jag kände mig som en levade pumpa efteråt.
Imorgon reser pappa bort (igen!) fast denna gången till Thailand. Jag är så himla avis, jag vill också resa bort från äckliga höstsverige!

Godmorgon Sverige!

Vaknade vid 12 och nu sitter jag här och gör inte ett skvatt. Ska nog följa med familjen till Media Markt nu och sen måste jag skriva min bokrecension i engelskan. Herregud säger jag bara, hoppas att någon har läst boken för annars är jag körd...

Ryggont

Shit vad jag är stel i ryggen, jag känner mig om en gammal kärring. Eller mer som Filippa egentligen. Någon som kan massera mig?

Trött

Jag är så jädrans trött efter den här dagen asså. Vet inte varför, men jag är som en slags zoombie. Nu har jag iallafall städat mitt badrum. Något som jag har dragit ut på några månader för länge om man säger så. Mamma har tjatat sönder mina öron om att jag ska städa. Liksom om det stör henne så mycket så kan väl hon städa! Baaaaah!

Uppnådda mål

Mål i livet som redan är uppnådda, inte så många dårå menmen;

» Trycka på nödstopp i träslöjdsalen
» Slippa så många träslöjdsektioner som möjligt genom att gömma oss bakom ett skåp
» Vara med i skolans Melodifestival (och vi kom faktiskt 2:a, hatten av liksom)
» Åka Fritt Fall + Fritt Fall Tilt, modigt för att vara mig
» Smyga oss in på Grönan utan att betala
» Vara med i tv

Det var några av målen, fler kommer så håll koll :)

Fredag härliga fredag!

Idag började dagen med bild 08.35 och där gjorde jag ingen nytta alls, utan satt bara och pluggade inför straffrättsprovet som vi skulle ha efteråt. Provet gick väl sådär, eller jag har ingen aning faktiskt. Hoppas på ett G iallafall. Sen var det lunch och vi käkade på Food Courten, då bestämde vi oss för att ännu en gång skippa spanskan. Men det var sista gången, jag loovar! Vi åkte iallafall in till stan istället och kollade på fula människor som åkte skridskor och sen gick vi in på Ginatricot på PK-huset och kollade lite. Shit vilka slampiga kläder dom har där nuförtiden. Sen var det dags att åka tillbaka till skolan för att ha matte och shit vilken seg lektion. Satt mest och skrattade. Eter mattelektionen var det pluggstuga som var frivilligt så vi gick på det i 10 min typ och sen skulle vi ha möte med dom som ska med och träffa biskopen (eller om det nu är en pastor) Sebastian Bakare från Zimbabwe som vi ska intervjua på måndag. Vi fick komma på lite frågor samt fick lite information och sånt. Vi blev klara vid kvart över 3 och då åkte vi hem.
Ikväll ska jag sitta hemma och kolla på Idol och störa mig på folket som är med. Imorgon blir det jobb, jippe...

Frukost

Nu har jag precis käkat frukost, och ja, jag håller stenhårt i min nya metod där man äter frukost innan man gå roch lägger sig istället. Jag lovar, man spar så himla mycket tid på det. Imorse t.ex så snoozade jag i 1½ timme innan jag gick upp och då hann jag göra mig iordning och bli klar precis i tid. Det skulle jag inte kunna göra om jag skulle äta frukost. Därför råder jag nu er alla att testa min metod haha. Nu ska jag gå in och duscha och sen ska jag nog slagga. Måste upp skittidigt imorrn eftersom att vi börjar halv 9. Eller jag kan iof sova lite längre eftersom att jag redan har ätit frulle :)

Haha, stel :)

Torsdag

Började 09.45 med svenska C. Läraren var sjuk så vi fick jobba själva, alltså fick jag inget gjort utan satt och skrattade med Stina, Fille och Pamela istället. Sen hade klassen historia men eftersom att vi redan har läst det så hade vi lunch. Vi käkade på Subway och efteråt bestämde vi oss för att ta t-banan in till Kungsan en sväng. Vi kollade på en töntig gubbe som åkte skridskor alldeles ensam tills han ramlade omkull. Klantarsle säger jag bara. Man ska inte åka skridskor när man är så gammal. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade samhällskunskap B och vi fick sluta lite tidigare, och då tog vi t-banan till Duvbo för att ha idrott. Man fick välja om man ville spela volleyboll eller gymma och vi valde att gå ner till gymmet och pumpa lite, haha. Tiden gick ganska fort och rätt som det var så var lektionen slut och på vägen till t-banan så gick jag, Stina och Pamela och sjöng julsånger. Haha, vilken julfeeling man fick, jag längtar faktiskt till julen nu.
Nepp, nu ska jag passa lillasyster för mamma ska på bio. Ha det bra!

BILDER FRÅN DAGEN;

Vinterkänsla i Kungsan


Skulle försöka ta kort på gubben som åker skridskor. Han kom bara med lite grann i vänstra hörnet.


Töntar


Ett dött Kungsträdgården

Godmorgon

Vaknade nyss och ska väl antagligen börja göra mig i ordning snart. Shit vad seg jag är på morgonen, allt jag gör tar 100 år. Jaja, skriver mer sen när jag kommer hem.
Karamell!

HAHAHAHA!

Kollade i mina gamla skolkataloger här hemma och hittade Darins skolfoton från 7:an respektive 8:an

7:e klass, haha


8:e klass, haha


Oj vilken dåli kvalitét det blev på bilderna men aja, skitsamma

Lista

Morgonpigg | Morgontrött
Högklackat | Lågskor
Piercing i naveln
| Piercing i läppen
Nybäddat | icke nybäddat
MSN | Skype
Vit choklad | Mörk choklad
Surt | Sött
Lakrits | Choklad
Tuggummin | Halstabletter
Sova| Äta
Frukost | Lunch
Majs | Gurka
Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder 
Mobil | iPod
Småbarn
| Tanter
Stockholm | Göteborg
Japan | Kina
Läppstift | Läppglans
Feber | Ont i halsen
Kallt | Varmt
Vatten | Oboy
Vinter | Sommar
Snö | Regn

Utvecklingssamtal

Hade ju som sagt utvecklingssamtal 16.00 och det gick väl helt okej. På hemvägen var det hur mycket trafik som helst så vi fick sitta i kö i 100 år och då bestämde vi oss för att köpa pizza till middag så nu känner jag mig tjock och glad.
Måste bara säga att jag är SÅ HIMLA FREAKIN PISSED OFF just nu att jag inte vet vart jag ska ta mig till! Jag får allvarliga adhdproblem och snart kommer jag riva hela mitt rum för att få avregera mig!

Obama

Obama vann valet. Det var min gissning också, fast ärligt talat bryr jag mig inte om vem som vann. Idag tog jag iallafall en rejäl sovmorgon och vakande vid 11-tiden och sen dess har jag bara suttit och inte gjort någonting. Orkar inte göra nåt heller. Men måste väl snart pallra mig ut och hämta min lillasyster i skolan, jag viiiiill inte gå ut. Fett långt jag måste gå också. Sen klockan 16.00 har jag utvecklingssamtal. Usch!

Kallt

Jag fryser, det är fett kallt i mitt rum. Vad är problemet med mitt element egentligen!?

Min nya metod

Jag har börjat med en ny metod. Jag äter frukost innan jag går och lägger mig på kvällen istället för på morgonen. På så sätt spar jag tid på morgonen + att man kan sova några miuter längre. Hatten av!

Höjden av lathet

Jag har tagit mig i kragen och ställt min urladdade eltandborste på laddaren. Den har inte haft nån laddning sen i september typ, men jag har inte orkar pallra mig in i mitt rum och ta fram laddaren för att ställa tandborsten där så att man slipper borta tänderna med en urladdad eltandborste för hand. Ibland är man bra lat.

Valvaka med Filip & Fredrik

Någon som ska kolla på valvakan med Filip och Fredrik? Jag ska nog kolla lite grann, inte för att jag bryr mig om valet utan mer för att det är Filip och Fredrik. Haha, så jädrans roliga asså!
Nepp, nu ska jag duscha innan valvakan börjar, shobara!


En fråga man inte vill höra!

Kom in i vardagsrummet för en liten stund sen där mamma satt och kollade på tv.

M: Har du klippt dig?
J: Nej verkligen inte! Vadå ser mitt hår kortare ut!?
M: Ja, eller nej förresten det ser bara välvårdat ut
J: VAD MENAR DU MED DET!?
M: Men du brukar ju alltid vara så ruffsig så det är nog bara ovant att se dig med borstat hår


Tack för den liksom!

Den sjukt fula mössan


Våran lista

Här kommer några av punkterna på mål som vi ska ha gjort innan vi dör;

» Gömma oss bland halsdukarna på Åhléns efter stängning
» Beställa en "mooosbrrrricka"
» Sätta upp prickigkorv på fönstrena i ett tåg
» Hälla sallad på fotbollsspelet och filma det för att sedan göra om det i moviemaker så att det blir slowmotion
» Gömma oss bland kuddarna (eller möjligtvis i en hylla på lagret) på IKEA

Ja, det var några av punkterna på listan. Haha kom typ inte ihåg några fler flr jag glömde min lilla lista i skolan. Jag fyller på listan med mer mål imorgon ;)

Adolf Grymtkorv

Idag började skolan 08.35 med engelska. Vi kollade på youtubeklipp om presidentvalet och lite sånt. Efter det var det straffrätt och då fick vi bara sitta och läsa och plugga inför provet. Sen var det äntligen lunch och jag och Pitte käkade på Food Courten och då bestämde vi oss även för att skita i spanskan, så vi gick runt lite på Åhléns och hittade en så jävla ful och vedevärdig mössa att vi höll på att garva ihjäl oss.
Sen gick vi iallafall tillbaka till skolan och satt och snackade lite och sen hade vi samhällskunskap. Sista lektionen var bild och vi har typ skolkat från bilden i flera veckor nu på tisdagar på det kändes som att det var dags att gå för annars blir vi nog kickade därifrån eftersom att det är kö på den kursen. Vi var endast där för att få närvaro men vi ritade ingenting utan satt istället och skrev upp några mål som vi ska ha uppnått innan vi dör.
Efter skolan åkte jag hem och satte mig vid datan och sen följde jag med när mamma skulle skjutsa Johanna till sin fotbollsträning och medans hon tränade så åkte vi och tvättade bilen och jag har riktigt stor respekt för biltvättar asså! Iallafall på Statoil i Veddesta, vi har fastnat där inne 2 gånger, snacka om att man får cellskräck. Denna gången fastnade vi iallafall inte och sen åkte vi till den andra Statoil vid Aspnäs och köpte glass och skvallertidning som vi satt och kollade i för att fördriva tiden. Vid halv 7 åkte vi och hämtade Johanna igen och sen åkte vi hem.
Imorgon är vi typ lediga, har bara utvecklingssamtal på eftermiddagen. 16.00-16-15, får se hur samtalet går...

Slut på höstlovet och ett snabbt besök i stan

Jahapp, så var höstlovet slut så. Idag började dagen 09.45 med civilrätt där vi fick veta resultaten på provet som vi hade innan lovet. Var nästan 100% säker på ett IG med tanke på att inga siffror stämde när jag skrev provet så jag gav upp och lämnade in det som det var. När jag kom ut och pratade med läraren så satt jag och var beredd på att han skulle säga att jag fick ett fet-IG, men tydligen så hade jag fått G. Han ba "du har kapacitet att få ännu högre tillochmed" jag ba what liksom!? Det hade jag verkligen inte trott, men det var ju bra :)
Sen var det tråkig matte som jag som vanligt inte fattade någonting utav, och efter det var det lunch. Idag blev det Subway och efter vi hade käkat så hade vi håltimme så vi satt bara och snackade. Sista lektionen var engelska och där gjorde vi typ ingenting. Fick sluta lite tidigare så jag åkte hem. Vid 5-tiden så mötte jag Stina så åkte vi en snabbis in till stan för jag skulle kolla på en ny halsduk. Jag hittade dock ingen så vi gick bara runt lite. När vi var inne i Sturegallerian så möter vi dom där snubbarna från båten! Ni vet han "mousserande víííín". Haha han kom med den andra braten som dansade roligt och nån annan kille. Det roliga var att dom kände igen oss så vi stannade och snackade med dom en liten stund och bytte nummer. Vi berättade att vi skulle åka båt igen och dom ville typ följa med så dom ska se om dom kan det datumet :) Isåfall ska dom boka. Haha fett roliga.
Sen gick vi vidare och efter ett tag åkte vi hem, och nu sitter jag här och käkar en pepparkaka. Gosh vad länge sen det var jag åt det! Typ förra julen.


En tråkig lista

Namn: Jessica
Vanligaste färgen på mina kläder: Typ svart/vit/grå/brun
I sommar kommer jag att gå klädd i: Det återstår att se..
Men absolut inte i: Vinterjacka
Byxa eller kjol: Byxor
Senast utlästa bok: Ingen aning..läser typ aldrig böcker
Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt med fula tapeter
Jag ville bli när jag var liten: Brandman
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Deprimerad, höstlovet är ju slut
Kläder just nu: Blåa fotbollsbyxor, grå/svartrandig t-shirt och grå kofta
Vad sa du senast: "Shit vad ful!" 
Fisk eller badkruka: Det beror på om det är sjö eller pool. I sjö är jag en riktig badkruka
Hur många kuddar sover du med: 5 för tillfället
Spelar du nåt instrument: Haha nej, jag är omusikalisk, men jag kan spela "stilla natt" på keyboard :)
Morgon- eller nattmänniska: Inget utav dom 
Sparare eller slösare: Olika
Bästa film: Har ingen speciell, men gillar skräckisar och komedier
Tror du på mirakel: Kanske lite
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Ja verkligen!
Snarkar du? Det händer väl..
Stjärntecken? Här var det kräftis
Rädd för insekter? Ja, fy fan vad vidriga dom är!
Äckligaste insekten: Alla slags baggar och getingar.
Största svaghet: Kan äta hur mycket onyttigt som helst
Det här är jag bra på: Äta
Bästa bok? Ingen! Finns det nåt värre än att läsa böcker liksom!?
Chips, morötter eller godis? Chips och godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare, fast pizza är inte helt fel det heller
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Kanske
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Försöker ha välstädat men jag lyckas inte så ofta..
Gungar du på stolen? Ibland
Vilken hand håller du gaffeln i? Oftast vänster, men kan hålla i höger oxå
Gillar du att sjunga? Ja, men det gillar nog inte omgivningen
Anser du att du är stark? Ganska
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en dålig ovana? Mitt ätande av onyttigheter

2 bilder av sämsta kvalitét

Slänger in 2 urkassa bilder från mobilen;

Premiären av nya James Bond-filmen förra veckan



En fetflopp när jag skulle ta bild på gravstenen på Skogskyrkogården igår

Dammvippa

Mamma kom in i mitt rum för en liten stund sen och visade en ny dammvippa som hon hade köpt idag. Den var gjord av strutsfjädrar och som ni kanske vet så har jag ju världen fågel/fjäder-fobi så jag skrek rätt ut och ramlade baklänges på stolen och slog huvudet i skrivbordet så nu har jag en fin bula mitt på skallen.
Nu har jag en anledning att aldrig damma iallafall...

Höstlovets sista dag

Så var det redan sista dagen på höstlovet då. Det är helt sjukt hur fort tiden går asså. Nästa månad är det Julafton, som vanligt kommer tiden att gå hur fort som helst och helt plötsligt är det dagen innan Julafton och jag inser att jag inte har hunnit köpa julklappar än. I år hade jag nog tänkt jobba på julafton, tråkmåns som man är. Eller inte hela Julaftonen, men kanske några timmar mitt på dagen. Slipper gärna sitta och äta äcklig julmat med trista släktingar. Jaja, jag har iallafall inte bestämt mig om jag ska jobba än. Det beror på om det är några roliga människor som också ska jobba då, annars känns det värdelöst.

Stjärnor på is

Har suttit och kollat på det gayiga programmet "Stjärnor på is". Har faktiskt aldrig sett det förut, bara växlat förbi nån gång. Shit vad trist det var! Massa B-kändisar som ska åka skridskor liksom. Flopp TV4!

RSS 2.0