Det luktar choklad här

Dålig uppdatering måste jag säga! Har iof inte haft nåt vettigt att skriva + att det har varit kanonväder så jag har inte spenderat så mycket tid vid datan. I måndags åkte jag, Stiffe och Snarre till klipporna i Kristineberg för att sola och bada men när vi kom dit så blev det molnigt så det kändes ju lite som en flopp. Istället så åkte vi in till stan och shoppade och hämtade resekataloger höhö. Läääängtar!
Lite senare så drog jag hem till Fille och käkade middag, på kvällen dök även Stiffe upp och så slaggade vi där. Igår ställde jag klockan på halv 9 för att jag skulle till optikern (igen liksom) så jag tog sällis med Elin en liten bit för hon skulle jobba. Efter optikerbesöket i Sumpan så rusade jag tillbaka till tågen och åkte till Jakan för att dundra in på centrum och tjacka mig en ny bikini. Efter att ha köpt den första bästa bikinin jag såg så sprang jag bort till bussarna och åkte hem till Fille igen där hon och Stina väntade eftersom att vi skulle cykla till Lövstabadet. Då tog jag årets första dopp och det känner jag mig riktigt stolt över. Jag cyklade även för första gången sedan 90-talet, möjligtvis tidiga 2000-talet, och jag måste säga att jag har underskattat cykeln rejält. Kanske ska man ta och skaffa sig en cykel?

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag har varit och tränat så nu kan jag käka godis hela kvällen utan dåligt samvete, moahahahah!

Vila i frid

Egentligen har jag ingen som helst lust att blogga. Min mormor dog imorse så jag gick upp till sjukhuset för att ta farväl av hennes döda kropp. Usch vad hemskt det var! Jag har aldrig ens sett en död människa och nu låg min mormor där helt iskall och stel. Det kändes så himla kontsigt när jag lämnade rummet och insåg att jag aldrig mer kommer att få se henne. Jag tänker tillbaka på hur mycket hon har betytt för oss och att hon jämt tog hand om mig och min brorsa när vi var små. Men nu hade hon lidit tillräckligt länge så det var nog bara skönt för henne att få somna in. Vila i frid mormor! <3


Midsommar

Så var det midsommarafton igen då. Känns som att det va det nyss men det var tydligen ett år sen. Tänk vad snabbt tiden går hörrni. Och nästa vecka fyller jag 19 också, det fick mig att minnas tillbaka till när jag fyllde 18 förra året och Stiffe hade gjort en jättefin liten film till mig http://destomore.blogg.se/2009/july/grattis-jessica.html#comment visst är hon duktig?

Nej nu ska jag ut och sola lite på balkongen, glad midsommar på er allesammans!

Hej tjejer! Hej Filippa!



Rubriken är en mening som man aldrig mer kommer att få höra. Idag tog jag iallafall en liten sovmorgon till så sent som klockan 10. Då tyckte min vovve att jag skulle kliva upp så det var bara att hoppa i tofflorna och gå en promenad. Vid 12 var jag tvungen att åka till Sumpan för att lämna tillbaka mina linser som jag köpte i tisdags eftersom att det uppenbarligen var nåt grovt fel på dom med tanke på att det kändes som att mina ögon brann så fort jag satte in dom i ögonen. Tredje dagen i rad som jag hänger hos optikern, dom måste ju tro att jag är besatt av ögon. Fick iallafall ett nytt paket så det återstår att se om mina ögon börjar brinna imorgon när jag ska sätta i linserna.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, var nere på systemet och köpte dricka till imorrn, eller ah mamma köpte. Sen har jag typ suttit på balkongen hela dagen, dock inte i solen eftersom att jag skulla ha stekt sönder då. Klämde även i mig en kebab till middag på pizzerian. Det går bra med mitt nyttiga liv måste jag säga.


Monster

Seriöst, vilken djurpark har hon rymt ifrån??


Mary (and Lloyd) Christmas!



Hej alla fetton framför datorerna! Notera att jag inte har skrivit sedan i söndags, jag har nämligen haft lite annat för mig. Eller nej egentligen inte, men jag har bara inte suttit vid datorn. I måndags var det skitväder så jag gjorde ingenting speciellt på dagen men på eftermiddagen så drog jag och Stiffe till Hovet för jag fick 2 biljetter till nån Twilightgrej av en på mitt jobb så eftersom att det var crapväder åkte vi dit chockades över alla som skrek som apor så fort ett klipp från filmen visades, och för att inte tala om när själva skådisarna dök upp. Seriöst, jag tror min tinitus har fyrdubblats sen den kvällen. Btw, McFlurry marängswiss är överskattad.
Jag tog inte speciellt många bilder, som ni ser nedan så blir ju inte kvaliteten den bästa med min extremt bra kamera...Hade med mig både min egen och mammas eftersom att min kamera riskerar att pajja vilken sekund som helst. Man kan ju gissa vilka bilder som togs med min skruttiga kamera..

  

 


Igår tränade jag och sen hämtade pappa upp mig och så åkte vi in till farmor och farfars lägenhet för att sedan promenera bort till Humlegården och käka på Texas Long Horn. När jag hade lagt på mig några kilo så promenerade vi vidare bort till Hötorget och fikade. Jag drack en blåbärssmoothie som smakade spya, yummie..Sen gick vi hem och kollade på tv innan jag däckade i sängen.
Jag hade såklart glömt att dra ner rullgardinen i mitt lilla rum så jag vaknade halv 8 och kunde inte somna om. Liksom hallå? Varför vaknar man alltid tidigt när man får sova? Idag har jag ätit väldigt mycket kan jag notera. Det började men en frukost hemma hos farmor och farfar, sen en till (maffig) frulle på 7eleven på Odengatan, sedan en stor glass nere vid Pampas Marina tätt följt av en big tunnbrödsrulle på Norra Bantorget. Okej det kanske inte var så mycket men klockan är bara halv 4 än så länge, dagen är inte slut än höhö.

MARTIIIIIIIIIIIIIIN!




Skulle vi kunna få lite mer...sås?

Cheng cheeeeeeeng! Igår jobbade jag och jag kan säga att det var total fucking kaos i stan pga av bröllopet så det var inte roligt att jobba. Ännu värre var det när jag skulle hem för jag var tvungen att tränga mig igenom folkmassan för att komma till centralen och jag överdriver inte om jag säger att det tog 20 minuter att ta mig från Norrmalmstorg till NK för att folk skulle vara så satans envisa och inte låta en passera. Tillslut kom jag iallafall hem och jag åkte visserligen bara hem och vände för sen mötte jag upp Stina, Elin och Fille för vi skulle till Sumpan och äta på en kinarestaurang. Först hade vi tänkt åka till stan men vi dumpade den planen när vi insåg hur mycket folk det var där inne.

Idag jobbade jag min sista dag på en hel vecka. HALLELULJAH! En hel veckas ledighet! Måste bara säga att jag fick ett återfall på cheeseburgare idag också. Gud vad arg jag blev på mig själv! Jag som hade klarat mig att inte äka några cheeseburgare sen typ förrförra veckan!

Jag beställde friterad kyckling på kinarestaurangen igår, men vad fick jag? Jo, en friterad jävla balle!


Jobb jobb

En upplysning

Måste bara få upplysa er om en lustig sak som jag fick veta på jobbet idag. Jag har noterat ett x antal gånger att det är skoavtryck på toalettringen på vårat jobb och jag har alltid undrat varför det är det men idag fick jag svaret. Det är nämligen så att vi har ju massa städare som typ är från Indien och Bangladesh och sånt och dom står tydligen  ringen när dom pissar. Så jädra efterbliviet liksom, jag fick typ årets skrattattack när jag fick veta det. Seriöst, tänk om man kommer in på toan och får se en indier som står och balanserar på toaringen för att pissa ner i toaletten! Vi vet inte varför dom gör så så vi stod och spekulerade att det kanske är för att dom bara använder ett hål i marken som toalett i Indien (eller?) så dom kanske vill få fram rätt "feeling" om man säger så, haha.

Mina stiiiiift!




Clifton Fexmo

Hej igen! Jobbade idag igen och det är inte intressant att läsa om eftersom att det inte hände ett skit. Det var liksom mycket folk första timmen och sen försvann alla så att det var helt dött de 3 sista timmarna. Efter jobbet så mötte jag Erica för att hon skulle köpa en klänning så vi var inne i massa affärer tills hon hittade en snygg klänning på Ginatricot. Juste, det började ju spöregna och åska och eftersom att vi var fast inne på Zara då så var jagh tvungen att köpa mig ett paraply för att komma därifrån utan att bli dränkt som en katt. Självfallet så slutade det regna typ en minut efter att jag hade köpt mitt paraply (som förövrigt kostade 200 fucking kronor!). Menmen, man bor ju i Sverige så förhoppningsvis får jag använda det igen, kanske redan imorgon om jag har tur höhö.

Mindfuck

Hejalopa! (Hej allihopa med Blondinbellaröst)
Som sagt så jobbade jag idag och jag jobbar ju aldrig vardagar annars så därför had ejag ingen koll på vem som skulle vara chef idag. När jag kom till jobbet så fick jag se att det är en slemmig turk som är typ 30 barre som är chef, och det värsta är att han har hållt på att skriva massa i chatten till mig på fb och raggat så jag ba NOOOOOO! Jag visste att han jobbade på mitt jobb men jag har liksom aldrig träffat honom eftersom att jag inte jobbar vardagar och han visste inte att jag jobbade på hans jobb så hans min när han fick syn på mig var oslagbar! Iallafall så var det lite kaos på jobbet idag för att det är 2 stycken städare varav den ena inte gör ett skvatt och den andra inte gör så mycket han heller för han förstår knappt engelska. Då skulle slemchefen rycka in och hjälpa till med städandet men han är så jädra lam och gör ingenting han heller så jag var tvungen att ge honom order hela tiden på vad han skulle göra. Seriöst, jag ska inte behöva säga åt min chef vad han ska göra, det ska han liksom lista ut själv!

Efter jobbet åkte jag till Sumpan och bokade en tid hos optikern och sen köpte jag mig ett äpple eftersom att jag inte hade hunnit äta på hela dagen. Efter den måltiden så gick jag till gymmet och mötte Erica och tränade, för att sedan åka hem och dö. Nejdå, men seriöst, vetskapen av att jag ska jobba imorgon, i övermorgon och på söndag gör att jag vill ligga i koma och vakna upp på måndag.

Vi har iallafall fått tv i vårat personalrum på jobbet, yeeeey inga mer tråkiga raster som består av att stirra in i väggen!

Pitstop

Det blev inget joggande för mig. Jag kände det nästan på mig och när jag väcktes ur min extremt roliga dröm som handlade om att Elin hade klippt sig den frisyren som Will Ferell har i Roxbury så blev jag arg och bestämde mig för att sova vidare. Men imorrn ska jag jogga, fast inte på morgonen för det är nog inte min grej..

Nej nu ska jag göra mig iordning och sen åka till jobbet och därefter åka och träna. See ya later!

Elins nya frisyr till vänster då...:)

And I want my pink shirt back!

Igår gick jag och la mig kvart över 7. KVART ÖVER 7! Pensionär eller vad? Nejmen jag hade faktiskt lyckats hålla mig vaken hela dagen så jag var extremt trött. Jag hade velat sova länge idag men såklart så var det några missfoster som skulle klippa gräset utanför mitt fönster så jag vaknade halv 8. Tacktacktack!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, var och köpte glass på Donken för att sedan åka till gymmet och försöka förbränna några bilringar som har slagit läger på min mage.

Imorgon ska jag jobba, och även på fredag, lördag och söndag också. Skjut mig snälla! Men jag får cash så jag ska inte klaga. Eftersom att jag inte börjar jobba förren 12 imorgon så tänkte jag ställa klockan och gå ut och jogga. Vi får se hur det går..

Btw, jag vill tillbaks till Thailand

CDG

Jag mår som jag förtjänar. Hejdå!


Oooooh burn!

Idag har jag inte gjort så mycket. Som vanligt altså. Nej men jag har varit borta vid stallet och varit lite nostalgisk, när jag såg hästarna blev jag så sugen på hamburgare att jag och mamma åkte till Donken. Nej nu var jag elak, så var det inte alls! Vi åkte faktiskt till Donken och käkade glass. Ja, sen hängde jag med till Lidl, Plantagen och Rusta också. Roligt roligt.
Om en timme ska jag åka och träna och sen ikväll ska några från klassen grilla vid Lötsjön så jag får speeda hem och duscha innan.





Här toppade jag mina naturbilder genom att fota en livs levande hare som satt och filosoferade

Bertil Falukorv

Idag har jag jobbat 12-16. Det var extremt tråkigt eftersom att jag inte har några arbetssysslor längre så jag ska bara stå och smajla som en fucking staty. Lättförtjänta pengar men tråkigt som in åt helvete. En sak som hände idag var iallafall att det kom in en typiskt tant (med typiskt tant menar jag en liten kort tant med vitt hår, röd jacka kappa som är helt blekt och ser ut att vara ifrån 60-talet, och en handväska). Hon kom iallafall fram till mig och var jättetrevlig och drog nån historia om att hon hade varit och ätit på Donken för 2 veckor sedan och beställt 2 Happy Meal med en chicken burger men så hade hon inte fått sin chicken burger och då hade hon tydligen ringt till Donken och då hade vi tydligen sagt att hon kunde komma förbi och få en chicken burger när hon hade tid (långsökt och definitivt inte sant men jag och min chef tyckte att hon var så rar så vi gav henne en gratis kaffe, äppelpaj och munk). Hon var jättetrevlig och när hon hade fått sitt fika så gick hon och satte sig vid ett bord. När hon var klar och skulle slänga sin bricka så frågade jag henne snällt om jag skulle hjälpa henne med brickan men då blev hon värsta bitchen och var skitsur på mig och ville absolut inte ha hjälp. Sen började hon skälla på mig för att servetterna var slut och efter att jag hde fyllt på servetterna så började hon skälla på mig igen för att det var några som satt och rökte vid borden utanför. Jag försökte snällt förklara för henne att jag kan inte hindra folk från att röka utomhus och då blev hon skitlack. Från att ha varit en snäll liten tant så blev hon värsta satmaran när hon väl hade fått sitt gratis fika. Min chef sa dessutom att hon hade kommit dit för några veckor sedan och dragit exakt samma ursäkt med att hon hade beställt 2 Happy Meal fast då med cheeseurgare och då hade hon tydligen inte fått nån cheeseburgare.
Då vet man vart man har henne, nästa gång hon kommer in och ber om gratis mat ska hon allt få ångra sig, moahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhah!!!!!!!!!!!!!!!!

Nog om kärringjävlen. Efter jobbet så mötte jag upp min pappa och så åkte vi och käkade på en pizzeria i Solna. Jag tog en sallad vilket jag är mycket stolt över :) Har dock varit extremt onyttig den här helgen så det hjälpte inte så mycket. Efter det så åkte vi till Bromma för att pappa ville visa nån ny MAX-restaurang som hade öppnat där (okej liksom?).
Jaa, sen har jag inte hunnit gjort så mycket mer idag, nu ska jag typ kolla på tv och börja ladda upp för 3 lediga dagar innan jag ska jobba igen. Jobbar ju torsdag, fredag, lördag och söndag så jag kan ju säga att nästa måndag kommer jag ha extremt ont i fötterna och träningsvärk i smilbanden.

Aaaaaalbooouuus!

Gårdagen spenderades hemma hos Tore på Tenorgränd. Vi skulle klippa ihop en studentfilm och lite annat, sen när jag kom hem så kollade jag på tv resten av kvällen därav inget bloggande.
Idag har jag inte gjort ett jävla skit, jag har endast legat i min säng och kollat på film och ätit chips. Vart tog sommaren vägen liksom? Kan ni fatta att det redan är november???

Imorgon blir det jobb, usch fy fasen vad trist men jag måste ju få in cash nånstans ifrån nu när man inte får sin enorma lön på 1050 spänn i studiebidrag längre.

Näääägääääär

Idag träffade jag som sagt de 3 vise männen för att åka till stan och shoppa. Eller ah, Filling och Elin kollade i affärer medans jag och Stina kollade på studentflak och blev nostalgiska trots att det inte ens var en vecka sen vi tog studenten. Ja, vad gjorde vi mer? Ingenting faktiskt, men jag hade skitkul ändå.

Nu är jag nyss hemkommen från pizzerian, och gissa vad! Jag tog ingen pizza! Istället tog jag en grekisk skallad för jag intalade mig själv att jag gillar fårost men när jag väl smakade så smakade det som spya. Därför bestod min middag av svarta oliver och några salladsblad men jag ä inte bitter!

Gucca-kväll

Idag ska jag träffa mina 3 mongokompisar :)


Tjong i ballongen

Guess who's gonna work on her födelsedag den 4e juli @ the biopremiär av Shrek 4 på Rigoletto? Yepp, det ska jag göra! And you know what the best is? Jag får gratis biobiljetter till filmen, höhö jag som älskar Shrek-filmerna! ;D

Mördarpotatis

Hej igen bananer! Jag sitter för tillfället och kollar på en dansk serie på 3:an som heter Polisstationen. Jag vet inte vad det handlar om men jagh antar att det handlar om ett par poliser på en polisstation. Anledningen till att jag tittar är att danska är ett sånt fult (men roligt) språk. Felibeh föer saetan liksom.
Juste, jag hade ju duschat och tagit på mig min morgonrock och krypit ner i sängen men då slog det mig att det är jag som vaktar lägenheten ikväll eftersom att mamma sover hos mormor på sjukhuset i natt (nej, mormor har inte dött än, shes still alive kan man säga om man pratar riktigt sålig engelska som jag gör). Nej men skämt å sido, eftersom att jag vaktar lägenheten ikväll får jag även vara barnvakt åt Johanna och hundvakt åt Bobbo Krull så nu är det bara att klä på mig igen och gå ut på en kvällspromenad med hundskrället. Sen måste jag vara beredd på att föra Johanna tillbaka till sitt rum om hon går i sömnen som hon gör typ varje kväll och det gör mig så jäkla nervös att hon kan komma gående helt plötsligt. Ärligt talat, skulle jag höra släpande steg utanför mitt rum nu skulle jag skita på mig. Jag kommer typ ligga vaken hela natten och vara nervös för att hon ska stå brevid min säng och stirra på mig helt plötsligt.
Nej hörrnini, nu ska jag ta mig en kvällspromenad här i trygga, säkra Jakobsberg. Har jag tur blir jag inte halshuggen när jag går ut.

Makeover



Gud vad jag mer än gärna skulle vilja göra en fet makeover på mg själv! Jag är så satans trött på mitt trista risiga hår som bara hänger platt vareviga dag. Nej för katten, ge mig en ny frilla nuuuuuuuu!

  
  
 

  
  
 

Nooooo.....Yeeeees

Hej alla paddor framför datorerna! Igår firade jag min första riktiga dag som skolfri genom att sitta och stirra in i väggen hela dagen medans jag väntade på att Erica skulle sluta sin bartenderkurs så att vi kunde gå och träna. Jag hade planerat att sitta och stirra in i väggen idag också men jag träffade Stiffe och gick ner i Jakobsberg centrum där vi satt och stirrade på folk istället. Det kändes mer givande än att sitta och stirra in i min gula fula vägg som jag så gärna vill måla om. Jag måste bara tillägga en grej som jag har skrivit förut men det kan inte skrivas tillräckligt många gånger! Visste ni att Stina var den första negern i Jakobsberg? Ofattbart men sant. Jag kommer säkert påpeka det om några månader igen bara för att påminna er.
Sen åkte jag till Sumpan och tränade med Erica igen. Jag är en aning efter med beach 2010 men förhoppningsvis så kan ni se mig på beach 2015 om allt går som det ska.
Jahapp nehepp vad ska jag göra nu då undrar ni såklart! Jo, jag ska faktiskt hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla på tv resten av kvällen. Kanske tar jag en paus från tv'n och stirrar in i väggen en liten stund också. Den som lever får se ;)

<3


Bad day

Idag har det inte varit någon bra dag. Det börjar med att jag kommer till jobbet och stämplar in. Sen slänger jag ett öga på schemat och ser att inte mitt namn står med, utan att en annan värdinnas namn står där. Jag klampar bort till chefen och frågar varför det står på sommarschemat att jag ska jobba idag men inte på dagens schema. Det hade tydligen blivit nåt fel så hon sa att om jag ville stanna kvar och jobba så fick jag göra det men hon trodde inte att det behövdes 2 värdinnor så jag bestämde mig för att åka hem istället. Okej, det var ju inte så illa men jag förlorar pengar på det.
Sen är det så att min mormor är jättesjuk och ligger på sjukhuset (på en avdelning där patienter som ska dö ligger) och igår ringde dom från sjukhuset och sa att hon förmodlingen inte skulle överleva det här dygnet så mamma bestämde sig för att sova på sjukhuset med henne. Mormor överlevde iallafall natten så på väg hem från jobbet så köpte jag blommor och choklad till mamma för att hon var så ledsen. Hon var inte ledsen för att mormor inte dog, men vi alla tycker att hon ska få slippa lida nu för hon bara ligger i en säng dag ut och dag in och kan inte röra sig, kan inte se, kan inte äta längre och orkar inte prata. Nu har läkarna bestämt sig för att inte ge henne någon näring längre så nu ska hon bara få vätska. Därför kommer hon antagligen svälta ihjäl istället.
Jag blir så ledsen när jag tänker på att hon kommer att dö när som helst. Jag har så många minnen med min mormor från när jag var liten. Jag fick alltid kolla på Djungelboken när jag var hemma hos henne för att det var den enda barnfilmen hon hade, det var hon som lärde mig spela kort, när jag besökte hennes jobb fick jag alltid ett gosedjur. Lilla mormor, får du dö snart så slipper du iallafall ha ont.

Tillsist så toppades denna dag med att det blev översvämning när jag duschade. Det var fetaste sjön inne på badrumsgolvet som rann ut i hallen. Hej vattenskada liksom!

FÖR JAG HAR TAGT STUDENTEN..

...FYFAN VAD JAG E BRA! Tänkte skriva ett långt inlägg men jag är så satans trött så jag orkar inte. Igår tog vi iallafall studenten och dagen började med champagnefrukost hos en i klasse, sen åkte vi till skolan och fick betyg och lite sånt, efter det gick allihop till Löthallen och lyssnade på nån kör på typ 4 pers och några gubbar med trumpeter och rektorns tal. Klockan 1 var det utspring och bästa klassen JU3 sprang såklart ut först bara för att vi äger skiten ur alla andra klasser i skolan. Fyfan vad kul det var, min mamma fimade utspringet så jag har typ suttit och kollat på den filmen 100 gånger. Sen var det dags för flak men vårat flak hade hamnat på Lidingö så vi fick Lidingös ruttna flak med sämsta ljudanläggningen men vad ska man göra liksom? Hellre det än inget. Men det är så jävla äkta att det skulle bli så!
Efter en stunds åkande i stan så åkte jag hem till min mottagning och duschade av mig all öl som hade stelnat i mitt hår så att jag såg ut som en dränkt katt. I studentpresent fick jag mest pengar och sånt och så fick jag en resa till London med min mamma. Mottagningen blev iallafall lyckad även om jag var sjukt vidrigt trött. Lite senare på kvällen så åkte vi till Sommar och träffade några från klassen och hade vår egen slutskiva eftersom att det kändes lite ruttet att gå på skolans turkslutskiva. Vi drog väl hem nångång vid 3 skulle jag tro men eftersom att man bor så långt bort som man gör så kom jag inte i säng förren solen hade gått upp på morgonen. Klockan 5 alltså. 4 timmar senare vaknade jag och var pigg så jag var tvungen att kliva upp.
Idag har jag grymt ont i vaderna och är trött som ett ekollon, konstigt? nej! Jag hade iallafall världens bästa student, tack alla i JU3 för dessa 2 åren <3

Juni

Första juni liksom och om 3 dagar tar jag studenten. OVERKLIGT! Idag hade vi picknic med klassen och sen var vi några som drog till La Rustica och tog en öl, eller en smirnoff ice i mitt fall. Jag vet inte ens om jag får dricka eftersom att jag tar stark medicin med det var inget som hände så jag antar att det funkar. Sen drog jag in till stan med Stina och Sandra för att shoppa lite, jag tjackade mig b.la en klänning till studentlunchen på torsdag. På vägen hem svängde även jag och Stiffe in i Jakobsberg centrum för jag kom på att jag var tvungen att köpa hårfärg och mascara också. Skittråkiga grejer att lägga pengar på menmen..

Igår började jag städa mitt rum och jag blev klar idag, så stökigt och grisigt var det alltså att jag inte ens kunde bli klar på en dag. Skämmigt liksom, men nu kan jag iallafall se golvet igen.
Oh, ikväll är det DH oxå :D Sista avsnittet dock så man måste vänta tills oktober för att få veta vad som händer liksom. Vilket osammanhängande inlägg. Jag känner en som har en katt. Nu ska jag flyga iväg i min helikopterkeps. Hejdå!

RSS 2.0