Vi har en tia!

Idag åkte jag och Stina till klipporna och stekte som vanligt. Fast idag stekte inte solen lika mycket som den har gjort dom senaste dagarna så efter ett dopp och lite stek så begav vi oss in mot city för Stina skulle köpa present till sin syrra och jag tjackade ett par skor. Sen gick vi till Donken på Nybrogatan och påvägen dit dunsade vi in i prinsessan Madeleine och min chef. Vi käkade iallafall en glass på Donken och sen pös vi ner till Strandvägen och satt och åt Pringles och betraktade en extremt stor mås. Den gick antagligen på anabola steorider.
Efter det gick vi tillbaka till H&M för Stina ville också köpa skor så hon gjorde det bara så att ni vet. Nu är jag hemkommen jag jag har varit på pass duktig att jag har handlat mat! Om Billys panpizza räknas till mat...Men imorgon ska jag laga nån riktig mat! Det har jag lovat mig själv. Det blir antagligen makaroner och korv för det är matkunskap på min nivå.
Tack för mig, jag som kört heter Kjelle!

P.S I natt anläder Filippa till Sverige, på torsdag kan hon betrakta sig som uppbokad. Imorgon ska jag och Stinsen storhandla Pringles på ö&b i Veddesta för där kan man få 2 rör för 25 spänn. På Coop i Kristineberg får man ett rör för ungefär samma pris. Det gäller ju att tänka ekonomiskt. Anteckna gärna allt det jag just skrev.

Speedokanin

Tänkte bara meddela att jag fortfarande har "The worlds greatest" på hjärnan. Jag har sjungit på den sen i lördags och jag tvivlar på om jag någonsin kommer att få ut den ur hjärnan...Fast jag börjar vänja mig nu, det är faktiskt ät trevligt att gå runt och nynna på den.

Presenter

På lördag fyller ju jag år och det sista mamma sa till mig innan jag åkte hem från Ingarö var att jag får absolut inte gå in i hennes sovrum för där ligger mina presenter. Det första jag gjorde när jag kom hem var att knalla in i hennes sovrum och kolla på presenterna. Typiskt mig, jag kan aldrig hålla mig ifrån födelsedagspresenter och julklappar. När ska jag inse att det är roligare att öppna om man inte vet vad det är i?

The worlds greatest

Hej fläskkoteletter! Idag var jag ju på Ingarö hela dagen och gjorde inte ett skvatt. Jag låg på en filt i gräset och tog det jävligt soft faktiskt. Johannas marsvin rymde så jag fick krypa runt i buskarna och leta efter den för hon stog och bölade och gjorde ingenting. Jag gjorde även bort mig ett x antal gånger inför grannarna men jag orkar inte bry mig, det är mamma som får skämmas för jag kommer inte hänga så mycket på Ingarö skulle jag tro.
Nu är jag iallafall hemma och kylskåpet ekar tomt som det brukar göra när jag är själv hemma så därför skulle jag gå ner till Hemköp och tjacka nåt att käka men då hade deras kylrum gått sönder så dom hade varit tvugna att ta bort alla kylvaror. Därför kom jag hem med Pringles-chips och Red Bull istället.
Ikväll ska jag bojkotta Lotta Engbergs mesiga allsångsprogram. Kan dom inte lägga ner skiten liksom? Däremot ska jag kolla på "Ett herrans liv" 21.55.

Mot landsbygden

Har varit i Sumpan i några dagar nu därav inget bloggande. Straxt efter 9 imorse så vaknade jag till och märkte att jag inte var ensam i lägenheten. Hon var där så det var bara att plocka ihop mina saker och rusa ut och ner till Sturegatan med tårarna rinnande och tänka ut vart jag skulle ta vägen. Jag ringde mamma och berättade så nu sitter jag i Jakobsberg och väntar på att Andreas ska komma och hämta mig och skjutsa mig till Ingarö där resten av familjen är. Kommer hem ikväll igen för imorgon ska jag och Svasse steka oss på klipporna igen som vi gjort dom senaste dagarna.
Tjipp

Jag har dunsat in i Hasse Fahlén

Jag har ju inte skrivit något sen i måndags och det beror på att jag har varit i Sumpan fram tills igår och där har båda datorerna kraschat så jag har inte haft tillgång till Internet. Fast det har faktiskt inte gjort mig så mycket för istället har jag legat och stekt dagarna i ända. I tisdags drog jag och Stina till Brevik på Lidingö och stekte och badade i poolen, hur skönt som helst. I onsdags och igår har vi legat och brässerat oss på klipporna vid Kristineberg och igår tog vi även årets första dopp i sjön där. Vi ska dit idag igen för det gäller ju att ligga i med brännan nu innan Fille kommer hem från Spanien. Vi hade tänkt bräcka henne.
Imorgon ska det bli svinigt varmt och vad ska jag göra då? Jo, jobba såklart! Det kan inte bli bättre än att stå inne i värmen en sån dag...Man får väl trösta sig med att det bara är 4 timmar.

Michael Jackson

Jahapp, så var Michael Jackson död. Det kändes som att det bara var en tidsfråga innan han bockade upp tofflorna eftersom att enligt alla bilder på honom så har han verkat dödssjuk. Jag har aldrig varit ett MJ-fan men synd för hans barn och hans fans som köpt biljetter til hans konserter i sommar.
R.I.P

Helvetes fucking anus!

Jag är så pissed off man kan bli just nu! Orkar inte skriva varför men nu sitter jag likt förbannat hemma hos mamma i Jakobsberg när tanken var att jag skulle bo i Sumpan hela den här veckan och nästa vecka också. No big deal tänker ni men dom som känner mig vet varför jag är arg! En ledtråd är att det är på en viss person som tror sig äga allting...SATMATA! När jag för första gången på över 3 månader ska bo med min pappa igen så ska hon förstöra!

Lotta på Liseberg

HATA GÖTEBORGARE! Kan man bli mer wannabe eller? Lotta på Liseberg, döda mig snälla. Göteborg kommer aldrig uppnå Stockholmsklass, kan som inte bara inse det?

Mööööuuuuk

Idag åkte jag och Stina till stan för att sola i Humlegården samtidigt som vi käkade McDonaldsmat. Det var stekhett och mysigt där ända tills det kom 2 fula snubbar i 30-årsåldern och satte sig vid oss och snackade oavbrutet om allt möjligt. Då drog vi därifrån för vi orkade inte med dom där psykopaterna som berättade att dom hade tänkt köpa en varsin asbig kjol och gå runt med i stan, dessutom frågade dom om vi ville hänga med dom till Skeppsholmen och bada, Tack men nej tack! Vi begav oss istället bort till Gamla Stan och facinerades över hur ruttet och antikt det var där. Jag har typ aldrig tagit mig tid att gå runt i Gamla Stan så jag kände mig som en turist. Sen gick vi och stektes på Skeppsbron så att vi var tvugna att ta Djurgårdsbåten för att svalka oss. När vi kom bort till Djurgården så kändes det lockande att ta en tripp in på Grönan så vi bestämde oss för att göra det. Typ det enda sättet att svalka sig på utan att bada. Efter det spontana Grönan-besöket så tog vi snigelbussen till civilisationen och gick in på Hemköp på Åhléns för att jag skulle köpa hårfärg. Sen stack vi hem. Nu sitter jag med hårfärg i håret. Blått blir det denna gång, man vill ju göra nån slags förändrig.

Vad blir det för mat?

Yo whiteys! Vid halv 2 mötte jag Stina så åkte vi in till stan och promenerade bort till DJurgården och tog oss en tripp in på Grönan och åkte ett par grejer. Jag kan fortfarande inte fata varför det aldrig är någon kö till Insane men skitsamma, det gör inte mig nåt.
Efter Grönanbesöket tog vi bussen bort till Nybroplan och knallade in på 7eleven och tjackade Café Cooler. Sen gick vi och satte oss och dingalde med benen där på Strandvägen och njöt av vädret ända tills det kom några feta moln som täckte hela solen. Då tog vi bussen till centralen och åkte hem.
Jag borde äta middag nu men jag vet inte vad jag ska äta. Jag har klämt i mig en hel påse chips så mat känns inte så lockande. Fast McDonaldsmat hade inte suttit fel. Synd bara att det inte finns nån Donk här i Jakobsberg, en förort.

Aldrig mera Plantagen

Plantagen måste vara den tråkigaste affären i världen. Jag hängde med mamma och Johanna dit och jösses vad trist det är att handla blommor! Varför lägger man ut penger på någonting som ändå kommer dö efter ett tag?
Jag kom iallafall fram till att jag inte ska åka dit igen på ett tag.

Digitalbox

Jag har fått en digitalbox till tv'n i mitt rum eftersom att kanalerna kommer försvinna f.r.o.m den 1 juli så nu behöver jag aldrig bekymra mig över att det inte finns nåt att se på tv. Igår t.ex när jag vaknade vid halv 12 så slog jag på TV400 och där var det Segemyhr-marathon så jag fastnade framför det och låg i stort sett i min säng fram tills halv 2 i natt och kollade på gamla avsnitt av Segemyhr. Eftersom att jag var grymt trött men envisades med att kolla på ett avsnitt till hela tiden så somnade jag ju aldrig fastän jag var hur trött som helst. Tillslut fick jag säga åt mig själv på skarpen och ta mitt förnuft till fånga och stänga av dumburken. Jag hade ju trots allt kollat i över 12 timmar.
Nu har jag "råkat" slå på Disney Channel och har fastnat framför Törnrosa så nu känner jag ett starkt tvång att kolla färdigt på den. Har jag tur kommer det en till barnfilm efteråt och den risken är ju rätt så stor så jag fastnar väl antagligen framför den här kanalen idag. Nej det har jag faktiskt inte tid med, jag måste ut i den friska luften, luften i mitt rum är nog inte den bästa..
Tjipp!

Midsommardagen

Gårdagen var trevlig. Först kom Stina och Elin hem till mig och så käkade vi middag och lite sånt. Vid 10-tiden åkte jag och Elin till Hallonbergen för att gå på nån fest som inte var mycket till fest men det var trevligt ändå. Men jag kan garantera att det var världens minsta lägenhet. Lite senare gick vi ut och tänkte dansa runt midsommarstången men nån hade snott den. Vi var ju för fasen i Hallonbergen, klart att den är snodd då liksom. Aja, Elin agerade midsommarstång och vi dansade små grodorna och lyssnade på Pokémon-låten. Sen gick vi tillbaka till Olivers lägenhet och grannarna var nog inte glada över våran musik men det är ju bara midsommarafton en gång om året ;)
Vid 2-tiden bestämde vi oss för att kolla på Excorcisten (stavas det så?) men det var värsta vilda västern-filmen, astråkig alltså så jag och Elin åkte hem vid halv 3. Fast resan hem var ju inte den enklaste, fett pissigt att pendeltågen slutar gå vi fick liksom ta världshistoriens segaste buss som gick runt hela Järfälla innan vi kom till Jakobsberg station. När vi väl kom dit så vågade vi inte gå genom cracktunneln så vi tog värsta omvägen och gick över feta bron på bilvägen och förbi polishuset och hen till mig. Vi var väl hemma vid 4-tiden och när vi väl kom i säng vid halv 5 så hade solen redan gått upp så då gick det ju inte att sova. Tillslut somnade vi iallafall och vaknade till vid 8 och då tänkte Elin hem till Viksjö. När hon hade gått så la jag mig i sängen igen och somnade fram tills halv 12.
Nu ska jag gå in och ta en lång dusch och borsta tänderna. Det har jag längtat efter!

Midsommarafton

Så var det midsommarafton igen. Var det inte det alldeles nyss? Shit vad fort det året gick, känns som att jag har legat under en sten hela året ungefär. Aja, snart ska jag möta Bill och Bull för att inhandla lite grejer. Ha det så bra där ute och glömt inte paraply om ni ska ut för på midsommar är det tradition att det regnar en skvätt.

Förra årets midsommartårta. Den är gjord av omogna Jessica som ni kanske förstår.

Mobilberoende?

Är du beroende av din mobiltelefon?

Var ligger din mobil när du sover? På skrivbordet brevis sängen eller på golvet nedanför sängen
Hur ofta ligger din mobil hemma utan batterier? Typ aldrig
Hur känns det när du inte har din mobil på dig? Jag känner mig halv, nåt fattas liksom
Får du någon gång höra att du är en mobilälskare? Nee
Hur många mobiler har du haft det senaste året? 2
Blir folk irriterade över att din mobil ständigt är med dig? Nja, möjligtvis mamma kanske
Vad står de i det 4e sms:et i din inkorg? "Hej Jens! Vi tar 12.17 bussen sen så du vet ;)"
Vad står de i det senaste skickade sms:et? "Grrrrrreat"
Vem är överst listan över missade samtal? Dolt nummer
Vem är 6a på listan över mottagna samtal? Mamma
Vem är 2a på listan över uppringda nummer? Mamma
Har du som bakgrundsbild? Nån stel blå bild som fanns på mobilen innan
Hur mkt batteri har du? 92%
Vem är 8 på din kontaktlista? Donken
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Sånt kan man ju inte svara på ju!
Vem är den första på bokstaven "H" i din kontaktlista? Inte en enda kotte börjar på H i min kontaktlista
Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? En bild på Johanna
Hur mkt är klockan när du gör detta? 11.47

troc'A'dero

Idag har jag inte gjort ett skvatt. Jo, jag var snäll och skulle gå och hämta Johanna på fritids men hon hade stuckit så jag fick springa och leta efter henne och tillslut så hittade jag henne och så drog jag med henne hem. Jag var nere på Burger King och köpte lunch också. Sen har jag suttit vid datan.
Nu ska jag dansa chachacha med Göran Persson!

Blååååbääääär

Idag mötte jag Steffo vid stationen och så åkte vi in till Grönan. Det var fett lite folk för att vara så fint väder, liksom inga som helst köer. Därför passade vi på att åka Tilt 2 gånger på rad, den suger i magen asså. Och Stinas bygel var typ lös så hon va skrajsen när vi satt där uppe. Men det gick bra iallafall och hon överlevde traumat. Sen skulle vi ta en tripp i Vilda Musen och den e så himla ryckig så vi knockade våra skallar i varandra så att hela min högersida på huvudet är helt öm. Pricken över i:et hade ju varit om det hade gått hål i huvudet. Det hade varit grejer det!
Efter Grönan promenerade vi bort till mitt jobb och köpte cheeseburgare och sen promenerade vi vidare till 7eleven och köpte café cooler. Utanför centralen träffade vi Ylva också, sen träffade vi Stinas syrra och sen kom Fille och Elin. Alla på samma plats liksom. Jag klev av i Sumpan och mötte pappa och så åkte vi in till Skeppsbron och gick runt och kollade lite för det är ju Volvo Ocean Race. Där var det svinhett och mycket folk. Dessutom var jag hur törstig som helst så det var ingen höjdare för min del. När vi hade gått där en stund så traskade vi bort till Mariatorget och käkade middag på en chingchong-restaurang och sen gick vi bort till Mosebacke och sen skjutsade pappa hem mig. Mina kalleanka-plattor har promenerat mycket idag så dom är rätt döda. Nu ska dom vila. Hejdå.

Ice ice baby

Tjofaderalla! Nu har jag varit i Bromma med mamma, Andreas och Bobbo Krull. Vi skulle tjacka lite grejer till Bobby inne på djuraffären och sen skulle vi handla ett bord till mormor på Bauhaus men vi hittade inget bord så vi köpte oss en glass där istället och satt inne i trälukten medans solen sken utanför. Två stycken ouppfostade ungar satt och glodde på mig som att dom var på ett zoo så jag blev besk och klampade ut från Bauhaus. Har inte deras föräldrar lärt dom att man inte ska stirra så mycket!? Sen åkte vi hem och snart ska vi hämta Johanna och åka till Coop i Kungsängen. Jag ska köpa hårfärg tror jag. Tänkte faktiskt slå till på att färga håret grönt eller blått. Vad tycker ni? Skulle jag passa i det?

Veckan i bilder

Som ni märker har det inte hänt nåt den senaste tiden. Men jag lägger ändå upp lite bilder som jag laddade in från min mobil nu bara för att jag har inget annat att göra.

     

     

Bild 1: Fjongfille & Ballefjong
Bild 2: Pitte & Hatte
Bild 3: Hockeyspel
Bild 4: Lördagens middag. Lägg märke till det exklusiva glaset, jag tänkte samla alla färger.
Bild 5: Cissi i väntan på att M:en ska sluta jobbet
Bild 6: När jag vaktar Bobbo Krull brukar han gilla att ligga nedanför mig i min väska
Bild 7: OBS! Gammal bild från februari men finn ett fel på den andra bilden
Bild 8: Finn ett fel

Ville Niskanen

Nejmen vad är det jag ser!? Är det verkligen solen som lyser utanför fönstret? Fast det var tydligen bara idag det skulle vara såhär, igår stog det i tidningen att det skulle vara likadant imorgon men nu står det att det ska vara 10-15 grader och regn imorgon. Ge mig riktigt sommarväder liksom!! Och på lördag ska det bli så varmt som 5-10 grader. Nu emigrerar jag ut från det här skitlandet asså!

Hej, det är dåligt väder ute

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Andreas
3. Hur lång är du? 161 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Idol audition-filmen från 2005 igårkväll
5. Vem ringde du senast? Elin
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jag är på väg hem nu" - Mamma
7. Vad är dagens planer? Sitta inne och kolla är det ösregnar utanför fönstret
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Det måste ha varit igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? Halv 12
13. Har du någon gång hittat en katt? Har väl hänt
14. Vilken är din favoritplats? Inte fan är det Sverige just nu iallafall
15. Vilken plats föredrar du minst? Skåne, fyfasen!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Bangladesh och syr kläder och tjänar 50 öre om dagen
17. Vad skrämde dig som barn? Dammråttor och fåglar
18. Vem fick dig att skratta senast? Göran Persson när han kom och knackade på min dörr utklädd till gris. Nej förresten, han var nog inte utklädd
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja det får man väl ta och anta
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Dunjacka och täckbyxor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, spy är det vidrigaste som finns. Jag kan bara inte spy. Har inte spytt sen 2001 även om jag kanske skulle ha behövt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja, mot folk jag gillar
27. Vilken är din favoritglass? Calippo
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Kanske ta körkort och tjacka en schysst bil
29. Tycker du om kinamat? Yes
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller inget. Möjligtvis ett glas vatten eller coca cola om det finns
32. Sover du på någon särskild sida? Mage
33. Kan du spela poker? Nej, hur många gånger jag än försökt lärt mig så fattar ja ändå inte
34. Tycker du om att mysa? Ja det är väl mysigt.
35. Är du en beroendemänniska? Vad menas med det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nja, inte vad jag vet iallafall
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Fartish, arabish, kolgrillska och mandarin 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, man vet aldrig vad som gömmer sig på havet botten...
41. Vad spenderar du helst pengar på? Ätbara saker
42. Äger du dyra smycken? Inte vad jag vet.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, och jag skulle aldrig sjunka så lågt heller.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Pitte
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett i mitt bakhuvud som inte syns
47. Vad har du för ringsignal? Inte helt säker, byter rätt ofta
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Yes, dom sitter numera på min lillasyster
49. Flirtar du mycket? Nej, det tycker jag att andra kan göra
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Förra sommaren
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Jag har inget körkort, men hade jag haft det så skulle jag säkert fått det
53. Vilken var den senaste bok du läste? Det finns inget tristare än böcker
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp.
56. Dansar du i bilen? Men jaa självklart...jag äger ju en hel buss
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Minns inte
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Siffran 26
59. När var du i kyrkan senast? Jag var på bröllop förra sommaren
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika roligt som jag

Jag älskar Sveriges väder....

INTE! Asså när ska det bli fint väder liksom!? Jag såg i DN att det tydligen skulle vara sol och 15-20 grader imorgon, men herregud det är fortfarande inte nåt kanontemperatur! Det ska iallafall vara över 20 grader, det är ju för fasen juni! Nej nu ska jag inte hålla på att klaga på det här vädret längre för det känns som att alla mina senaste inlägg har handlat om det typ.

Heter du Kajsa så säg

Vilket jädra skitväder asså! Jag får verkligen ryck på detta ständiga regnande. Varför ska Sverige straffas för!? Idag hängde jag med mamma och Johanna till Toys'R'us för Johanna skulle köpa en minikeyboard och när vi var där inne blev jag som 8 år och var tvungen att köpa ett minibiljardspel. Sen kom även Andreas och tyckte att vi skulle köpa ett hockeyspel så vi gjorde det också. Nu är det alltså spelhall här hemma. I köket spelas det hockey för fullt, i Johannas rum har jag suttit och försökt lära henne spela keyboard men hon är ett hopplöst fall. Inne i mitt rum kan man spela biljard om man vill, men det är ingen som vill spela det med mig så jag får göra det själv.

Jag skulle ju egentligen åkt till Elins landställe idag med Elin, Stina och Fille men det här vidriga vädret satte stopp för det, inte speciellt kul att sitta i en stuga i ösregn så vi skjuter fram det.

Drag me to hell!

Hej ALLA! Nu är jag hemkommen efter en lång lång dag.
Idag jobbade jag 12-16. Hur segt som helst eftersom att det knappt var några folk. När jag hade slutat så käkade jag middag på jobbet, en Big Mac plusmeny bara för att jag skulle få ett sånt där coca cola-glas, haha. När jag var klar så åkte jag och Cissi hem till henne i Tyresö för hon skulle käka och vi tänkte fördriva tiden tills klockan 19 för då skulle Melina och Melinda sluta jobbet. Vi lyckdes iallafall inte fördriva tiden så länge så vi åkte tillbaka till jobbet och satt och stirrade ut Melina och Melinda tills dom slutade. När dom hade slutat så gick vi bort till Sergel och köpte biobiljetter till "Drag me to hell" som hade premiär idag. Sen hade vi flera timmar på oss att göra nåt innan filmen började så först bestämde vi oss för att gå in på Donken vid Hötorget, men sen ångrade vi oss och gick in på Kungshallarna istället. Vi satte oss vid ett bort men då ångrade vi oss igen och gick ner till K4 för att hälsa på Anders, en kille som jobbade på vårat jobb förut men svek oss för Kungsgatan och gick och blev chef där så vi tiggde chicken wraps av honom. Tillslut hade vi fördrivit tiden så vi gick tillbaka till Sergel och kollade på filmen. Den var så jädra äcklig asså! Folk skrek som galningar och några sprang skrikandes ut ur biosalongen. Det kanske var lite överdrigt men läskig var den asså!
När jag skulle hem sen var jag hur rädd som helst och såg bara massa äckliga syner från filmen. Jag hade iallafall flyt och hann med tåget precis innan dörrarna stängdes. Hade inte direkt haft någon lust att stå i en halvtimma och vänta på nästa så rädd som jag var.

P.S Idag är det exakt 3 veckor tills jag fyller 18!

Shobara!

Åkte ju som sagt ner till Viksjöskolan och kollade på deras avslutningskonsert tillsammans med Stina, Elin, Fille och Ylva. Det var väl bra men vi hade mycket bättre låtar när vi var med, fast det kanske berodde på att jag knappt kände igen någon av låtarna dom sjöng i år. Daniel Nordell var iallafall mer gay än vanligt och man hade ju hoppats på att få se Helene aka Babben men hon var inte där. Hon har nog ätit ihjäl sig.
Efter konserten så fick vi skjuts hem av Onkel Phils pappa för det ösregnade som vanligt. Jag är så satans trött på det äckliga svenska vädret nu att jag bara vill kasta en fet atombomb över hela landet. Det blir inte bättre av att jag ska jobba imorgon. USCH fy fasiksen vad trist! fast nästa lördag är jag ledig, vem har liksom lust att jobba på midsommardagen?

Tidsfördriv

Hur många namn har du: 5
Antal kuddar i sängen: 5
Bästa platsen på jorden: Jakobsberg.....INTE!
Bästa surftips: ?
Drömmer om: Att tjäna äckligt mycket stålar 
Favorit-tvprogram: Filip & Fredrik-program, DH m.m
Favoritbok: Jag minns inte ens när jag läste en bok sist 
Favoritdryck: Coca Cola 
Favoritfilm: Dum&Dummare 
Favoritförfattare: Shit vilken torr fråga!
Favoritgodis: Kexchoklad 
Favoritmat: Tacos och Donken 
Favoritrestaurang: Texas Long Horn 
Favoritfärg: Svart, vit, blå
Frisyr: Asful 
Går i sömnen: Aldrig
Har på mig just nu: Svarta strumpbyxor, svart/vit-randig klänning 
Hobby: Kast is på folk 
Hårfärg: Ljusa slingor 
Intressen: Spela kula 
Kammar håret: Vad är en kam? 
Kan baka bullar: Om jag kolla rpå ett recept 
Min idol: Robert Aschberg
På söndag ska jag: Åka till Eskilstuna aka Jeskilstuna 
Senast köpta skiva: Skivor känns så tidigt 2000-tal så jag minns inte 
Senast sedda film: Vet ej 
Skonummer: 37  
Tror på evig kärlek: Kanske
Tror på spöken: Nej, eller jo förresten, ibland 
Tror på ufon: Ja självklart tror jag på såna där gröna marsianer 
Vill kunna: Köra bil 
Vill åka till: USA 
Ålder: 17 år
Åt till frukost imorse: Chips, Ahlgrens bilar, kexchoklad, jordgubbar och ett rostat bröd.
Ögonfärg: Blå
Önskar mig i present: En bil, fast då är körkort ett stort +

Vilken ren och klingande svenska du pratar

Hej hopp! Helvete vilket Sverigeväder det blev nu då! Helt grått och regnet forsar ner från himlen. Men igår hade vi iallafall tur med vädret. Vi satt ute och grillade och tog det soft och skrattade. Sen blev det lite bråk men det försvann lika snabbt. Idag har jag sjukt ont i ryggen för jag och Stina slaggade på golvet med det är smällar man får ta. På bussen påvägen hem klev typ 80% av Viksjöskolan på och där satt jag helt trashig och kände mig hur ofräsch som helst. Ska iväg sen igen till Viksjöskolan med Stina, Elin, Fille och Ylva och kolla på deras avslutningskonsert. Snacka om flashbacks från 2007.
Nää hörrödu Göran, nu ska jag borsta tänderna.

Kycklingfri kasse

Idag har jag hunnit vara nere på vårat mohammedcentrum hela 2 gånger. Först var jag nere och köpte lite inför ikväll samt ett sommarbusskort och nu har jag varit nere med Johanna och då passade jag på att köpa ännu lite grejer inför ikväll. Första gången jag var nere så köpte jag mat från Burger King, hade hoppats på att Elefant hade jobbat så att man kanske kunde fått lite rabatt men så var inte fallet. Istället stog det en arab bakom disken och jag fick såklart casha fram hela beloppet. Men mätt blev jag, fast Burger King burgare är ingen höjdare tycker jag. Fast är man hungrig så är man.

Nu ska jag börja göra mig iordning lite smått, ikväll ska i beté oss som riktiga schítar

Ursäkta, det skulle komma en kille som va döv hit

Första sommarlovdagen. Vilket kanonväder säger jag bara! Fast inte här i Sverige, möjligtvis i Thailand. Det här skitvädret totalförstörde ju våra planer inför igårkväll, men ikväll ska inget förstöras. Här ska det grillas även om det snöar ute. Jag har inte ätit grillad mat på år och dar, kan ju inte direkt sitta och grilla på balkongen så därför får man passa på att grilla när man är på Ostrongränd. Men vad är det jag skådar nu!? Är det solen som tittar fram? Det kan ju inte vara möjligt, jag ser nog i syne..

Sen har mamma tvingat mig att följa med Johanna ner till ghettocentrumet nummer 1 och köpa en klänning. Jag längtar tills hon kan räkna sina pengar själv så att man slipper följa med som en slags Erik.

Svensk seger

Som väntat så blev det en svensk seger. Vi har liksom aldrig förlorat mot Malta så varför skulle vi göra det nu? Är Malta ens ett land? Har ingen aning om vart det ligger iaf..
Jag har fortfarande inte klippt mig, ska nog göra det nu. Eller kanske imorgon. Innan imorgon kväll iallafall. Instresseklubben antecknar för fullt.


Fotboll

Varför i helvete står Kevin Borg och sjunger ute på planen!?

SOMMARLOV!

Så var det äntligen sommarlov! Idag käkade vi lunch med klassen på nån kinesisk buffé på Sveavägen och sen gick vi vidare och bowlade. Jag sög så hårt, kan man vara sämre på bowling än mig?
Aja, ikväll blir det bara till att vara hemma och kolla på fotboll, ingen idé att vara ute i det här skitvädret och se ut om en blöt hund. Men imorgon, då jäklar blir det grillfest! Varför skulle det vara så ruttet novemberväder idag liksom!? Jag har ingen som helst sommarlovskänsla! Man får väl hoppas att det blir en aning bättre väder på söndag..Nu ska jag klippa mitt hår tror jag, så äckligt ruttet och slitet.

Tengo 17 años = Jag har 17 anus

Vad var det jag sa? Ännu en fett onödig skoldag. Men imorgon blir det sommarlov, halleluljah! Efter skolan gick jag, Pitte och Fitte till Hemköp och handlade krubb inför torsdag kväll och sen stack jag in till stan och mötte pappa och gjorde lite ärenden, sen käkade vi middag på Texas Long Horn. Nu vet jag inte vad jag ska göra fram tills 9 när DH börjar. Vilket ofantligt roligt inlägg!


Fillings samhällsuppsats. Det blir liksom roligare om man skriver ett annat namn istället för sitt eget på sitt arbete.

Vi har en tia

Gudmorning David, här har Gud just skapat en ny dag!
Den här dagen har varit fett onödig. Har endast lämnat tillbaka böcker och käkat lunch. Morgondagen kommer väl antagligen också vara lika onödig men det gör inte mig något. Snart är det sommarlov, men det här röviga vädret kan ju segla iväg till Danmark eller nåt tycker man. Ge oss lite sol och värme för helvete! Det är liksom juni, inte mars!
Nu ska jag fritera en flodhäst.

Bli're nåt bröllop, elleeeeeeeer?

Hej alla riskorn! Igår åkte jag till Golfängarna med Sesar, Eliott och Fido. Vi kom typ när allting höll på att stänga så det var nästan inga folk. Vi satte oss isället på en bänk vid scenen och drev med artisterna. Först kärringarna Lili och Susie som trodde att dom var 20 bast, och sen kom Maaakus Fagervall med nån slags Brolle-frisyr så att man höll på att garva ihjäl sig. Dessutom var han helt sned i kroppen. Sträck på dig människa! Sist kom Uoola Svensson med den fulaste frisyr jag skådat! Där kan man snacka om att vi höll på att garva häckana av oss. Han e så himla gay och skånsk så vi var tvugna att gå fram och ställa oss brevid scenen och överröstan honom när han sjöng Nathalie, så vi vrålade refrängen med brat-í. Vi hann även se en till kandidat i Sveriges sämsta jeansröv. Fast denna människa kan nog slå på stort och bli kandidat i världens sämsta jeansröv. Grattis!
Jaja, sen blev det kallt så jag och Strippe tog bussen tillbaka till stationen, fast vi missade tåget så vi gick till Donken och jag köpte en burgare.

Idag har jag varit på IKEA, Hemtex och Rusta. Kul va? Precis så vill man spendera dom lediga söndagarna!

Sveriges nationaldag

Grattis Sverige! Shit, det känns som att det var alldeles nyss som det var 6e juni! Fast förra året var det ju en aning bättre väder om man säger så. Idag jobbade jag iallafall 12-16 och på t-banan hem så kryllade det av svenska fotbollssupportrar. Jag var nog den enda på hela tåget som inte var målad som en svensk flagga i fejjset.
Om ett tag ska jag möta dom 3 vise männen och sticka till Golfängarna i Sumpan. Det kunde ju ha varit bättre väder menmen.
Heja Sverige ikväll! Se till att spöa skiten ur daenskjävlarna!

Filippa Söderqvist aka Birk Borkason

Hej alla blöta sillar som har varit ute idag! Själv har jag inte gått ett steg utanför dörren. Man hade velat sett utspringet för 3orna i min skola men vädret kändes inte speciellt lockande. Därför tog jag en sovmorgon och vaknade halv 12. Ovanligt när det gäller mig. Jag tycker jättesynd om alla som tar studenten idag i värsta mars-vädret. Man ber ju till Gud, och Jesus och dom vise männen och alla vad dom nu heter att vi får fint väder på våran student nästa år.
Nu funderar jag starkt på att stycka min lillasyster i 7 delar för att hon inte förstår när man säger till henne.

P.S Nu är det mindre än en månad tills jag fyller 18! Längtar jag? JA!

Lika som bär

När jag kollade i Viksjöskolans skolkatalog från 2004 idag så såg jag nåt fult. Johan Palms tvilling kanske? Fast det var en tjej. EXTREMT torr!


Veckan i bilder

 

 

 

 

 

 

 

Bild 1: Nån Fredrik Reinfeldt-wannabe besökte datasalen igår. Fast den här personen hette tydligen Stina
Bild 2: En mås på taket utanför fönstret i skolan förra veckan
Bild 3: Johanna spelar fotboll
Bild 4: Pitte
Bild 5: Birk goes Katla
Bild 6: Stina extraknäckte som nyhetsbrev i biblioteket
Bild 7: Shrek och åsnan
Bild 8: Tudor Bobbo Krull Orphéus Nalle Blomgren von Plenker-Tind. Det är namnet på våran hund.
Bild 9: Så äckligt mobbad
Bild 10: Filippa klämmer en finne eller nåt
Bild 11: Våran Robinson-skylt som vi satte upp i skolan idag under skylten som det står Expedition på
Bild 12: En del av utsikten från takterrassen i det huset som farmor och farfar ska flytta till
Bild 13: Farfar von Lind
Bild 14: Kollade i skolkatalogen från 2004. Kolla in frisyrerna på dessa pågar. Hur fint var det där på en skala 1-10? Äkta tidigt 2000-tal asså!

Ska'ru ha en present eller!?

Den här skoldagen kändes fett onödig. En lektion som varade i typ 10 minuter liksom. Jaja, efter den lektionen och en lunch på Subway så gick jag hem och direkt när jag kom hem så skulle vi åka och kolla på den där lägenheten. Den var rätt så rutten men den skulle renoveras med nya golv, nya tapeter, ny diskbänk och lite sånt så farmor och farfar bestämde sig för att ta den så den 1 juli får dom nycklarna. Ni kan ju fethajja att jag ska göra en kopia på deras nycklar och bo där under sommarsäsongen för farmor och farfar ska ha kvar sitt hus i Norrland och bo där på sommaren och bo i Sthlm under vintern. Lägenheten hade en minibalkong men det fanns en FET takterass med utsikt över heeeela stan uppe på taket så det tackar man ju inte nej till. Dessutom så fick dom ju lägenheten helt gratis och det är ju värsta kanonläget så nu blir det till att hänga med farmor och farfar.
Efter lägenhetsvisningen så gick vi till Donken i Fältöversten och köpte glass och sen tog vi bilen hem. Vid 6-tiden så gick vi och käkade middag på grekrestaurangen Elektra på andra idan järnvägen. Gott men mycket mat så jag höll på att spricka.
Nu sitter jag hemma hos mamma igen och njuter av att vi är lediga imorgon. Nu är det inte långt kvar tills sommarlovet. Mitt allra sista sommarlov....


En gubbe med ett äggformat huvud som lutar lite bakåt

Hej gott folk! Idag skrev jag mitt sista prov i 2an. Hoppas bara att jag får g för annars blir det omprov nästa vecka och då var alltså inte det här det sista. Menmen, det gick väl helt okej men det kunde ha gått bättre om jag hade pluggat lite mer...Baaaah, jag fattar inte grejen med naturkunskap! Så sjukt tråkigt.
Efter skolan så gick jag iallafall hem till pappa, har inte varit hon honom sen i mars typ, bara träffat honom och käkat middag. Farmor och farfar var också där, värsta torra kaffeberoende bönderna. Men jag gillar dom ändå. Jag var där en liten stund tills jag insåg att jag inte skulle klara av att vara där tills imorgon. Jag har ju absolut inga grejer kvar där och internet funkade inte så jag tåg pendeln hem till mamma efter 2 timmar.

Imorgon går jag bara i skolan från 09.45-10.45 och sen ska jag åka med pappa, farmor och farfar och kolla på en lägenhet inne i stan. Farmor och farfar har äntligen bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholm efter typ 15 år på landsbyggden i Norrland.

Nobody want to see er together so smack me on the ass

Nu är veckan här. Den veckan som man kan säga "nästa vecka får jag sommarlov". Halleluljah. Idag var iallafall skoldagen fett onödig. Först civilrätt som det bara var omprov på men eftersom att jag inte har nåt omprov så satt jag och Axels son Stina och väntade på Kapten Filling som skrev ett omprov. Sen hade vi natur och gjorde ett trist korsord som jag ändå inte kunde någonting på. Efter det var det lunch så vi knatade bort till i den stekheta värmen och slängde i oss kycklingrullar och sjöng med några slemmiga tyskar som hade börjat dagen med något starkt så dom var på kalashumör. Sen gick vi iallafall tillbaka till skolan för en FET håltimme. Men den gick rätt fort ändå, jag hann b.la gå till skolsystern och kolla upp min knöl på benet som tydligen var en talgkörtel och om den inte försvinner måste jag gå till läkaren så att dom kan skära bort den. Mysigt. Undra om man får spara den och fritera?
Aja, sista lektionen var ännu onödigare. En engelskalektion som man fick jobba med rester på men jag hade inga så det fanns inget at göra. Vi stack hem vid 3 och när jag kom hem försökte jag plugg alit epå naturen men det är ju bara så DÖDSTRÅKIGT! Det finns inget som jag hatar så mycket som att plugga! Det blir ändå alltid att man gör nåt annat som man tycker är viktigare. Som t.ex att fundera på hur många solroskärnor det egentligen får plats i en förpackning och hur lång tid det skulle ta att räkna dom.
Om en halvtimme ska jag kolla på höjdarrullen Shrek. Kvällen kan inte bli bättre. Först Shrek och sen Boston Tea Party. Det är livet när det är som bäst.

Förresten käkade vi pizza till middag. Jag ville ha en banan och curry-pizza men ollonen som jobbar på pizzerian hade tagit fel så jag fick en torr pizza med skinka och ananas på. Man har ju inte direkt orken att åka tillbaka och säga att man fick fel pizza så jag tröck i mig den ändå. Fast den var extremt äcklig, det måste ha varit minst 5 kg ost på den.


RSS 2.0