Thailand



Jag orkar inte skriva nåt om hur jag mår för jag är fortfarande sjuk och det är ointressant att läsa om. Istället ska jag skriva att jag skulle göra vad som helst för att bara teleportera mig till Thailand just nu. Vem hänger med?








Jag heter Bror

Hej cigarrfimpar! Jag är fortfarande sjuk så jag stannade hemma idag eftersom att jag sov typ sammanlagt 2 timmar i natt. Har faktiskt legat i sängen typ hela dagen och inte orkat göra nånting. Jag borde ha pluggat massor inför naturprovet men jag har verkligen inte orkat. Får försöka läsa lite nu och så får vi se hur det går imorgon. Om jag överhuvudtaget orkar ta mig upp ur sängen imorgon.

P.s Jag vill färga håret! Ärligt talat, mitt hår är oranget, hur snyggt är det på en skala 1-10?

En mosbrrrrrrricka tack



Jag mår inte bättre idag tyvärr. Vaknade upp med feber och ont i halsen. Det konstiga är att jag har opererat bort mina halsmandlar men ändå är dom svullna (?) Det är ju väldigt märkligt eftersom att jag inte har några, dom operarade antagligen bort fel mandlar i min hals får man väl anta...Jag gick iallafall ändå till skolan för att ha en onädig lektion men sen pallade jag inte mer så jag gick hem. Eller jag och Sniff käkade på Subway först. När jag kom hem la jag mig på min säng och sov i några timmar och jag borde egentligen plugga på naturprovet men jag orkar verkligen inte så det kommer antagligen gå åt skogen för mig på onsdag.
Nej nu ska jag ta nåt att äta och sen lägga mig i sängen och kolla på film för jag orkar inte röra mig. Tjipp på er!

What a mashmallow

Jag ska summera helgen lite kortfattat för jag orkar inte skriva så mycket. I fredags började kvällen med förfest i Elins lokal, sen drog vi ut och eftersom att ekonomin är lite tight nu i studenttider så blev det The Bridge. Det blev ändå inte så sent men eftersom att man bor långt ut åt helvete så kom man ändå hem i ottan.
Gårdagen spenderade jag i sängen. Ja, jag låg där hela dagen och kände mig fet och kollade på film. Det var Earth hour också men jag var hemma själv så efter 5 minuter med släckta lampor så började jag se mystiska skuggor så jag var tvungen att tända igen. Ja, jag är mörkrädd ibland.
Imose ringde mamma och väckte mig för jag hade helt glömt bort att ställa om klockan så jag fick stressa som en flodhäst till jobbet. Juste, jag fick ett grovt cp-anfall på några fula jävla ryssjävlar idag. Jag kunde inte hålla mig i skinnet så jag sa en del olämpliga saker till dom men dom är så fasansfullt vedevärdiga och iq-befriade så ufona fattade ändå ingenting.
Pricken äver i:et en dag som den här är att jag har blivit sjuk. Min huvud bultar, jag har feber, ont i halsen och om möjligt ÄNNU fulare röst än vad jag brukar.
Nej hörrnini jag skulle ju skriva ett kort inlägg så det är bäst jag slutar nu. Ska faktiskt gå till sängs och hoppas att jag mår bättre imorgon.

Sommar

Sa jag förresten att jag längtar till sommaren?


Sommarlängtan



Ge mig sommar! (ignorera långben till vänster, har ingen aning om vem hon är faktiskt..)


Wannabe Stiffe men ge mig sommar NUUU!
















Löfströms? Nej tack!

Okej, någon jävla alien tände eld på nån toalett inne i våran skola idag så att vi inte ens kunde gå tillbaka för att ha lektioner. Inte för att jag jättegärna hade velat gå på datakunskapen men idioten förstörde för alla. Stackars folk som inte ens hade sina jackor med sig liksom, som tur va så kom vi från lunchen och jag hade alla mina värdesaker i jackfickorna. Mindre kul var det att vi var tvugna att stå ute och vänta jättelänge och mina tår domnade bort och jag var skitpissnödig som pricken över i:et. Onödigt att jag ens kom till skolan liksom en halvtimmes natur och sen stå ute och frysa häcken av sig.

If I were a doooooog

Är det bara jag som stör mig extremt jävla mycket på den där reklamen för nån hårfärg (tror jag) när 2 blondiner säger "glossy glossy" i kör  med lite fransk brytning? Det låter så fasansfullt fult så jag måste hålla för öronen varje gång.
Vet inte varöfr jag skriver egentligen för jag har verkligen inget att skriva om. Idag var jag liksom i skolan och sen gick jag hem. Who cares liksom?

Har jag förresten sagt att jag ska klippa den här frisyren imorgon? Tror att jag kommer bli grymt het i den!


HEJ! VAD VILL DU HA!?

Hej korvar! Jag har inte uppdaterat på några dagar, det har liksom inte funnits tid för den här bloggen på nåt sätt. Eller tid och tid, det har inte funits något att skriva om rättare sagt. Jag har tagit det lugnt i helgen, skulle egentligen ha åkt ut till pappa på Värmdö igår men han är så wesserschmittig så det blev inte så. Förresten, visst var det asnice väder igår? Så vaknar man upp idag och skådar den fetaste snöstormen, tack för den liksom! När jag kom fram till jobbet så hade jag typ en hel snöhög på huvudet som lätt skulle kunna misstas som en pälsmössa. Extra mysigt var det när det smälte när jag kom in i värmen så att det rann ner i nacken och längst ryggen. Sånt är riktigt mysigt..
Det var totaldött på jobbet, endast några få ryssar som kom och käkade, det kanske var för att dom höll på och asfalterade utanför så att luften förpestade inne på våran käraste Donk. Helt seriöst så mådde jag jättedåligt av lukten så jag var tvungen och stänga in mig på toan flr jag höll på att spy. Därför har jag inte gjort någon nytta alls, har mest stått och pratat och försökt undvika asfaltslukten. Var även med på en runda matkrig bak i köket också, vi kastade frisbee med kycklingwrap-brödet. Vill dock bara påpeka att vi slängde det efteråt så att ni inte blir avskräckta från att äta kyckingwrap.
Så, vad ska jag göra nu då? En sån här vacker söndagskväll i mars...Jag ska väl förmodligen duscha och sen lägga mig i sängen och kolla på film. Men det är inte fy skam det heller..

BOULLE!

Isabell ringde från jobbet och frågade om jag hade lust att jobba på lördag. Alltså inte jobba jobba liksom, jag skulle till Rigoletto och ansiktsmåla kändisbarn på premiären av nån ny animerad film som hette nåt med Drake. Jag tackade nej. Kan ni förstå att jag tackade nej till att träffa massa kändisar!? Men tro det eller ej, jag har faktiskt kommit till insikt med att svenska kändisar är riktigt jäkla astråkiga. Dessutom fick jag men för livet när en unge nästan spydde på mig när jag målade honom förra helgen. Men å andra sidan hade det varit lättförtjänta stålar, men nu är det ändå så att jag har andra planer inför lördag så jag får gå vidare helt enkelt. Man måste ju vara ledig nån gång också.

Big mama


Våran uppvärmningslåt på dansen

Det gick bra igår på dansen, låg dock efter väldigt mycket men det visste jag redan innan. Idag efter skolan så fixade jag, Stina och Fille lite grejer med projektarbetet så det känns bra att man har kommit igång mer nu, lite sent det e liksom typ en månad kvar tills man ska redovisa men vi är liksom kända för att va sega och göra allt i sista minuten. Jag och Fille hann även sluta fred idag efter skolan efter ett bråk som uppstod igår så nu är vi vänner igen, precis som det ska va!
Har ni tänkt på hur tråkig den här bloggen är egentligen? Så jädra torr liksom.

Pedör

Idag hade vi SM i juridik. Det gick ju ehm...bra. Jag är verkligen inte gjord för att läsa juridik, förstår inte att jag valde den linjen, jag ska liksom ändå inte bli nåt inom juridiken.
Sen träffade jag och Stiffe iallafall Fille och gjorde en grej i Barkarby och sen åkte vi hem. Ska ju som sagt på dansen ikväll så vi får väl se hur det går med tanke på att jag typ inte varit där på en månad.

Förrsten, idag är det bajskorvens dag! Ville bara påminna er om det.

Idissla



2007



Jag har inte så mycket att skriva idag heller, det händer liksom inget i mitt liv just nu. Jag går till skolan, jag går hem, jag äter chips och går och lägger mig. Imorgon ska jag iallafall gå på dansen, har inte varit där på aslänge så jag ligger antagligen fett efter.

Håkans bar

Jag sitter och kollar på "Håkans bar" på kanal 5 och får en enormt fet Thailands-längtan. Jag är lite wesserschmittig eftersom att jag var i Håkans bar när jag var i Thailand så det känns lite som ett tvång för mig att kolla på det här programmet.

(okej, ignorera mitt geek-ansikte)



Nalles blåa hus

Jag har inte så mycket att skriva idag. Vi var på Europa-huset med klassen och lyssnade på en gubbe med ihopväxta ögonbryn. Skittrist.

Nej tacka vet jag Nalle och hans blåa hus, det e grejer de!

Fetto

Iag har jag varit extremt onyttig. Egentligen är jag onyttig varje dag men idag har jag gått lite över gränsen, tillochmed för att vara mig. Jag har ätit ett helt paket ballerina kladdkaka, druckit minst 10 glas cola på jobbet, ätit en glass på jobbet, käkat upp nästan en hel chipspåse och nu avslutar jag dagen med att dricka Pucko. Jag har alltså inte ätit någon mat idag, utan endast levt på socker och fett. Inte bra, imorgon börjar mitt nya liv. Jag ska faktiskt äta gröt till frukost! Men det är så fasansfullt vidrigt så vi får se hur det blir med det...

Cheeng cheeeeeeeeng!



Jobbdagen gick sjukt långsamt och den är inte ens värd att skriva om. Jag borde egentligen inte ens sitta vid datorn. Eller jo det borde jag, men jag borde inte vara inne på internet för jag borde fortsätta skriva på min filosofi-uppsats men någonting gör att jag inte kan koncentrera mig. Kan det va Foppa?


Work

Nu ska jag snart åka och jobba. Jag får väl ålla tummarna för att jag inte stöter på en indisk städare på vägen..

Jag hoppas på att det är lite folk idag så att man kan slappa

Fel

Fel låt vann som vanligt. En riktig skitlåt om ni frågar mig, så jädra seg! Det blir inte bättre av att Anna Bergendahl har en röst som någon som svalt en banan på tvären heller. Nej vi får nog förvänta oss att komma sist i ESC som as usual.

Ivan Daza

Idag har jag jobbat. Ja, det är det enda jag har gjort faktiskt. Jag jobbade 11-17 men det gick faktiskt ovanligt fort för att vara så många timmar. Vi hade ju ansiktsmålning så det kanske var orsaken. Dagens äckligaste var iallafall att en unge började spy när jag målade honom. INTE OKEJ NÅGONSTANS SÄGER JAG BARA! Efter det stod jag och tvättade händerna i en halvtimme, och sedan stod jag och smörjde in dom med alkogel i ytterligare en halvtimme. Helst av allt hade jag velat dricka upp hela flaskan. Men mamman till spybarnet hävdade att det hade hänt exakt samma sak en annan gång när han blev ansiktsmålad så det antagligen berodde på att han inte tålde färgen. VARFÖR LÅTER HON HONOM BLI MÅLAD DÅ UNDRAR MAN!!? Nog om det, måste bara säga en grej, när jag skulle till jobbet så åker jag i en rulltrappa på centralen och så tittar jag bakom mig och får syn på en av städarna från jobbet som oxå är påväg till jobbet (okej det blev lite mkt jobbet där men aja). Iallafall så är han från Indien eller nåt och kan inte svenska så man måste prata engelska med honom och jag ba NEJNEJNEJ när jag såg honom för jag är sämst på engelska och det blir inte bättre av att jag inte förstår ett skvatt när han pratar eftersom att han bryter på indiska men såklart får han syn på mig och börjar prata och så går han med mig heeela vägen från centralen till jobbet med mig och jag går där som ett ufo och kan bara säga "yes" och "no" och chansa på att det passar in eftersom att jag inte ens har fattat vad han frågade mig. Dom där städarna på jobbet måste tycka att jag är helt dum i pallet för jag kan inte prata med dom. Dom förstår inte mig och jag förstår inte dom men ändå ska dom envisas med att alltid prata med mig. Jobbiga jävlar!
Nej nu ska jag inte skriva mer, jag ska faktiskt se Bögfestivalen 2010, det är ju final ikväll.


Mössberget

Undra hur många gånger jag har skrivit "idag är det fredag!". Säkert för många gånger så idag ska jag helt enkelt skita i att skriva det. Nu har jag ju redan skrivit det iof men bara ignorera det. Vad ska jag skriva istället? Today it's friday, där fick jag till det! Jahapp, today it's friday alltså så dagen började med en bildlektion som jag inte gjorde någon nytta på. Sen var det civilrätt en det heter ju inte civilrätt längre för nu håller vi på med nåt EU-skit så låt oss kalladet EU-skit. Efter EU-skiten så avnjöt vi en god och kladdig middag på Noppes, nej jag skämta bara, det var förstås lunch vi åt på Noppes. Jaha vad hände sen då undrar ni. Jo det ska jag tala om för er! Vi hade filosofittfi som jag inte heller gjorde någon nytta på. Jag känner att jag lika gärna hade kunnat ligga kvar i sängen och sovit hela dagen istället men vad jag man inte för att få lite närvaro så att man kan få sitt extremt feta studiebidrag varje månad. Nej nu tycker jag att alla ni som läser detta tar en liten paus och ställer er upp och dansar till "hey ya!"



Så, har ni dansat klart nu? Då fortsätter jag med mitt intressanta inlägg. Efter skolan så åkte jag hem och åkte till Coop och handlade med mamma för den som vill veta. Sen blev det svart...eller jag vet inte..
Nej men skämt å sido, ikväll ska jag inte göra ett dugg, bara slappa för jag ska jobba både imorgon och på söndag. Vad härligt det är att man har fritid hörrni!

Aspen it is

God afternoon allesammans! Idag har det inte hänt något speciellt (som om det gör det nån gång annars liksom..) vi har haf etik och svenska, dom 2 tristaste ämnena så dom är inte ens värda att skriva om. Jag och Jafar käkade på Subway och sen åkte vi hem till mig och byggde en lådbil tillsammans med prins Carl-Philip.
Efter det åkte jag till Karlberg så hämtade pappa upp mig och vi åkte till farmor och farfar och käkade middag.

Jaa, vad kan man mer skriva i en blogg? Jag har suttit och kollat på Vampyrernas diarré på 6an och jag måste säga att det är det sämta jag har sett! Nej nu ska jag fortsätta kolla på "Chuck and Larry", tjoflöjt!

Gaylord

Asså seriöst, jag satt och kollade på "Stjärnkockarna" och fick höra rösten på den här snubben och jag höll på att pissa på mig av garv! Har ni hört nåt liknande liksom!?! Han är tydligen seriös också...
(Jag menar han som ser ut som Adam Alsing för den som inte förstår)

Student

Juste, jag glömde skriva att studentgrejerna kom idag! Fackh af vad UGLY jag var i mössan säger jag bara! Helt seriöst så ska jag nog ha en påse på skallen när jag springer ut så ingen ser vem idioten är..Det är bara inse, mitt huvud är inte byggt för att ha studentmössa. Det är nog inte byggt för att ha någon mössa alls om jag tänker efter..

Såhär såg jag ut i mössan! Verkligen oläckert..


Jag heter Olof





Ikväll är det Desperate Housewives! Min kväll är räddad.


Som pa pa pa passar en stjärna

Hej gott folk! Har inte haft ork att skriva något dom senaste dagarna för att jag tycker att det är så otroligt ansträngande att förflytta fingrarna från tangent till tangent. Menmen ingen större skada skedd, det är ändå typ ingen om läser min skitblogg.
Idag lyckades jag iallafall ta mig till skolan och ha tråkiga lektioner. Min kompis [email protected] kör sitt påsklov nu på en gång så det var bara jag och Stina Saxelsson som fick kämpa oss igenom datakunskapen efter skolan. Fast det var inte så jobbigt, vi blev faktiskt klara med våra powerpointpresentationer så vi knatade hem redan vid halv 3 för den som undrar.
Nu till något helt annat..

Här är en liten parodi på Melodifestivalen som vi gjorde i helgen

Jag fryser när jag ser dig

I natt har jag sovit riktigt jävla asfuckingdåligt. Låg och vred och vände på mig ända tills klockan 5 imorse och klockan 8 ringde min klocka. Lyckat liksom. Var i Kungsan idag med Ronald McDonald, Isabell och Karin i nån timme eller 2 innan vi gick och käkade lunch och lyssnade på Ronald McDonalds magnifika berättelser från alla hans år som clown. Kul (eller egnetligen inte så jädra kul) fakta; det finns 200 personer som spelar Ronald McDonald i hela världen och det finns 3 i Sverige.
Efter lunchen hade vi trollerishow och nån gång efter 3 så slutade jag. Då mötte jag Stiffe och Fille på Drottninggatan så Fille drog fram munspelet, Stina rullade fram bongotrummorna och själv ylade jag på med min fantastiska sångröst. Nej det gjorde vi inte, men det hade varit kul.
Imorgon blir det jobb igen, kan knappt vänta....NOOOT!

Bilder från dagen:

Min heta Donken-jacka med ett stort gult M på ryggen.


Nej det är inte en chorizokorv som står där. Det är bara Jessica..


Ronald körde lite norsk stil idag med en stickad tröja


Kungsan


Kungsan


Ronald åker grillor och Isabell plåtar

Jag heter Jesus jag är Guds son





1. Hur gammal är du om fem år?
23
2. Vem var den sista du träffade? Say mama
3. Hur lång är du? Sist jag mätte mig var jag 161 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Harry Potter och de vises sten (LOL på det liksom!)
5. Vem ringde du senast? Stina Dabrowski 
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Okej :D najs! Puss <3" - Cissi 
7. Vad är dagens planer? Ehm, dagens planer har inte varit några oh kvällens planer blir väl detsamma eftersom att jag ska knega imorgon
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? På dagen idag
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? Jag vaknade halv fucking 9 för att mamma öppnade min dörr så att min hund kom springande och slickade mig i fejjan
13. Har du någon gång hittat en katt? Ehm ja?
14. Vilken är din favoritplats? En fet playa i Thailand
15. Vilken plats föredrar du minst? Tensta, Rinkeby, Rosengård och Ryssland 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Antingen i en fet villa i Hollywood, eller så kanske jag bor på en kartongbit på Drottninggatan
17. Vad skrämde dig som barn? Dammråttor, fåglar, skelettet i Mysteriet på Greveholm och säkert nåt mer som jag inte minns
18. Vem fick dig att skratta senast? En låt som Stiffe skickade till mig
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Vinterjacka, termobyxor och ett par uggs i storlek 48
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5 sovkuddar men annars 9
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Vilken musikal?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på
26. Är du social? Nej jag bor ensam i en röd stuga i skogen ca 13 mil ifrån Skellefteå
27. Vilken är din favoritglass? Calippo aka Negerballe
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? En miljon räcker inte ens till en lägenhet så jag antar att jag kanske skulle tagit en resa till Hollywood och letat efter kändisar
29. Tycker du om kinamat? Of course
30. Tycker du om kaffe? Bara caffe latte
31. Vad dricker du till frukost? Juice, annars inget eller ett glas vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Det är olika. Och ärligt talat, vem bryr sig??
33. Kan du spela poker? Elin har försökt lära mig ett par gånger men jag fattar lika lite varje gång 
34. Tycker du om att mysa? Ja det gör jag väl
35. Är du en beroendemänniska? JA!
36. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? USA höhö, nej jag skoja men jag vet inga som fyller år då förutom att det är Usas nationaldag
37. Vill du ha barn? Ja så länge dom inte är magsjuka
38. Kan du några andra språk än svenska? Indiska, mandarin, rumänska, kolgrillska, fartish, arabish och rövarspråket
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp, har typ inte ens varit inne i en ambulans.
40. Föredrar du havet eller en pol? Om jag är i Sverige så föredrar jag pool, hur glassigt är det att bada i Östersjön liksom?
41. Vad spenderar du helst pengar på? McDonalds-mat
42. Äger du dyra smycken? Nej typ inte
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej usch!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett chips
45. Vem är den roligaste människan du känner? Stins Carl-Philip
46. Välj ett ärr på din kropp? Det i mitt bakhuvud som inte syns. Jag slog i huvudet när jag var liten så det gick hål och dom fick limma ihop min skalle (ja ni läste rätt dom limmade faktiskt)
47. Vad har du för ringsignal? Den klassiska Sony Ericsson, har inte orkat ändra
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, dom sitter på Johanna nu
49. Flirtar du mycket? Speciellt med feta killar, gärna orangehåriga, fräkniga och bleka också!
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Det måste ha varit i höstas någon gång, det börjar bli dags att ändra. Jag är ju för guds skull inte flintis längre!
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej för jag kör ifrån poliserna moahahaha
53. Vilken var den senaste bok du läste? Nalle Puh och hans vänner
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nix
56. Dansar du i bilen? Bara om det kommer en riktigt stekig låt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 107.5
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jag minns inte, det va typ när jag ritade en blomma när jag pratade i telefon
59. När var du i kyrkan senast? Jag var på bröllop 2008 men jag brukar inte hänga i kyrkan så ofta. Jag tycker dom verkar vara så stela där
60. Vilka personer utmanar du? Inte en jävel för det här var så fasansfullt tråkigt


Inte redigerad..


Friday i'm not in love

Har inte skrivit på ett par dagar men jag var iaf ute med Stiffe, Fille, Sandra och Erica i onsdags och det var skitkul men det lev en aning för mycket dricka om man säger så. Därför spenderade jag hela gårdagen i min säng, samt ett par timmar på mitt badrumsgolv.
Idag är dessutom min sista sportlovsdag för att min boss ringde mig igår och frågade om jag kunde jobba både lördag och söndag den här veckan och nästa vecka också. Jag visste ju att jag ska jobba imorgon för att det är Ronald on ice men egentligen har jag ingen lust alls att jobba nästa lördag. Men det är tydligen nåt fotbolls VM-event då så det är därför jag måste jobba, jag får väl hoppas att jag slipper göra mina vanliga sysslor, jag kanske får briljera med mina enorma fotbollskunskaper..

Magnus och Myggan

Hej! Jag mår som jag förtjänar. Hejdå!


Roomservice

Idag fick jag ett infall och möblerade om mitt rum helt och hållet. Egentligen såg det bättre ut innan men jag var så fasansfullt trött på det så jag gjorde en förändring. Jag har dock haft sönder mina högtalare till min laptop :( Så nu får jag sitta och lyssna på musik med ruttet ljud utan bas. Bajs på mig alltså!

Martin Morning

Idag var jag upp med tuppen för att det var någon idiot som hade frusit fast med sin bil nedanför mitt hus så han stod och sladdade tills jag vaknade och inte kunde somna om. Typiskt liksom att man aldrig kan få sova när man är ledig. Aja, jag hängde med mother och sister till Bromma och vaccinerade doggen. Han fyller faktiskt 1 år imorgon så vi köpte massa hundben till honom på Zoo i Bromma höhö. Sen åt vi på Donken. Alltså det här kan verkligen inte vara bra för min hälsa, det känns som att jag är på McDonalds vareviga dag! Men nu har dom slutat med doublecheese så nu borde jag försöka minska mitt ätande, men det är såklart ett hopplöst fall.

Garvade sjukt mycket år dessa klipp





(Cheap) monday

Hej alla glada (och ledsna)! Idag träffade jag ju som sagt Camilla, vi möttes upp i stan vi 12 och så gick vi runt lite men insåg att det var för ruttet väder för att gå ute så vi gick in på Donken och fikade istället. Efter ett tag så tog vi tuben till Sumpan och gick hem till henne och kollade på pinsamma filmer från när vi är små, haha. Sen har vi suttit och snackat om allt mellan himmel och jord och kollat på roliga klipp på youtube ;) Vi tog massvis med bilder oxå men dom ligger i Camillas kamera så dom kan jag inte lägga upp.
Tog visserligen några sugiga bilder med min mobilkamera så dom får duga,

   

   

   

RSS 2.0