Juste!

Jag har ju inte lagt in världsklassbilderna från i lördags.

   

   

Bild 1: Kräftsmoothie
Bild 2: Stina satsar stenhårt på desa heta bågar
Bild 3: Ernst myser till det lite
Bild 4: Vad är det där för tomtar?
Bild 5: Delikat!
Bild 6: Patrik
Bild 7: R.I.P
Bild 8: Vi tar skydd mot alla creepy gangstahs innan bussen kom

Monkeyhead

Jag har egentligen tappat stinget på att skriva i den här bloggen men jag ska glädja dom få besökare jag har genom att skriva ett litet inlägg. I lördags åkte jag ju hem till Fille och så käkade jag och Svasse kräftor medans Elin och Fille åt tonfisksallad för dom gillar inte kräftor (!?). Vi 12-tiden så skulle jag, Stina och Elin gå hem men så hade Stina precis berättat om en man med en mask som smyger omkring på folks tomter och står och stirrar in genom fönstret så det kändes inte så lockande att gå skogsvägen hem. Vi bestämde oss istället för att ta bussen men för att komma till bussen måste man också gå genom en skogsväg så vi tog en omväg istället och kutade genom villaområdet och ut mot bilvägen där det var upplyst. När vi väl satt och väntade på bussen så dök det upp massa mystiska människor stup i ett så vi gömde oss under bänken för att vara på den säkra sidan. Sen kom bussen och då utmanade vi döden genom att kliva av vid Sandviksskolan för att gå genom skogen hem bara för spänningens skulle men vi bangade ur när vi insåg hur mörkt det var. När jag och Stina kom hem till henne så gick vi och la oss och dagen efter så åkte vi in till stan för att slutföra ett uppdrag.

Och idag var det alltså måndag med torra lektioner som psykologi med en läskig magister, religion, civilrätt och bild. Varför går jag juridiklinjen?

Här va're kräftis

Usch vad dålig jag är på att blogga! Har helt enkelt inte orkat skriva nå eftersom att det inte har hänt nåt särskillt. Idag jobbade jag 12-16, hur trist som helst. Efter jobbet så hängde jag med Melina och Cissi till Zara för Melina skulle köpa en klänning och sen skulle vi tillbaka till jobbet för att hon skulle hämta en hel kasse med is till en fest ikväll. Sen gick vi till Norrmalmstorg för att hon skulle köpa en bukett blommor och då fick vi syn på hjärtformade heliumballonger som folk gick runt med på torget. Fast dom var till för nån Michael Jackson-hyllning. Melina fick för sig att hon skulle köpa 2 st ballonger till sin pojkvän så hon gjorde det. Själv tyckte jag att vi skulle andas in heliumet men en annan gång kanske.
Sen begav vi oss mot centralen och jag åkte hem. På tåget så satte det sig en äcklig tant brevid mig som luktade surströmming. När jag klev av tåget var jag typ grön i ansiktet. Fyfasen vilken stank asså!
Men nu har jag egentligen inte tid att skriva för jag ska hem till Kapten Filling för att käka kräftor, sen slaggar jag hos Sten Sture den äldre. HEJDÅ!

Lipfit

Morsning korsning! Orkade inte skriva igår och i förrgår men det hände inget speciellt så no big deal liksom. Helt vanliga trista skoldagar. Igårkväll åkte iallafall jag, Eliott och Filippe von Fijol in till Danscenter på Söder och dansade för vi skulle testa på streetdance. Det var faktiskt kul men det var typ exakt samma steg som när jag dansade hiphop för några år sen så det blev lite flashbacks. Och trött blev man! Somnade så fort jag kom hem.

Idag har det också varit en vanlig dag. Etik, svenska och religion. Efter skolan så gick jag och Stinil in på Hemköp och fyndade vindruvor. Sen stack vi till Jakan och köpte mjukglass. Fiskmås!


It was my shoooooe

Första skoldagen avklarad. Den sög ju balle rent ut sagt, riktiga lektioner på en gång liksom. Själv hade man ju tänkt att man skulle komma till skolan och få busskort och sånt och sen vända hem igen för att fortsätta sova men icke sa nicke.
När jag kom hem så var jag och mamma ute med Bobbo Krull och då var det ett fetans pådrag med poliser, ambulanser svt-bilar, reportrar m.m vid Aspnässkolan som ligger nästan brevid mitt hus för 3 ungar hade trillat ut genom ett fönster från tredje våningen. Fatta vad hemskt för dom som såg det. Och barnen som är i 7-årsålderns skador är livshotande. Man får väl hoppas att dom klarar sig.

Nu känner jag att jag har suttit på den här stolen alldeles för länge. Jag borde göra nåt annat, äta chips t.ex.

Har jag förresten sagt att jag ska operera om mig så jag ser ut som Adam Alsing? Han är så läcker tycker jag.

Sista dagen i frihet

Idag tog jag en fet sovmorgon för imorgon är det slut med sånt. Då börjar verkligheten. Shit, är det bara jag som tycker att det här sommarlovet gick alldeles för fort! Jag vill ha minst 10 veckor till!
Aja, idag träffade jag iallafall min pappa så fikade vi vid Mariatorget och sen promenerade vi lite på Söder för att sen ratta vidare till Stocksund. Sen åkte vi tillbaka till stan och käkade kinamat och nu sitter jag här hemma och ha fet ångest över att skolan börjar imorgon och att jag typ inte har gjort ett skvatt i sommar. Jag hade ju så mycket planerat men det är så typiskt mig att det blir såhär. Jaja, det är iallafall sista året i skolan så i år känner man ju att det är sista gången man tänker såhär. Om man inte pluggar vidare förstås men det ska jag inte göra förren jag har jobbat ett år. Och jag ska plugga vidare på nåt jag tycker är kul och inte nåt stelt äckligt juridik. Finns det nåt tristare liksom? Tänk bara en massa torrbollar utan humor, inte min stil.
Nu ska jag gå ner i Jakantunneln och spela rysk musik på ett dragspel, tjipp!

Bilder från inspelningen

Här kommer mina extremt dåliga mobilbilder från inspelningen av "Vem kan slå Filip och Fredrik". Eftersom att min digitalkamera bestämde sig för att strejka när jag skulle plåta utan blixt (man fick inte ha blixt) så blev det bara skitbilder. Därför var jag tvungen att ta med mbilen. Det kan hända att dom bilderna blev ännu sämre men aja.

   

   

   

   

Vem kan slå Hagrid?

Hejsan hoppsan Karlsson! Igår var ju jag och Stibbe på inspelningen av "Vem kan slå Filip och Fredrik" i Frihamnen. Vi kom dit vid 3-tiden och ställde oss nästan först i kön och kvart i 4 så började dom släppa in oss och då fick man biljetter till mat och dryck som serverades i pausen. Vi fick bra platser så man kaaaanke ser oss när det börjar sändas. Fast det är nog bara jag och Stina som kommer se oss eftersom att vi vet vart vi satt. Jag hade iallafall en gul tröja på mig :)
Efter typ 2 timmar så skulle som spela in en poolscen utomhus så då fick publiken gå och käka och man hade ju fått biljetter till 2 korvar, en glass, en kaffe, en smoothie och 2 bärs/2 mineralvatten så vi satsade järnet. Lite senare fick man även ta hur mycket dricka man ville eftersom att det hade blivit över. Våra väskor höll typ på att spricka. Aja när det hade varit paus (som tog väldigt lång tid eftersom att Hagrid-kopian skadade axeln och fick åka ill plåsterhuset) så kom det en ersättare som hette Johan och var lik Måns Zelmerlöw. Då spelades det in några scener i våran studio och sen fick vi flytta till en annan studio för att dom skulle spela in en fotbollsscen och jag och Stina satt väldigt nära så där kan det också hända att vi skymtar förbi i tv'n. Men somsagt, det var mycket folk så folk som inte vet vart vi satt ser oss förmodligen inte. När dom hade spelat in den scenen och vi hade klappat i takt till "We will rock you" så förslyttade vi oss in i den första studion igen. Där spelades det sista in och vid halv 11 stog det klart att det var utmanaren Johan som vann och fick dela på cashen men den klena Hagrid som hade återvänt från sjukhuset.
Då var alltså inspelningen slut och när man gick så fick man en goodiebag så då hade man ännu mer att bära på. Vi råkade iallafall ta fel buss så vi hamnade någonannanstans men lyckligtvis så hittade vi en buss mot centralen.
Kvällen var iallafall skitrolig och jag längtar som in i brallan tills det börjar sändas!

Vi har en tia!

Gudmorning! Jag har egentligen inget att skriva. Idag ska jag träffa Svinstina som är sjuk. Min instinkt säger att jag också kommer att bli sjuk. Jag bli alltid sjuk efter henne. Men å andra sidan så har jag inte varit sjuk på hela sommaren så det är väl dags snart. Vi ska iallafall åka till Oldsbeach i Mölndal idag. På sätt och vis...
Vi kommer tillbaka till gryningen,
Love Jessica

P.S Jag gillar mjölk

P.S2 Det gör jag inte alls

YATZY!

Nu har jag spenderat ett x antal timmat på att städa mitt rum som inte såg allt för roligt ut. Det var riktigt vidrigt om jag får säga det själv. Jag hittade b.la en halväten chipspåse under mitt täcke, dammråttor stora som blåvalar under sängen samt en och annan tallkotte (!?). Det är antagligen Bobbo Krull som har släpat in, han har ju blivit besatt av att bolla med kottar oavsett han är inne eller ute.
Nu ska jag snart krypa ner i min nybäddade säng med rena lakan och kolla på Big Brother. Kul va?

Orre in action....och lite till

   

   

   

Den årliga Micke Persbrandt-jakten

Micke Persbrandt-jakten handlar mycket om att vänta...och fika.

 

Bild 1: Bilen
Bild 2: Se så fint han rör sig...Det syns att han varit dansare

Hemma i förorten

Igår tog jag och mamma bilen till Ingarö vid 3-tiden men såklart så var det feta köer så vi satt fast i trafiken och kom inte till Ingarö förren vid 5 typ. Då gick vi in på den enda affärens om finns där, nämligen Ingaröhallen och handlade lite. Sen satte vi oss i bilen och käkade glass. Då kommer det en röd bil och ställer sig bakom oss och så säger mamma "en sån där bil har Mikael Persbrandt" och mycket riktigt, ut kliver självaste Gunvald Larsson och går in och handlar. Då känner vi att vi måste sitta kvar i bilen och vänta tills han kommer ut igen för ser man en kändis på landet så för man passa på att titta för man vet aldrig när man ser en kändis nästa gång. Efter ett tag så kommer han ut med sina kassar och sätter sig i bilen. Då håller han på att backa in i våran bil men stannar i sista sekund. Det var ju lite synd för annars kanske det hade stått på löpsedlarna imorogn "Mikael Persbrandt i DÖDSKROCK på parkering - Jag trodde jag skulle dö"
Jaja, sen slutade vi fantisera och åkte till våran stuga istället. Efter ett tag kom Andreas och så grillade vi burgare och resten av kvällen kollade vi på Mr Bean i brist på kanaler.
Imorse väcktes jag vid 9 och så käkade jag frulle med mamma och sen åkte vi till Värmdö Centrum (om man nu kan kalla det centrum) och så köpte vi ett varsitt par skor för 99 spänn på Belle. Sen åkte vi till Jakobsberg och gick in på tatueringsstudion och så bestämde jag mig för vad jag ska ha för tatuering och så testade han bara att rita dit den så någon dag framöver ska jag dit och boka tid :)

5 dagar kvar i frihet

Hejhopp! Igår somnade jag vid 7-tiden och vaknade redan vid 9 idag. Jag kan säga såhär i efterhand att det nog inte var nyttigt att vara vaken sådär länge, även om det bara var hälften så länge som vi från början hade tänkt oss. Jag har en fet minneslucka om vad som hände när jag och Stina hade kollat på film igår. Därför frågar jag dig här och nu Stina, kollade vi klart på filmen eller gick du innan den var slut för jag minns absolut ingenting, hur mycket jag än tänker. Jag minns inte ens att jag sa hej då till dig när du gick. Nej, det här experimentet ska nog inte göras om tror jag....
Idag kom iallafall mamma hem vid 10-tiden och så har vi varit på Rusta och sen köpte vi med oss McDonaldsmat hem och svullade och läste skvallertidingar. Anna ringde och frågade om jag hade lust att jobba backstage på modevisningen på EKO-mässan som är i Kista nu på torsdag, fredag och lördag men eftersom att jag är upptagen både på fredag och lördag så gick det inte. Kanke en annan gång.
Jag sitter i nuläget och funderar på om jag ska hänga med till Ingarö och sova där i natt för att sen åka hem tidigt imorgon. Men det är bara de att jag vet inte vad jag ska göra där ikväll. Dom har typ inga tv-kanaler så antingen får man väl sitta och grilla mashmallows och spela gitarr framför öppna spisen eller så får man spionera på grannen som kallas "kattkvinnan". Fast å andra sidan, om jag är hemma så måste jag städa i mitt rum för det har inte städats på år och dar känns det som. Riktigt vidrigt att vistas här ska jag säga.
Äsch jag får se hur jag gör, men det lutar åt att åka till Ingarö. Det kan ju vara trevligt med lite sällskap efter en sommar i en tom lägenhet.


Update: Jag åker med till Ingarö och kommer hem på förmiddagen imorgon. Andreas ska grilla hamburgare och det säger man ju inte direkt nej till. Alltså själva hamburgarna är ju inte speciellt halleluljah moment men själva grejen med grillat. Jag har ju inte grillat någonting i sommarn! Skandal!

Uppdatering

Våran tävling om att vara vaken 60 timmar i sträck är avbruten. Fille drog sig ur redan vid 1-tiden i natt och somnade. Jag, Stina och Elin höll oss vakna hela natten och vid halv 8 -tiden drog vi med oss Fille till bussen och jag och Stina åkte hem till henne för att hämta en lapp medans Fille fortsatte hem till sig och slaggade vidare. Jag har ingen koll på hur det gick för Elin men jag och Stina tog en buss till Kallhäll sen och somnade som stockar på bussen. Sen åkte vi hem till mig igen och kollade på film och sen stack Stina hem. Efter det har jag inget minne om vad som hände. Läskigt men sant, jag vaknade upp vid 4-tiden på golvet nedanför min säng. Jag vet ärligt talat inte hur jag hamnade där men man får väl ta och anta att jag låg i min säng till att börja med men att jag sakta men säkert rrrrrrrullade ur sängen.
Sen har jag diskat efter gårdagens middag som stog och torkade fast i köket. En bra tidsfördriv för att hålla sig vaken.
Nu vet jag inte hur jag ska göra och vilken tid jag ska gå och lägga mig för att jag ska kunna sova i natt. Jag får väl försöka hålla mig vaken i 2 timmar till iallafall.

Jag heter Bror

Godafternoon folks!
Inte så mycket bloggande den här helgen pga av tidsbrist. I fredags kväll begav jag mig hem till Filippa aka Gunde Svan för att vi skulle på en efterfest hos någon Fredrik som hon kände. Det blev lite senare än vad vi hade förväntat oss så vi kom dit först vid 2-tiden. Jag vet inte vad klockan var när vi gick därifrån men jag tror att den var runt 5 när jag och Gunde gick och la oss men jag somnade liksom aldrig den natten. Jag låg mer som en slags Otto Hjelm och bara relaxade tills Fille vaknade och vi mötte Stins Stina och åkte till Grönan för att möta Filles kusin Ida och hennes 2 anhängare Erik och Hans (Greta följde inte med, hon hade fullt upp att räkna brödsmulor). Sen kom även Ylvis och så åkte vi massa grejer. Insane var lika fet som sist vi åkte den och en annan favorit är när man inte drar ner bygeln tillräckligt hårt när man åker Flygande mattan så att man håller på att flyga ut när man är däruppe. Det är faktiskt ett riktigt roligt knep, det kom jag, Stina och Elin på när vi var på Grönan nån gång i 9:an och sen dess har det fortsatt.
Ylva åkte hem nångång vid 4-tiden tror jag för hon mådde inge bra och vid 6-tiden så åkte även jag och Stina hem. När jag kom hem så tog jag en dusch och drack té för jag kände hur jag sakta men säkert började drabbas av svininfluensan och sen stupade jag i säng vid 9-tiden. 14 timmar senare vaknade jag och mår jättebra. Det var nog falskt alarm gällande svininfluensan så idag har jag varit hemma hos mormor och fikat och fått 200 spänn. Påvägen hem blåste det kraftiga vindar så en stor baouta-gren föll ner från ett träd mitt framför mig. Min räddning var att Johanna hade ringt mig en bit innan så jag hade stannat upp några sekunder och letat efter mobilen. Hade jag fått grenen i skallen hade det blivit plingplongtaxi till plåsterhuset och det hade ju inte gått för sig för imorgon så börjar vårat nya experiment som vi har valt att kalla "60 timmar".

Hagel

Nu haglar det som tusan här! Larmen på bilarna som står nere på parkeringen tjuter i otakt så att min stereo överröstas. Vilket skitland man bor i alltså. Det kan lika gärna vara vinter året om för när det väl är sommar så blir det ju ändå bara skit. Vi får ju iof inte så mycket till vinter här heller, mest slask och regn så varför inte kalla hela året för höst?

Kalla mig sill

Jag Patrik Ekwall vill inte börja skolan!


Det tycker jag var väldigt starkt gjort...och modigt

God eftermiddag på er folk! Idag vaknade jag vid halv 9-tiden av att nåt bonehead ringde på våran hemtelefon men jag strejkar mot att svara på hemtelefonen så jag tröck kudden över huvudet och fortsatte sova till klockan 11. Då låg jag och kollade på film och slöade mig ända tills jag fick för mig att jag skulle släpa fram spinningcykeln som står och samlar damm i mammas sovrum men den var så fasansfullt tung så när jag hade dragit ut den till vardagsrummet så kände jag att det var tillräckligt med träning så jag sket i att cykla.
Jag funderar på att gå och köpa glass och choklad och fortsätta kolla på film resten av dagen istället. Det känns liksom ingen idé att gå ut. Så fort jag går ut så börjar det ändå spöregna så jag kan lika gärna sitta inne och svulla. Fast det känns ju rätt sorgligt med tanke på att sommarlovet snart är slut. Herrejösses, snart är det bara en vecka kvar! Jag tror jag dör. På riktigt asså, vart tog sommarlovet vägen?

Gör ni som jag?

Har ni sett den nya Kalles Kaviar-reklamen? Är det bara jag som känner ett slags tvång att sjunga med i låten? Ni vet den där "Godmorgon godmorgon". Jag försöker att inte sjunga när jag ser den men det är omöjligt. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, om det är folk i närheten eller om jag halvsover. När den reklamen kommer så börjar jag sjunga automatiskt. Nu söker jag fler som har samma problem som mig, så kan vi diskutera det över en fika. Eller vad sägs som en burgare?

Trettonde augusti tvåtusennio

Idag har jag bara slappat och kollat på tv men vid 5-tiden så åkte jag till Sumpan så hämtade pappa upp mig för vi skulle käka middag tillsammans men först åkte vi till Abrahamsberg för han skulle hämta nån nyckel och när vi var i korsningen upp mot Abrahamsberg så var det 2 bilar som kraschade in i varandra så det blev total kaos och vi satt fast mitt i och kom ingenvart. Tillslut så körde pappa och parkerade på nån parkeringsplats så gick vi och hämtade den där himla nyckeln istället. Då börjar det såklart ösregna, och då menar jag verkligen ösregna! Jag minns inte när det regnade så mycket sist och det blev typ översvämning och åska och blixtar så vi gick in på pappas stammispizzahak och käkade middag. Lyckat.


Klassiker


Har du pökat med Jimmie?

Tjoflöjt! Igårkväll så gick jag, Mulle och Meck på bio och såg "Drag me to hell". Jag har ju redan sett den en gång men wtf, jag kollade igen och den här gången var den mycket roligare för nu kunde man skratta åt alla sjuka grejer.
Efter bion så åkte Filippo hem till sig och jag och Stian åkte hem till mig och slaggade. Idag har vi inte gjort så mycket, jag känner mig extremt skitig så jag ska ta mig ett bad snart.
När Svasse hade åkt hem så kollade jag ut genom mitt fönster och då var det massa brandbilar, polisbilar och ambulanser nedanför min port så jag blev skraj och trodde att det brann eller att någon hade lagt en bomb i huset så jag förberedde mig på döden och skrev en liten lapp där jag tackade mina nära och kära för det här livet. Men efter ett tag så åkte brandbilen och ambulansen iväg så det var bara polisbilar kvar men sen åkte även dom så då kunde jag andazzz ut. Men jag våga inte gå ut, tänk om det är nån som har dött i trappuppgången eller att dom har fraktat en död kropp från en lägenhet via våran hiss. Jag skulle känna mig äcklad av att andas då så jag stannar nog inne. Tänk om det var någon med svininfluensan!? Ännu mer skäl att stanna inne.

Tant-tv

Jag växlade än en gång förbi TV4 och såg att Göteborgs wannabe-program Lotta på Liseberg sändes. Är det bara jag eller känns det som att det har regnat i varje avsnitt där? Iallafall varje gång som jag har växlat förbi det så sitter göteborgarna där i sina färgglada regnponchos. Men det är klart, det går väl inte en dag utan att det regnar i Göteborg! Stackarna som bor där och tror att dom är bättre än Stockholm. Fortsätt drömma liksom.

Sömnproblem

Jag har verkligen grova sömnproblem! I natt (eller imorse kanske man får säga) så somnade jag inte förren halv 6, trots att jag gick och la mig redan straxt efter 12. Jag blir så pissed off på mig själv, liksom hur svårt kan det vara att bara sova!? Nu ber jag till dig därute som sitter på ett hett tips om hur man somnar lättare att dela med sig till mig!

Och så vill jag bara tillägga att såhär får man bara se ut när man befinner sig på landet där ingen ser en.

Bobbo Krull

Nu är min lilla Bobbo Krull hemma <3 Usch vad jag har saknat den varelsen alltså!




Hakuna MataDa

God afton i stugan! Igår åkte jag hem till Elinpelin för hon hade ordnat ett litet födelsedagsfirande för mig, Stina och Fille eftersom att ingen av oss har orkat engagera oss i det så tog Elin saken i egna händer. Vi grillade hamburgare, körde frågesport, käkade godis och hade på oss kalashattar som man hade när man var liten. Elin hade även köpt presenter till oss, vi fick ett varsin jättegulligt linne. Tack ska du ha Edward! ;D

   

   

Bild 1: Såhär tänkte vi skydda oss mot svininfluensan när skolan börjar
Bild 2: Tjipp och välkommen till Hajk!
Bild 3: Såhär fetsligt kan man också ha på sig kalashattar
Bild 4: Svininfluensaskydd
Bild 5: Ljus
Bild 6: Stiligt?
Bild 7: Fint besök av en fjäril
Bild 8: Man kan även säga Hakuna MataTHa

Mina stiiiiiiiift!

Igår jobbade jag 12-16. Det var tråkigt som vanligt men jag har iallafall fått en ny värdinnakollega. Har ju varit ensam värdinna nu hela sommaren men nu har man någon att prata med igen så då går förhoppningsvis tiden fortare. Efter jobbet så mötte jag Sixten och så åkte vi till Grönan för att kolla på Sommarkrysset samt åka lite grejer men det är ju så fasansfullt mycket folk så köerna är ju typ milslånga.
Darin drog ju hem priset i roligast byxor när han uppträdde iallafall. Man höll ju på att garva ihjäl sig! När det var slut så åkte vi hem och jag gick faktiskt och la mig nästan direkt när jag kom hem för dom senaste nätterna har jag inte sovit så många timmar.
Idag tog jag en fet sovmorgon och det behövdes eftersom att jag och Stina har beslutat oss för att slå ett rekord i att vara vaken kommande vecka.
Nu ska jag måla naglarna för jag ska hem till Elin aka Nile ikväll, korv!

Jag tog all oooooost

Det här har känts som väääärldens längsta dag. Fast vid 1-tiden så la jag mig i sängen och tänkte sova ett tag men grejen är den att jag vet inte om jag sov eller inte. Jag har ett minne av att jag helt plötsligt klev av ett regionaltåg på centralen men det måste jag ju ha drömt eftersom att jag låg i min säng. Men det konstiga är att det kändes som att jag var vaken, eller asså att jag låg i någon slags dvala. Okej, ingen fattar vad jag skriver om. Det är nog bäst att jag går och lägger mig snart. Jag ska ju trots allt gå upp och tjäna stålar imorgon.

Jessicas resa genom Sverige

Först åkte vi igenom en stad som hette Enköping. Jag känner igen det så skaaapt, men varifrån, det vet jag inte. Det kan möjligtvis vara så att jag är uppuxen en liten bit därifrån. På bilderna kan ni se en klassisk "Enköpingsrondell", samt en bro som är väldigt typisk Enköping.

En rondell i Enköping kan se ut såhär Det finns även broar i Enköping

En färd genom Västerås. Ni kan se b.la Västerås svar på Globen, en IKEA-affär, En ICA Maxi-affär samt ett köpcentrum. Oooh vad läckert!

Antagligen Västerås svar på Globen IKEA fanns i Västerås. Likaså ICA Maxi och OnOff Tillochmed nåt slags centrum

Pitstop i Hallstahammar för frulle.

Jessicas frukost

Sen åkte vi genom Köping men då råkade jag slumra till lite så då missade jag att ta fantastiska bilder.

Slutligen kom vi fram till Örebro. Här kan ni se en skylt som det står Vivalla på, ni kan även se Örebros svar på New York skyliner, låt oss kalla det Örebro skyliner, samt några vindkraftverk som jag var tvungen att plåta för att jag har läst om dom i naturkunskapen. Jag har dock förträngt vad dom var bra för. Slutligen kan ni se att Gud har gjort nåt slags tecken på himlen. Peace out brotha!

Vivalla Örebro skyline...eller nåt Jag upptäckte såna där vindkraftverk ute på åkern och kom på att dom har jag läst om i naturkunskapen. Jag minns dock inte vad dom var bra för. Jesus Christ Superstar

Stockholm-Örebro | Örebro-Stockholm

Igår så tvekade jag ju somsagt om jag skulle gå och lägga mig eller inte men vid 1-tiden så insåg jag att det bara var skit på tv så jag hade inget att göra så jag gick och la mig. Min klocka var ställt på 04.30 men tror ni att jag kunde somna? Såklart inte bara för att jag skulle upp tidigt. Jag somnade vid kvart över 4 och sen har jag inget minne av att jag hörde min alarmblocka en kvart senare, jag måste ha stängt av den i sömnen för jag vaknade vid 5-tiden av att mamma hade sms-terrat mig och ringde mig för tredje gången utan att jag hade hört det. Det var bara att kliva upp och ta sig ner till bilen och börja färden mot Örebro.
I Hallstahammar så stannade vi och köpte frukost och när vi kom till Örebro så käkade vi glass på Statoil. Jag har även fått i mig en hel påse Ahlgrens bilar under färden. När vi hade hämtat morfar så åkte vi tillbaka till Stockholm. En riktigt dryg resa om jag får säga det själv.
Just nu sitter jag här och känner mig som ett lik som har återuppstått ur sin kista. Ska nog lägga mig i sängen och försöka slagga en liten stund. Eller så dricker jag lite Cola och hoppas på att jag kan hålla mig vaken resten av dagen.

Sa jag förresten att jag är ÖVERLYCKLIG! :D

En fundering

Sitter och funderar på om jag ska gå och lägga mig överhuvudtaget ikväll samtidigt som jag kollar på repriser av Big Brother fån 2003 på TV400. Det lutar nog åt att jag skippar denna natt. Jag är bra på sånt. En natt hit eller dit kan man hoppa över. Då gör vi så då gör vi så. Så tar vi det från en annan vinkel sen.

Kära Örebroare

Imorgon ska jag gå upp 04.30 för att åka till Örebro. Det blir saftigt. Sen ska jag åka hem igen. Min mamma och jag ska alltså åka dit för att hämta med oss morfar upp till Stockholm. Varför vi ska åka så tidigt vet jag inte. Varför jag följer med vet jag inte heller. Jag har inte träffat min mamma så mycket i sommar så jag ser det mer som ett sätt att umgås

P.S Min hårspray tog slut idag. 4 år senare, bokstavligt talat alltså.



(Det här skrattade jag och Stefan Sauk sjukt mycket åt i natt. Det är mina strumpbyxor, men om man inte heter Bill Clinton eller Bill Gates så tycker man antagligen att det är dödstråkigt)

Du håller käften!

Hej grodor! Igår kväll så drog jag, Stina och Fille in till stan och satte oss på Fridays vid Kungsan och tog en drink. Vi hade det mysigt och för en gångs skull så var det ju sommarvärme ute också. Men snart är det väl antagligen slut med det för augusti känns som en höstmånad så snart är det väl bara att dra på sig gummistövlarna och regnrocken.
Innan vi åkte hem så köpte vi cheeseburgare på Donken egnligt tradition. Sen tog vi tåget till hemåt och Filles man kom och åkte med Fille hem och Stina och jag gick hem till mig och kalasade vidare. Vi trodde at vi vittnade till en brand men imorse så märkte vi att det inte riktigt var så. Det var bara rök som hade kommit ur en skorsten.

Idag har vi klippt en turk.

Bilder från igår/idag (mina ögon är röda på dom flesta bilderna men jag har inte orkat redigera bort det så ni får leva med det):

   

   

Runaway

Idag skulle jag ha träffat Stina och Elin men något kom ivägen. Men ikväll ska jag iallafall träffa Stina och Filippa. Shit det här inlägget blev ju ännu tristare än vanligt om det nu är möjligt. Nu ska jag äta grillchips och dansa finsk polka.


Det är ju punch i dom

Tjena sicksackbena! Idag åkte jag och Palestina till den stora staden för att jag var tvungen att tjacka ett par nya skor eftersom att dom jag köpte förra veckan tänkte jag skriva men det är ju för katten mer än en månad sen jag köpte dom! Jösses vad snabbt tiden går. Jaja, dom skorna var iallafall för stora men konstigt nog passade dom när jag köpte dom. Nu fick jag alltså hosta upp 2 hundralappar till på ett par identiska skor så nu står dom andra skorna som är förstora här hemma och samlar damm. Någon som har lust att köpa dom svart? Den som vill köpa dom kan iallafall gå till plattan imorrn vid 12 och sätta sig på huk på en vit "platta" och knyta höger skosnöre så ska du få se på grejer!

Nu sitter jag och svullar i mig kokosbollar fast det är något märkligt med dom. Mamma köpte dom häromdagen och nu sitter jag och käkar upp dom, det finns 2 sorter några som ser "normala" ut med vitt cocos på och sen finns det några som har typ brunt strössel på sig och dom smakar väldigt märkligt. Varför då tänker ni! Jo, det e ju punch i dom.

Lady Gaga bilder

Jag tog extremt många bilder så därför tänker jag inte lägga in alla men här kommer några iallafall;

   

   

   

   

Lady Gaga

Kom hem för en liten stund sen för jag och Stina var på Grönan och kollade på Lagy Gaga. Vi hade typ dom längsta personerna på hela nöjesfältet framför oss och dessutom den grovaste kines som jag någonsin skådat så man fick kolla genom sin digitalkamera för att överhuvudtaget se något. Bilderna lägger jag upp imorgon.
När konserten var slut så promenerade jag och Stina bor till Nybrogatan för vi tänkte käka på Donken men dom är så ju wesserschmittiga och hade stängt klockan 9 så vi gick vidare till Kungsgatan men där var det också stängt. Då knatade vi vidare till den Donken som ligger vid Hötorget men där var det asmycket folk så det föll oss inte i smaken. Vi gick istället vidare till Donken på Vasagatan men där var det också en hel flock med människor vid kassorna så vi gick in på centralen och eftersom att det var vårat sista hopp om att så sätta tänderna i en cheeseburgare så ställde vi oss i kön som gick i snigelfart så att vi såklart missade tåghelvetet. Vi som tillochmed sprang genom hela centralen och gjorde bort oss för att hinna, men ack nej. Det gjorde vi i onödan för där fick vi stå i en hel fakking halvtimme och vänta på nästa tåg. När vi hade satt oss på tåget så satt den en asläskig tjej och verkligen stirrade på oss med uppspärrade ögon och efter att ha sett Twilight så tvekade vi inte en sekund på att den där människan var en vampyr. Iallafall en demon av nåt slag. När jag klev av tåget så var jag asrädd att hon gick efter mig för jag hörde steg men jag vågade inte kolla bak och när jag går in i min hiss så hör jag hur porten öppnas och nån kommer in men den hinner inte med hissen så jag börjar åka. Sen stannar hissen på varje våning (7 st) men innerdörrarna öppnas inte jag jag var så satans rädd att jag var fast inne i hissen och så var jag helt övertygat om att det var varmpyrkvinnan som hade följt efter mig och mixtrat med hissen. Tillslut kom jag iallafall till min våning och innerdörrarna öppnades så att jag kunde rusa ut och låsa upp min dörr med darrande händer. Nu ska jag gå och drömma mardrömmar om den där varelsen. Godnatt!


Augusti

I fredags morse kom jag hem från Norrland och på eftermiddagen träffade jag Stina, Elin och Fille för vi skulle prata eftersom att vi hade bråkat lite. Det löste sig och sen åkte jag till farmor och farfars lägenhet och kinesade där eftersom att jag skulle jobba på lördagen och det går liksom liite snabbare att komma till jobbet därifrån. Det var vidrigt mycket folk på jobbet och det kanske berodde på Pride-tåget som gick förbi, men vad vet jag.
Efter jobbet så kom Anna till jobbet så gick vi bort till centralen för hon skulle köpa tågbiljetter eftersom att hon åker hem till Ånge idag. Det tog ungefär 345 år att köpa dessa biljetter eftersom att det skulle krångla. Klockan 5 så slutade iallafall Cissi jobbet oxå för hon hade jobbat på Vasagatan så hon kom in på centralen och mötte oss så tog vi tuben till Hötorget för att Anna skulle tjacka en klänning och sen käkade vi pizza. Den satt fint i kistan eftersom att jag endast hade ätit en macka på hela dagen. Efter det så skyndade jag mig hem och sen ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- och jag har feta blåsor på fötterna.

  

Bild 1: Look a balloon!
Bild 2: Annapanna
Bild 3: Cissi är jätteglad att vara med på bild som vanligt

RSS 2.0