Julafton 2008

Vid 2-tiden kom morfars bror Rolf och straxt innan 3 kom även Andreas som hade varit och hämtat Marcus på sitt jobb i Farsta. Somliga har otur och måste jobba på julafton. Direkt när dom kom så började Kalle Anka och då satte vi oss och kollade på det och drack glögg (som förövrigt är skitäckligt) och käkade pepparkakor. Egentligen brukar vi äta julmat innan Kalle Anka börjar men i år blev det inte så eftersom att Marcus inte slutade jobbet förren 2.
När mossiga Kalle Anka var slut så åt vi julmat, fast julmat är inte gott så det blev inte speciellt mycket mat för min del. Sen blev det julklappsöppning och årets skämt måste vara min julklapp från mormor. En cd-freestyle! Som ni kanske förstår ligger hon några år efter i tiden för hon hade frågat mamma innan ba "Tror du att Jessica skulle bli glad för en iPod?", hon trodde liksom att cd-freestyle och iPod var samma sak. Haha, men det är tanken som räknas ;)
Efter det så fikade vi och jag hade visning på våran julvideo haha. Den var uppskattad. Nu har vi nyss kollat på "Tomten är far till alla barnen" och både Marcus och Rolf har åkt hem. I år blev vi inte speciellt många på julafton men det var mysigt det också ;)
Ha en fortsatt god jul allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0