Hakuna MataDa

Nej jag har inte stavat fel i rubriken.
Gårdagens skiva var hel-lyckad, mina fötter är dock döda idag + att jag har varit tvungen att packa eftersom att jag flyttar i övermorgon och mitt rum står fortfarande still och det tar typ 5 timmar för mig att packa i saker i en kartong eftersom att jag hittar massa roliga grejer som jag inte har sett på länge som jag måste få beskåda innan jag lägger ner den i flyttkartongen.

Tyvärr så glömde jag min kamera igår så jag kunde inte ta några bilder. Hej idiot liksom, jag la kameran på laddaren på golvet bakom en flyttkartong i förrgår för att undvika att min hund skulle knycka min kamera men då glömmer jag den förstås hemma så det blev inga bilder för mig. Det var ju tråkigt, det trodde jag inte...Aja det var iallafall andra som tog bilder men jag kan ju gissa att jag ser ut som en padda på varje bild så det kanske är lika bra att jag slipper se dom.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och jäsa min mage som nyss tryckt i sig en 3-rätters middag nere på kinarestaurangen i Jakan.

Måste bara tillägga en sista grej, igår hade ju jag, Pitte och Fitte projektredovisning om skräpmat där vi snackade om hur dåligt det var och det första man ville göra efter skivan var ju att tjacka några cheeseburgare men eftersom att det var vardag så var det ju såklart stängt. Jag var så fruktansvärt hungrig att jag helt seriöst skulle kunna bryta mig in på Donken och steka mig en egen burgare, men jag fick snällt sätta mig på nattbussen och dö av hunger. När jag väl kom hem runt 4-tiden så började jag laga tacos för att var så fasansfullt hungrig. Det satt fint i kistan ska jag säga ;)


The day with the D



Okej, idag har vi projektredovisning och jag är så nervös att jag håller på att skita på mig men jag får tänka på kvällen istället för då är det studentskiva (FINALLY!) och då ska jag ha megaroligt!












I like it a lot



Hej fläskpaddor! Igår jobbade jag hela dagen lång faktiskt. Nej men jag jobbade från 11 till halv 5 och sen åkte jag hem och slängde i mig lite käk innan Snaxelsson och Felibeeh bankade på dörren och frågade om jag ville köpa majblommor. Nej men skämt å sido, vi finslipade bara lite på projektarbetet en lördagkväll. Men that's life, på tisdag e det iallafall skiiiiva på kvällen ;D Längtar nåt så enormt!

Vad har jag gjort idag då? Jo inget särskillt, jag dundrade iväg till jobbet en halvtimme försent och gjorde ingen som helst nytta så jag fick gå en timme tidigare. Då åkte jag raka vägen hem och skrev ett (m)anus och sen har jag försökt packa eftersom att vi flyttar på fredag och mitt rum står stilla kan man säga. Jag packade rätt mycket förra veckan men sen hamnade jag i en svacka och allt står kvar som jag lämnade det så jag måste forstätta med min packning nu med detsamma faktiskt. Sen ska jag kolla på tv.
Plugga till juridikprovet imorgon har jag faktiskt inte hunnit med. Jag vet inte ens vad vi har prov på! Det känns som att jag hellre satsar på projektredovisningen nu än nåt ruttet prov om EU. jag får väl satsa på omprovet istället,

Bruno Brunbjörn

Idag gick jag till skolan och gjorde nationella prov, sen gick jag hem...så gjorde jag inte det :PpPP;pPp. Nej hörrnini sanningen är den att jag skrev klart uppsatsen på typ 2 timmar och sen var jag, Stiffe och Fille tvungna att stanna kvar i skolan tills klockan 2 för att ha ett möte med gamla svenskaläraren för att vi skulle få högra betyg i svenska A eftersom att Didaktus är anus och inte satte några betyg på oss i den kursen. Vi fick iallafall VG nu så det känns bra ;)

Låtar från förr. Minns ni?

       


Då ska vi se här..

Nu har det dröjt jättelänge sen jag skrev men det är nämligen så att min hårddisk kraschade i lördags så jag har varit datorlös. Eller jag har suttit vid datorn i vardagsrummet men det e så drygt att sitta där alla är runt omkring en hela tiden så jag har föredragit att sitta framför tv'n istället för den som undrar.
Idag var jag iallafall i skolan en snabbis och skulle fixa en grej till projektarbetet med det sket sig så vi åkte hem istället. Sen spenderade jag eftermiddagen på en alkiskrog i Kallhäll tro det eller ej. Så roligt kan man faktiskt ha en onsdagseftermiddag.

Elin köper ut

Haha hittade några bilder från när Elin fick ett uppdrag att köpa en grej på turkmarknaden i Jakan förrförra sommaren medans vi filmade det hela en bit ifrån. Vi klädde dock ut henne för att ingen skulle se att det var hon. En svart peruk, ett vitt hårband och ett par glajjor gjorde Elin till oigenkännlighet (trodde vi). Jag tycker mer hon ser ut som en nunna.






Nostalgibilder från 2008 som dök upp i min dator










The pillow was dead

Dålig uppdatering jag vet, men datorn har dampat som vanligt så Andreas satt hela kvällen igår och försökte fixa den och nu funkar den visserligen men han måste göra en ominstallation av hela datorn så alla mina bilder och musik kommer att försvinna....MEN nu är det så att jag har varit klyftig och lagt in ganska mycket (så mycket som fick plats iaf) på mina usb-minnen samt gjort backup på allting så ingenting kommer att försvinna den här gången, moahahaha. Nej men helt seriös, sist det här hände så satt jag inne på en stol i mitt rum och stirrade ut genom fönstret i 3 månader och sörjde.

Igår så tvingade min mamma mig att börja packa i mitt rum för att vi flyttar om 2 veckor och då kändes det även tvunget att göra en rensning av allt skit som ligger och skräpar i mina garderober men nu är det så att jag är en sån person som har väldigt extremt svårt för att slänga saker för att jag tänker att jag kanske kommer behöva dom någon gång. Jag hittade t.ex en hel säck med gamla gosedjur och det tog verkligen emot i mitt hjärta när jag var tvungen att rensa bort hälften. Den andra hälften kan jag bara inte kasta, dom får helt enkelt ligga kvar i kassen och flytta med mig till den nya lägenheten. Jag hittade även massvis med gamla skolbäcker från 9:an, så det var liksom på tiden att slänga dom. Okej, det kändes inte i hjärtat det var bara asnajs att riva sönder alla sidor i min gamla företagsekonomi-bok från 1:an. Hade jag haft en lägereld hade jag lätt bränt upp böckerna!
Nog om det, nu har jag inte så mycket mer att packa faktiskt, det ekar typ i mitt rum. Jag hade lugnt kunnat börja packa 2 dagar innan vi ska flytta!


Ett småkryps liv

När jag ändå är igång med mitt barnprogramstittande så kan jag lika gärna slänga upp den här oxå; Ett småkryps liv, min absoluta favoritfilm under en tid i min barndom.

Hahah minns att jag tyckte att intromelodin som kommer på 0.40 var så fin när jag var liten.



Då kan jag ju passa på att säga att jag har haft den här låten (4.55) på hjärnan i flera dagar nu!


Noaks ö

Jag har inte så mycket att skriva idag, den enda jag har att säga är att jag så himla gärna skulle vilja se ett avsnitt av Noaks ö som man kollade på när man var liten. Så jädra bra program alltså! Seriöst om den finns på DVD så ska jag ha den!


We have a thing in our show that we call bra eller anus

11 april 2010. Jobbat 12-16, kollat på våran nya lägenhet (tvärs över gården höhö) som vi flyttar till den 30 april.
Nu: Käka pizza

HEJDÅ!


Hej hopp jag har minamal topp



Ursäkta min frånvaro från bloggen men det är nämligen så att jag har gått och blivit så fet så jag har suttit fast i dörröppningen in till mitt kök sen i torsdags men imorse kom äntligen brandkåren och sågade loss mig.

Jag har iallafall jobbat idag, hoppade in istället för Fanny så tanken var att jag skulle jobba i 6 freakin timmar men jag smörde till mig så att jag fick sluta en timme tidigare. Jag ska ju trots allt jobba imorgon oxå, och det är ju inte direkt så att jag älskar min arbetsplats så att jag vill spendera hela min vakna tid där. Inte för att jag bara e vaken 6 timmar per dygn men ändå.


Snygg, charmig å läckör

Hej gott folk! Idag har jag hunnit med att ta en promenad med min vovve och bakat en kladdkaka som såg ut som en hög med bajs. Kanske lägger upp en bild sen om ni har tur..
Ikväll ska jag som sagt hem till Phyllis och kolla på film men innan dess så ska jag möta Saxelsson nere vid Ica och handla onyttigheter. Klassiker liksom.

Tummen upp på mysiga filmkvällar med mängder med godis!


Filling is hot

Bästa veckodagen: Fredag
Humör: Uttråkad
Favoritgodis: Ahlgrens bilar, dubbelnougat, kexchoklad, tablettaskar, klubbor och naturgodis. Eller ska man bara säga en grej? 
Är det nåt du absolut inte äter: Blodpudding, bruna bönor och grisfötter. Fårtestiklar är dock ingen höjdare heller..
Kläder just nu: En stor t-shirt och min morgonrock
Musik just nu: Sån där dragspelsmusik som fattiga utlänningar sitter och spelar i t.ex Jakobsbergstunneln. Kan man köpa den plattan?
Favoritsaft : Saft är till för barnkalas!
Dagens längtan: Studenten!
Hur många kuddar sover du med: 5
Spelar du nåt instrument: Nyckelharpa, trumpet, blockflöjt, saxofon, elgitarr, munspel och bongotrumma
Dagens frisyr: En knopp(en) mitt på skallen
Har du några homosexuella vänner: Mark Levengood, han är min bästis faktiskt
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det är väl inte helt omöjligt
Ser du på kärleken som ett misstag: Eh nej?
Bio eller promenad: Eftersom att jag är så lat så väljer jag bio, men på sommaren kan det var trevligt med promenader
Dagens borde: Sluta äta allt onyttigt jag ser, jag kommer förfasen se ut som en uppstoppad korv på studenten!
Dagens  fundering: Vad skulle hända om hela kungafamiljen ba gick och dog? Skulle en ny familj utses till kungafamilj då?
Snarkar du? Tror inte det
Rädd för insekter? Inte rädd så men jag tycker att dom är extremt osmakliga som liksom dyker upp när som helst helt oinbjudet! En gång hittade jag en spindel i min säng och han hade inte ens frågat om han fick ligga där!
Det här är jag bra på: Spendera pengar
Det här är jag inte bra på: Prata arabiska
Vad vill du jobba som? Vadå jobba!? Jag ska ju bli uteliggare!
Chips eller godis? Både och
Skriver du dagbok? Nej det känns så 90-tal, det är ju liksom 00-tal, nu skriver man blogg.. 
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Har hål i öronen och en tatuering längst ner på utsidan av högerbenet, alltså precis ovanför där foten börjar
Hur många syskon har du? 2
Är du rädd för blod? Inte rädd men jag tycker inte att det är så fräscht
Anser du att du är stark? Beror på vem man jämför med
Röker du? Nej, det luktar bajs
Snusar du? Nepp
Använder du knark? Bara lite hasch när jag kalasar till det på helgerna. Ibland drar jag en lina oxå men det är bara vid speciella tillfällen
Kaffe eller te? Te 
London eller Paris: Har inte varit i London och Paris var jag i när jag var typ 1 så jag minns inte, jag passar på den frågan
Favoritfärg: Svart, vit
Född: Vietnam 
Nationalitet: 100% kines men en liten touch av afrikan 

Tuesday

Idag har jag färgat mitt hår. Det blev inte nån drastisk skillnad, lite mörkare bara och min råttfärgade utväxt är borta. På kvällen så träffade jag pappa för jag har inte träffat honom på flera veckor så vi köpte mat och åkte hem till farmor och farfars lägenhet och lagade tacos för dom är bortresta.
Imorgon kväll ska jag hem till Fillan och ha filmkväll med Steffen och Elinstallation, mys. Ah vad jag inte har någon motivation för att skriva i den här dötrista bloggen! Bajskorv.

BERG!

Imorse när jag vaknade så märkte jag att solen inte lyste in i mitt rum så jag htänkte att det bara var en vanlig molning svensk skitdag men så tittar jag ut genom fönstret och skådar ett vitt täcke av motherfucking SNÖ! Det var liksom mer än en skitdag, det var en riktig jävla fittdag! Kan det bli vår ågongång liksom jag e trött på den här äckliga snön! Jag vill aldrig mer se snö i hela mitt liv! Jag och Stiffe skulle ju ha glidit runt på stan idag men vi ändrade planerna och åkte till turk-Kista centrum istället där jag tjackade mig en studentklänning och sen var vi på Donken 2 gånger så jag kommer antagligen inte komma i klänningen om 2 månader så jag får väl trä på mig nån sopsäck när jag ska springa ut.
Efter Kista-besöket åkte vi till Barkarby och gick runt lite och sen åkte vi hem. Jag hade tänkt kolla på Svenska Hollywoodfruar men det var tydligen inte idag så jag e lite bitter för det..Men imorrn ska jagh iallafall färga håret så det gör mig lite gladare. Äntligen ska jag slippa se ut som ett råttoffer! Men med min vanliga otur när det gäller hårfärgning så kommer jag väl antagligen se ut som Pippi Långstrum när jag är klar.

Det luktar choklad här..

Tjing tjong! Idag har jag jobbat som vanligt och så klämde jag fingret i en dörr så nu är min nagel helt blå. Så jäkla klantigt gjort av mig. Efter jobbet åkte jag hem till morfars bror på Kungsholmen och skulle käka påskmiddag med familjen men jag gillar inte påskmat så jag nöjde mig med en avokado med skagenröra på.
Nej nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på Ballar av stål. Godnatt!

Gott nytt år!

Idag är det nyårsafton! Eller är det påskafton? Skitsamma, jag är iallafall hemkommen från Ingarö och jag har väl haft rätt mysigt antar jag. Förutom att jag drog nitlotten och fick sova på golvet i vardagsrummet där det var typ 20- i natt men jag ä inte bitter för de inte! Har även lurat upp Johanna på taket för jag hittade en stege bakom huset igår och kunde inte motstå frestelsen att klättra upp. Och idag knallade jag runt på tomten och skulle upp på ett berg för att hämta en pinne för att bygga en koja. Nejdå jag skämta bara jag skulle faktiskt kasta en pinne till min hund men det var ju förjävla halt på det där berget så jag halkade såklart och landade på arslet så nu går jag som en 80+:are. Helt ärligt tror jag att jag har stukat svanskotan. Kan man göra det?

   

   


Långfredag

Godmorgon i alla stugor! Här sitter jag påklädd och klar trots att jag är ledig men jag har lovat familjen att följa med till landet över påsk. Men det blir ingen långvarig vistelse för jag kommer hem redan imorgon, ni kanske vet att jag inte är nåt fan av att sitta ute i en stuga utan tv-kanaler hur många dagar som helst. Menmen det ska iallafall bli lite mysigt trots allt, jag kan ju typ spana efter älgar i skogen...eller samla grankottar eller nåt.
Glad påsk på er iallafall! Ses imorrn!

(i förrigår hittade jag ett minne i en låda i mitt rum från Fille von Fijols svensexa förra året. Fille blev ju Punk'd av Ashton Kutcher som ni kanske minns)

Hej

Jag kände att det var dags för en makeover så jag ringde Bobby som självfallet gick med att klippa en stilig page och färga mitt hår mörkbrunt, sen begav jag mig över Atlanten närmare bestämt till till Lady Gagas makeup-artist i västra delen av Usa för att bli sminkad men jag blev inte så nöjd så jag svängde förbi Paris och tjackade ett par nya glajjor istället. Skulle hunnit med att glida förbi Uppsala en snabbis och fylla i mina läppar där Kissie brukar göra sina men sen ångrade mig för jag ville inte att det skulle se ut som att jag har en babianröv mellan näsan och hakan. Jahapp, det var min kväll det, vad har ni gjort?


Baka

Igår så bakade jag kakor med min lillasyster (ja jag kan faktiskt baka annat än bara chokladbAllar) och jag tyckte att jag lyckades riktigt bra faktiskt!

(Jag ska förseställa den mogna storasystern...fast mina kakor blev iallafall runda. Kolla Johannas kraschade degklumpar där uppe liksom)

Art..arton

Nu är det påsklov finally! Dock är det mitt allra sista lov så när det är slut kommer jag gråta floder. Idag gick jag iallafall till skolan på svenskan men det var onödigt för vi gjorte typ inget. Sen käkade vi lunch på Espresso och åkte hem. Det är ju 1a april också men inte har jag dragit något skämt inte. Jag är väldigt dåligt på sånt så det blir inte ens kul. Nej tacka vet jag SF som har börjat med 3D-linser som man kan köpa i biljettkassan för 50:- paret ifall man skulle känna sig lite obekväm i 3D-glasögon om man är på en dejt ;)

RSS 2.0