Hur luktar en faun?

Idag har jag sprungit 2 mil tänkte jag säga men det har jag såklart inte gjort. Istället har har jag och mamma åkt till Arlanda för att hämta Johanna men vi tog lite fel på tiden så vi fick svulla oss igenom väntan på att planet skulle landa. En brownie, en megachokladcookie och en café cooler, jo jag tackar jag! Så blev det med min nyttighet.

Idag tog jag mig även i kragen och laddade min iPod som har legat oladdad sedan nångong i början av februari. Jag har kommit till insikt med att det tar för mycket på batterierna att lyssna på musik i mobilen. Notera gärna.

Imorgon ska jag jobba, vad kul liv man kan ha ibland. Men om mindre än 2 veckor drar vi till Alanya och då blir det andra bullar!

Filipp-a

Det här är Filippa. Hon fyller 19 år idag! GRATTIS! :D






.

Nämnde jag att jag har köpt hårfärg för 200 spänn som inte gjorde en enda jävla skillnad på mitt vidriga hår! Seriöst, nu går jag och hänger mig nere i källaren!

Anuskukfittaröv

Jag är arg. Extremt arg! Det hela började med att jag skulle åka och träna och då var mitt tåg inställt så jag var tvungen att vänta i 20 minuter på nästa. Sen blir jag arg på FITT-VÄDRET som gjorde att det läckte in i mina skor när jag var påväg till gymmet. Efter träningen så spöregnar det fortfarande och jag går mot tåget som jag PRECIS missade, men vad får jag se då? Jo, att nästa tåg är försenat en kvart så jag får stå ute i regnet i en fucking fittig halvtimme för att vänta på tågjäveln, dessutom hade jag riktigt ont i magen så jag ville bara lägga mig på spåret och vänta på att det kom ett x2000-tåg och körde över mig.
När mitt tåg väl kom så var det såklar proppfullt och jag klämdes in bland massa ryssar som luktade som blöta hundar. När jag skulle gå av tåget höll jag på at halka 2 gånger, seriöst, hade jag halkat så hade det toppat min dag.
När jag väl kom hem så var jagh så förbannad att jag kastade mitt 200-kronorsparaply rätt genom lägenheten så att kukparaplyt gick sönder. TACK SÅ JÄVLA MYCKET FÖR DEN HÄR MYSIGA DAGEN GUD SOM INTE ENS FINNS OCH OM DU FINNS SÅ SKA JAG LEJA NÅN ATT AVRÄTTA DIG OCH GE DIG EN LÅNGSAM OCH PLÅGSAM DÖD! Godnatt!

Update

Dålig uppdatering den här veckan också. Fast nu kan jag inte skylla på att jag har varit på landet, nu har jag bara varit för lat för att skriva.
I måndags var jag, Stina och Erica hemma hos Sandra och hade filmkväll, vi hyrde världshistoriens bästa film! "Min frus första älskare" hette den och handlade om ett strävt svenskt par i 50-årsåldern som är otrogna mot varandra. Visst låter den skitbra? Rekomenderas starkt!

Annars har jag inte gjort så mycket, vädret är ju skit så man kan ju inte direkt åka och bada heller. Men om exakt 2 veckor befinner jag mig i Alanya med Sniff, Snarre och Dr Phil, tummen upp på den!

Igår gav jag Stia hennes födelsedagspresent, hon kanske lägger upp en bild på den på sin blogg lite senare, who knows liksom..

Bilder från min vecka på landsbygden



Ursäkta för mina mongoliska ögon


Porre, jag och mitt okammade hår


Skulle ta en bild på den inbakade flätan men lyckades inte riktigt. Mästerverket är flätat av ingen mindre än mig.


Jag ska sökta till nästa säsong av "Supernördarna" i kanal 5 :)


Birk Borkason


Mammas födelsedagstårta


En död näbbmus som låg på uppfarten. Grymt vidrig men ändå söt


Här fraktas näbbmusen iväg på en barkbit

Sooooophisticated



Hej idiotas! Idag har jag jobbat 12-16 och det var tråkigare än vanligt. Bara massa tröga turister som ställer frågor som jag inte kan svara på. Juste, den där kärringjäveln som jag berättade om för några veckor sedan som tiggde gratis mat för att hon drog nån historia om att hon inte hade fått sin extra cheeseburgare som hon hade beställt kom idag igen! Hon kom förbi för typ 3 veckor sedan också men då undvek jag henne så då gick hon därifrån efter en liten stund men idag såg jag inte att hon kom och helt plötsligt stod hon bakom mig när jag vände mig om som ett äckligt monster från en skräckfilm. Skrattretande nog så drog hon exakt samma historia som sist och för att undvika tjaffs med fittkärringen så gav jag henne en cheeseburgare men jag var fett otrevlig för att hon var en sån satmara sist. Helst av allt hade jag velat dra fram en k-pist och skjuta skallen av henne idag men det gjorde jag såklart inte. Man vill ju inte förlora jobbet liksom. Eller jo, det vill man faktiskt, jag är så jävla trött på McDonalds, seriöst snart tar jag jobb som städare bara jag slipper Donken!

Nog om mitt förfärliga jobb, nu ska jag äta vattenmelon, tjipp!

GRATTIS PITTE!








Rigor mortis

Som sagt så har jag ju spenderat veckan ute på landet bland insekter och träd. Jag har mest tagt det lugnt och bara umgåtts med familjen. Härmkvällen såg vi Paranormal Activity, asvidrig film och ännu vidrigare var det att jag skulle sova ensam i gäststugan så när jag skulle gå och lägga mig ångrade jag mig starkt att jag såg filmen. Måste ändå säga att jag hade förväntat mig lite mer av filmen. Visst, den var scary men inte den läskigaste skräckfilm jag sett.

Jag tog även ett dopp med kläderna på i förrgår. Det var så varmt och jag var med Johanna nere vid stranden som var folktom så wtf, jag hoppade i och simmade ett par varv i sjön.

Igår fyllde mamma år och i min familj så är man jämt ute i sista minuten så jag, Johanna och Andreas åkte till Nacka forum för att tjacka ett par presenter till mami, b.la en mobiltelefon som jag sitter och suktar efter nu. Sen var vi tvungna att ta en blixtvisit till Arlanda igårkväll också för att Johannas pappa hade bokat en sista minuten för han och Johanna till Grekland och flyget skulle gå nu imorse och när han hade bokat biljetterna igår insåg han att Johannas pass hade gått ut så det var bara att köra till Arlanda och fixa ett nytt provisoriskt pass.

Nu måste jag käka nåt, bye!

I'm back

Som ni kanske har noterat har jag inte skrivit på ett par dagar eftersom att jag har varit på mitt landställe och kopplat av från omgivningen. Har egentligen inte tid att skriva nu för jagh hållet på att packa om massa lådor som pappa har kört hit från mitt gamla rum i Sumpan. Jösses, jag visste inte att det var så mycket grejer :O Saker knappt kommer ihåg att jag har.

Jaja, skriver mer sen!

P.S Idag fyller min bästa vän Stina 19 bast! Grattis till henne! :D

Brödraskap

Ibland gillar jag min lillasyster väldigt mycket. Idag är det en sådan dag :)


Fladder-flaggish

Idag har jag träffat min kompanjon Stina (som förövrigt fyller 19 på lördag så hon närmar sig oxå kärringstadiet med stormsteg). Vi jazzade runt lite inne i stan och käkade Donken-mat i Humlegården. Årstradition liksom!
Jag fick även ett återfall på coca cola. Under hela juli månad så har jag inte druckit en droppe läsk men idag fick jag som sagt ett återfall så nu känner jag mig både nervös och exposed. VARFÖR DRACK JAG LÄSK!?!??!?!?!?!?! Jag som nästan hade klarat mig en hel månad och så ba går jag och förstör det hela genom att köpa en burk cola för att njuta av i 5 minuter! Jag är riktigt förbannad på mig själv!
Jag straffade mig själv genom att ge mig läskförbud hela augusti + resten av den här månaden. Funderade på att lägga till chipsförbud också bara för att jävlas med mig själv men jag tyckte att det är att gå för långt så jag får nöja mig med läskförbudet.

Nu ska jag gå och klämma mina fingrar i en pärm á la Fredrik Bäcklund.

Farväl mina unga vänner!

Småstjärnorna

Gud vilka minnen jag får! Minns ni Småstjärnorna som man jämt kollade på när man var liten? Jag ville hemskt gärna vara med men jag vågade inte.
Och minns ni hur ballt man tyckte att det var när dom gick in i röken och kom ut 1 sekund senare och man inte fattade hur dom kunde byta om och bli sminkade så snabbt!

Det sorgliga är att det är från 1995 och man skulle kunna tro att det var från 1975, kolla in brillorna på tjejen och deras kläder! Men det värsta av allt....LÅTEN! Seriöst, lyssnade man på sånt här då? Nu känner jag mig fett jäkla asgammal!



För att inte tala om dom här 2! Ofta man väljer den här låten liksom! Simba och Zazu liksom, LOL på den!


Jag vill röka det i en båååååång

Tjipptjopp! Hemkommen efter en dags arbete om man nu kan kalla det arbete att bara stå stilla och inte göra nåt. Det hände som vanligt inget speciellt, bara massa dumma turister som ställer konstiga frågor.

Förresten, ikväll visas "Ondskan" på tv, det måste vara ödet för att förra veckan när jag, Stina och Sandra skulle åka till Görvelnsbadet så körde bussen in vid Görvelns slott som är skolan i filmen och det var bara just den bussen som vi tog som körde in där och så snackade vi om filmen och beskådade inspelningsplatsen och en vecka senare så visar dom filmen på tv'n. Ödet eller?

Listen gaaaaaaaays

Igår jobbade jag 11-17 så jag var död i fötterna när jag kom hem. Låg i soffan och svullade hela kvällen faktiskt. Ni får gärna anteckna att jag slog i min tå (den som sitter brevid lilltån för den som undrar extra mycket) så att den är helt lila och dubbelt så stor som dom andra tårna.

Nu ska jag snart gå ner till tåget och åka till jobbet igen. Fast idag jobbar jag bara 12-16 så det ska no gmina fötter klara. Alltså jag tjatar ju alltid om hur ont jag har i fötterna efter jobbet och vissa tycker säkert att det inte är nån big deal att stå i några timmar sådär men grejen är den att jag får inte ha bekväma skor när jag jobbar. Jag måste ha mina svarta ballerinaskor som det är typ 1 mm sula på och så står jag på det stenhårda golvet och då känns det i fötterna efter ett par timmar ska ni veta. Hade jag fått ha ett par svarta gynpaskor som dom bakom kassan har så hade det inte varit nån big deal för mig att stå i flera timmar.

Nu noterar jag att jag har skrivit "ingen big deal" 2 gånger i det här inläget. Jag tror att det är en arbetsskada. Hejdå

Snygg, chaamig och läckör

Igår åkte jag ju som sagt ut til Ingarö för att bara ta det lugnt. Jag och mamma låg och solade och liter senare åkte vi till Värmdö marknad (som egentligen inte är någon marknad, det bara heter så töntigt nog) och handlade lite. På kvällen grillade vi och sen kollade vi på Alice i underlandet som mamma och Andreas tdligen hade hyrt och den var så dålig att vi var tvugna att stänga av efter halva filmen. Istället kollade vi på en riktigt äcklig film som hette Case 39 eller nåt.

Idag har jag legat och solat, sprungit och letat efter min hund som rymde för 5:e gången på 2 dagar och åkt till Arninge och köpt jordgubbar av Stiffe höhö. Nu är jag iallafall hemma och har precis kopplat in en fläkt i mitt rum. Den satt inte fel ska ni veta, det är en bastu här inne.

Ska käka nåt nu, hejsvejs!

Just bought it of Billy here..

Hej gott folk! Jag skulle ju ha jobbat igår men eftersom att det är mitt i sommaren och typ inga gäster så fick jag å hem på en gång och min chef sa att jag bara behövde jobba lördag och söndag så därför är jag ledig både idag och imorgon. Mina fötter blev skitglada men min plånbok mår inte bra av det tyvärr.
Istället så gjorde jag lite ärenden igår och sen fyllde min morbror 50 så vi åkte dit och firade honom på kvällen. Han är fotbollstränare och hade bjudit dit hela sitt fotbollslag och jag kan säga såhär, hade jag inte vetat att jag var i Viksjö så hade jag nästan trott att jag var i Nigeria. Eller Rinkeby iallafall.
Menmen, det var trevligt och vi åt god mat och drack gott, tummen upp på det!

Nu blir det tyvärr inga fler inlägg idag för nu åker jag och mami till Ingarö, men jag kommer hem redan imorgon eftersom att jag jobbar på lördag. Godnatt!

Update

Igår: Skeppsbron med Sniff typ hela dagen förutom en tripp med Djurgårdsfärjan och ett traditionellt besök på Donken.

Idag: Sol och bad med Bill och Bull på Görvälnsbadet, mitt 2a dopp för i år närmare bestämt. Efter det, träning. Behövde bränna bort lite fett som inte hör hemma på mig kände jag.

Nu är det så att imorgon ska jag jobba och jag kommer att jobba resten av veckan så på söndag när jag stämplar ut mig från McFläsk så kommer jag att vara lyckligast i världen för då får jag vila mina fötter i en hel vecka innan jag ska jobba igen. Tack och hej leverpastej!

Iker Casillas

Fackh vad varmt det är! Men jag ska inte klaga, eller jo det ska jag, fast jag ska klaga på att jag har jobbat idag och stått inomhus när det är så nice väder. Det är faktiskt inte okej!
Jag kan ju inte påstå att det fanns jättemycket att göra på jobbet diag, de 2 första timmarna var det typ 2 pers som handlade och så var det typ 10 pers i kassan. Det känns ju en aning överbemannat...

Jag och en kille på jobbet har stått och diskuterat varför det aldrig händer något spännande när vi jobbar. Alla action sker liksom när man inte är där. För ett tag sedan var det tydligen nån snubbe som hade knarkat ner sig inne på toan så att det blev värsta pådraget med poliser och ambulanser (okej det var hemskt så det kanske inte var nån big deal att missa), men det har även varit ett fett slagsmål framför kassorna så hela listen som sitter på kassalinjen hade lossnat (och den väger rätt mycket ska jag säga). Det hade ju varit lite kul att se (och nej ingen blev skadad). Sist men inte minst så var det några som hade sex på ett av borden på undervåningen förra lördagen men vart höll jag hus då? Jo, jag hade rast och satt och kollade på nåt skitprogram på tv'n så jag missade det också.
Jag fick iallafall vara med om lite action på tåget påväg till jobbet imorse. Det var en tant som ramlade raklång på golvet när hon skulle kliva av (för att tåget rycker ju till när det stannar) och vem var snabbast fram och hjälpa tanten om inte jag! Därför satt och och kände mig som värsta superheron resten av resan och såg framför mig att tanten skriver en insändare till DN om "veckans hjälte" som hjälpte henne när hon hade ramlat.

Btw, det är typ 50 grader i mitt rum så en tanke slog mig att jag kanske ska ta och lägga mig på balkongen och slagga istället men så kom jag ut dit och kände att där var det typ 70 grader så jag får nog stanna inomhus i natt. Vid såna här tillfällen önskar man att man hade en AC-anläggning hemma.

Jag var bara tvungen..





Sanningen är faktiskt den att jag var på dejt med honom nu i eftermiddags och det som är så himla bra med att vara med Karl-Mohammed såna här varma dagar är att man behöver inte släpa runt på någon tung vattenflaska, det är liksom bara att sticka in nyllet nånstans bland hans fettvalkar och sörpla i sig lite svett. Väldigt smidigt, jag kan starkt rekommendera att alla skaffar sig en egen Karl-Mohammed.
Fast jag ska inte vara elak mot Sandra, Karl-Mohammed är ju trots allt hennes ex och han har fortfarande känslor kvar för henne så därför tänker jag satsa på hans syssling Bert-Mohammed istället. Det blir kanon i och med att han bor här i Jakan han oxå så då har vi nära till varann. Ska ringa honom lite senare ikväll och fråga om han vill komma över.

Bananer i pyjamas

Jag har fått en ny chef. Han har blondt skäggstubb (notera det gärna, framförallt du Stina) och ser ut som Fredrik från 9D.
Annars har det inte hänt så mycket idag, jag tippar på att morgondagen blir lika händelselös eftersom att jag ska jobba då också. Godmorgon!


Jobb

Nu ska jag åka och jobba! Hörs sen korvar!


MYCKET Portello!

What's up guys! Igår träffade jag min father nästan hela dagen så därför orkade jag inte skriva nåt inlägg. Ingen bryr sig ändå liksom höhö.
Har inte gjort nåt speciellt idag heller, endast suttit på balkongen och solat men helt utan resultat. Jag har alltså suttit och stekt som falukorv hela dagen förgäves eftersom att det inte finns en skymt av någon rand efter min bikini. Nu ska jag gå och tröstäta gifflar, tjofaderittan!

Den här fräsiga lilla bilen gled jag runt i igår och tyckte att jag var kanonhäftig


Sommar vid Pampas Marina


Päron-krut

Godafton Sverige! Igår var jag inne i stan med Stiffe, Snarre och Filling för att kolla på lite resor och käka på Donken. Efter det så åkte jag med hem till Stinas syrras lägenhet där jag och Stiffe kollade på film och slaggade eftersom att hennes syrra inte var hemma.

Idag så cyklade vi till Ica och köpte Calippo aka negerballe som vi satt och sög på i solen. Så roligt kan man ha en onsdag som den här :) Efter det åkte vi in till stan och mötte Karl-Mohammeds ex för att betala våran resa som vi nu har bokat :D
Det blev Alanya i Turkiet en vecka, 11-18 augusti, can't wait! Det blev en hel del strul när vi skulle betala eftersom att personalen var så fittig men tillslut så fungerade det så då gick vi med våra lyckliga trynen till Donken och firade med en glass.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, Tiger Woods ligger och väntar i min säng, vi ska mysa lite till den här låten:

Ferry-Hoke

1,2,3 fanta och rosé! Idag är det måndag och jag klev upp tidigt eftersom att jag väcktes av min hund Bobbo Krull. Tack! Jag träffade iallafall pappa på dagen och firade min födelsedag med honom genom att fika uppe på Fåfängan. Annars har jag inte gjort så mycket faktiskt. Typ suttit på balkongen hela dagen (i skuggan dock eftersom att jag dör av värmeslag i solen). Kul inlägg liksom..

Tänk att jag liksom är 19 nu. Vad gammalt det låter :O Fyllde jag inte 13 nyss?

Jag och Frida 3 dagar gamla. Inte igår...



4th of july 2010

Jag fyller år idag. Det har jag firat med att jobba höhö. Nej men det var faktiskt kul, berättar lite mer senare i inlägget. Igår jobbade jag också, skulle jobbat 11-17 men det var så fasansfullt dött så jag fick sluta vid kvart i 3. Då åkte jag hem till farmor och farfars lägenhet där jag skulle spendera natten eftersom att jag skulle upp tidigt imorse. Jag satt och ugglade i deras soffa framför tv'n typ hela kvällen eftersom att jag inte hade nåt annat för mig. Jag var grymt trött så jag gick och la mig vid 11 och klockan kvart över 7 så ringde min klocka imorse så det var bara att dra sig upp och svida om till jobbkläder. Jag hade inte ens en tanke på att jag fyllde år förren jag såg att pappa hade skickat ett sms, noll koll liksom.
Vid 8 tog jag iaf tuben till Östermlamstorg för att promenera till K4 iklädd mina jobbkläder så att man fick skämmas lite också. Pricken över i:et. Där mötte jag iaf upp Isabell, Larissa, Jenny och Sara för att käka lite frulle och sen packa ihop grejerna vi skulle ha med oss till Rigoletto. Det blev fettans stressigt när vi var där för att vi skulle vika typ 1000 happy meal-kartonger och stoppa i grejer i dom och efter det placera en happy meal-kartong på varje stol. Evighetsarbete liksom. Aja, sen vid halv 12 så dök alla kändisar upp så då var det bara att sätta igång att måla alla ungar till Shrek. När filmen börjde så fick vi sluta så vi packade ihop våra grejer och plockade på oss massa godsaker som hade blivit över från buffébordet. Jag fick med mig några påsar gifflar, massa pez-figurer, pringles-rör, pingvinstångar (pingvinstänger?) och lite festisar höhö. Därefter så gick vi tillbaka till K4 där jag bytte om till vanliga kläder och så delade vi upp vilka ansiktsfärger och sånt som skulle till vilken restaurang.

Sen åkte jag hem och mötte mamma så gick vi och köpte tårta och så kom Andreas och Johanna och då öppnade jag mina presenter. Fick b.la presentkort, örhängen, nagellack och en riktigt fet högtalare till min laptop. Mina gamla högtalare gick ju som sagt sönder för några veckor sedan och då önskade jag mig ett par nya men jag hade liksom tänk mig ett par små billiga men Andreas satsade stenhårt och köpte ett par med fetaste basen så att hela lägenheten skakar haha. Men jag ska inte klaga, jag är jättenöjd :D

Om ett tag ska jag åka in till stan och käka med mina älskade korvkompisar! <3 Hejdå sålänge!


Team Supreme

Vet ni vad jag gjorde imorse? Jo, jag ställde klockan på 08.00 och gick ut och joggade. Eller ah, först snoozade jag till halv 9 men SEN gick jag ut och joggade. Känner mig enormt stolt över det faktiskt.
Sen var jag upp en sväng till mormors lägenhet och hälsade på hennes man. Det kändes väldigt konstigt att komma in i lägenheten och så var inte mormor där liksom.

Annars har jag inte gjort ett skvatt idag. Städat rummet och käkat jordgubbar. Imorgon blir det jobb 11-16 och därefter åker jag nog till farmor och farfars lägenhet och sover över eftersom att jag ska vara på K4 halv 9 på söndag morgon och det skulle innebära att jag skulle vara tvungen att åka hemifrån oändligt tidigt om jag var i Jakan eftersom att tågen envisas med att vara gå en gång i halvtimmen nuförtiden. Därför blir det ingen blogg imorrn eftersom att farmor och farfar har tagit med sig sin dator upp till landet så jag får väl underhålla mig på nåt annat sätt.

Grodan Boll

Hittade en bild på datorn som är långt från okej hahah!

Jag ser ut som grodan Kermit med en Kim-käft och Najdas farmors ögon som håller på att ploppa ut

Flippan är min häst

Godmorgon mina 500 000 000 läsare! Jag vaknade vid halv 11 och klev upp för att sätta mig vid datorn. Jag stör mig för att igårkväll så gjorde jag en liten lista på saker som jag skulle göra under hela juli. B.la jogga varje morgon men har jag joggat idag? NEJ! Jag tänkte även göra 50 situps morgon och kväll men har jag gjort det? NEJ! Okej, dagen har bara börjat men jag hade ju tänkt ha en nyttig månad så jagh får ta och hålla mig i skinnet rejält eftersom att det ligger 2 kexchoklad, en påse gott&blandat, ahlgrens bilar och gifflar brevid min dator. Hur hamnade allt detta onyttiga i mitt rum? Ingen aning faktiskt.

Men hörrni, kan ni förstå att det är den 1 juli!?!?!?! Det kan inte jag iallafall, snart är det en månad sen vi tog studenten! :O
På söndag blir jag 19 barre och det känns lite ovärt att fira, 19 liksom det är inget som händer då. Dessutom vet jag redan vad jag ska få i födelsedagspresent för att folk i min familj är så jäkla odiskreta av sig.

RSS 2.0