Kom igen nu Britt-Marie, kör för fa-an!




































Messa om det är nåt..

Dålig uppdatering den här helgen kan jag nog tycka. Ska försöka sammanfatta den så gott det går. I fredags kväll så kom ju Stins Carl-Philip hit och kollade på Idol med mig. Äntligen åkte äckel-lebb-Mariette ut!
Igår jobbade jag 11-16 och det var ju World Childrens Day på Donken så det var ansiktsmålning och lite sånt. På kvällen kollade jag på Robinson Karibien och störde mig på att det typ bara är gamla fetma-gubbar i killaget. Osmakligt att titta på liksom..Efter Robinson så åkte jag och Fille in till Kungsholmen för att vi skulle bowla med Skeppet och Oskar som jobbar på bowlinghallen så vi fick allting gratis inklusive dricka. När vi hade bowlat klart så drog vi vidare till nån krog vid Fridhemsplan (läs; brittisk pub) och så satt vi där ett tag men det var typ bara 40+:are där så vi tog en taxi till Medborgarplatsen för att kolla om det fanns nåt ställe med mera drag på men det var inget som föll oss på läppen så vi gick till Mariatorget för att hitta något annat ställe men allt höll typ på att stänga så det slutade med att vi hamnade på nån slemmig kines-biljardklubb. Sen stängde även dom så då gick vi hem till Skeppet och kalasade vidare ända tills klockan 5 och då gick vi och la oss. Jag och Oskar fick ligga och trängas på en liten luftmadrass med en handduk som täcke. Dessutom så åkte lufen ur madrassen så jag sov faktiskt inte många minuter i natt för att vid halv 9 så var jag tvungen att åka hem och byta om och sånt för att jag och Stina skulle på förhandsvisningen av nån animerad film som heter Arthur eller nåt för Isabell frågade mig på jobbet igår om jag ville gå för hon hade biljetter så wtf, gratis bio, gratis godis och dricka + en cheeseburgare. Det tackar man ju inte nej till ;)

Dagen i Facewarp


























Thank god it's friday



FREDAG! Det betyder alltså att dagen började mede bild och sen skulle några ha omprov i juridik och vi andra jobbade med ELENE(bajsskitkorv)-projektet som man tydligen skulle göra en brochyr av. Eftersom att det är så sjukt tråkigt att göra det där projektet så gick det apdåligt att formulera allt i en brochyr.
Nog om det, sen gick vi iallafall och käkade lunch på Subway och sen hade vi svenska dör vi kollade på delar ur "Hamlet". Jag förstod inte ett dyft så den lektionen var ju inte heller särskillt givande.

Nu är det iallafall klart att vi ska flytta till en annan lägenhet. Fast den ligger i samma hus fast på en annan våning så det är ju inte jättelångt. Ärligt talat så orkar jag inte bry mig längre, vi har typ flyttat 13 gånger på 18 år så jag är uppvuxen med detta om man säger så.

Ikväll kommer Snuskmumriken hit och kollar på Idol med mig. Mariette ska UT!!

Spartips

Snart är det jul och det betyder att man ska köpa julklappar. Men i år hade jag tänkt göra som Maakus så därför delar jag med mig av hans spartips så att man slipper lägga ut så mycket cash på julklappar som ändå ingen vill ha.


Lusseboulle

Hejsan hoppsan där hemma i stugorna! Idag är det torsdag vilket innebär att det bara är extremt trista lektioner i skolan. Efter skolan så svängde jag, Shrek och Åsnan in på Hemköp och shoppade lusseboullar och Trocadero. Efter det åkte dom hem och jag inväntade min pappa. Sen åkte jag och pappa in till stan och gick runt lite inne på Fältöversten innan vi stack upp till farmor och farfar och käkade gratis middag. Det var länge sen jag träffade dom så det var mysigt. Jag gillar dom jättemycket fastän som drar jättetorra skämt.
Nu sitter jag iallafall och väntar på att Mammas pojkar ska börja och sen ska jag se Paradise Hotel. Så se nu till att ha en fortsatt trevlig kväll och beté er om schítar! Tack och hej leverpastej.

Popping

Idag på dansen körde vi popping och omfg vad det är svårt! Det värsta av allt var att i slutet så körde vi dance battle, alltså att alla skulle stå i ring och så skulle man gå in en och en och dansa. Snacka om att jag ville sjunka genom jorden när det var min tur. Aja, då har man skämt ut sig tillräckligt för i år.

Såhär såg jag ut när jag dansade.....NOT!


Kan jaeg få intervjua er?

Godmorgon älgskitar! Imorse var jag grymt äckligt trött så jag messade till Sten Sture den äldre och Fläskfillé och gav dom ett förslag om att skita i psykologin och ta sovmorgon istället. Det var tydligen ett bra val för sen messade Pamela och sa att vi inte hade några lektioner idag så för en gångs skull gjorde man helt rätt i att inte gå till skolan. Fast vi var ändå tvugna att åka dit en liten stund för att jobba med vårat ELENE(fittanus)-projekt som en lärare har gett oss ig på. Hon har varit lärare sedan 1998 så hon VET tydligen hur man sätter betyg. Själv har man varit elev sen 1997 så jag VET att det inte var ett rättvist betyg.
Efter att ha jobbadt med skitprojektet i typ en timme så gick jag, Snusmumriken och Fillifjonkan till Espresso House och käkade lunch och sen åkte vi hem. Då mötte jag mamma så gick vi och kollade på en lägenhet som vi kanske ska flytta till. Jag tycker att det känns fett onödigt eftersom att den lägenheten ligger i huset snett mittemot men min mamma tycks gilla att flytta från kvarter till kvarter. Själv tycker jag att vi ska lämna skithålet Jakobsberg för evigt.

Juste, jag har färgat om mitt hår nu också så jag ser inte ut som Roger ifrån Bonde söker fru längre :)

Nu ska jag käka och sen blir det dans. GOD JUL!
                                                        

Mördarpotatis

....Eller mordarpotatis som en viss Georgy sa en tidig höstmorgon år 2007. Idag har varit en lika onödig dag som alla andra skoldagar. Etik, natur, lunch på Subway och civilrätt. Skulle egentligen haft datakunskap efter skolan men läraren var sjuk så vi gick hem istället. När jag kom hem så träffade jag Elinpelin för att vi skulle gå en promenad men vi bestämde oss för att fika på Waynes istället.

Jag har fortfarande inte färgat håret så jag går tyvärr fortfarande runt och ser ut som Claire Wikholm. Tänkte försöka hinna färga imorrn innan dansen men grejen är den att jag orkar inte pröjsa för hårfärgen. Jag måste öpa 2 paket för att det ska räcka till mitt hår så det blir 200 varje gång. Oke, det är inte jättemycket pengar men det är såna pengar som känns onödiga att lägga ut. Ungefär samma sak som när man köper en ny mascara. Eller ett par svata leggings. Sjukt tråkigt. Men å andra sidan så vill jag ju inte gå runt och se ut som en jultomte.

Jag känner mig typ såhär läcker;


Bajskorv

Mogen rubrik, jag vet.
Idag har jag och Stina varit i skolan alldeles för längre. Absolut NOOOOOOOOOT OKEY! Ja, det var väl allt. Jag har även svullat extremt mycket, nu tänkte jag svulla vidare genom att käka lussebullar. Nej jag har inga gränser på mitt ätande.


Cool

Tycker Lady GaGa är så cool i denna videon. Dessutom är låten asbra!


Nu ska jag på promenad. Mors på er!




Jessicas lussebullar

Såhär såg min exklusiva lussebullar ut. Och den som kopierar min design på bullarna bör nog se sig extra noga omkring när den är ute på kvällen...nej det är inget hot, det är bara sanning :)

Den översta kallar jag kort och gott för "sträcket". Under kan ni skåda b.la en banan, en boll, en skål, en liten traditionell lussekatt, ett jesuskors och mitt namn. Det blev bara initialerna för jag orkade inte skriva hela namnet. Tjoflöjt!

S ö n d a g

Shit vilken grå dag. Inte har jag gjort ett skvatt heller. Bara vilat upp mig från min envisa förkylning som aldrig vill lämna min kropp.
Jo juste, jag bakade lussebullar idag. Fast jag spårade ur så det blev bara en lussebulle som verkligen såg ut som en lussebulle. Jag kan lägga in en bild sen om folk intresserar sig för hur jag gör när jag bakar vilket jag tror att folk tycker är totalt ointressant men ändå.
Jag har inte hunnit färga om håret än heller så det känns tveksamt om jag kommer våga mig till skolan imorgon med min hemska hårfärg som skiftar i rött, grönt och oranget. Jag får väl ha en mössa eller något.


With me, with me, with me, with me, with me

Guess what? Jag är forfarande sjuk. Tror inte jag har feber nu men jag har istället blivit dunderförkyld och är så täppt i näsan att man skulle kunna jämföra min röst med Hiding @ Boogiewonderland. Pinade mig igenom mina jobbtimmar idag iallafall med min arm som fortfarande gör ont. Dock inte lika ont som igår men ändå. Jag var iallafall inte den enda på jobbet som hade ont i armen av vaccinsprutan så jag slapp känna mig ensam om att se utvecklingsstörd ut. Det gick extremt långsamt idag, kanske berodde på att jag mådde så dåligt och bara längtade efter att få åka hem. Hände inget speciellt heller. Eller jo, Carolina Gynning tänkte gå in på Donken men hon vände sen. Kanske berodde det på att jag och Hanna stod och glodde som fån. Jag kan inte rå för att jag glor varje gång jag ser en kändis, det bara blir så. Jag blir alltid lika facinerad oavsett om det hade varit en statist från filmen Jalla Jalla eller om det skulle varit Michael Jackson (inte så troligt men ändå).
Ikväll skulle jag gått på fest men den blev inställd så jag stannar hemma och kollar på Robinson istället. Kan vara bra med tanke på att jag är en riktig klenis som aldrig kan bli frisk. Jag ska iallafall svulla ikväll, det är en sak som är säker!

Feber

Jahapp, så har man feber igen. Blir inte förvånad längre faktiskt, men man undrar ju när man ska få bli frisk.
Förresten så färgade jag ju håret tidigare. Det blev inte läckert..

Ta bort scarfen, den är lite too much

Kvällen igår var inte rolig på något sätt. Jag fick ångra starkt att jag tog sprutan när jag låg i min säng med hur mycker kläder som helst och ändå hackade tänder. Sen gjorde det ju grymt ont i armen också så den bara låg som en lång korv brevid mig. Jag har alltså legat raklång hela natten eftersom att det var omöjligt att sova på sidan. Vänstra sidan förstod man ju att man inte skulle kunna sova på men när man la sig åt höger sida så gjorde det nästan minst lika ont så det var bara att ligga som ett lik i en kista hela natten. Vaknade dessutom runt halv 2 och mådde så satans illa att jag trodde jag skulle spy. Somnade dock om efter nån timmes pina och vaknade imorse och bestämde mig för att inte gå på bilden för jag orkade inte ta mig upp ur sängen.
Så det var bara 2 lektioner i skolan och sen åkte jag och Stina till Jakan för hon skulle köpa linsvätska och själv köpte jag hårfärg så nu sitter jag med brunt hår. Eller jag måste gå och tvätta ur färgen nu så snart är det klart ;)
Jag tog helt enkelt tag i saken och blev brunett igen efter 2 års tjatande utan att fått tummen ur röven.

en arm

jag kan bara skriva med min högerarm för vänste´rarmen hänger bara och dallrar som en ål och gör ingen nytta alls! satan i gatan vad ont det gör! tänkte iallafall meddela att min hosta håller på att ta kål på mig! jag hostar värre än en 80-åring som har rökt crack hela livet. ser inte fram emot natten..

Nöffvaccinerad

Idag mår jag bättre. Hade visserligen lite feber imorse men jag antog att den skulle försvinna under dagen så jag gick till skolan för jag skulle vaccinera mig. Först nu börjar jag känna att min arm gör ont när jag lyfter den utåt och värre blir det väl antagligen. Aja, hellre en orörlig arm än att bli ett svin.
Imorgon hade jag tänkt färga håret brunt efter att typ ha gått och sagt det i 2 år haha. Om jag inte dör i natt såklart.

90-talsnostlagi


Död åt sjukdomar!

Nej nu orkar jag inte mer! Jag vill vara frisk nu! Annars kan jag lika gärna gå och kapa mitt huvud för min feber vägrar ju gå ner! Seriöst, hur många dagar ska man ha feber egentligen? Jag ber till Gud, Jesus, Allah, Ismael, Moses, Troses och allt vad dom heter att jag känner mig pigg imorgon! Jag kan inte ens gå ut till köket utan att känna mig helt slut och behöva lägga mig i sängen och vila. Värsta pensionärsfasonerna! Eftersom att jag har legat orörlig i min säng och inte ens orkar lyfta armen för att ta tag i fjärrkontrollen och växla kanal så har jag kollat på "Förkväll". Ärligt, det kan ju bara va 50+:are som kollar på det!
Imorgon tänkte jag ju pallara mig till skolan och ta svinvaccinet men får man ens ta det om man är sjuk? Jag kanske får värsta biverkningarna och låter som en kastrerad kamel resten av livet..

Onödiga nyheter

Radion stod på i vardagsrummet när jag knallade förbi och för tillfället så var det nyheter. Jag lyssnade inte men helt plötsligt så säger nyhetsankaren "På Magnusvägen (där jag bor) i Jakobsberg, Järfälla så har hissen varit trasig i 3 veckor". Ofta man tar upp det på nyheterna liksom, haha.

Happyland




BOULLE!

Jag får snart cp-ryck på min feber! Gaaaah, imorse hade jag feber, några timmar senare hade jag inte feber. Nu är febern tillbaka och jag har fått årets fetaste hosta. Imorgon ska jag iallafall gå till skolan no matter what för jag sitter bokstavligt talat och möglar här hemma. Kan inte nån rolig prick komma hit och underhålla mig!?


Har du ingen näsduk du?












Tidsfördriv

Nämn något som gjorde dig glad igår: Ja inte var det mycket iallafall, höjdpunkten var väl att kolla på DH


Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Precis samma sak som jag gör nu. Satt vid datan

Det sista du sa högt: Jag hostade antagligen om det räknas som prat. Annars så sjöng kag väl en liten trudilutt trots att det låter som att jag har kommit in i målbrottet

Det senaste någon sa till dig: Hejdå

Vad har du druckit idag: Vatten

Vad var det senaste du åt: En halstablett

Vad var det senaste du köpte: En drickyoghurt

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Inte en blekaste aning, har inte öppnat rullgardinen men jag tycke mig skymta lite sol därutanför

Godaste glassmaken: Hallonsorbet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske det kanske

Sover du tungt: Beror på..

Drömmer du mardrömmar: Det händer.

Trivs du med ditt jobb: Det är inte jätteroligt men jag har börjat tycka att det är helt OK. Måste dock skaffa mig ett nytt jobb efter gymnasiet.

Favoritklädsel: Gallonbyxor, last christmas-tröja och en sydväst på skallen

Favoritlåt just nu: Bad Romance - Lady GaGa

Vad ser du om du tittar till höger: En utdragen skrivbordslåda som ser ut att vara en aning överfull

Vad gör dig glad just nu: Att tablettaskar kostar 4 kronor styck

Vad ska du göra härnäst: Öppna kylskåpet och konstatera ännu en gång att det inte finns något att äta

Höger eller vänsterhänt: Jag skriver bara med fötterna

Humör just nu: Trött, yr, ont i halsen

Favoritgodis: Tablettaskar och kexchoklad.

Kläder just nu: En svart stor tröja, rosa Betty Boop-tofflor och en ljusblå läcker morgonrock

Sommarplaner?: UTOMLANDS!

Hur många kuddar sover du med: 5.

Spelar du något instrument: Bastuba, saxofon, blockflöjt, bongotrummor, elgitarr och trumpet

Morgon eller nattmänniska: Jag är mer mittpådagen-människa

Vad är viktigast för dig: Mat! Och så familj och vänner

Är du kittlig: Jovars

Snarkar du: Nja, det vet jag inte

Stjärntecken: Här var det kräftis

Äckligaste insekten: ALLA!

Längtar du mest efter just nu: Jullovet

Shobara!

Jag är fortfarande sjuk. Jag vill inte vara sjuk! Jag vill vara frisk! Det är så ofantligt trist att sitta här hemma och ruttna. Inte kan jag kolla på film heller för Andreas ha varit och kopplat om min DVD för han skulle spela in en grej så jag vet inte hur man fixar tillbaka det nu. Jag får väl sitta vid datan hela dagen istället.
Ska försöka få i mig nåt att äta också, igår åt jag endast en liten yoghurt (förutom mina Strepsil) men saken är den att det fins ju inte ett skit ätta äta här hemma! Kylskåpet ekar tomt och jag orkar inte ta mig ner till affären och handla. I-landsproblem.

Det är som en hel djungel därinne

Usch, jag mår inte bra. Har legat i sängen den största delen av dagen och kollat på alla Andra Avenyn avsnitten från 3:e säsongen och det var verkligen waste of time. Det handlar ju bara om alla gamlingar! Snacka om att serien har blivit mossig. Jag kollade även på Riverside i brist på annat och man kan ju inte annat än skratta år dessa skådisar. Fick dom rollen i påskägget kan man ju undra? Den ena är ju fan sämre än den andra, liksom seriöst, hur kunde negerbögen få en roll? Sugigare skådis får man ju lta efter..
Förövrigt känns det som att jag börjar få parkinson. Jag darrar i hela kroppen och han knappt hålla i ett glas med vatten utan att det skvimpar ur. Måste se väldigt roligt ut. Jag rör mig även som en stelopererad 85-åring som har fått en stock rätt upp i röven. Så, nu vet ni det!

Hej! Jag ser att du köper lite smågodis!

Godmorgon! Nu har jag kravlat mig upp ur sängen efter att ha legat totalt däckad sen igår när jag kom hem från skolan. Ska försöka få i mig nåt att äta, men jag är inte så sugen för jag är helt yr i mössan. Fast det kan ju iof bero på att jag inte har ätit sen igår i skolan (drack förvisso en drickyoghurt påväg hem från skolan igår då).
Jag får väl fördriva min dag genom att kolla på Andra Avenyn och hoppas att jag blir frisk tills imorgon. Jag hatar att vara sjuk!

Lite stryk får du allt tåla!

Okej, nu är jag negativ igen men nu är jag arg för att jag håller på att bli sjuk! Kände redan igårkväll att min hals började bli lite fucked up men nu är det liksom så att det gör ont när jag andas i lungorna, mitt huvud känns som en jättestor badboll som någon har blåst alldeles för mycket luft i så att den kommer att spricka när som helst och så har ja feber. Så fort jag kom hem från skolan så kröp jag faktiskt ner i min säng och kinesade en timme eller 2. Mothafucking, jag har liksom inte tid för att vara sjuk! Jag blir så förbannad alltså! Det här är helt och hållet Ronald McDonalds fel!

Råttoffer

Imorgon ska jag köpa hårfärg! Där med basta! Jag är trött på att se ut som en cp-störd mongolid som lider av dubbel downs syndrom.


Tablettask

I fredags kväll så var jag och Stiffe på ICA Kvantum Viksjö (för att citera Bullen) och då löpte vi tablettaskar. 4 spänn styck! Är det inte ett kap så säg! Sjukt gott också, och precis lagom mycket.
Nu kom jag plötsligt att tänka på den här tablettasken som fanns närman var liten, den där ljusrosa med en smurf på! Minns ni den! Jag har sökt och sökt efter en bild på den men jag kan inte hitta den någonstans! Jag skulle seriöst kunna betala en stor summa kontanter till den som skaffar fram en sån tablettask till mig! Den är ta mig fan antik! Varje gång jag hör ordet "tablettask" så dyker det upp en bild på den i mitt huvud. HJÄLP MIG!

Vem är det där? Det är vår son.

Nu är jag på bättre humör. Jag gick ut och promenerade i 1 timme med mamma och Bobbo Krull och nu känner jag mig gladare igen. Nu återstår det bara att städa upp alla miljontals små delar som jag rev sönder från tidningarna oc kastade ut över mitt rum likt konfetti. Men det städar jag upp en annan dag, nu ska jag kolla på nåt skitprogram tills klockan blir 8 för då ska jag se "Vem kan slå Filip och Fredrik" och efter det blir det "Paradise Hotel" haha.


Utbrott

NM LUDITEWQEWLFREWPÖE FEOPF EOF(PEQ &(DP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tänk att jag alltid ska behöva få ett utbrott när jag gör stuvade makaroner. Idag blev det värre än någonsin så jag var tvungen att avreagera mig genom att riva sönder massa tidningar som jag hittade i mitt rum och när jag verkligen insåg hur värdelös jag är på att laga mat så blev jag ännu mer förbannad och rev ner allt som stod staplat på mitt skrivbord så att ett glas följde med och krossades. Detta gjorde mig ännu argare så nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag skulle helst av allt vilja ställa upp ca 25 pers på en rad och sedan ta fram en stor hagelbössa och skjuta varenda en. Men eftersom att det inte går så ska jag gå en promenad och försöka lugna mig.
Sen är jag arg för att min hårfärg at så SATANS ÄCKLIGT FUL!!!!!!!! Hade jag sett mig själv gå ute på stan i den här fruktansvärda hårfärgen så hade jag antagligen varit tvungen att misshandla mig själv!
Sist men inte minst så är jag jättearg för att när jag väl satte mig och skulle äta dom förbannade äckliga makaronerna (SOM JAG FÖRÖVRIGT ALDRIG MER TÄNKER LAGA) så ska självklart någon i matbordet säga nåt äckligt så jag helt tappar matlusten!
Så GO FUCK YOURSELF! DIE NIGGAH DIE! FUCKING FUCKING FUCKING FUCKING! OCH JESSICA DIN VÄRDELÖSA JÄVEL, GÅ OCH BEGRAV DIG SJÄLV I EN FÖRTRÅNG KISTA SÅ ATT DU FÅR LIGGA MED BÖJDA BEN OCH LIDA TILLS DU SVÄLTER IHJÄL!

Spöken

Det spökar hemma hos mig. Men det kanske ni redan visste? Nu mer än någonsin.


Vassögda..

Godmorgon! Eller godkväll...eller jag vet inte. Idag jobbade jag 12-16 som alla andra lördagar hela året. Men idag var jag sidekick till Ronald McDonald och han tyckte att vi skulle gå bort till McDonalds Nybrogatan och trolla lite så det var bara att dra på sig jackan och gå ut i det regniga höstvädret endast iförd mina värdinnekläder och min jacka. Bara ben i november, det e grejer de! Blir jag inte sjuk nu så heter jag Adolf Grymtkorv.
Vi var iallafall på Nybrogatan ett tag och sen gick vi tillbaka till Hamngatan för att han skulle ha trollerishow så jag, Hanna och Isabell var tvugna att förbereda musiken, checka så att micken funkade m.m. Sen hade han sin show och när den var slut så var klockan halv 4 så tiden gick väldigt fort idag måste jag säga. Nästa vecka blir det ansiktsmålning så då går tiden antagligen rätt fort också.
Efter jobbet så gick jag med Hanna till chefen för hon skulle säga upp sig för hon ska börja jobba på Donken i Solna c istället så nu blir jag ensam värdinna igen :( Hoppas dom anställer någon annan för det e så satans trist att vara själv.
Nepp, nu ska jag käka nåt för sen ska jag träffa dom 3 mongoliderna för att fika.

Böckernas bok

Hej ollon! Idag är det fredag den 13:e men jag är inte så skrockfull så det har inte hänt nåt speciellt. Jag har varit i skolan och sen åkte jag hem. Roligt att läsa om? Nej.
Ikväll ska jag iallafall åka hem till Karim och kolla på Idol för det är så torrt att kolla själv. Imorgon blir det jobb och sen ska jag träffa Karim, Dildo och Hästen.
Nu ska jag nog svulla lite för jag har varit så duktig hela veckan och inte ätit godis! Honör asså!

Det är ju visst nåt mellan er!

Jag har egentligen ingenting att skriva. Jag sov till kvart över 8, tog tåget till skolan halv 10, hade en lektion och käkade sedan lunch och åkte hem. Nu ska jag kolla på Andra Avenyn för jag har blivit besatt. Hejsvejs!

"Bättre sjukvård"

Jag känner mig helt slutkörd. Innan jag åkte till dansen så gjorde jag min dagliga dos situps och sen hängde jag med mamma på en promenad med Bobbo Krull i 45 min. Sen packade jag min väska till dansen och fortsatte färden ner mot stationen för att mötte Elin och Filé och åka till dansen. Vi hade en vikarie idag och vi körde verkligen ashårt! Vi lärde oss en hel danskoreografi så vi fick knappt tid att dricka vatten, därför kände jag mig rätt svimfärdig efteråt.
Nu sitter jag här och håller på att falla ihop av trötthet, skönt med sovmorgon imorrn iaf.


Fredagens låtar

Fredagens låtar:

Erik Grönwall – ”Bodies” (Robbie Williams)

Eddie Razaz – ”Curly Sue” (Takida)

Reza Ningtyas Lindh – ”Halo” (Beyoncé Knowles) (Äkta henne asså)

Calle Kristiansson – ”Bad day” (Daniel Powter)

Tove Östman Styrke – ”I wish I was a punkrocker” (Sandi Thom)

Mariette Hansson - “Bleeding love” (Leona Lewis)

 

Och här är duetterna:

Reza Ningtyas Lindh & Eddie Razaz: “If only you” (Danny Saucedo & Therese).

Mariette Hansson & Calle Kristiansson: Someone new (Eskobar & Heather Nova).

Tove Östman Styrke & Erik Grönvall: Kids (Kylie Minogue & Robbie Williams).


Alla vi som hatar Adam klappar nu!

Morsning! Här kommer ett inlägg om mig och det betyder alltså att jag inte är sjuk. Min syrra är tydligen frisk nu endå så jag kanske klarar mig om jag har tur. Igår hade hon jättehög feber och såg konstiga syner som t.ex att Andreas flög runt uppe i taket i hennes rum. Och idag när jag kom hem så satt hon och spelade på sin leksakskeyboard och var helt frisk. Nu kan jag iallafall förflytta mig runt i lägenheten och andas in luften. Det känns bra för jag ofantligt trött på att sitta instängd i mitt rum med mössa och halsduk eftersom att det är så kallt bara för att jag envisas med att ha öppet fönster.
Ikväll ska jag dansa och det var fasen inte igår som jag var där sist asså! Sist jag gick på dansen var innan höstlovet så jag kommer antagligen känna mig rätt efterbliven.

Juste imorogn har jag sovmorgon för att våran etiklärare är fortfarande borta. Det bästa av allt är att vi har henne sista lektionen också så vi har bara en lektion imorrn. Sug på den ni!

Du vill ju ha Olle

Hel allesammans! Igår skrev jag inget eftersom att jag typ spenderade hela min vakna tid i skolan och när jag kom hem fungerade inte mitt fitt-internet. Senare på kvällen spydde min syrra så jag försökte göra allt för att inte bli smittad. Jag gick runt med ett par strumpbyxor över huvudet för att skydda mun och näsa och sen bannlyste jag familjen från mitt rum som jag vädrade ut så att det var så svinigt kallt att det antagligen var frost på skrivbordet.
Idag har jag också varit i skolan och när jag kom hem har jag fortsatt mitt desperata försök att slippa smittas. Jag känner på mig att min syrra har fått grissjukan så snart kommer väl även jag insjukna. Trots att jag hade tänkt vaccinera mig den här veckan. Det skulle vara så typiskt att hinna bli sjuk innan man hinner vaccinera sig. Mitt förslag var redan igår att låta Johanna bo på balkongen men det var ingen som tyckte att det var en bra idé. Jag funderade faktiskt skarpt på att gå ut och lägga mig på en parkbänk att sova, men jag höll mig till mitt svinkalla rum.
Nu återstår det väl att se om jag klarar mig från detta. Om jag inte skriver imorgon så vet ni att jag ligger och spyr och funderar på att sticka en kniv i mig så att jag får dö och slippa denna vidriga sjukdom. Det är så äkta småsyskon att släpa hem såna här sjukdomar! Jag önskar att jag bodde i en helt egen lägenhet där jag kunde vara helt isolerad!
Jag börjar faktiskt känna mig lite varm! :O Fast det kanske beror på att jag har en mössa på mig. Men ärligt, jag känner mig faktiskt lite tung i huvudet! Nej, det kanske bara är en inbillning. Jag ska kolla på Andra Avenyn för att lugna ner mig lite.
Hörst imorrn! (kanske)

Jessica funderar

Varför heter det köttbullar? Borde det inte heta köttbollar?


Got ya!

Nej det där med att jag har färgat skallen var såklart ett schäämt. Fast jag vill hemskt gärna färga mitt hår så jag ska snart ta tag i det på riktigt. Men jag vet inte ritkigt vad jag vill ha för slags färg. Jag vill ha mörkare men det finns så många bruna nyanser som är fina så jag kan inte bestämma mig.

Svart

Jag har färgat håret. Det skulle bli mörkbrunt men det ser helt svart ut! :O




Babiananus

Juste, min mobilkamera fakkar ju sig så jag måste lämna in min nalle så att dom kan laga den. Fast egentligen hoppas jag att den inte går att laga för jag vill hellre ha en ny, jag e redan trött på denna.
Jag har ont i magen också som pricken på i:et. Jag tror att jag har käkat för mycket chingchong-mat.

Fars dag

Idag är det fars dag och de har jag firat genom att äta på Ming Palace vid Mariatorget med min pappa. Sen åkte vi till Media Markt i Barkarby och botaniserade bland datorerna och sen åkte jag hem. Det var min otroligt spännande dag det! Godnatt.

Paparazzi

Nu ska jag kolla på EMA 09 på MTW men såklart är det något med min tv som krånglar. Det kommer upp en blå ruta i mitten av tv-skärmen och stör hela tiden. Den kommer liksom och går som den vill, det går inte att ta bort den. Den försvinner när den känner för det.


Jag skulle behöva kopieeeeraaa

Hej måsar! Imorse väcktes jag av mitt alarm mitt i en spännande dröm som handlade om att jag var en brunhårig överviktig kille som led av astma och jag skulle precis få åka ambulanshelikopter men då vaknade jag såklart. Bajs! Jag som alltid har velat åka helikopter!
Jag åkte iallafall till jobbet och efter en halvtimme så frågade Jonaz om jag eller Hanna ville gå hem så jag valde att dra hem istället. På vägen hem köpte jag faktiskt en tröja från Dressman till min pappa som fars dag-present.
På tåget så mötte jag Fille som var påväg hem från Oliver så vi bestämde oss för att käka lunch på Tastys i Jakan. Efter det gick vi bort till Burger King och kollade när Elin jobbade samt tiggde en glass. Vi satt och väntade på henne i typ 2 timmar och när hon väl slutade så gick jag ändå hem på en gång. Nödvändigt ;)

Ikväll ska jag väl antagligen bara glo på tv och gå och lägga mig rätt tidigt för det störde mig att jag inte fick sova ut imorse.

Det luktar choklad här

Dom senaste dagarna har jag inte alls haft någon matlust. I vanliga fall brukar jag svulla som en gödgris men idag har jag sammanlagt ätit; en kycklingsallad och en torr hamburgare (sån där vidrig hemmagjord). Annars brukar jag klämma in frulle och massa annat däremellan men nu känner jag mig inte ens sugen på något annat. Märkligt. Imorgon fortsätter mitt fastande eftersom att jag ska jobba och då blir det ju aldrig av att jag käkar lunch och frukosten brukar inte vara särskilt lockande så jag antar att jag får satsa stenhårt på middagen då.

AA

Säsong 1 var lugnt den bästa.


Friday i'm in love

Hej varmkorvar! Idag började vi 08.30 med bild där vi byggde ihop våran Bengan-gubbe. Sen var det civilrätt och efter det lunch. Sista lektionen var svenska som var lika trist som vanligt. En onödig dag att skriva om helt enkelt.
Ikväll ska jag iallafall bara ta det lugnt och kolla på Idol för imorgon blir det jobb. Tänte faktiskt vara lite piggare på jobbet än vad jag var förra veckan ;)

Jo juste! Skolfotona har kommit! Jag ser ut som en jävla åsna som vanligt. Men jag har slutat förvånats. Vårat spexfoto blev iallafall kul, synd bara att det inte kommer med i skolkatalogen..

När man är bästisar

Jag minns när min mamma sa att vi skulle skaffa hund. Då fick jag värsta damprycket och var sur i flera dagar. Jag tyckte inte att någon kunde ta min älskade Wilmas plats. Jag tyckte att min mamma var helt cp i huvudet för att hon först gav bort Wilma och 2 år senare går och skaffade en ny hund.
Sen flyttade Tudor aka Bobbo Krull aka Bobby aka Orphéus aka Nalle aka Holger hem till oss och då blev jag förälskad i varelsen. Han var ju kanonrolig! Nuförtiden gör vi allt tillsammans. Vi kollar på tv, vi äter vindruvor och kanelbullar, sitter och tittar ut genom köksfönstret, dansar och dricker öl (nej jag skoja, men han gillar faktikt öl). Han hänger efter mig vart jag än går och när jag står och fixar håret så sitter han nedanför och stirrar med stora nyfikna ögon som att jag var en slags Gud.
Kort och gott, jag är glad att han flyttade hem till oss.










RÖR MIG INTE!

Var e var e var e Skuggan? Var e var e var e Skuggan? Var e var e var e Skuggan? Vart kan Skuggan va?
Godafton Sverige! Ni får ursäkta min frånvaro från bloggen men dom senaste dagarna har jag faktiskt byggt en lådbil tro det eller ej. Jag hade tänkt komma åkande i den till skolan likt familjen Flinta för dom är mina idoler.
Det har inte hänt så mycket i veckan ändå, vi har typ inte haft några lektioner för lärarna har varit borta. Dom kanske har legat på en strand på Mauritzius hela bunten. Eller så har dom gått och fått nöff nöff-influensan.
Igår fick jag ett ryck och började kolla på gamla avsnitt av Andra Avenyn från säsong 1 på youtube. Det är dock pissigt att youtube är wesserschmittar och har tagit bort ljudet på typ hälften men jag är lika glad för det. Eller nej det är jag inte men det lät bättre att skriva så. Jag tänkte faktiskt fortsätta mitt tittande nu eftersom att jag inte hann färdigt igår.

Idag hade vi ett ruttet religionsprov som jag inte hade plugga på. Jag sköt liksom fram plugget tills igår men då fanns det så mycket annat jag ville göra som t.ex kolla på tv så vi får väl se hur provet gick. Träffade även min pappa idag efter skolan och fikade i Solna centrum. Är det inte fars dag snart? Då hade jag iallafall tänkt köpa något riktigt fin till honom för en gångs skull bara för att jag har dåligt samvete för att jag inte bor med honom.

This is it

Tjabba tjena hallå!
Idag har det varit en riktigt jävla onödig dag. Det började med att vi inte hade någon psykologi så vi fick sitta och vänta i 1½ timme på nästa lektion men jag och Stina kunde ändå inte gå på den för vi skule snacka med spanskaläraren och efter det så gick vi och käkade. När vi kom tillbaks så fick vi veta att det inte var någon civilrätt och då kändes det ruttet att sitta och vänta på en onödig bildlektion så vi åkte hem.
Nu ska jag nog käka nåt och ikväll blir det bio. This is it. Hejdå!

GULD

SM-Guld till AIK!


1 november

Detta är alltså den sista höstlovsdagen. Babianballe asså! Vi fick ju nyss lov, hur gick det så fort!?
Igår ändrade jag iallafall mina planer, jag var helt slut så jag valde att stanna hemma. Jag låg och kollade på nån skräckis och sen däckade jag i sängen och vaknade 15 timmar senare och kände mig utvilad. Idag ska jag väl bara slappa framför tv'n och sörja över sista höstlovsdagen. Ikväll är det "Vem kan slå Filip och Fredrik" och det är det avsnittet som jag och Stina var på inspelningen på, haha så håll utsik efter oss ;)

RSS 2.0