Oh boy vilket vackert väder

Idag vaknade jag halv 10 och gjorde mig iordning för jobbet som kallade på mig. När jag åkte upp för rulltrappan vid t-banan i Kungsan så började mina ben darra och då fick jag för mig att jag höll på att bli förlamad så jag försökte planera hur jag skulle gå tillväga om jag föll ihop på marken och inte kunde röra benen. Jag föll dock inte ihop och tur var väl det för jag kom inte på någon plan om vad jag skulle göra om det skulle inträffa. Klockan 12 så började jag och Sara var sjuk så jag fick göra allting själv idag, det blev en aning stressat eftersom att det var sviiiinmycket folk. Jag tror banne mig att jag inte är helt frisk ännu för jag kände mig askonstig hela dagen och kände mig allmänt svag i kroppen. Det kanske var nån influesa jag hade ändå eftersom att jag har kännt mig konstig i typ 3 veckor sen Phyllis gjorde rastahår på mig.
Nu mår jag iallafall bättre och har laddat upp kvällen genom att smälla i mig en tunnbrödrulle. Skulle egentligen ha gått och käkat på Chez Michel med massa folk men jag hade helt enkelt ingen ork. Istället ska jag kolla på Melodifestivalen och sen Wallander, men först av allt ska jag hopa in i duschen och tvätta bort pommes frites-lukten ur håret.
Skepp ó hoj!

Lista

Vad heter du? Jessica, men kallas även Hatte
Vart är du född? Sydkorea
När klev du upp imorse? Vid halv 10-tiden skulle jag tro. Eller så var klockan 10
När gick du och la dig igår? Runt halv 1 nångång har jag för mig
Vilken är din favoritfärg? Genomskinligt
Hur ser ditt rum ut? Hemma hos pappa är det en ful röd färg på väggrna, en ful soffa, en byrå med en tjockistv på, en bokhylla och en riktigt fet säng. Hjärtat i rummet liksom :)
Hur lång är du? Runt 160 tror jag
Favoritfilm? Typ alla Jim Carrey-filmer, haha
Bor dina föräldrar ihop? Nej, såvitt jag har förstått så är dom nog skilda
Vem är bäst av mamma eller pappa? Som att man kan svara på det!
Har du någon gång skolkat? Ett par gånger för mycket
Brukar du vara omogen? Alltid!
När tuggade du tuggimmi senast? Klockan 17.47 den 27 februari 2009
Vad ska du göra ikväll? Fortätta kolla på tv och sen slagga för imorrn blir det jobb.

You you you you you you I got you

Idag klev jag upp ut min sköna säng vid 10-tiden och så gjorde jag mig iordning och hängde med mamma och Johanna till Outlet för att mamma skulle köpa nåt från Hemtex och sen skulle hon köpa nåt från Rusta. Sen åkte vi hem och har inte gjort någonting alls faktiskt. Vi har iallafall bestämt att vi ska köpa 2 marsvin för Johanna har önskat sig det aslänge. Jag tyckte att vi skulle köpa 5 st virvelmarsvin med 90-tals-mittbenor så kunde vi ha döpt dom till Backstreet Boys eller nåt men det var ingen annan som tyckte att det var någon bra idé. Men efter ett tag knäckte jag dom ultimata namnen och kort i taket så gick mamma och Johanna med på det. Så dom här stackars marsvinen som ska bo hos oss ska alltså heta Kicken och Noppe.

5 stycken såna här boyband-marsvin skulle inte sitta fel

En viss persons torra ögon som gled förbi

Idag mötte jag Stina von Sievers vid stationen vid halv 12 så åkte vi in till stan och knallade bort till Gallerian för att Stina skulle köpa en present till Carola på BR. Sen gick vi vidare mot Ur&Penn där Sigfrid köpte en till present. Efter det så tog vi bussen bort till Donken på Sveavägen och svullade lite och kollade på fula människor som gick förbi utanför. Sen GICK vi hela vägen till centralen och på vägen dit stötte vi på slemmiga Knut från Idol 2007. När vi väl stog på centralen och väntade på tåget så stod vi och kollade på en tavla med tidtabeller och t-banelinjer för skojs skull och då missade vi tåget. Klantigt. Jaja, vi åkte iallafall med nästa tåg till Jakan och tog bussen mot Barkarby och gick till Media Markt där jag köpte en plattång för 199 spänn. Får väl se hur länge den håller :)
Efter det så fortsatte vi våran promenad hela vägen bort till IKEA och köpte 6 kokosbollar var för 12 riksdaler! Så gick vi och käkade dom samtidigt som vi promenerade tillbaka till Jakobsberg och jag gick hem. Jag testade plattången på Johanna för jag vill ju inte riskera att bränna upp mitt eget hår ifall det skulle va nåt knas men den funkade bra. Fast egentligen inte så jättebra på Johannas hår för hennes hår e så himla tjockt så det blev typ ingen skillnad. SKa prova på mig själv sen ikväll tror jag, när jag har duschat och håret har torkat.

Kan jag få se en legitimation på att du är Bobbo Krull?

Snart ska jag möta Stins Pedro aka Pitte för att ta en tripp till stan. Jag ska även köpa en plattång på Media Markt, äntligen liksom! Idag mår jag mycket bättre så idag ska jag ta mitt förnuft till fånga och ta mig ut från lägenheten. Nepp, nu ska jag knata iväg snart så hej då!

Shobara!

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting. Förutom att sitta vid datan förstås. Jo förresten, Johanna ville möblera om i sitt rum och eftersom att det bara var jag hemma så fick jag agera bärhjälp och flytta sängar och soffor och allt vad det var.
Imorgon ska jag iallafall träffa Stins Pedro och hitta på nåt. Jag är förfärligt trött på att sitta hemma!
Jag skulle behöva städa i mitt rum för under dom här 2 dagarna jag har varit hemma så har det väldigt snabbt förvandlats till en svinstia.

Mobilberoende?

Var ligger din mobil när du sover? Olika, ibland på skrivbordet, ibland på skrivbordstolen men oftast någonstans i sängen
Hur ofta ligger din mobil hemma utan batterier? Typ aldrig
Hur känns det när du inte har din mobil på dig? Jag känner mig halv
Får du någon gång höra att du är en mobilälskare? Ne
Hur många mobiler har du haft det senaste året? 2
Blir folk irriterade över att din mobil ständigt är med dig? Mamma kan störa sig lite när jag smsar i matbordet men det e hennes problem
Vad står de i det 4e sms:et i din inkorg? Ååh vad gott! :) Ska gå hem snart ;)
Vad står de i det senaste skickade sms:et? Vi får se......:P
Vem är överst listan över missade samtal? Pappa
Vem är 6a på listan över mottagna samtal? Pappa igen
Vem är 2a på listan över uppringda nummer? Elin Jernbäcker
Har du som bakgrundsbild? Nån stel bild som ligger på mobilen
Hur mkt batteri har du? 20%
Vem är 8 på din kontaktlista? Cissi
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Sånt kan man ju inte svara på ju!
Vem är den första på bokstaven "H" i din kontaktlista? Har faktiskt ingen på H
Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? En bild på mig och Stina på Donken i måndags
Hur mkt är klockan när du gör detta? 16.30

Sommaridyll


Jag har tråkigt


Vilken fridfull morgon

I natt har jag sovit riktigt bra för första gången på väldigt länge känns det som. Ända tills min mobil ringde exakt klockan 09.47 och mamma sa att lack-killen som har lackat om mina garderobsdörrar var påväg upp i hissen för att sätta fast dom på mina garderober igen. Paniiiik! Jag har aldrig i mitt liv klivit upp så fort och klätt på mig så snabbt! Det dröjde inte mer än 15 sekunder så hade jag klätt på mig (visserligen bara ett par ruttna mjukisbyxor) pyjamaströjan hade jag fortfarande på mig för jag hann inte byta om. Sen hann jag dra upp rullgardinen och slänga på täcker över sängen så att det såg någorlunda bäddat ut. Allt detta inom loppet av 15 sekunder. Jag ska nog börja tänka såhär varje morgon när jag ska till skolan. Han ringde iallafall på dörren och det första han frågade var: "Låg du och sov?" och jag ba "Nej, jag var vaken" och där stod jag i min pyjamas med värsta skatbohåret och osminkad. Det känns så pinsamt och säga att man låg och sov liksom.
Idag mår jag iallafall lite bättre i halsen men min röst är riktigt crackig. Det låter ungefär som att jag är i målbrottet.
Egentligen skulle jag ha träffat Stina, Elin och Fille idag men jag vågar inte riskera att pajja halsen och rösten ännu mer som jag gjorde misstaget att göra i måndags av allt mitt skratt och mina dialekter som måste härma. Idag ska jag alltså bara vila och hålla käften för att få tillbaka min vanliga röst. Fast eftersom att jag är schizofren så kommer jag inte kunna hålla käften stängd ändå.

Rockstar

Jag fick en tid hos läkaren klockan 10 så då begav jag mig bort till sjukhuset som en zoombie och satte mig i ett litet ruttet väntrum. Efter ett tag så märkte jag att jag förmodligen satt i fel väntrum så då gick jag vidare och hittade ett annat väntrum som var fullt med pensionärer så där slog jag mig ner och inväntade farbror doktorn. Fast det var ingen farbror utan det va nån ryssig tjej som stack ner en pinne i min hals och sen sa hon att jag skulle göra ett halsprov också så då fick jag gå ut i väntrummet igen och vänta på en annan läkare som skulle ta själva halsprovet. Efter ett tag kom en tant som skulle göra mitt halsprov (fy fasen vad grows det är att gära halsprov btw) och sen fick jag ännu en gång gå ut och sätta mig i väntrummet för att invänta provsvaret. Fett drygt, men sen kom rysstjejen igen så fick jag gå in i ett rum och så sa hon att halsfluss visade negativt så det är inte det iallafall. Hon sa att det kanske är nåt slags virus och så tänkte hon skriva ut pencillin men sen ba "nej förresten, det räcker med vanliga halstabletter" liksom HALLÅ!? Det är ju exakt det jag har käkat i en vecka utan resultat! Dumma ryss asså! Sen gick jag hem igen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film eller nåt för min skalle är alldeles tung.

Sportlovsmorgon kl 06.38

Nu har jag varit uppe i exakt en timme. Jag har sovit hur dåligt som helst jag har haft så ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta mig till. Jag har mest varit uppe och vandrat i lägenheten i natt. Det börjar bli en vana nu.
Jag ska till läkaren idag eller imorgon för nånting är det som inte stämmer i min hals.

Igår hade vi iallafall det roligt, Stina kom vid 2, Elin kom vid 3 & Fille kom vid 4. Vid halv 5 så stack vi in till stan och tog vääääärldens omväg till McDonalds på Hornsgatan men tillslut kom vi dit och satsade stenhårt på cheeseburgare, och glass med topping. Där satt vi ett långt tag och sen gick vi till Zinkensdamm och tog t-banan till centralen och åkte hem.
Jag hade redan då börjat få rätt så ont i halsen men den här natten hamnar verkligen i topp 5 på mina värsta nätter. Jag har kallsvettats hela natten och det här känts som värsta rakbladet i halsen.
Nu ska jag dricka te. Bajs på er.

Dricker du mjölk från frigående höns oxå?

Jag måste verkligen ha nåt allvarligt fel i min hjärna. Vid 4-tiden imorse så vaknade jag med ett ryck och ställde mig upp för jag trodde att jag skulle spy. Shit vad trött jag är på att jämt och ständigt få för mig att jag ska spy! Jag måste ju ha nåt grovt fel i skallen asså. Sen lyckades jag iallafall somna om och vaknade vid 9-tiden och käkade frukost med Andreas som är ledig idag. Sen dess har jag typ bara suttit vid datan, klockan 2 ungefär kommer Knatte, Fnatte och Tjatte så ska vi påbörja en grej och sen ska vi bege oss in till stan.
Sjukt skönt med sportlov förresten.

Min söndag

Nu har jag kommit hem från Andreas bror Niklas och hans tjej Helena. Eller jag kom för en stund sen men endå. Det fanns hur mycket om helst att äta och jag känner just nu att jag inte behöver äta mer på resten av veckan. Det är ju trots allt bara några timmar kvar på denna vecka ;)
Förresten så vill jag flytta mer än någonsin! Jag HATAR verkligen ghettot Jakobsberg! Min mamma gillar inte heller att bo här har hon erkänt nu. Hon satte ut en annons på våran lägenhet imorse. Hon vill dock bara flytta till en annan gata. Jag vill lämna det här skithålet helt och hållet!

Juste, jag får inte glömma Orvar

Jag höll på att glömma min tradition med att recencera Melodifestivalen! Här kommer den.

Velvet - En låt som lät ungefär som hennes andra låtar. Ingen nyhet alltså. Dessutom såg det u som att hon bara hade trosor på sig. Fast det var rätt häftigt med klänningen i början.

Rigo & The Topaz Sound feat Red Fox - Jag säger som Petra Mede. Det ska inte ta 3 minuter att säga själva namnet. Men liksom vad gjorde dom där Rinkeby-nissarna i Melodifestivalen överhuvudtaget?

Molly Sandén - Hon har en bra röst för att vara lika gammal som Amy Diamond men låten var hur tråkig som helst! Man somnade ju typ.

EMD - En underhållande show med deras käppar och hattar och allt vad det var men lite rörigt med dansarna som såg exakt likadana ut. Man fattade ju inte vem som var vem och jag trodde att det var EMD som gjorde volterna och gick ner i split och allt helt plötsligt så jag blev lite chockad men det var tydligen dansarna.

Mikael Rickfors - Vad var det här för gubbe egentligen!? Gå tillbaka ner i kistan liksom. Kommer inte ihåg ett skvatt av hur låten gick heller.

Maja Gullstrand - Det var nog bland det töntigaste jag sett. Äkta svensk schlager på 60-talet asså! Hallå, det är 2009!

Sofia - Fula kläder och konstig låt. Jag vet inte ens vad den var på för språk.

BWO - Dom brukar göra ganska bra låtar men den här var bara seg och tråkig. Men Alexander Bard hade ju lätt den skönaste outfiten av alla på hela kvällen! Ridhjälm och brillor, herregud precis sådär vill man ju se ut om man ska stå i tv inför 3 miljoner tittare!


Vinter

När jag vaknade i morse snöade det. Det snöar fortfarande. Jag vill inte ha vinter. Nepp, nu ska jag snart åka bort till Gullmarsplan för Andreas bror fyller år så vi ska dit och svulla tårta och annat onyttigt. Btw, i natt sov jag för första gången sen i onsdags typ. Grattis till mig.

Naturhistoriska Riksmuséet

Igår åkte jag som sagt till Naturhistoriska RIksmuséet med mamma, Andreas och Johanna. Det var egentligen Johanna som ville åka dit, vi andra tyckte väl att det var lagom kul men jag hade ändå inget annat för mig.
Fy fasen vad grows det är där inne asså med alla vidriga uppstoppade djur. Där vill man ju inte bli inlåst mitt i natten, fy fasen!

Jag tog lite tråkiga bilder men höjdpunkten var ju den uppstoppade verisionen av Carl von Linné. En sån vill jag ha hemma i mitt rum! Eller kanske en sån där neandertalare. Riktigt snygga alltså!

  

  

  


Hej lördag!

Idag ska jag inte jobba. Det här är min första lediga lördag på ett halvår så fatta vad skönt det känns att inte stressa iväg in till stan och torka ut hela dagen. Fast jag är iof ledig för att jag är sjuk men ändå, jag är inte jättejättesjuk så jag skulle kunna jobba men jag kände att jag behövde vara ledig. Inte har jag sovit nåt i natt heller. Fast jag har inte mått illa, jag har istället varit täppt i näsan så jag har inte kunnat andats. Är det inte det ena så är det de andra liksom. Nu börjar jag se riktigt crackig ut asså, tredje natten i sträck som jag inte sover.
Idag ska jag ta det lugnt och göra nåt så svennabanigt som att gå på muséum med familjen. Så jädra torrt men aja, skitsamma.


Facewarp

    

    

Spottlov

Usch vad trött jag är! Igår natt sov jag knappt en blund och inte i natt heller. Har haft så grymt ont i halsen att så fort jag har lagt huvudet på kudden så har det kännts som att jag ska spy. Igår natt promenerade jag runt i lägenheten typ hela natten men i natt låg jag faktiskt kvar i sängen trots illamåendet. Jag blir så arg på mig jälv att jag inte bara kan somna som en normal människa! Jag var nära på att dunka mitt huvud in i väggen 12 gånger i natt bara för att somna! Baaaah! Hoppas jag får lite mer sömn i natt iallafall men det är väl inte så stor riskt eftersom att jag fortfarande har ont i halsen.

Idag började vi iallafall 08.35 med filmkunskap och då kollade vi bara på massa klipp från gamla filmer som t.ex Psycho.
Sen var det bajsig civilrätt och den enda som hände var att man skulle gå ut och prata en och en med läraren och se va man fick fär betyg på provet. Jag fick G+ kors i taket! Hade knappt öppnat boken så jag var inställd på ett IG. Efter det gick vi och käkade lunch och när vi kom tillbaka till skolan bestämde vi oss för att inte gå på spanskan utan istället plugga inför naturprovet som kändes viktigare. Fille var trotsig så hon gick och hade spanska med Olof medans jag och Pitte satt och pluggade. Naturprovet gick helt okej, det blir nog G iallafall ;) Vi slutade vid halv 2 och då åkte vi till Jakan och mötte Elin aka Balle för att svulla semlor. Vi köpte semlor och gick till Burger King och käkade dom och sen gick jag hem.
Nu ska jag käka, tjohopp!

Temadag

Idag var det temadag så vi började 09.00 liksom varför ska man börja en timme tidigare än än vanligt!? Jaja, först så skulle min grupp och den gruppen som Stina var i vara i musiksalen och lyssna på några snubbar från Fryshuset som snackade om rasism och Norsborg i 1½ timme typ. Hur drygt som helst och jag kunde inte sitta stilla.
Sen skulle jag ha lunch men eftersom att det bara var min grupp som skulle äta då och resten av skolan skulle käka kvart över 12 så skippade Stina och Fille deras lektioner så gick vi till Donken och delade på mina rikskuponger. Haha, fattig lunch men vi blev mätta iallafall. Sen gick vi tillbaka till skolan och Stina och Fillefjonkan fick sina rikskuponger av Danny. Sen skulle min grupp lyssna på några bögar som snackade men jag skippade det och drack Powerking med Stina och Fille istället (Eller inte Fille, hon kollade på).
På schemat stog det att vi skulle kolla på en film klockan 2 men sen ser vi att dom har ändrat att filmen skulle börja 13.15 istället så vi hade missat typ hela filmen. Dom skulle iallafall visa filmen en gång till klockan 2 för alla dumhuvuden som inte fattat att dom hade ändrat tiden så vi gick in och satte oss och käkade cocosbollar och festis och kollade på en så jädra tråkig film att jag trodde jag skulle dö. Sen slutade den och vi diskuterade lite och sen slutade vi.
Då gick jag, Strippe och Faun-Fille till Donken för andra gången idag och fikade för deras rikskuponger. Vi satt där i flera timmar och skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord och sjöng med Salem al Fakir samt kollade på fula människor som gick förbi utanför.
Vid 5-tiden gick jag hem och har inte gjort ett skit sen dess. jag har ont i halsen också. Det är Stina den bastarden som har smittat mig.
Nepp, nu ska jag rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuulla in i mitt rum och lägga mig i sängen och kolla på tv och hoppas på att jag har mindre ont i halsen imorgon. Jag vill inte vara sjuk nu när det snart är lov!

Hoj motorhoj!

Idag började vi 09.45 med ett civilrättsprov som gick bajs. Grattis Jessica! Sen var det naturkunskap och sen lunch. Vi mötte Elin och gick och käkade på Max och sen gick vi till Lidl och köpte choklad. Efter det skulle Elin åka hem och vi andra gick tillbaka till skolan för att ha engelska. Jag gjorde faktiskt ingenting på engelskan. Men det är iof inte ovanligt när det gäller mig.
Efter skolan åkte jag hem och sen åkte jag och pappa till netonnet i Slagsta för att jag skulle tjacka en nya mobiltelefon. Den var slut på alla netonnet i hela Sverige och när vi kom till Slagsta så var det EN enda kvar och den haffade jag. Ibland har man tur.
Ikväll är det ingenting på tv heller. Man kanske ska gå och slagga så att man orkar upp imorgon. Fast nja, jag kollar nog på en film istället.
Tjipp på er!

Melodifestivalen

Juste jag glömde skriva om Melodifestivalen. Nu går jag in i rollen som Orvar Säfström.

Lili & Susie - Två klimakterietanter med monkeyface. Väldigt opassande till låten.

Lasse Lindh - Ursäkta men vem är han egentligen? En ny Håkan Hellström? Nej tack, inga fler såna!

Jennifer Brown - En asstel låt verkligen. Usch och fy!

H.E.A.T - Ett gäng långhåriga rock-knuttar. Det enda jag tänkte på var det där slemmot i vita tights. Vad var felet på honom egentligen?

Markoolio - Nej det här var verkligen inte bra.

Amy Diamond - Herregud, när ska människan växa upp?

Cookie'n'Beans - TANTKLÄNNINGAR! Dålig låt också.

Måns Zelmerlöw - Bästa låten hittills men vad var tanken med alla porriga dansare?

Haha, gud vad negativ jag är till allt, men jag kanske ska inse att Melodifestivalen inte riktigt är min grej. Men det är kul att kolla på.

Hej, jag hatar min dator

Jag har ett seriöst dampanfall på min dator just nu. Den är så jädra seg och blogg.se har inte funkat att logga in på och jag känner för att koka 3 liter vatten och hälla över datan och sen lägga ner den på golvet och hoppa 17 gånger jämfota på den för att sedan ta med mig den till Mount Everest och kasta bort den! Men jag ska försöka kontrollera mina känslor och låta bli.
Istället ska jag berätta om min otroligt händelserika dag. Jag vaknade, jag år frukost, jag kollade på tv, jag öppnade civilrättsboken, jag stängde den igen, jag fortsatte kolla på tv, jag kom underfun med att jag har ont i ryggen och sen käkade jag lite chips. Söndagar är väl för härliga ibland?
Nu ska jag snart gå och kolla på tv ännu mer. Beck går ju på 4an och det vill man ju inte missa :)

Alla hjärtans dag

Min klocka ringde exakt 09.00 och jag snoozade till klockan 10. Jag kunde verkligen inte gå upp. Tillslut masade jag mig upp och gjorde mig iordning och stack till jobbet. Det var mer ryssar än vanligt och dom var även slemmigare och mer dumma i huvudet än vanligt! Det var värsta slemmgänget som tömde hela ballongträdet och drog iväg med alla 40 ballonger som får plats där i. Usch på dom!

Fredag den trettonde

Idag skulle vi ha börjat 08.35 med filmkunskap men läraren var tydligen sjuk så vi missade därmed en sovmorogn och fick istället sitta och vänta på en otroligt onödig lektion i civilrätt eftersom att det inte gjorde mig ett dugg smartare inför provet. Sen var det lunch och vi käkade på Subway. Efter lunch skulle vi ha spanska med Olof och han är verkligen inte en ritkig människa. Han är helt mekanisk och det ser ut som att han är en Ken-docka med sitt stela hår. Vi hade iallafall ett läxförhör och sen skulle vi läsa en text för 464838:e gången och sen hade vi naturkunskap där Ulf hade nån slags visning med massa uppstoppade djur och slemmiga ormar och ålar i glasburkar. Oansträngande alltså.
14.10 slutade vi och pappa hämtade upp mig så åkte vi till gammalfarmor som fyller år idag. Dom hade tydligen byggt en ny motorväg så det tog inte 3 timmar, det tog 1½ men för mig kändes det som 3. När vi väl kom dit så hade hon typ bjudit dit alla sina 150-åriga vänner som skulle hålla på att kommentera hur länge sen det va dom såg mig och massa sånt. Sen fikade vi och alla gamlingar pratade om Antikrundan och jag satt och möglade bort. Gosh, farmor och farfar framstod ju som moderna jämfört med alla dessa människor.
Vid 6-tiden åkte jag och pappa hem igen och på Arlanda stannade vi och käkade på McDonalds och sen åkte vi vidare och var hemma straxt efter 8. Nu sitter jag och svullar chips trots att jag är proppmätt. Chips är gott. man kan inte säga nej till sånt. Jaja, nu ska jag kolla på det otroligt torra programmet Lets Dance.

Lysmask

Idag började vi 09.45 med svenska, skittrist. Vi skulle bara slå upp massa ord i ordböcker. Sen hade vi iallafall lunch och vi käkade nachostallrik på Del Fornaio. Det satt fint i kistan må jag säga!
Efter det gick vi tillbaka till skolan och satte oss i biblioteket för vi hade en aaaaslång håltimme och jag började känna mig konstig och hängig så vi tog det lugnt. Sen var det samhälle och sen begav vi oss bort till Duvbo för att ha idrott. Vi körde igenom vårat program en gång och sen tröttnade jag och Stina så vi tog en fotboll och började kicka istället. Har typ inte gjort det på år och dar känns det som! När man gick i 6an var man ju värsta proffset ju! Det här måste jag ta igen i sommar.
Efter gympan så var jag frisk igen så vi gick till Ica och köpte Trocadero och åkte hem. Nu ska jag byta glödlampa i min taklampa. Den är trasig. Intresseklubben antecknar liksom..

En lista jag snott från Stina

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? 
Terraza, faschada bonita, atena parabólica (spanskaboken)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min kudde

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Andra Avenyn tror jag

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
18.30

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Johanna som kollar på barnprogram i vardagsrummet

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår gick jag hem från tåget

7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Vårat Idol medley, haha

8. Vad har du på dig?
Svarta AIK-mjukisbrallor, röd t-shirt, ljusrosa strumpor, svartvitranding munkjacka (omatchande jag vet, men jag har bara varit hemma idag)

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja jag hade en konstig dröm om att en som jag kände förut var gravid i 7e månaden och vi promenerade vid fotbollsplanen i Viksjö bland buskar och snår

10. När skrattade du senast?
Vid matbordet åt nåt skämt som Andreas sa

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Massa fotbollsbilder och några tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja, igår såg jag en hund som klippte gräsmattan. Det tyckte jag var riktigt konstigt, vem klipper egentligen gräset i februari?

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Riktigt jädra dryg

14. Vilken var den senaste film du såg?
Beck - Flickan i jordkällaren

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En riktigt fet lägenhet

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
När jag ska bre en macka så kan jag inte lägga den direkt på bordet för att jag tror att det kommer komma hundhår på den då. Konstigt eftersom att jag inte ens har någon hund längre, men det är väl en skada som sitter i antar jag.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
SHit vad tråkig jag känner mig men jag kommer faktiskt inte på något just nu och jag har ju inte hela kvällen på mig att sitta och svara på massa knäppa frågor..

18. Tycker du om att dansa?
Yes sir, speciellt finsk jenka

19. George Bush?
Vem är det? Haha nej jag skojja men asså jag skiter totalt i honom

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Jag vet faktiskt inte

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Det skulle väl isåfall vara Hollywood ellet nåt annat flott, varmt place

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
I ditt nästa liv så ska du vara rik och berömd och du ska absolut inte vara ett fattigt afrikabarn med aids!

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Dom som inte har något annat för sig

Jag heter Ooooolof!

Idag var det vinterfriluftsdag men i min värld så betyder det ledigt. Friluftsdag och vinter går inte riktigt ihop. Jag kände att jag behövde sova idag så det har jag gjort. Har även suttit och klurat ut ett sätt att lägga in våran senaste video på youtube eftersom att det inte funkade, men tillslut så kläckte min hjärna en idé och det gick ju kanoooooooooooooon.
Jag har även pratat med pappa för första gången på en vecka. Jag blev lite sur på honom förra fredagen så jag strejkade lite mot honom den här veckan. Eller stejkat och strejkat, jag har skitit i att ringa honom och han har antagligen tänkt samma tanke men idag kunde han inte hålla sig från telefonen längre utan ringde mig. Jag kanske ska följa med honom på fredag till gammalfarmor som fyller år. Fast ärligt talat vet jag inte om jag pallar, det tar 3 timmar att åka dit, alltså 6 timmar fram och tillbaka och jag ska jobba på lördag så jag vet inte riktigt....Men å andra sidan så vet man ju inte hur länge hon lever så jag följer nog med ändå. Då får jag ju tillfälle att träffa farmor och farfar också.
Nu ska jag äta köttbullar och potatis, varför inte makaroner liksom!? Potatis är fett överskattat! Min mamma vill äta det till typ...ALLT!

IDOL MEDLEY (Del 1/2)




Hej kantarell

Jag har jättetråkigt. Jag sitter bara och väntar på att det ska börja nåt bra på tv. Under tiden så kollade jag på när Andreas skulle lära mamma hur man räddar någon ur en brinnande bil. Jag tyckte mer att det såg ut som att dom dansade.
Så kul har jag en tisdagskväll, vad gör ni?


Ska'ru ha en present eller!

Idag var Stina sjuk så jag mötte Phyllis på stationen vid kvart i 8 för vi skulle ta 8-tåget eftersom att vi börjar halv 9. Första lektionen skulle vara engelska men eftersom att varken jag eller Filippa fortfarande har övat på glosorna som vi ska göra om så "missade" vi ett par tåg och när vi väl satt på tåget och kom till Sumpan så orkade vi inte kliva av så vi fortsatte in mot centralen. Vi gjorde allt som stod i våran makt för att missa engelskan och det gick ju kanooon. Vi hanna iallafall se mycket när vi satt och väntade på tåget. B.la en mongolid, en transvestit med en hund och en latte, och sen såg vi Linus.
När vi kom till skolan hade vi iallafall preocessrätt och skatläraren kunde inte få igång fimen vi skulle se så det blev ännu en dryg lektion med hennes jobbiga röst. Sen var det lunch och jag och Fillefjonkan begav oss till stammishaket och käkade, och sen gick vi tillbaka till skolan för att ha spanska och jag höll på att garva ihjäl mig åt Olof för han e så jädra brattig. Det roligaste var när han tog ett exempel på nån mening så sa han nåt om Stureplan och då var det nån som frågade om han brukade hänga på Sturecompagniet och han ba blev helt generad och mumlade att han inte drack. Ofta säger jag bara!
Sen var det iallafall samhällskunskap i potatisgratängsalen och vi fick kolla på nåt bildspel om olika kulturer eller vad det nu va. Sista lektionen skulle va filmkunskap men den var tydligen iställd så jag och Fille traskade bort till tåget och åkte hem. Imorrn e det vinterfriluftsdag men jag tänkte sova hela dagen istället.
Det är ju inte som Didaktus direkt..God bless att man slipper deras störda regler om ig hit och dit om man inte är med.

Jessica goes Samara

Här ser ni mig som Samara i 7:an. En aning omgjord dårå..


Orvar Säfström

Premiär för "Jessica recenserar Melodifestivalen" (stavas det så?)

Nina Söderqvist:
En tant intryckt i nåt slags skinnaktig tight dräkt. Nej tack!

Jonathan Fagerlund: En torftig kille med en riktigt gayig dans. Låten känns som att man har hört förut på nåt sätt.

Shirley Clamp: Medelålders kvinna i en blå klänning stor som ett tält som får se människan att se ännu biggare ut. Stel låt dessutom.

Scotts: Det här går FETBORT! Dansband liksom, tillåt mig kräkas.

Emilia: Nej det här gillade jag inte särskillt mycket. Det kändes väldigt mycket 90-tal, det passade inte in i 2009 kände jag.

Alcazar: En danslåt som kommer att spelas flitigt på alla bögställen. Men varför rosa mikrofoner? Det får ju bara ollon-killen att se ännu mer gay ut!

Caroline af Ugglas: Jag finner faktiskt inga ord. Var detta något slags skämt eller? Aldrig har jag hört nåt sämre!

Marie Serneholt: Allt jag har att säga är att det var en riktigt trist låt. Jag har redan glömt bort hur den gick.



Som ni ser så tyckte jag att dagens startfält sög riktigt hårt men man får väl hoppas att det blir bättre sen.

Vad är 300 delat på 3?

Idag är det äntligen fredag! Dagen började med en rolig lektion i filmkunskap (kors i taket, jag tycker att en lektion är rolig), och sen väääärldens segaste lektion i civilrätt. Jag var så jädra uttråkad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen men tillslut hade det gått en timme (som kändes som 3 timmar) och vi gick och käkade lunch på Subway. Sen skulle vi ha spanska men vi orkade verkligen inte med Oooolof + att vi inte hade gjort läxan så vi satt ibiblioteket och värmde oss istället för det var så svinigt väder ute så det hade läckt in i mina skor. Det är värkligen höjdpunkten med vinter och slask! Blöta fötter, finns det nåt bättre?.....eller inte.
Sen var det iallafall naturkunskap och sen slutade vi. Pitte och Fitte hängde med mig hem för vi skulle göra en grej som ni får se nån gång nästa vecka.
Sen åkte dom hem och jag käkade middag och var ett svart får som vanligt. Det var såklart bara jag som tyckte att lasagnen smakade monkeyhead. Vad har jag gjort som förtjänar att jag blev tvingad att äta lasagne igår hemma hos pappa och idag när jag kommer hem till mamma så har hon också gjort det! 2 gånger inom loppet av 24 timmar typ! Kill me!
Nu kom precis mamma och sa att hon har gjort sodastreamad läsk till mig och Johanna så jag går ut i vardagsrummet för att ta ett glas men upptäcker att det bara smakar saft. Min efterblivna mamma har alltså glömt att hälla i kolsyra. Liksom hur tänker man om man ska göra sodastream läsk utan kolsyra. Ibland tänker hon inte alls. Jag tror att jag ar ärvt hennes hjärna faktiskt.

Hallå.....farfar!

Idag började vi 09.45 med svenska där jag och Stina var duktiga och gjorde flera övningspapper med synonymord (jag tror att det hette så iallafall) fast i slutet spårade det ur och det blev inte så seriösa svar. Efter det så gled vi bort mot Solnahallen i det hala snöslasket och käkade pannkakor. Sen fortsatte vi vår färd mot Lidl och köpte massa onyttigheter och gick tillbaka till skolan och inväntade samhällskunskapen. På samhällslektionen så skulle man skriva klart sina arbeten men eftersom att både mitt, Stinas och Filles lösenord har bestämt sig för att strejka så kom i inte in på nån dator så vi fick skriva för hand istället. Fett jobbigt! Hur klarade man sig när det inte fanns datorer liksom!?
Jaja, sen åkte vi bort till Duvbo för att ha idrott och man fick ha sina egna lektioner så jag, Stina och Fillefjonkan körde ett hopprepsprogram från gamla goda tider i Viksjöskolan. Jag kan ju inte direkt säga att vi gjorde det vi skulle men är man bra på att skådespela inför läraren så är man. Halv 4 bestämde vi oss för att sluta så då bytte vi om och gick till Ica nära där jag köpte en Coca Cola för jag var grymt törstig och Stina och Dr Phil tömde typ hela Ica på kexchoklad. Okej, jag överdrev men dom köpte 8 st, men är det kap så måste man ju slå till. Sen åkte vi hem och jag har inte gjort ett skvatt ikväll förutom att kolla på tv och suttit vid datan.
Imorgon är det spanska med Ooooolof, han ska förmodligen lära oss något som man redan visste.
Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och se till att köpa nåt riktigt dyrt och onödigt till varandra! Tack för mig.


Uppsala Universitet

Har inte bloggat sen i söndags och detta beror på att i måndags så orkade jag verkligen inte och igår råkade jag krascha datorn (bra gjort Jessica!) men nu är den fixad.



Idag skulle vi åka till Uppsala med klassen så vi möttes på centralen 08.20 (inte kul när man egentligen börjar 10) och så tog vi tåget till Uppsala. När vi kom dit så skulel vi först gå till universitetet och kolla och lyssna på en kille som berättade om hur det är att plugga vidare i juridiklinjen. Det var drygt för jag var jättehungrig och mina ögon höll på att falla ihop för jag var så jädrans trött. Sen gick vi till Uppsala Domkyrka och kollade runt lite därinne och så hittade vi en gästbok som vi skrev i. Efter det gick vi ner mot stan och så mötte vi våran gamla juridiklärare Markus som tydligen har börjat plugga i Uppsala. Vi fick rikskuponger och sen var det bara att välja vilken restaurang man skulle käka på. Vi speedade på mot närmsta McDonalds (men dom verkar ju bara ha haft en) men vi gick fel och virrade runt en aning men tillslut hittade vi. Mätta och belåtna gick vi runt i lite affärer tills vi skulle möta alla andra och fortsätta vår stadsvandrig. Vi besökte b.la nåt konstigt place som såg ut som biblioteket i "The day after tomorrow" med massa föreläsningssalar, sen skulle vi kolla på "Silverbibeln" på nåt annat ställe men jag fattar inte varför. Det var liksom bara massa gamla ruttna böcker där. Sen gick vi upp för en aslång backe för att kolla på Uppsala slott och sen gick vi ner för backen igen och gick in på Göteborgs nation där en snubbe berättade lite. Det var vårat sista stopp sen vid 3-tiden gick vi tillbaka till centralen och tog tåget tillbaka till Stockholm. Jag säger bara thank god att man bor i Sthlm, hade aldrig pallat att bo i Uppsala bland alla cyklar och gamla museum-hus!

Tolvskillingsoperan

Klockan 6 kom mamma och Andreas och hämtade upp mig så åkte vi till Dieselverkstaden där musikalen skulle vara. Där mötte vi upp resterande av alla släktingar och så gick vi in och satte oss. Shit pommes det var hur mycket folk som helst och onumererade platser så det handlade om att tränga sig när man skulle in, men det är ju jag bra på ;) Vi tog iallafall upp en hel rad i mitten så det blev rätt så bra platser ändå.
Klockan 19.00 så började det och jag höll seriöst på att garva ihjäl mig som första minuterna för att det va så himla fult. En kille såg inte klok ut, han hade typ en korsett och ett par tajta brallor med en runt hatt på skallen och ett par rullskor som han gled in på. Ska jag vara ärlig så såg ingen riktigt klok ut, äkta Dramaten-folk liksom. Synd att man inte fick ta kort eller filma för shit vilka fula kläder. Musikalen satte iallafall igång och jag kunde verkligen inte koncentrera mig för man kände igen rösterna på typ alla, det va såna som har dubbat filmer och sånt så han som gör rösten till Malfoy i Harry Potter var med och typ helt täppt så jag fick sitta och hålla mig för garv hela tiden. Vid 8-tiden blev det en paus och jag tänkte bara herregud! Vi skulle sitta där och kolla i över 3 timmar! Jag kan inte sitta stilla så länge! Sen började det igen och då blev det inga mer pauser så vi fick sitta och lyssna på deras opera tills kvart över 10, då slutade det äntligen. Men inte fick man åka hem för det inte, då skulle vi tränga oss ner på scen och krama Marcus och ge hans present, inga blommor alltså som alla andra fick utan en Paradis-ask hör och häpna. Här ska man sticka ut. Sen skulle alla som va med i musikalen fotograferas så vi gick ut och väntade och sen kom alla ut och då skulle det bli kramkalas och jag höll på att smälta bort i min dunjacka. Jag tycker synd om dom som var med för att dom skulle vara uppe hela natten och köra tillbaka allt material dom hade använt sig av i musikalen till Göta Lejon och Dramaten så dom hade en rolig natt framför sig. Själv åkte man hem och kollade på slutet av Wallander och sen somnade jag som en get.
Jag kom iallafall fram till en grej. Jag är ingen "musikaltyp".

RSS 2.0