Vi har en tia!

Idag åkte jag och Stina till klipporna och stekte som vanligt. Fast idag stekte inte solen lika mycket som den har gjort dom senaste dagarna så efter ett dopp och lite stek så begav vi oss in mot city för Stina skulle köpa present till sin syrra och jag tjackade ett par skor. Sen gick vi till Donken på Nybrogatan och påvägen dit dunsade vi in i prinsessan Madeleine och min chef. Vi käkade iallafall en glass på Donken och sen pös vi ner till Strandvägen och satt och åt Pringles och betraktade en extremt stor mås. Den gick antagligen på anabola steorider.
Efter det gick vi tillbaka till H&M för Stina ville också köpa skor så hon gjorde det bara så att ni vet. Nu är jag hemkommen jag jag har varit på pass duktig att jag har handlat mat! Om Billys panpizza räknas till mat...Men imorgon ska jag laga nån riktig mat! Det har jag lovat mig själv. Det blir antagligen makaroner och korv för det är matkunskap på min nivå.
Tack för mig, jag som kört heter Kjelle!

P.S I natt anläder Filippa till Sverige, på torsdag kan hon betrakta sig som uppbokad. Imorgon ska jag och Stinsen storhandla Pringles på ö&b i Veddesta för där kan man få 2 rör för 25 spänn. På Coop i Kristineberg får man ett rör för ungefär samma pris. Det gäller ju att tänka ekonomiskt. Anteckna gärna allt det jag just skrev.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0