HÖSTLOV!

Äntligen höstlov! Herregud vad jag har längtat, ska bli så himla skönt med en hela vecka utan skola. Fast jag måste ju läsa mina pissiga böcker som ska vara klara nån gång efter lovet så helt fri från skolan är jag inte.
Idag tog jag, Pitte och Fitte tåget som gick kvart över 8. Första lektionen var bild och jag gjorde absolut ingenting. Jag hämtade inte ens en penna, det enda jag gjorde var att lägga fram ett papper på bordet så att det såg ut som att jag ritade, men i själva verket så satt jag bara och snackade med Stina. Sen skulle vi kolla på nån FN-film, och det var verkligen supertrist. Jag satt bara och var hungrig så jag kunde inte koncentrera mig.
Vi lunchade på Food Court och sen knallade vi runt lite på Åhléns och kollade på julsaker som dom redan börjar sälja. Det spelades även julmusik, liksom det är oktober! Herregud.
Vi bestämde oss iallafall för att skippa spanskan så vi satt på ett ödeställe och tog massa roliga bilder och Filippa garvade så mycket att hon låg på rygg på golvet och asgarvade så hon satte sitt tuggummi i halsen. Det är såna tillfällen man skulle haft filmkameran framme.
Sista lektionen skulle vi kolla på en till film om FN, men jag fattade inte vad filmen hade med FN att göra för det var nån konstig film som dom både pratade ryska, spanska och engelska i och ingen svensk text. Efter filmen fick vi en varsin FN-bakelse som jag mådde jätteilla på efter att jag hade proppat i mig hela. Sen åkte vi hem, och när i kom till Jakan station och hade kommit n er för trapporna så var det en gubbe som gick framför oss som ba snubblade och gled över hela golvet, och när han glider över golvet så skriker han "NEEEEEIIIIIJJJ" och där bakom gick vi och försökte verkligen hålla oss för garv men det var ganska omöjligt. Det var iallafall en vig gube så han resta på sig på en gång och fortsatte gå, så ingen större skada skedd.
Imorgon ska jag jobba. Kul....eller inte

Kommentarer
Postat av: Heidi Klum

HAHAHAHAHAH den där gubben som ramlade asså shit va jag garvade! haha pinsamt asså! Men tur va de iaf att han va värsta vig och snärt haha, värsta gummikroppen liksom!

2008-10-24 @ 17:07:36
URL: http://destomore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0