Kryssning med Stina

Tänkte sammanfatta min Ålandsresa med Stina i helgen. Pappa skjutsade oss till båten vid 4-tiden och vi hämtade ut biljetterna och ställde oss i den superlånga kön som var uppe på själva terminalen. Kvart över 5 släppte dom in oss i båten och då virrade vi runt och letade efter våran hytt som vi tillslut hittade. Det var en väldigt stíílig hytt med fönster och allt :) Vi gjorde oss lite iordning och sen gick vi runt några varv i båten och kollade läget. Lite senare på kvällen så var vi inne i Tax Free´n och då krockade vi med Danny från EMD som kom runt hörnet. Han skulle uppträda med EMD på kvällen.
Vi gick iallafall runt lite och massa äckliga människor raggade på oss, b.la en äcklig gubbe som typ trodde sig vara skitung. Det var värsta feta trycket på dansgolvet för vid midnatt så uppträdde EMD och alla blev helt galna och tröck på från alla olika håll så vi stod helt mosade i mitten. Det fanns ingen luft heller och så var det så jävla varmt. Vid 1-tiden så hade dom sjungit klart och då kunde vi ta oss ut från den stora folkmassan där alla stod packade som sillar och då gick vi ner i hytten och fixade oss iordning lite för vi såg inte kloka ut efter trängseln på dansgolvet. Efter det blev vi lite hungriga så vi gick till en tapas bar och käkade nån macka för vi hade ju inte ätit någon middag. Sen var typ allting stängt så vi gick ner till hytten och snackade lite, sen slocknade vi.
Dagen efter käkade vi frulle i cafeterian och sen knallade vi runt på båten lite och var inne i Tax Free´n och lite sånt. Uppe på Fun Club luktade det spya för det var nån äcklig människa som hade spytt över hela fönstret typ. Grows!
När klockan var 3 typ så kom vi tillbaka till Stockholm och innan vi klev av båten så satt typ EMD på några stolar och signerade så då passade vi på att ta kort med dom, haha. Fast snacka om att jag blev ful på bilderna! Jag ser ut som Tårtan! Fy fasiken!
Jaja, vi hade en sjukt rolig helg iallafall :) 

           

        

       

Bild 1: Stina i våran hytt
Bild 2: Haha, töntar
Bild 3: Jag försökte ta en bild på våran utsikt över Gröna Lund men misslyckades en aning
Bild 4: Stina på Fun Club
Bild 5: Stina & jag
Bild 6: Fun Club
Bild 7: Misslyckad bild på dansgolvet
Bild 8: På dansgolvet. Haha, kolla in den lila killen i bakrunden
Bild 9: Vårat mousserande vííííín som vi fick av några roliga stekare
Bild 10: Utsikt
Bild 11: Våran hytt
Bild 12: Oseriösa

Kommentarer
Postat av: Mousserande Víín killens kompis

Hahaha fett kul vi hade asså! men shit va jag ser ut som någon slags fyllekärring på bilderna!!

Haha fett flyt också å ba stöta på EMD sådär, alla småfjortisar blev fett avis när vi krockade med danny i Tax freen haha:P

2008-10-20 @ 18:00:25
URL: http://destomore.blogg.se/
Postat av: elaaaajn

asså fett kul!! haha va programat färjan där å filma?:p

2008-10-21 @ 15:22:03
Postat av: Tant Brun

haha nee det tror jag inte, och tur var väl det för vi gick runt som nervösa höns i ett dygn typ :P haha fast det hade varit lite kul om dom hade filmat!

2008-10-24 @ 18:49:04
URL: http://notdirekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0