Det luktar choklad här

Dålig uppdatering måste jag säga! Har iof inte haft nåt vettigt att skriva + att det har varit kanonväder så jag har inte spenderat så mycket tid vid datan. I måndags åkte jag, Stiffe och Snarre till klipporna i Kristineberg för att sola och bada men när vi kom dit så blev det molnigt så det kändes ju lite som en flopp. Istället så åkte vi in till stan och shoppade och hämtade resekataloger höhö. Läääängtar!
Lite senare så drog jag hem till Fille och käkade middag, på kvällen dök även Stiffe upp och så slaggade vi där. Igår ställde jag klockan på halv 9 för att jag skulle till optikern (igen liksom) så jag tog sällis med Elin en liten bit för hon skulle jobba. Efter optikerbesöket i Sumpan så rusade jag tillbaka till tågen och åkte till Jakan för att dundra in på centrum och tjacka mig en ny bikini. Efter att ha köpt den första bästa bikinin jag såg så sprang jag bort till bussarna och åkte hem till Fille igen där hon och Stina väntade eftersom att vi skulle cykla till Lövstabadet. Då tog jag årets första dopp och det känner jag mig riktigt stolt över. Jag cyklade även för första gången sedan 90-talet, möjligtvis tidiga 2000-talet, och jag måste säga att jag har underskattat cykeln rejält. Kanske ska man ta och skaffa sig en cykel?

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag har varit och tränat så nu kan jag käka godis hela kvällen utan dåligt samvete, moahahahah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0